2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
1le 2 arasında çok çok az fark var sarkmaz canım

O kadar sık emince bu kadar sık kanada cok normal canım doymuyomu diye düşünmene artık hiç gerek yok

Benimde aynı göbek 4 aylık hamile gibi . 17 kilo almıştım 11 i gitti ama göbek kaldı

Benim oğlumun göbeği düşmedi daha yıkayamadım. Doktor düşsün öyle yıkayın dedi. Sadece siliyorum şimdilik. Bakalım yıkarken yardımcı olacakmı eşim. Hiç soğuk kanlı değil.
Ben bebegi kendim yikiyorum her gun zaten bi avuk tek elimle kavriyorum altinda destekli kuvette oluyo dusakabindeki muslugu acip altinda yikiyorum surasina dok burasina dok stresi olmuyo suyu istedigim gibi kullaniyorum basini yikarken ya kulaklarina pamuk tikamis oluyotum yada elimle kapatiyorum esimle yikasak herhalde ayda bir anca goze alirim :)))

Bankaya çeki ibraz et canım hemen ve çekin odenmedigini ödenmeme sebebini ve ibraz tarihini cekin uzerine yazdır. Banka zaten ihtar cekecektir. Ben olsam tehdit için de savciliga şikayet ederim ama tabi sen daha iyi tanırsın onları Dilaraginosss

kızlar benim oğlum da ilk doğduğundan beri garip sesler çıkartıyor. Meme emerken de kendi kendine konuşur gibi garip ötüşlerle emiyor :))) uyurken de horluyor ve uyanıkken horoz ötüşüne benzer vik vik sesler çıkartıyor. Vidyo çekip doktora dinlettim; önemli bir şey değil gırtlağında gelişmemiş bişibişibşib var , ondan oluyor. 1 yaşından sonra düzelir dedi ama içim iç rahat değil

Ben 2 numara kullanıyorum canım çok rahat ediyoruz ama bizimki 5kilo. O sıkmalar bizde se oluyo ben neredeyse dogdugundan beri 2 numara kullanıyorum yani kacinilmaz sanirim

Ay yalnız olmadigimiza sevindim bizimki de uyurken de uyanikken de vik vik ötüyor canım arada bi

Canım aynısı bizim oğlandada var burdaki çoğu kişinin bebeğinde de var normalmiş ilk zamanlar. Benimkide uyurken horluyo serum fizyolojik kullanıyorum. Garip sesler bizde de var hemen uyanıp bakıyorum boğulacak gibi sesler nefes alışına bakıyorum gayet normal. Bebeklerde bu süreç devam edermiş bir süre. Telaş yapma yani.

Ohh ne güzel. Benimki karşıdan bakarken bile korkuyor Bebeğin bitarafina bişey olacak diye acayip panik yapıyor. Bende çok istiyorum altını alsın, biraz daha büyüsün diyor.
Benim ki bırak panik olmayi o ağladıkca komik geliyor gülüyor ay bir sinir oluyorum o zaman. Neyse ki altini, kıyafetini değişiyor. Hatta doktora gidince kendi açmaya kalktı doktor bebegi anne ile bırakın onlar daha iyi anlaşır dedi

Bizde 1 numaradayız ama bacakları sıkıyor gibi iz yapıyor 2 numarayı denedim bol geldi galiba çünkü çiş çıktı belinden o yüzden bitene kadar 1 sonra 2ye geçcem

Kızlar hepinizden utanarak söylüyorum bu saate kadar uyuduk oğlumla 12.30 ta gece yattık ara ara kalkıp alt açtık hemen yine yattık meme ağzında olunca çocuk uyudu uyandi emdi ben de uyumuş oldum.
Oh yarasin valla bende kızı yıkadım uyuttum kvye bıraktım oğlumla bayramlık alışverişi yaptım markete gittim havam değişti

Ay evet süpee olur o. Bebiş olsun diye de yapmıştım yumurta kalitesini de artırıyor bir de prolaktin süt hormonunu artırır.

Oh yarasin valla bende kızı yıkadım uyuttum kvye bıraktım oğlumla bayramlık alışverişi yaptım markete gittim havam değişti
Ay ben de o günlere geçer miyim acaba ne güzel yapmışsın cnm. Ben güvenemem kv me. Çocuğu sevmekten başka işi yok onuda bağırarak yapıyor çocuk durmaz ben gelene kadar iyice uyabir zaten gündüz uzun uyumuyor gece uzun uyuyor yavrum. Bayram gelecek dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…