2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ayy çok iyi peki doğumhaneye kaçta girip çıktınız nekadar dürdü toplam?

Ayy çok iyi peki doğumhaneye kaçta girip çıktınız nekadar dürdü toplam?
Valla kuzum son zamanlar biraz kafa bi milyondu benim çıktığım saati hatırlamıyorum ama sanırım 7:45 gibi girdim bebis 8de doğdu sonra 10 dk bile sürmedi dikişler galiba ya da benim kafam güzel olduğu için öyle hatırlıyorum. Ben sondayi anesteziden sonra takın diye tutturunca bir de ameliyathanede onunla uğraştılar normalde yukarda takacaklardi

Kız o kadar ben de emsem totom çatlar kaka yapmaktan bütün gün emiyo çocuk normaldir bence..

Normal canım bizim de aynen öyle oluyor. O küçük kakalar da pırt yaparken kaçıyor

Yani aslında kulaktan dolma karar verdim spinalde biraz acı hissediliyor ikisi birden olursa sıfır acı dediler bu sebeple canım
Ben de tam tersi diye biliyorum. Epidural de biraz hissediyorsun.
Masallah ne kadar oldu dogali bebis canim
29 gunluk canim.
Kız o kadar ben de emsem totom çatlar kaka yapmaktan bütün gün emiyo çocuk normaldir bence..
Ay hic sorma catlamis galiba zaten ya popo deliginin etrafi kirmizi kirmizi nokta dolu sivilce gibi degil acik yara gibi

Göğüs kalkanı işe yarıyor mu... göğüs pedi mecbur kullanıyorum çünkü akıyor çok... kalkan almadım alsam mı bilemiyorum. Yara çok uok ama çok fena canım yanıyor
Tam gecirmedi ama epey rahatlatti.
Bir gogusu emmesi bitince lansinohu surup takiyorum.diger gogsu bitirene kadar krem kaliyor iyi geliyor.
Tek eksisi sut dokuluyor icinden arada sirada ama mecbur iste

Zeynosrkn84 canim senin esin miydi tüp bebek oldugu icin cocugun kendinden olduguna guvenmeyen? Ne yaptiniz bebis benziyor mu babasina? Dogum yapinca degisti mi fikri? Yoksa seni tamamen baskasiyla mi karistiriyorum :)

Kizlar pek giremedim buraya mahfetti gelen giden ölu gibiyim bugun.
alinti yapamadim .bebi de uyanmk uzere uyanmadan ne alintilayabilirsem artik...
Biz bugun muayeneye gittik sariligimiz 6 ya dusmus enson 14 tu.cok mutlu olduk.
Yalniz kafada bi sislik var .top gb birsey ultrasonla bakilacak yarin onun tedrginligi var ustumde insallah temiz cikar dua edin lutfen.

Primadan memnun degildim sleepye gectik kalibi primaya gore kucuk sanirim .bacaklari iz oluyor epey..
Oglum cok kiskanclik yapti fena durumdayiz iki cocuklu anneler durumunuz ne oglum beni coook sasrtti.cok seviyor ama severken zarar veriyo dikkat etmesem.

Bende delirecegim az kaldi .
Su icme sut icme onu yeme emzir emzir emzir demesi kv nin birde ismini kabul etmeyip ben bunu koydum demesi delirtti beni sabir cekiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…