2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah birşey çıkmaz canım ramazan ramazan kim.geliyo böyle Allah aşkına bana Ramazan'dan önceki gün geldiler başkada gelen olmadı çok şükür gerçi biz söyledik gelinmesin diye yoğun bakımdan çıktığı için onun etkisi vardır belki :)

Benim oğlum hiç kıskançlık yapmıyor bütün gün babannesinde hatta arada geliyo Sevip gidiyo çok şükür

Benim oyle olucaktı yalniz spinal tutmadi hic uyusmadim epiduralle devam ettik

Valla cnm haklısın çok. Benim çocuğumda terliyor artık tek takım penye battaniye ile hemen üzerini değişiyorum. Kv kırkim çıkana kadar benimle kalma meraklısı idi ama sert konustum gönderdim yoksa o da yardım eder burnumdan getirirdi. Şimdi oğlu gelince geliyor ya da eşim on dk indiriyor sevsinler diye. İki kez evimi temizledi saolsun başkada birşey istemem.

Hala geliyormu yaa

:) Dolunay22 o zaman soruyu sana yöneltiyorum @Zeynosrkn84 yanlis alarm
Can'ım yazmıştım aslında gözünden kaçmış.
Eşim vazgeçti :) boşuna üzdü beni. Eşime de bana da benziyor. İlk doğduğunda çok değişikti gerçi. Anlaşılmıyordu. Ama eşim o duygu seline girince unuttu her şeyi. Kucağına alır almaz ağlamaya başlamış zaten. Ben çıkıp ayılınca da ağladı benim yanımda.

Canım benimkine de 1 numara iz yaptı.şimdi 2 kullanıyorum iyi geldi ama kilosu 4 ü geçtikten sonra 2 ye geçtim ben.3600 e 2 büyük gelir.benimki 3750 doğmuştu 2 büyük gelmişti.biraz daha gevşek mi bağlasan?

Bende delirecegim az kaldi .
Su icme sut icme onu yeme emzir emzir emzir demesi kv nin birde ismini kabul etmeyip ben bunu koydum demesi delirtti beni sabir cekiyom
Bende delirirdim kendince isim koyan olsaydi ne anliyolarsa ya
En iyi akraba uzaktaki akraba valla.
Hala geliyormu yaa
Evet geliyor hergun. En az 5 saat bizde.
Aynen bebis telaşı ile görmemişim. Cok sevindim problem etmedigine ve tum kaygilari unutmasina :))

Canim zaten cok sikmam hic gevsek baglarim hatta kontrol ederim emin olmak icin gercekten gevsek mi diye bel boslugu bile oluyo bezde ama ne bilim genede sikiyo

Bu sleepy inde ıslaklık göstergesi var canım
Oyle mi bilmiyodum. Kiz ben gerci primaninkinide bitmeye yakin ogrendim islaklik gostergesini hahahs benim beyin hepten yanik esim aylik paket almisti paket biticek yeni fark ettim allahim sen aklima mukayyet ol yareppim

Sağol Can'ım. Çok şükür. Şu lohusa psikolojisiyle bi de onu kaldıramazdım valla.

Benim öyle oldu tatlım, 15 dk sürdü, 9 çeyrekte başladılar buçukta bebek bizimleydi.10 da odamdaydım ama benim katater kanama yaptı, Doğumdan sonra anesteziyi elime bağladılar o yüzden pek konforunu göremedim ama herkes en konforlu Doğum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…