2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani aslında kulaktan dolma karar verdim spinalde biraz acı hissediliyor ikisi birden olursa sıfır acı dediler bu sebeple canım
Spinalde sıfır acı, sadece olan bitenin farkında oluyosun yani itme kakma bebeği çıkarma vs
Tamamen hissizlik yok
Sadece acı ağrı yok

Spinalde sıfır acı, sadece olan bitenin farkında oluyosun yani itme kakma bebeği çıkarma vs
Tamamen hissizlik yok
Sadece acı ağrı yok
Benimki kombine oldu sözde bebek çıktıktan sonra böğürüyordum uyutun beni diye her şeyi hissettim itme kakma acı ağrı ne kadar anestezi varsa aldım yine de çekmediğim acı kalmadı

Kızlar geriden takip ediyorum sizi baya sayfa birikti. Annem gitti. Kaldık kuzucukla bi başına.
Doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.
Bikaç gündür belli saatlerde çok ağlıyor sancı tutuyor.
Dün 4 ten gece 1 e kadar sürekli ağladı. Mosmor oluyor yavrum ağlarken. Ayakları Sudan çıkmış balık gibi çırpınıyor. Ben de omunla ağlıyorum.
Dr a götürdük akşam. Normal olarak gaz ilacı ve lağman verdi. Lağmanı kullanmadık. Bugün geldi krizi. Elim ayağıma dolanıyor. Susmuyor hiçbir şekilde. 3. Haftada başlarmış gaz atakları.

sofiarya canım ya benim meme ucunda bi beyazlık oluştu. Süt toplanmış gibi. İnternete baktım biraz süt kabarcığı falan çıktı. Tam kabarcık gibi de değil. Özelden foto atarım istersen. Zararlı bişey değil dimi bu durum
Bi de bu çıkmasın başımıza

Canım yıkayın ağlama krizi geldiğinde, kovasına su doldurup kafasından altını sokuyoruz sakinleşiyor ya da evin sıcaksa komple yıka, yorulup sakinler.. sen de papatya çayı iç, bebegi hem sakinleştiriyor hem de uyumasına yardımcı oluyor

Neden canım, hamburger köfte ekmek sonuçta niçin gaz yapsın ki
Hazir yemekler bana çok gaz yapar :/
Canim altini acinca zeytinyagi ile popo deliginin etrafina masaj yap. O zaman biraz rahatlayacsktir. Altini da hemen kspatma. Ben bunu yapmaya basladigimdan beri nerdeyse coguk hergun alt degistirme ortusune yapiyor kajasini dolu dolu. Bir de aci elma yagi surmeyi dene ayaklarina. Mucizeler yaratmiyor belki ama cocugu rahatlattigi kesin.

Can'ım öğlen yıkadık eşimle. Yıkarken de ayrı kıyamet kopuyor Zaten. Hiç sevmiyor çıplaklığı ve suyu
Normalde yıkamadan şonra sakinleşirdi uyurdu hemen. 2 saat sonrası uyandı sancıyla kıvrandı durdu. Sancı gelince meme bile sakinleştirmiyor
Meme ağzındayken nasıl ağlıyor kıvranıyor

Zeytinyağını yapıyorum Can'ım. Ama alışkanlık olur diye de korkuyorum. Acı elma yağı aldıracaktım eşime unuttum söylemeyi. Yarın aldırayım onu da. Karnına masaj yapıyorum yağ ile. Ama öyle bi ağlama krizi geliyor ki sarıp kucaklamaktan başka sey gelmiyor elimden o an.

Olmaz aliskanlik ya. Zannetmiyorum. Suan bebrkler kaslarini kontrol edemiyor. Kontrol etmeye basladiklarinda kendi kendiletine rahatlikla yaparlar.

Kızlar çemen otu istedim aktar çemen unu verdi aynı şey dedi.
Beyaz un gibi bir şey, nasıl içiyorsunuz? Kimyon gibi sıcak suyun içine mi atılıyor sonra süzüyor musunuz?

Benimki kombine oldu sözde bebek çıktıktan sonra böğürüyordum uyutun beni diye her şeyi hissettim itme kakma acı ağrı ne kadar anestezi varsa aldım yine de çekmediğim acı kalmadı
Çok rahatsız edici bi his aslında
Ben de benş tamamen uyutun dedim
Midem bulandı kustum.. öğürme dediler öğürdüm bağırsaklar doktorun elindeyken falan hiç sevmedim ben sezaryeni

Canım ekgıdaya başlayana kadar su kesinlikle önermiyoruz gerek te yok zaten mamayı suyla hazırlıyorsun hiç Alakası yok kabızlıgıyla onun verme sakın

Canim saglik ocaginda rif solüsyon diye bisey damlattilar kahverengi akintinin iltihap olmadığını söyledi düşmek üzereyken olabilirmis sofiarya bu solusyonun zarari var mi acaba
Yok yok iyi yapmışlar aferin onlara,yara bakımında kullanılan çok güzel bir solüsyon o,hemencecikte kurutur o bölgeyi gğzel toparlar iyi olmuş iyi

Kızlar her emzirme sonrası gaz çıkarmaya çalışıyor musunuz
Bizim kısır döngüye dönüştü sürekli emdiği için.. emiyo, gaz çıkarmak için çok uğraşıyorum çıkmıyo
O sırada uyuyo
Sonra sancıyla uyanıp emmek istiyo
Sonra yine gaz çıkarma
Sonra yine emme

BAzen kanal çıkışlarında enfeksiyona bağlı beyaz kabarcıklar oluşuyor hatta kanalı bile tıkayabiliyoe sen yakından fotosunu gönder bi bakayım bakayım

Kızlar geriden geriden okumaya çalışıyorum sürekli yazamıyorum. Bizim gaz problemimiz kesinlikle huydan bugün karar verdim sanırım huylu bir oğlum var. Çünkü büyük adam gibi kaç defa gaz çıkardı halen ıkınıyordu karnına baktım çok yumuşaktı. Kakasınıda gazınıda çok iyi çıkardı ama ıkınma huyluluğundan sanırım. siz hep ağlama krizleri demişsiniz biz de daha hiç ağlama olmadı kıvranmada yok sadece ıkınma var. Kimis gaz sancısı olsa kesinlikle ağlar diyor. Sizcede öylemi gaz sancısı olsa ağlarmı huyundan mı acaba. Sanki hortumla gaza bağladım benim oğlanı çıkartıp çıkartıp ıkınıyor. Uykumuzda hiç yok günde 2.3 saat uyursa o işte. Benim halimi hiç anlatmayım resmen bölük pörçük oldum ama napalım geçecek bugünler. 25 gün oldu bile bakmışız kocaman olmuşlar bile. İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız bu süreci

Normal dogum muydu peki

Canım bende normal doğurdum aynı senin dediğin gibi karnım 10 kilo verdim doğum sonrası ama göbek 5 aylık hamile gibi. Zamanla geçecek o aylardır alışık olduğumuz bir vücut yapısı vardı. Toparlanması zaman alır ama üzülme azcık tempoyla toparlanır eski haline gelir. Ben çok takmıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…