- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.001
İnşallah birşey çıkmaz canım ramazan ramazan kim.geliyo böyle Allah aşkına bana Ramazan'dan önceki gün geldiler başkada gelen olmadı çok şükür gerçi biz söyledik gelinmesin diye yoğun bakımdan çıktığı için onun etkisi vardır belki :)Kizlar pek giremedim buraya mahfetti gelen giden ölu gibiyim bugun.
alinti yapamadim .bebi de uyanmk uzere uyanmadan ne alintilayabilirsem artik...
Biz bugun muayeneye gittik sariligimiz 6 ya dusmus enson 14 tu.cok mutlu olduk.
Yalniz kafada bi sislik var .top gb birsey ultrasonla bakilacak yarin onun tedrginligi var ustumde insallah temiz cikar dua edin lutfen.
Primadan memnun degildim sleepye gectik kalibi primaya gore kucuk sanirim .bacaklari iz oluyor epey..
Oglum cok kiskanclik yapti fena durumdayiz iki cocuklu anneler durumunuz ne oglum beni coook sasrtti.cok seviyor ama severken zarar veriyo dikkat etmesem.
Benim oyle olucaktı yalniz spinal tutmadi hic uyusmadim epiduralle devam ettikTecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?
Valla cnm haklısın çok. Benim çocuğumda terliyor artık tek takım penye battaniye ile hemen üzerini değişiyorum. Kv kırkim çıkana kadar benimle kalma meraklısı idi ama sert konustum gönderdim yoksa o da yardım eder burnumdan getirirdi. Şimdi oğlu gelince geliyor ya da eşim on dk indiriyor sevsinler diye. İki kez evimi temizledi saolsun başkada birşey istemem.Ya si gorumceme de bazen sinir oluyorum sinir yaa. Hergun geliyor. Neyse gelmesini gectim sagolsun yardimci okuyor isime gucume. Ama ogluma geldi mi konu cinnet geciriyorum. Kucagindan indirmiyor cocuk onun yuzunden kucaga alıştı ya. İceri sogukmus cocuk üşürmüş ya kirk kez dedim bu cocuk serin ortamda daha rahat socagi sevmiyor diye. Anlamiyor iki uc tane battaniyeye sariyor cocugu ya. Ben buna çatarım az kaldı. Adim nanköre cikar ama napiyim cocuk benim cocugum ya. Aglarken altini deegistirmeyecekmisim falan. Yav cocuk zaten alti pis diye agliyor. Agli pis olan cocugu neden meme de avutup sonra geri altini aciyim? Cocuk memede rahatliyor iste iki dk aglayiversin alti degisirken ölmez herLde iki iki agladi diye . Sinir oluyorum ya.
Hala geliyormu yaaYa si gorumceme de bazen sinir oluyorum sinir yaa. Hergun geliyor. Neyse gelmesini gectim sagolsun yardimci okuyor isime gucume. Ama ogluma geldi mi konu cinnet geciriyorum. Kucagindan indirmiyor cocuk onun yuzunden kucaga alıştı ya. İceri sogukmus cocuk üşürmüş ya kirk kez dedim bu cocuk serin ortamda daha rahat socagi sevmiyor diye. Anlamiyor iki uc tane battaniyeye sariyor cocugu ya. Ben buna çatarım az kaldı. Adim nanköre cikar ama napiyim cocuk benim cocugum ya. Aglarken altini deegistirmeyecekmisim falan. Yav cocuk zaten alti pis diye agliyor. Agli pis olan cocugu neden meme de avutup sonra geri altini aciyim? Cocuk memede rahatliyor iste iki dk aglayiversin alti degisirken ölmez herLde iki iki agladi diye . Sinir oluyorum ya.
Nasilsin canim durumlar nasıl oldu gelmedimi bebisHAhaha sabirsizliktanmi bilmiyorum ama ne olacaksa olsun artik modundayim
Bugun tam 40+0 olduk takvimim bile silinmisss
Can'ım yazmıştım aslında gözünden kaçmış.
Saydım tam 30 tane var gündüz 1 kullanıyorum çünkü çok değiştiriyorum gece 2 kullandım ilk kez badisine çıkmıştı bol geldi herhalde kilosu 28 mayısta 5190 grdıBitmesine kac bez var suan ve bebisin kilosu kac ona gore gecilmiyo mu iki numaraya. Kiloya gore. Ben mi kacirdim
Canım benimkine de 1 numara iz yaptı.şimdi 2 kullanıyorum iyi geldi ama kilosu 4 ü geçtikten sonra 2 ye geçtim ben.3600 e 2 büyük gelir.benimki 3750 doğmuştu 2 büyük gelmişti.biraz daha gevşek mi bağlasan?Kizlar herkes 1 numara bebek bezinde dimi. Ben prima premium care kullaniyorm ama sanki lastik kenarlari kizimin bacaklarini sıkıyo kirmizi izler oluyo hep. Kizim oyle kiloluda degil 3600 kilosu. 2 numaraya gecsem daha erken. Bez sarkar poposundan. Napicam??
