- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.901
Aminn ay ben saldim. Gece uykusu fena degil cok şükür o bana yeter kafasindayim artik. Aksam en gec 9-10 gibi yatiyor gece uykusuna. Sabah 5 e kadar saat basi emmeye kalkiyor 10-15 dk o kadar. Ona şükür yani. Geceleri de gunduzleri gibi ayık olsaydi hic dayanamazdim.Ay catlicam bugun uyutamadim bi ya aynen 5 ten beri ayaktayiz zaten 2 ye kadar da ayaktaydik Allah saglik sihhat versin
Ben de gorumceme bilmislik yaptim doktora sordum vermeyecem diye. Ama o yokmen caktirmadan veriyorumben de çok emer ama hala aranır ağlarsa 40 ml kadar günde bir veriyordum iki gündür vermiyorum. ben de birkaç kaşık su vereyim bari, yazık yavruma. annem verelim demişti de bilmişlik yapmıştım.
Benimki de oyle. Yerine koydugum an uyaniyor. Demin kangru da uyuyakaldi. Yerine alayim dedim koydugum vakit uyandiZ oysa kangrudayken mutfakta is guv yapiyordum pat kut. Kucak seviyorlar demek ki. Alisacaklar mecbur. Zaten uzmanlar uyku egitimine 5-6 aydan sonra baslayin diyorlar. Ona guveniyorum artik ben de.benimkini kac kez uyutup yatagina koymayi denedim, sonuc 5-10 dakika sadece. simdi kucagimda emerek uyudu. kaldirmadim. boyle uyumaya alismasin istiyorum ama baska carem kalmadi. ya agliyor ya emiyor cunku, ben de yoruldum o da yoruldu. kucakta da olsa biraz uyusun, uykusuzluk da huzursuzluk yapiyor
O zaman da cocuk istemez babayiBenim eşim sabah çok erken kalkıp gidiyor, bebekte maşallah gece 3 de bi kalkıyor sabah 6 ya kadar uyumuyor :)) şimdi sana muhtaç büyüsün az daha ozaman ben bakıcam diyor benimkide
Aynen öyle. Incirleri doğradım küp küp 6_ 7 tane 3 bardak suda kaynattım. Içine üç beş tane de kayısı attim. Sabah akşam birer bardak içtim. Buarada kuru incir ve kuru kayısı.Canım nasıl yaptın kürü
İncirleri kaynatıp suyunu mu içtin
Canim süt yapmasi icin mi? Yoksa kendi bagirsaklarini calistirmak icin mi?Aynen öyle. Incirleri doğradım küp küp 6_ 7 tane 3 bardak suda kaynattım. Içine üç beş tane de kayısı attim. Sabah akşam birer bardak içtim. Buarada kuru incir ve kuru kayısı.
Sut için tatlım.Canim süt yapmasi icin mi? Yoksa kendi bagirsaklarini calistirmak icin mi?
Ben de deneyin bi. Evde hepsi varken. Süt yaparsa sagip buzluga atarim biraz hic yedek sütüm yok. Cocugu birakip disari cikmak istesem çıkamam.Sut için tatlım.
Kız yok işte ikna olmadı bizim de birinci çocuk 6 yaşında...ben önce adetim uzun sürüyor sancım oluyor falan dedim spirali çıkarttırdım...Ah benim esim de boyle cabuk ikna olsaydi..Cocugum geldi 8 yasina..
Anca plan,gelecek planlari,iyi bir egitim vs derken..yas da omur de gidiyor
Ne guzeeel...Saglikla buyutun kuzuyu..Kız yok işte ikna olmadı bizim de birinci çocuk 6 yaşında...ben önce adetim uzun sürüyor sancım oluyor falan dedim spirali çıkarttırdım...tabi ara ara çocuk istegini oğlumla birlikte dile getirip empoze ediyoruz ama asla istemiyor falan...sonra birinci ay normal korunmalar falan devam etti...sonraki ay dedim ki amaan millet o kadar deniyor olmuyor biz de bu sefer serbest takılalım bi kereden bişey olmaz falan...sonra baktık ki hamileyim ...beni tuzaga düşürdün dedi ben de olacağı varmış oldu dedim demek ki kısmeti varmış ...ama çok mutlu oldu şimdi de bayılıyor kızına aşık oldu bile çoktan...
