2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim su ve meyve suyunu genelde kusuyorum. Ama ayranla aram cokniyi sende dene istersen. Tuzlu dene, tuzsuz dene cok cok az kuru nane atip dene. Corba ic. Susuz kalma.

Benimde doktorum sending tup bebek disi bebegin olmaz dedigi gunden onceki gun hamile kalmisim. Bir de inat yaptim onumuzdeki ay hamile kalacagim diye geziyordum. Bir ay beklemeye bile gerek kalmadi

8 hafta dolmuş olacak aslında normal değil diye biliyorum oğlumda 6 haftanın sonlarında duymuştum boş gebelik olabilir demişti doktor
Canim uzme kendini. Yurtdisinda Boyle kafa karistirmamak icin 8bucuk 9 haftaya kadar ultrasonlamiyorlar. Umarim bu hafta gorursun.

Inş. Canım

Rabbim şifa versin canim dua edelim insallah bu son düşüğün olur bundan sonrakileri sağ salim kucağına alırsın

Slm arkadaslar hepinize saglikli mutlu hamislikler diliyorum bu hatim isi iyiymis geri kalan utun cuzleri ben aliyorum edim ve oglum hafizdaonlardan yatdim istiycem bebislere hayirli oldun saglikla kucaklayalim ins.

Cnm herkes 1 tane alsa daha güzel olur. Hatmi bitirmek yerine dua eden kisi sayısının coklugu daha onemli bence.

Ben oğlumu erken öğrendiğim için böyle olması beni endişelendirdi sizde de mi hiç embriyo yoktu ?
Aynen ilk çocuğumu çok erken gördük ikinci birz daha geç bu daha da geç önceki de öyle olduğu için paniklemiyorum ama merakta ediyorum haftaya gideceğim bende

Cnm herkes 1 tane alsa daha güzel olur. Hatmi bitirmek yerine dua eden kisi sayısının coklugu daha onemli bence.
canim sana nacizane bi fikrim olcak okuyanlarin yanina tik koyar misn okuyanlar bilinir cunku birisi okudum diye paylasmis da bide bu hatmi bitirirsek bi daha yapariz vaktimiz var nasil olsa :)

Progestan ağızdan almayı bıraktım fitil hali daha rahatmış ya ne çekmişim valla...

Vajinal yollada illaki çamaşırıma krem gibi akmış oluyor. Çareyi artık çamaşırıma pecete koymakta buldum. Çünkü ne kadar ittirsem de illaki aktı. Sizlerin de bir kısmı krem gibi akmış oluyor mu kızlar?

Oynuyo diyorsun yok kız o rahim atmasıdır 11 den sonra oda daha önce doğum yapmışsa anlayabilirsin çok erken daha kasılma yapar sıkışınca falan ama ben 3 gebeliğimde de 11 den önce hiç duymadım

Merhaba bende Central Hospital'a gidiyorum ve oldukça memnunum. İlk doğumumu da orada yaptım. Randevu için asistanları ile görüştüğünüzde yardımcı oluyorlar üstelik.
Mesajınızı yeni gördüm :)
Evet biliyorum fakat kendi asistanı yıllık izinde olduğundan alamamıştım . Sonunda Asistan cemile geldi ve bugün 11 ‘de randevum var :)

kizlar ben bebegin oynamalarini simdi hissetcemizi dusunmuyorum. cunku elini koyunca atan olmaz diye dusunuyorum. kizimda ilk hissettimde boyle birseyler kayiyo elini koymasanda hissediyorsn bi garip oluyorsn. yani karin kasilmalari bagirsak oynamalari dısında bebegin oldugunu anliyorsn aklinda acaba kalmiyo emin oluyorsn. bende kac gundur elimi karnima koyuyorum hic birsey yok zaten daha cok kucucuk gittikce kuvetlenecek hissedecez insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…