2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bu tomrisin emzirme notlarini hep övdünüz vs ama ben ne zaman okusam moralim bozuluyor ve sinir oluyorum. Kendisi galiba emziren anneye süper anne, emziremeyen anneye eksik anne gözüyle bakıyor. Oyle degilse bile öyle hissettiriyor. Simdi bir yazisini daha okudum. 6 ayliktan kucuk cocuk uyumuyorsa açlıktandir diyor. Karni tok olan cocuk uyur, acikmadikca uyanmaz diyor. Sagolsun bunu cevrwdekj buyuklerimin hepsi soyluyor zaten. Ac bu cocuk ac diye. Kendisini tekrar okumama karari aldim. İnstagramda emzirenanne diye bi hesap var size onu tavsiye ederim. En Azindan biberon ve mama verene öcü gözüyle bakmayip, nasil bebegi meneye alistirirsin gibi motive edici seyleri var.

Allah allah. Ne biliyim gunde 2-3 sefer bozuk para buyuklugunde olmasi normal diye okudum da endiselendim.
Bencede normal gazla cikartiodur onu bizim asil tuva
Nasil 6 ayliktan kucuk cocuk acliktan mi aglarmis sadece :)))

M Mustu 34 ben de kaynattim hoşafı. Bakalim fayda edecek mi?
Eder cnm inşallah. Sabah 1su bardağı iç birde yatmadan iç. Gun icinde bolbol su iç . Birde beyinle cok etkileşimli bu süt işi. Ben kızım uyurken acikmismidir diye düşündüğümde hemen göğsüm sızlıyor ve sut akıyor . Sütüm var ve bebeğime yetiyor diye inan sende.

Ya tam da şimdi süt sagdim ve ikisinden toplasan 30 cc gelmedi. Tamam sağmak sütun göstergesi değil ama önceden neredeyse ikisinden 80 cc gelirdi şimdi hiç yok. Sol gogsumden bi kaç damla geldi. Moralim çok bozuk çok. O tomrisi de allah kahretsin

Ya o taraflarını boşver sen :) memeye alıştırma için olan kısımları oku. Ten teması pompayla süt arttırma emzirme kampı vs. Yoksa ben de biberon da verdim mama da. En iyi anne bilir çocuğunu. Ben ten temasının yanyana uyumanın pompayla emzirme sonrası sağmanım bizzat işe yaradığını gördüm. Bir de yeme içmeden ziyade sadece suyun bile süt yaptığını ondan öğrenmiştim. Gerçekten bebeğini onun sayesinde memeye döndürdüğü birçok kişi de oldu.

Bencede normal gazla cikartiodur onu bizim asil tuva

Nasil 6 ayliktan kucuk cocuk acliktan mi aglarmis sadece :)))
Oyleymis güya. Sinir oldum aksam akşam.
Ben sütümün yettigine inaniyorum da cevremdeki herkes sütüme takık vaziyette. Acaba mi dedirtiyorlar bana.
Bence de kahretsin ben artik sagmayacam. Dun sagdim butun gun nerdeyse 30 cc gelmedi kafayi yiyecektim. Bugun cocugun agzindan süt tasiyor emerken. Sagmayacam artik. Sut arttirici hosaf yaptim. İse yaradigini hissedersem belki o zaman sagar bir iki buzluga atarim.

Bilmiyorum okumam artik :) her okudugumda moralim bozuldu. Hatta ikk zamanlar nerdeyse onun biberon takintisi yuzunden sütüm kesilecekti.

Nasıl yapılıyor hoşaf geçmişi okuyamıyorum ben de yapayım
Kiru incir, kiru dut, kiru kaysi ve kuru uzum u kaynattim. İcine iki kasik kadar bal ve iki tane karanfil attim. İnsallah ise yarar.

Tecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?

Ya si gorumceme de bazen sinir oluyorum sinir yaa. Hergun geliyor. Neyse gelmesini gectim sagolsun yardimci okuyor isime gucume. Ama ogluma geldi mi konu cinnet geciriyorum. Kucagindan indirmiyor cocuk onun yuzunden kucaga alıştı ya. İceri sogukmus cocuk üşürmüş ya kirk kez dedim bu cocuk serin ortamda daha rahat socagi sevmiyor diye. Anlamiyor iki uc tane battaniyeye sariyor cocugu ya. Ben buna çatarım az kaldı. Adim nanköre cikar ama napiyim cocuk benim cocugum ya. Aglarken altini deegistirmeyecekmisim falan. Yav cocuk zaten alti pis diye agliyor. Agli pis olan cocugu neden meme de avutup sonra geri altini aciyim? Cocuk memede rahatliyor iste iki dk aglayiversin alti degisirken ölmez herLde iki iki agladi diye . Sinir oluyorum ya.

Canım ben öyle istedim ama doktorum hiç gerek yok omuriligine bi şey takmaya sadece spinal yapıcam ben sana 2 ağrı kesici iğne işini görür kendini bana bırak dedi ben de öyle yaptım çok memnun kaldım ama tabi doktoruna göre değişiyordur belki

Canim spinal de zaten hicbir sey hissetmiyorsun. Neden spinal + epidral istiyorsun?

@Tambikedi Ben direk 2 den başladım beyaz prima olanı yine bacak kısımları sikiyo ama hic taşma falan olmadi kıyafetleri küçükse de sikistiriyo bezini hiç 1 numara kullanmadım oglumdada hatta
Canim kiyafetleri kucuk de degil aslinda..
0.3 ay aldigim icin bol bile geliyo tam doldurmuyo icini napicam sastm

Bizde 1 numaradayız ama bacakları sıkıyor gibi iz yapıyor 2 numarayı denedim bol geldi galiba çünkü çiş çıktı belinden o yüzden bitene kadar 1 sonra 2ye geçcem
Bitmesine kac bez var suan ve bebisin kilosu kac ona gore gecilmiyo mu iki numaraya. Kiloya gore. Ben mi kacirdim

Canim saglik ocaginda rif solüsyon diye bisey damlattilar kahverengi akintinin iltihap olmadığını söyledi düşmek üzereyken olabilirmis sofiarya bu solusyonun zarari var mi acaba

Ben 2 numara kullanıyorum canım çok rahat ediyoruz ama bizimki 5kilo. O sıkmalar bizde se oluyo ben neredeyse dogdugundan beri 2 numara kullanıyorum yani kacinilmaz sanirim
Masallah kusum 5 kiloysa kuzu kullan tabi bizimki bugun tartildi 3880 olmus. Belli biraz toplandi masallah da bezi oyle sikicak kivamda da degil henuz.

Ben hiç sarmıyorum canım ya yara olmadı benim göğsüm hiç. Anlamadım neden oldu acaba. Geçmezse giderim doktora artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…