Bende delirirdim kendince isim koyan olsaydi ne anliyolarsa yaBende delirecegim az kaldi .
Su icme sut icme onu yeme emzir emzir emzir demesi kv nin birde ismini kabul etmeyip ben bunu koydum demesi delirtti beni sabir cekiyom
En iyi akraba uzaktaki akraba valla.Valla cnm haklısın çok. Benim çocuğumda terliyor artık tek takım penye battaniye ile hemen üzerini değişiyorum. Kv kırkim çıkana kadar benimle kalma meraklısı idi ama sert konustum gönderdim yoksa o da yardım eder burnumdan getirirdi. Şimdi oğlu gelince geliyor ya da eşim on dk indiriyor sevsinler diye. İki kez evimi temizledi saolsun başkada birşey istemem.
Evet geliyor hergun. En az 5 saat bizde.Hala geliyormu yaa
Aynen bebis telaşı ile görmemişim. Cok sevindim problem etmedigine ve tum kaygilari unutmasina :))Can'ım yazmıştım aslında gözünden kaçmış.
Eşim vazgeçti :) boşuna üzdü beni. Eşime de bana da benziyor. İlk doğduğunda çok değişikti gerçi. Anlaşılmıyordu. Ama eşim o duygu seline girince unuttu her şeyi. Kucağına alır almaz ağlamaya başlamış zaten. Ben çıkıp ayılınca da ağladı benim yanımda.
saolasin canım. bende yarın aşıya gidicem bi sorayım bakalimCanim saglik ocaginda rif solüsyon diye bisey damlattilar kahverengi akintinin iltihap olmadığını söyledi düşmek üzereyken olabilirmis @sofiarya bu solusyonun zarari var mi acaba
Canım 1 ayda 500 -1000 gr alması gerekiyormuş.gayet iyi yani 800 grKızlar haftaya pzt 1 aylık olcaz evdeki baskülde once kendim sonra bebekle tartılıyorum 800gr almış görünuyor süt bol tum gün mememde az değil mi yaa...1 haftadir da aynı çıkıyor ...baskülden mi acaba
Maşallah canım hep böyle bol bol uykularınız olsun.aynısından ben de istiyorumKızlar hepinizden utanarak söylüyorum bu saate kadar uyuduk oğlumla12.30 ta gece yattık ara ara kalkıp alt açtık hemen yine yattık meme ağzında olunca çocuk uyudu uyandi emdi ben de uyumuş oldum.
Canim zaten cok sikmam hic gevsek baglarim hatta kontrol ederim emin olmak icin gercekten gevsek mi diye bel boslugu bile oluyo bezde ama ne bilim genede sikiyoCanım benimkine de 1 numara iz yaptı.şimdi 2 kullanıyorum iyi geldi ama kilosu 4 ü geçtikten sonra 2 ye geçtim ben.3600 e 2 büyük gelir.benimki 3750 doğmuştu 2 büyük gelmişti.biraz daha gevşek mi bağlasan?
5 kilo bebiste tasma yaptiysa benim bebe de daha cok yapar gene kaldk 1 eSaydım tam 30 tane var gündüz 1 kullanıyorum çünkü çok değiştiriyorum gece 2 kullandım ilk kez badisine çıkmıştı bol geldi herhalde kilosu 28 mayısta 5190 grdı
Oyle mi bilmiyodum. Kiz ben gerci primaninkinide bitmeye yakin ogrendim islaklik gostergesini hahahs benim beyin hepten yanikBu sleepy inde ıslaklık göstergesi var canım
Neden canım, hamburger köfte ekmek sonuçta niçin gaz yapsın kiYedim valla hamburger. Karnim simdiden gaz doldu. Bu gece yavrumla cekecegimiz var. İnsallah ona gecmez
Sağol Can'ım. Çok şükür. Şu lohusa psikolojisiyle bi de onu kaldıramazdım valla.Bende delirirdim kendince isim koyan olsaydi ne anliyolarsa ya
En iyi akraba uzaktaki akraba valla.
Evet geliyor hergun. En az 5 saat bizde.
Aynen bebis telaşı ile görmemişim. Cok sevindim problem etmedigine ve tum kaygilari unutmasina :))
Benim öyle oldu tatlım, 15 dk sürdü, 9 çeyrekte başladılar buçukta bebek bizimleydi.10 da odamdaydım ama benim katater kanama yaptı, Doğumdan sonra anesteziyi elime bağladılar o yüzden pek konforunu göremedim ama herkes en konforlu Doğum diyorTecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?