Normal canım bizim de öyle...hatta 2 sefer sırtına kadar çıkıyor...digerleri azar azar kimisi gazla birlikte çikmiş gibi...daha bana az geliyor bu kaka...oğlumun daha fazlaydıKizlar ben her alt degistirme de bebegimin kakasini da yaptigini goruyorum. Gunde 10 sefer bez degistiriyorsam 10 sefer kaka da yapmis oluyor. Bunun en az iki tanesi cok fazla oluyor bez boydan boya batmis oluyor digerleri az az boyle kucuk bir yaprak alani kadar. Sizce normal mi bu kadar sık yapması? Yapmamasi daha kotu ama bu kadar sık yaptigini gorunce de insan acaba mi diyor? Kivami sivi rengi hardal sarisi.
ben 2 kullaniyorum. Benim yavru zayif dogdu ama sindi masallahi var 5 kilo oldu.Kizlar herkes 1 numara bebek bezinde dimi. Ben prima premium care kullaniyorm ama sanki lastik kenarlari kizimin bacaklarini sıkıyo kirmizi izler oluyo hep. Kizim oyle kiloluda degil 3600 kilosu. 2 numaraya gecsem daha erken. Bez sarkar poposundan. Napicam??
Primadan memnunum ben aslında ama denenebilir tabi kiSleepy e falan bi bakicam olmadi bende. 2 cok buyuk olmaz mi? Sleepyi de cok ovuyolar bakalm
Birinci çocuk baskı yapacak...en kolay yolu bu...bizimki yalavarıyordu kusüyordu hatta baban istemiyor dedim sen yap arka odada gizli gizli bakarız babam görmez diyordu yavrum...inşallah olur sizin deNe guzeeel...Saglikla buyutun kuzuyu..
Bizdeki sorun şoyle ki: esimin elinde ipleraa hay Allah..kazaya gidivermisim diyemiyorum..artik daha onceki kadar olmasin 2nci ilkine guzel imkanlar sunalim demiyo ama ben bitaneyle kalalim deyiversem tamam olur der eminim,, ama ben cok istiyorum...q
Allah allah. Ne biliyim gunde 2-3 sefer bozuk para buyuklugunde olmasi normal diye okudum da endiselendim.Normal canım bizim de öyle...hatta 2 sefer sırtına kadar çıkıyor...digerleri azar azar kimisi gazla birlikte çikmiş gibi...daha bana az geliyor bu kaka...oğlumun daha fazlaydı
Ben oglani kafalayim o vakitBirinci çocuk baskı yapacak...en kolay yolu bu...bizimki yalavarıyordu kusüyordu hatta baban istemiyor dedim sen yap arka odada gizli gizli bakarız babam görmez diyordu yavrum...inşallah olur sizin de
Ohh valla ya, benim doktorum kafasında olan bir doktor daha olduğunu duymak beni çok memnun etti. Benim de içime kurt düşmüştü neden öyle dedi diye.. bende 5. ve 10. Gün kontrole gittim dikişlere baktı sonra öyle çağırdı işte. Bir de sadece Doğum doktorum değil normalde de ona gidiyorum rutin kontrollerde, içimi dışımı bilir diye düşünmüştüm.Benim doktorumda 15. Gun kontrolünde 3 ay sonra gel. Korunma olarak spiralmi takcaz napcaz ona karar veririz demisti. Kendisi prof. 40inda fln cagirmadi
Bende akmadi sadece sari gibi gobeginin alt kismi sari duruyodu kurudu kendi kendine baticon surdum ben dr bisey demedibenim bebegim dede akıntı var ama koku yok.cocuk dr yakmaya gerek yok dedi. ama net Bişey de soylemiyoda. yarın Asimiz var.saglik ocağına danışacsgim. ama bu siz neler yaptınız bu şekilde akıntı olunca.uol gösterisini sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?