- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.021
Spinalde sıfır acı, sadece olan bitenin farkında oluyosun yani itme kakma bebeği çıkarma vsYani aslında kulaktan dolma karar verdim spinalde biraz acı hissediliyor ikisi birden olursa sıfır acı dediler bu sebeple canım
Benimki kombine oldu sözde bebek çıktıktan sonra böğürüyordum uyutun beni diyeSpinalde sıfır acı, sadece olan bitenin farkında oluyosun yani itme kakma bebeği çıkarma vs
Tamamen hissizlik yok
Sadece acı ağrı yok
Canım yıkayın ağlama krizi geldiğinde, kovasına su doldurup kafasından altını sokuyoruz sakinleşiyor ya da evin sıcaksa komple yıka, yorulup sakinler.. sen de papatya çayı iç, bebegi hem sakinleştiriyor hem de uyumasına yardımcı oluyorKızlar geriden takip ediyorum sizi baya sayfa birikti. Annem gitti. Kaldık kuzucukla bi başına.
Doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.
Bikaç gündür belli saatlerde çok ağlıyorsancı tutuyor.
Dün 4 ten gece 1 e kadar sürekli ağladı. Mosmor oluyor yavrum ağlarken. Ayakları Sudan çıkmış balık gibi çırpınıyor. Ben de omunla ağlıyorum.
Dr a götürdük akşam. Normal olarak gaz ilacı ve lağman verdi. Lağmanı kullanmadık. Bugün geldi krizi. Elim ayağıma dolanıyor. Susmuyor hiçbir şekilde. 3. Haftada başlarmış gaz atakları.
sofiarya canım ya benim meme ucunda bi beyazlık oluştu. Süt toplanmış gibi. İnternete baktım biraz süt kabarcığı falan çıktı. Tam kabarcık gibi de değil. Özelden foto atarım istersen. Zararlı bişey değil dimi bu durum
Bi de bu çıkmasın başımıza
Elindeki bezleri bitirip 2 numarayı denersin o zaman canım.biraz daha kilo alınca iyi gelir 2 numara.Canim zaten cok sikmam hic gevsek baglarim hatta kontrol ederim emin olmak icin gercekten gevsek mi diye bel boslugu bile oluyo bezde ama ne bilim genede sikiyo
Hazir yemekler bana çok gaz yapar :/Neden canım, hamburger köfte ekmek sonuçta niçin gaz yapsın ki
Canim altini acinca zeytinyagi ile popo deliginin etrafina masaj yap. O zaman biraz rahatlayacsktir. Altini da hemen kspatma. Ben bunu yapmaya basladigimdan beri nerdeyse coguk hergun alt degistirme ortusune yapiyor kajasini dolu dolu. Bir de aci elma yagi surmeyi dene ayaklarina. Mucizeler yaratmiyor belki ama cocugu rahatlattigi kesin.Kızlar geriden takip ediyorum sizi baya sayfa birikti. Annem gitti. Kaldık kuzucukla bi başına.
Dün 4 ten gece 1 e kadar sürekli ağladı. Mosmor oluyor yavrum ağlarken. Ayakları Sudan çıkmış balık gibi çırpınıyor. Ben de omunla ağlıyorum.
Dr a götürdük akşam. Normal olarak gaz ilacı ve lağman verdi. Lağmanı kullanmadık. Bugün geldi krizi. Elim ayağıma dolanıyor. Susmuyor hiçbir şekilde. 3. Haftada başlarmış gaz atakları.
