2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay catlicam bugun uyutamadim bi ya aynen 5 ten beri ayaktayiz zaten 2 ye kadar da ayaktaydik Allah saglik sihhat versin
Aminn ay ben saldim. Gece uykusu fena degil cok şükür o bana yeter kafasindayim artik. Aksam en gec 9-10 gibi yatiyor gece uykusuna. Sabah 5 e kadar saat basi emmeye kalkiyor 10-15 dk o kadar. Ona şükür yani. Geceleri de gunduzleri gibi ayık olsaydi hic dayanamazdim.
ben de çok emer ama hala aranır ağlarsa 40 ml kadar günde bir veriyordum iki gündür vermiyorum. ben de birkaç kaşık su vereyim bari, yazık yavruma. annem verelim demişti de bilmişlik yapmıştım.
Ben de gorumceme bilmislik yaptim doktora sordum vermeyecem diye. Ama o yokmen caktirmadan veriyorum
Benimki de oyle. Yerine koydugum an uyaniyor. Demin kangru da uyuyakaldi. Yerine alayim dedim koydugum vakit uyandiZ oysa kangrudayken mutfakta is guv yapiyordum pat kut. Kucak seviyorlar demek ki. Alisacaklar mecbur. Zaten uzmanlar uyku egitimine 5-6 aydan sonra baslayin diyorlar. Ona guveniyorum artik ben de.
Benim eşim sabah çok erken kalkıp gidiyor, bebekte maşallah gece 3 de bi kalkıyor sabah 6 ya kadar uyumuyor :)) şimdi sana muhtaç büyüsün az daha ozaman ben bakıcam diyor benimkide
O zaman da cocuk istemez babayi sadece oyun arkadasi yapar haberin olsun

Kizlar ben her alt degistirme de bebegimin kakasini da yaptigini goruyorum. Gunde 10 sefer bez degistiriyorsam 10 sefer kaka da yapmis oluyor. Bunun en az iki tanesi cok fazla oluyor bez boydan boya batmis oluyor digerleri az az boyle kucuk bir yaprak alani kadar. Sizce normal mi bu kadar sık yapması? Yapmamasi daha kotu ama bu kadar sık yaptigini gorunce de insan acaba mi diyor? Kivami sivi rengi hardal sarisi.

Aynen öyle. Incirleri doğradım küp küp 6_ 7 tane 3 bardak suda kaynattım. Içine üç beş tane de kayısı attim. Sabah akşam birer bardak içtim. Buarada kuru incir ve kuru kayısı.
Canim süt yapmasi icin mi? Yoksa kendi bagirsaklarini calistirmak icin mi?

Ah benim esim de boyle cabuk ikna olsaydi..Cocugum geldi 8 yasina..
Anca plan,gelecek planlari,iyi bir egitim vs derken..yas da omur de gidiyor
Kız yok işte ikna olmadı bizim de birinci çocuk 6 yaşında...ben önce adetim uzun sürüyor sancım oluyor falan dedim spirali çıkarttırdım...tabi ara ara çocuk istegini oğlumla birlikte dile getirip empoze ediyoruz ama asla istemiyor falan...sonra birinci ay normal korunmalar falan devam etti...sonraki ay dedim ki amaan millet o kadar deniyor olmuyor biz de bu sefer serbest takılalım bi kereden bişey olmaz falan...sonra baktık ki hamileyim...beni tuzaga düşürdün dedi ben de olacağı varmış oldu dedim demek ki kısmeti varmış...ama çok mutlu oldu şimdi de bayılıyor kızına aşık oldu bile çoktan...

Ne guzeeel...Saglikla buyutun kuzuyu..

Bizdeki sorun şoyle ki: esimin elinde ipler aa hay Allah kazaya gidivermisim deme sansim yok...artik daha onceki gibi olmasin 2nci ,bitaneye guzel imkanlar sunalim demiyo ama ben bitaneyle kalalim deyiversem tamam olur der eminim,, ama ben cok istiyorum...

Normal canım bizim de öyle...hatta 2 sefer sırtına kadar çıkıyor...digerleri azar azar kimisi gazla birlikte çikmiş gibi...daha bana az geliyor bu kaka...oğlumun daha fazlaydı

ben 2 kullaniyorum. Benim yavru zayif dogdu ama sindi masallahi var 5 kilo oldu.

Birinci çocuk baskı yapacak...en kolay yolu bu...bizimki yalavarıyordu kusüyordu hatta baban istemiyor dedim sen yap arka odada gizli gizli bakarız babam görmez diyordu yavrum...inşallah olur sizin de

Normal canım bizim de öyle...hatta 2 sefer sırtına kadar çıkıyor...digerleri azar azar kimisi gazla birlikte çikmiş gibi...daha bana az geliyor bu kaka...oğlumun daha fazlaydı
Allah allah. Ne biliyim gunde 2-3 sefer bozuk para buyuklugunde olmasi normal diye okudum da endiselendim.

Birinci çocuk baskı yapacak...en kolay yolu bu...bizimki yalavarıyordu kusüyordu hatta baban istemiyor dedim sen yap arka odada gizli gizli bakarız babam görmez diyordu yavrum...inşallah olur sizin de
Ben oglani kafalayim o vakit

Hey Allahim..insallah hayirlisi olur..

Kizlar bebek bezi olarak ben basta sleepy yi hic begenmemistim. Ama bir yerden hediye gelmisti ve eski sleeperdendi. Yani bu pepeli olanlardan degildi. Sonra ben kendim pepeli olanlardan aldim ve begendim. Yani nasil deyim ilk kullandigim bez huggies di. Hic tasirma sizdirma vs yapmiyordu alti hep kuruydu ama sanmi bacak kenarlarina pisik yapti gibi hissettim. Sleepy den sonra azaldi pisikler. Sleepy nin fiyati çok uygun ben de cok sık alt degistiriyorum. O yizden heralde sleepy devam ederim. Bi geceleri alti daha kuru kalsin,sizdirmasin ben de zirt pirt alt degistriip cocugu uykusundan etmeyim diye daha kaliteli bir bez alirim. Sadece gece kullanmak icin.

Kızlar haftaya pzt 1 aylık olcaz evdeki baskülde once kendim sonra bebekle tartılıyorum 800gr almış görünuyor süt bol tum gün mememde az değil mi yaa...1 haftadir da aynı çıkıyor ...baskülden mi acaba

Benim doktorumda 15. Gun kontrolünde 3 ay sonra gel. Korunma olarak spiralmi takcaz napcaz ona karar veririz demisti. Kendisi prof. 40inda fln cagirmadi
Ohh valla ya, benim doktorum kafasında olan bir doktor daha olduğunu duymak beni çok memnun etti. Benim de içime kurt düşmüştü neden öyle dedi diye.. bende 5. ve 10. Gün kontrole gittim dikişlere baktı sonra öyle çağırdı işte. Bir de sadece Doğum doktorum değil normalde de ona gidiyorum rutin kontrollerde, içimi dışımı bilir diye düşünmüştüm.
Bu arada canım bebeklerin sigortasını konuşmuştuk ya, axa dan tamamlayıcı yapıldı bizimkine ama eşimin şirketi yaptı, fiyatını öğrenemedik o yüzden. Zaten Memorial de geçmiyormuş başka doktora götürüyoruz

Bende akmadi sadece sari gibi gobeginin alt kismi sari duruyodu kurudu kendi kendine baticon surdum ben dr bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…