- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.701
Aynen öyle oluyor afedersin tuveletede akıyor sonra yine çamaşıra bulaşıyorVajinal yollada illaki çamaşırıma krem gibi akmış oluyor. Çareyi artık çamaşırıma pecete koymakta buldum. Çünkü ne kadar ittirsem de illaki aktı. Sizlerin de bir kısmı krem gibi akmış oluyor mu kızlar?
Katılıyorum daha erken 11 haftada belki oda zayıf ve tecrübe varsa anlarsın Şuan ki gaz ve Rahim atması canımkizlar ben bebegin oynamalarini simdi hissetcemizi dusunmuyorum. cunku elini koyunca atan olmaz diye dusunuyorum. kizimda ilk hissettimde boyle birseyler kayiyo elini koymasanda hissediyorsn bi garip oluyorsn. yani karin kasilmalari bagirsak oynamalari dısında bebegin oldugunu anliyorsn aklinda acaba kalmiyo emin oluyorsn. bende kac gundur elimi karnima koyuyorum hic birsey yok zaten daha cok kucucuk gittikce kuvetlenecek hissedecez insallah.
Katılıyorum daha erken 11 haftada belki oda zayıf ve tecrübe varsa anlarsın Şuan ki gaz ve Rahim atması canım
Sen tam kaç haftalıksın bu sistem 1 hafta büyük gösteriyor sanırım.. Ama bizden büyüksün sen önce hissedersin hadi hayırlısıkizlar ben bebegin oynamalarini simdi hissetcemizi dusunmuyorum. cunku elini koyunca atan olmaz diye dusunuyorum. kizimda ilk hissettimde boyle birseyler kayiyo elini koymasanda hissediyorsn bi garip oluyorsn. yani karin kasilmalari bagirsak oynamalari dısında bebegin oldugunu anliyorsn aklinda acaba kalmiyo emin oluyorsn. bende kac gundur elimi karnima koyuyorum hic birsey yok zaten daha cok kucucuk gittikce kuvetlenecek hissedecez insallah.
Çok hoşsunuz31 yaşımdayım 25 yaşımdan beri mütemadiyen hamile kalıyorum.
Bunda da vardır bir hayır.
Vajinal yollada illaki çamaşırıma krem gibi akmış oluyor. Çareyi artık çamaşırıma pecete koymakta buldum. Çünkü ne kadar ittirsem de illaki aktı. Sizlerin de bir kısmı krem gibi akmış oluyor mu kızlar?
kardelen384 bende alabilirim eksik cuzlerden hangisi olursa fark etmez.
Sen tam kaç haftalıksın bu sistem 1 hafta büyük gösteriyor sanırım.. Ama bizden büyüksün sen önce hissedersin hadi hayırlısı
1 haftaya hissedersin ilkmi gebelik ben 11 anladım ama her bebek aynı değil tabi bakalım bundada hissetmek nasip olcak mıbende suan 11 hafta 1 gunum ama hala tik yok bakalim ne zaman kismet olacak
1 haftaya hissedersin ilkmi gebelik ben 11 anladım ama her bebek aynı değil tabi bakalım bundada hissetmek nasip olcak mı
Evet benimde doğum tarihi doğru çıkıyor sistemde gün alır almaz atlayo haftayıtam 11 hafta 1 gunlugum suan bende bu sistemin bi hafta ileri gibi gosterdini soyledim. ama arkadaslar 11 hafta bittini 12den gun aldimizi soyluyor. ama keske tam gun gunune yazsaydi. sonucda ultrasyona gittimde benim hesabim dogru cıkıyor doguracam gun ayni ama sistem farkli burda
Kuz çocukları kayarlar ilk haftalarda erkekler direk tekme atıyor sağlıklı olsunda İnş bende hissetmemeyi çok istiyorum yeni kaybettiğim için yavrumu sanki bundada bişey olcak gibi oluyo birde unutuyorum doktorlar okadar inandırmışki asla olmaz çocuğun diye hala yok sanıyorum oynayınca insan ohh burda iyi diyo en azından1 dogumum bir dusugum var buda 3cu gibi oluyor. ilkini baya gec anladim 18 haftalarda felan bunu bakalim bende cok merak ediyorum. kizimdayken ilk fark ettim gunu hatirladimda bi an. daha hissedemedim bunu. kizimdayken sabahdi boyke hic elim karnimda bile degildi boyle birseyler donuyor kayiyor gibi 2 kere hissettim birden bunda henuz birsey yok
Evet benimde doğum tarihi doğru çıkıyor sistemde gün alır almaz atlayo haftayı
Sen kese kalp gördün sanırım dimi hepsini? Nereden katılıyorsun :))Merhabaaa evet! Bugun tam 7 haftalik olduk cok sukur
Kuz çocukları kayarlar ilk haftalarda erkekler direk tekme atıyor sağlıklı olsunda İnş bende hissetmemeyi çok istiyorum yeni kaybettiğim için yavrumu sanki bundada bişey olcak gibi oluyo birde unutuyorum doktorlar okadar inandırmışki asla olmaz çocuğun diye hala yok sanıyorum oynayınca insan ohh burda iyi diyo en azından
Evet zaten çok sık gitmek iyi değil bence inanki ayda bir yeterli bi sıkıntı olmadığı sürece daha çabuk büyoyü öyle sanki ben 1 10 gün sonraya aldım doktor bile dayan bilcen mi dedi yakın zamanda bebeğimi kaybettiğim için... Gerek yok dedim doktora gelsene bişey olmuyo gelmesemde diğerinde 6 ay hergün hastanedeydim elimden hiç bişey gelmedi yoğun bakımda kaldı ordan ayrılmadı yine bişey yapmadım.... İyi olsunlar içerde büyüsünler İnş yavrularımızburda resim degisince bile heycanlaniyor insan. doktor randevuleri beklemek cok zorr. bide kizimda oturu gec aliyorum hep
Kuranı muhakkak okuyun hamile bir kadının Yasini her gün okuması şifadır İnş bizede şifa olur namazı geçirmeyin Allah büyük ona emanetlerinsallah bunu kucana alican. bende ilkinde ve ikincide hemen kurani elime almistim. bastan sona bitirmek icin. bundada duser diye oyle kendimi geri cektimki ne birsey aliyorum ne baslayabiliyorum. hala diyorum gercekden varmi yasiyormu. dedin gibi belkide tekmeleri hissedersek daha rahatlicaz. demek kiz cocugu kayiyo kizopom kaymisti bakalim bu nedu. gunler gecmiyor
Hadi hayırlısı canım bekliyoruz heycanlaGünaydın kızlar bugün kontrolüm var akşam 17:30da lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle dönerim
Günaydın kızlar bugün kontrolüm var akşam 17:30da lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?