2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hic su icmiyorum o yuzden o zaman. Dikkat etmem gerek farkindayim :)

Evet canım gerçekten su çok etkiliyor. Ben çok dikkat ediyordum ama 2 gündür afedersiniz sırf su kusuyordum. Serum verdiler susuzluk için. Şimdi ilaç verdi doktor. Artık içebiliriz inşallah ya şu ilk 3 ay çok zor ya sonrası okadar güzel ki :))

Canım o tsh tan olabilir mi test yaptırdın mı. Benim tsh çok düşük kalp çarpıntısı yapıyor gerçekten inşallah sende çıkmaz tansiyondandır

Evet canım eksiği YOk fazlası var. :) vitaminlere de baktık d vitaminim çok eksik çıktı.

Ayy bugun girmedim cüzler bitmiş bana hangi cüz boşsa ver canım hiç fark etmez boş olan varsa sen cüz söyle yeter

Kizlar 2.5 aylık olduğu icin kan sulandırıcıyi karnima yapmayayim mi belli bir zamani vardir karından kullanmanin.

Progestan ağızdan almayı bıraktım fitil hali daha rahatmış ya ne çekmişim valla...

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sebebi bulunur en çok yıpratan süreç sanırım sebebi bulunamaması. Gerçi bulunmuş ama bence başka prof lara da görün. Üni hastaneleri mesela.
Gittiğim prof lar alanlarında uzMan kişiler her profa bi hamile kaldım düştü başkasına gittim. Kaderde varsa kime gitsen fayda etmiyok sanki

Benim doktorum 4 haftalık hamile iken kan testi yaptı. Bir kaç tüp kan verdim. İdrar vs. Çok şükür iyi çıkmıştı değerlerim

Gittiğim prof lar alanlarında uzMan kişiler her profa bi hamile kaldım düştü başkasına gittim. Kaderde varsa kime gitsen fayda etmiyok sanki
Canım vardır kaderin döneceği zamanı inşallah en dibe gitmeden su üstüne çıkamıyoruz ki. Çok zordur Emin’im senin de sevabın bu işte. Yaşın kaç şuanda

çok duygulandım
panik diğer adım resmen, sonra kendime kızıyorum sadece kendini üzmüyorsun onu da strese sokuyorsun diye
ama her şey çok güzel olacak, hepimiz duyacağız inşallah
Ben geçtiğimiz cuma günü gördüm ve duydum canım kalp atışlarını .seninle su an aynı gundeyiz sanırım. İnşallah sende en kısa zamanda duyarsın

Canım vardır kaderin döneceği zamanı inşallah en dibe gitmeden su üstüne çıkamıyoruz ki. Çok zordur Emin’im senin de sevabın bu işte. Yaşın kaç şuanda
31 yaşımdayım 25 yaşımdan beri mütemadiyen hamile kalıyorum.
Bunda da vardır bir hayır.

Kizlar 2.5 aylık olduğu icin kan sulandırıcıyi karnima yapmayayim mi belli bir zamani vardir karından kullanmanin.
Bende kullanıyorum, bazı doktorlar yaptırmayı diyor,bazilarida 5.5 aylık olana kadar göbekten atılır diyor... Ben göbekten devam ediyorum..

Arkadaşım Allah sabır versin.. vardır bir vakti zamanı..ben de tüp bebek tedavisine başlamak uzereydim,tahlilleri yaptırıp dosya actirdim o arada kendiliginden hamile kaldım.. Allah a emanet artik bundan sonrası..iyi düşüneyim iyi olsun diyorum hep.. Allah isteyen herkese versin..
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Ege universitesine gittin mi hiç..

Merhaba canım seninle aynı tarihimiz ilk 7+0 da gittim dr kalp atışı duymuştum benim beybim tatlı yedigimde hareket ediyor artık çok daha net hissediyorum Tatlici Tombak koydum adını.. bir hafta önden gidiyor buyuk ihtimal nisanda dogar benim beybisiiii ve yarın 14.00de 2li testim var ınsaallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…