- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.681
8 hafta dolmuş olacak aslında normal değil diye biliyorum oğlumda 6 haftanın sonlarında duymuştum boş gebelik olabilir demişti doktorBence normal bir durum olabilir canım pazartesi kaçıncı haftada olacaksın
Ben oğlumu erken öğrendiğim için böyle olması beni endişelendirdi sizde de mi hiç embriyo yoktu ?Ben varım 7+2 de yoktu iki hafta sonra gel dedi 9 haftalıkken gidip göreceğim insallah, bundan onceki gebeligimde de böyle geç öğrendim
Canim su ve meyve suyunu genelde kusuyorum. Ama ayranla aram cokniyi sende dene istersen. Tuzlu dene, tuzsuz dene cok cok az kuru nane atip dene. Corba ic. Susuz kalma.Evet canım gerçekten su çok etkiliyor. Ben çok dikkat ediyordum ama 2 gündür afedersiniz sırf su kusuyordum. Serum verdiler susuzluk için. Şimdi ilaç verdi doktor. Artık içebiliriz inşallah ya şu ilk 3 ay çok zor ya sonrası okadar güzel ki :))
Canım o tsh tan olabilir mi test yaptırdın mı. Benim tsh çok düşük kalp çarpıntısı yapıyor gerçekten inşallah sende çıkmaz tansiyondandır
Evet canım eksiği YOk fazlası var. :) vitaminlere de baktık d vitaminim çok eksik çıktı.
Benimde doktorum sending tup bebek disi bebegin olmaz dedigi gunden onceki gun hamile kalmisim. Bir de inat yaptim onumuzdeki ay hamile kalacagim diye geziyordum. Bir ay beklemeye bile gerek kalmadiArkadaşım Allah sabır versin.. vardır bir vakti zamanı..ben de tüp bebek tedavisine başlamak uzereydim,tahlilleri yaptırıp dosya actirdim o arada kendiliginden hamile kaldım.. Allah a emanet artik bundan sonrası..iyi düşüneyim iyi olsun diyorum hep.. Allah isteyen herkese versin..
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Ege universitesine gittin mi hiç..
Canim uzme kendini. Yurtdisinda Boyle kafa karistirmamak icin 8bucuk 9 haftaya kadar ultrasonlamiyorlar. Umarim bu hafta gorursun.8 hafta dolmuş olacak aslında normal değil diye biliyorum oğlumda 6 haftanın sonlarında duymuştum boş gebelik olabilir demişti doktor
Inş. CanımCanim su ve meyve suyunu genelde kusuyorum. Ama ayranla aram cokniyi sende dene istersen. Tuzlu dene, tuzsuz dene cok cok az kuru nane atip dene. Corba ic. Susuz kalma.
Benimde doktorum sending tup bebek disi bebegin olmaz dedigi gunden onceki gun hamile kalmisim. Bir de inat yaptim onumuzdeki ay hamile kalacagim diye geziyordum. Bir ay beklemeye bile gerek kalmadi
Canim uzme kendini. Yurtdisinda Boyle kafa karistirmamak icin 8bucuk 9 haftaya kadar ultrasonlamiyorlar. Umarim bu hafta gorursun.
Rabbim şifa versin canim dua edelim insallah bu son düşüğün olur bundan sonrakileri sağ salim kucağına alırsınOnu ilk kez duydum, benim paı isimli genimde pıhtılaşma var ona yönelik kan sulandırıcı vs kullanmama rağmen düşüyor. Embriyoya genetik tarama yapılacak bi sorun varsa pgt yöntemi ile tüp bebek deneriz ,bakarız dedi dr. Deneme tahtası oldum onlar deniyor ben her defasında parcalaniyorum.
Slm arkadaslar hepinize saglikli mutlu hamislikler diliyorum bu hatim isi iyiymis geri kalan utun cuzleri ben aliyorum edim ve oglum hafizdaonlardan yatdim istiycem bebislere hayirli oldun saglikla kucaklayalim ins.
Aynen ilk çocuğumu çok erken gördük ikinci birz daha geç bu daha da geç önceki de öyle olduğu için paniklemiyorum ama merakta ediyorum haftaya gideceğim bendeBen oğlumu erken öğrendiğim için böyle olması beni endişelendirdi sizde de mi hiç embriyo yoktu ?
canim sana nacizane bi fikrim olcak okuyanlarin yanina tik koyar misn okuyanlar bilinir cunku birisi okudum diye paylasmis da bide bu hatmi bitirirsek bi daha yapariz vaktimiz var nasil olsa :)Cnm herkes 1 tane alsa daha güzel olur. Hatmi bitirmek yerine dua eden kisi sayısının coklugu daha onemli bence.
Progestan ağızdan almayı bıraktım fitil hali daha rahatmış ya ne çekmişim valla...
8 hafta dolmuş olacak aslında normal değil diye biliyorum oğlumda 6 haftanın sonlarında duymuştum boş gebelik olabilir demişti doktor
Mahvetti beni inan dünyayla ilgim kalmadı fitil hali daha iyi sadece koyarken korkuyorum okadar:)Kullandığını görmemişim bende fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan çok yan etkisi oluyormuş. Keşke yazsaymışım
Oynuyo diyorsun yok kız o rahim atmasıdır 11 den sonra oda daha önce doğum yapmışsa anlayabilirsin çok erken daha kasılma yapar sıkışınca falan ama ben 3 gebeliğimde de 11 den önce hiç duymadımMerhaba canım seninle aynı tarihimiz ilk 7+0 da gittim dr kalp atışı duymuştum benim beybim tatlı yedigimde hareket ediyor artık çok daha net hissediyorum Tatlici Tombak koydum adını.. bir hafta önden gidiyor buyuk ihtimal nisanda dogar benim beybisiiii ve yarın 14.00de 2li testim var ınsaallah herşey yolunda gider
Banada 16. Haftaya kadar dedi karından bakalım inş şifa olsunBende kullanıyorum, bazı doktorlar yaptırmayı diyor,bazilarida 5.5 aylık olana kadar göbekten atılır diyor... Ben göbekten devam ediyorum..
İnş duyarsın canım dur bakalım dua et sabırla bekle güzel haberler bekliyoruzMaalesef görülmedi. Beklemekteyim daha dayanamayıp baska doktora da gittim onda da görülmedi kese var ama embriyo yok pazartesi günü netleşecek.
9 haftaya kadar duyulabilir İnşallah sende duyacaksın8 hafta dolmuş olacak aslında normal değil diye biliyorum oğlumda 6 haftanın sonlarında duymuştum boş gebelik olabilir demişti doktor
Mesajınızı yeni gördüm :)Merhaba bende Central Hospital'a gidiyorum ve oldukça memnunum. İlk doğumumu da orada yaptım. Randevu için asistanları ile görüştüğünüzde yardımcı oluyorlar üstelik.
Burun kanaması genelde olağan bişey korkma canım baş ağrısı için su tüketimi önemli tabi içebiliyosan ben yazın içerim hava serinledi suyu unuttum yineburun kanaması ve baş ağrısı olan var mi iş yerindeyim ve duramiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?