2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen öyle oluyor afedersin tuveletede akıyor sonra yine çamaşıra bulaşıyor

Katılıyorum daha erken 11 haftada belki oda zayıf ve tecrübe varsa anlarsın Şuan ki gaz ve Rahim atması canım

Sen tam kaç haftalıksın bu sistem 1 hafta büyük gösteriyor sanırım.. Ama bizden büyüksün sen önce hissedersin hadi hayırlısı

arkadasim pecete kullanma enfeksiyon yapiyor onun yerine temiz bi kumas kesip utuleyip kullan beni doktor siddetle uyarmisti hemde 2 kere zaten hamileyiz ilacda kuklanamiyoruz

Sen tam kaç haftalıksın bu sistem 1 hafta büyük gösteriyor sanırım.. Ama bizden büyüksün sen önce hissedersin hadi hayırlısı

tam 11 hafta 1 gunlugum suan bende bu sistemin bi hafta ileri gibi gosterdini soyledim. ama arkadaslar 11 hafta bittini 12den gun aldimizi soyluyor. ama keske tam gun gunune yazsaydi. sonucda ultrasyona gittimde benim hesabim dogru cıkıyor doguracam gun ayni ama sistem farkli burda

1 haftaya hissedersin ilkmi gebelik ben 11 anladım ama her bebek aynı değil tabi bakalım bundada hissetmek nasip olcak mı

1 dogumum bir dusugum var buda 3cu gibi oluyor. ilkini baya gec anladim 18 haftalarda felan bunu bakalim bende cok merak ediyorum. kizimdayken ilk fark ettim gunu hatirladimda bi an. daha hissedemedim bunu. kizimdayken sabahdi boyke hic elim karnimda bile degildi boyle birseyler donuyor kayiyor gibi 2 kere hissettim birden bunda henuz birsey yok

Evet benimde doğum tarihi doğru çıkıyor sistemde gün alır almaz atlayo haftayı

Kuz çocukları kayarlar ilk haftalarda erkekler direk tekme atıyor sağlıklı olsunda İnş bende hissetmemeyi çok istiyorum yeni kaybettiğim için yavrumu sanki bundada bişey olcak gibi oluyo birde unutuyorum doktorlar okadar inandırmışki asla olmaz çocuğun diye hala yok sanıyorum oynayınca insan ohh burda iyi diyo en azından

insallah bunu kucana alican. bende ilkinde ve ikincide hemen kurani elime almistim. bastan sona bitirmek icin. bundada duser diye oyle kendimi geri cektimki ne birsey aliyorum ne baslayabiliyorum. hala diyorum gercekden varmi yasiyormu. dedin gibi belkide tekmeleri hissedersek daha rahatlicaz. demek kiz cocugu kayiyo kizopom kaymisti bakalim bu nedu. gunler gecmiyor

burda resim degisince bile heycanlaniyor insan. doktor randevuleri beklemek cok zorr. bide kizimda oturu gec aliyorum hep
Evet zaten çok sık gitmek iyi değil bence inanki ayda bir yeterli bi sıkıntı olmadığı sürece daha çabuk büyoyü öyle sanki ben 1 10 gün sonraya aldım doktor bile dayan bilcen mi dedi yakın zamanda bebeğimi kaybettiğim için... Gerek yok dedim doktora gelsene bişey olmuyo gelmesemde diğerinde 6 ay hergün hastanedeydim elimden hiç bişey gelmedi yoğun bakımda kaldı ordan ayrılmadı yine bişey yapmadım.... İyi olsunlar içerde büyüsünler İnş yavrularımız

Kuranı muhakkak okuyun hamile bir kadının Yasini her gün okuması şifadır İnş bizede şifa olur namazı geçirmeyin Allah büyük ona emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…