sofiarya canım ya benim meme ucunda bi beyazlık oluştu. Süt toplanmış gibi. İnternete baktım biraz süt kabarcığı falan çıktı. Tam kabarcık gibi de değil. Özelden foto atarım istersen. Zararlı bişey değil dimi bu durum
Can'ım öğlen yıkadık eşimle. Yıkarken de ayrı kıyamet kopuyor Zaten. Hiç sevmiyor çıplaklığı ve suyuCanım yıkayın ağlama krizi geldiğinde, kovasına su doldurup kafasından altını sokuyoruz sakinleşiyor ya da evin sıcaksa komple yıka, yorulup sakinler.. sen de papatya çayı iç, bebegi hem sakinleştiriyor hem de uyumasına yardımcı oluyor
Zeytinyağını yapıyorum Can'ım. Ama alışkanlık olur diye de korkuyorum. Acı elma yağı aldıracaktım eşime unuttum söylemeyi. Yarın aldırayım onu da. Karnına masaj yapıyorum yağ ile. Ama öyle bi ağlama krizi geliyor ki sarıp kucaklamaktan başka sey gelmiyor elimden o an.Hazir yemekler bana çok gaz yapar :/
Canim altini acinca zeytinyagi ile popo deliginin etrafina masaj yap. O zaman biraz rahatlayacsktir. Altini da hemen kspatma. Ben bunu yapmaya basladigimdan beri nerdeyse coguk hergun alt degistirme ortusune yapiyor kajasini dolu dolu. Bir de aci elma yagi surmeyi dene ayaklarina. Mucizeler yaratmiyor belki ama cocugu rahatlattigi kesin.
Geniz akıntısı vardır,burnunu izotonik ya da okyanus suyu damlalarla falan temizle sık sık bu aylarda oluyor maalesefKusmaya çalışırken öksürüyor demek istemiştim.düzgün cümle de kuramıyorum uykusuzluktan
Olmaz aliskanlik ya. Zannetmiyorum. Suan bebrkler kaslarini kontrol edemiyor. Kontrol etmeye basladiklarinda kendi kendiletine rahatlikla yaparlar.Zeytinyağını yapıyorum Can'ım. Ama alışkanlık olur diye de korkuyorum. Acı elma yağı aldıracaktım eşime unuttum söylemeyi. Yarın aldırayım onu da. Karnına masaj yapıyorum yağ ile. Ama öyle bi ağlama krizi geliyor ki sarıp kucaklamaktan başka sey gelmiyor elimden o an.
Çok rahatsız edici bi his aslındaBenimki kombine oldu sözde bebek çıktıktan sonra böğürüyordum uyutun beni diyeher şeyi hissettim itme kakma acı ağrı ne kadar anestezi varsa aldım yine de çekmediğim acı kalmadı
Canım ekgıdaya başlayana kadar su kesinlikle önermiyoruz gerek te yok zaten mamayı suyla hazırlıyorsun hiç Alakası yok kabızlıgıyla onun verme sakıngünaydın arkadaşlar, oğlum üç gündür kakasını yapmıyordu, sabah mıtlu sona uyandık. bir tanıdık mama veriyorsanız su da vermelisiniz ondan kabız olur bebekler dedi. doğru mu, bilgisi olan var mı?sofiarya senin yorumun nedir canım?
Yok yok iyi yapmışlar aferin onlara,yara bakımında kullanılan çok güzel bir solüsyon o,hemencecikte kurutur o bölgeyi gğzel toparlar iyi olmuş iyiCanim saglik ocaginda rif solüsyon diye bisey damlattilar kahverengi akintinin iltihap olmadığını söyledi düşmek üzereyken olabilirmissofiarya bu solusyonun zarari var mi acaba
BAzen kanal çıkışlarında enfeksiyona bağlı beyaz kabarcıklar oluşuyor hatta kanalı bile tıkayabiliyoeKızlar geriden takip ediyorum sizi baya sayfa birikti. Annem gitti. Kaldık kuzucukla bi başına.
Normal dogum muydu pekiBenimde aynı göbek 4 aylık hamile gibi . 17 kilo almıştım 11 i gitti ama göbek kaldı
Normal dogum muydu peki
Sanırım o beyazlıktan benim de bi mememde varBAzen kanal çıkışlarında enfeksiyona bağlı beyaz kabarcıklar oluşuyor hatta kanalı bile tıkayabiliyoesen yakından fotosunu gönder bi bakayım bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?