2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok benimki benden iyi bakar oğluma hala.o bakiyo gece yatmaya geliyo sipam eve :)) evet bayram yakın tam 45 günlük olucaz bayramda kızımın ki bile hazır daha doğmadan almıştım

Ana kız ördek gibi demi uyurken o bizde de var.

Canım ben çekilmemiş kimyon anason ve rezeneden kendime çay yapıp içiyorum. Bebise de daha üç günlükken bikac damla verdim. Şu aralar çok sikistirmiyor gazi sıkışırsa 11 gucluyuz veririm.
Bu çayı doğumdan önce de içmeye başlamıştım aynı şekilde devam ediyorum kahvaltı sonrası öğleden sonra ve yatmadan biraz önce. Oglum da da kullanıyordum hiçbirşey olmadı şükür. Zaten dışarıdan aldığımız gaz damlalarının icin de de bu bitkiler var. Gemini ye aktar bunlara ek olarak keten ve lavanta tohumunda vermiş o bitkilerde sindirim sistemini çalıştıran bitkiler yararlarına bakarsan görürsün.
Bu çaylardan sende iç hem sütünden geçer hem bebeğe de 1 -2 damla ver zamanla düzene girer.

Kızlar 2017 Mayıs annelerine baktimda hamile olanlar var bu korunma isi çok onemli
Evet bencede benim gibi sonra biri daha 2 yaşında değil biri 20 günlük olmasin:) zor yani bende direk tüpleri baglatmayi bile düşündüm ama doktorum izin vermedi 26 yaşındasın ilerde çocuk istersin ne olur ne olmaz dedi 36 yaşında evlenip doğuran var dedi evet haklı ama korunmak mesele iste

Yok benimki benden iyi bakar oğluma hala.o bakiyo gece yatmaya geliyo sipam eve :)) evet bayram yakın tam 45 günlük olucaz bayramda kızımın ki bile hazır daha doğmadan almıştım
Ben de almıştım böyle takım gibi zıbın ama küçük oldu gömlek şort da aldım ama sıcak olur mu o zaman bilmiyorum. Bir çok yenidoğan olmadı bize ya hiç giyilmedi artık başkasına kısmet.

Ahaha ben korunmayi bilmiyorum daha seneye 2019 Mayıs annelerinde olabilirim tövbe tövbe yavruma ancak bakarim Allah hayırlısını versin inş.

Kızlar sol göğsümün her yerinde kırmızı kırmızı benekler var neden olur acaba acı falan yok sertlikte yok. Enfeksiyonmu kaptı acaba ya

Canım alerji olmasın bende streç film ile gogusumu kapatıyordum sizan süt icin de kaldığı için alerji yaptı küçük küçük kırmızı benekler oldu bende strecfilmi sarmayı bıraktım. Belki sende de alerji olmuştur.

Yedim valla hamburger. Karnim simdiden gaz doldu. Bu gece yavrumla cekecegimiz var. İnsallah ona gecmez

Ben de almıştım böyle takım gibi zıbın ama küçük oldu gömlek şort da aldım ama sıcak olur mu o zaman bilmiyorum. Bir çok yenidoğan olmadı bize ya hiç giyilmedi artık başkasına kısmet.
Ben tulum aldım olacak gibi görünüyor inşallah olur

Gece rahat 5 kez yapiyor

Kizlar 11 gün oldu bizim kiz göbek bagi sanki islak gibi olmus iltihapmi oluyo acaba o kadar da dikkat ediyoruz ya.

Canım bizim haftasında düştü ama iltahap gibi hafif akıntısı vardı. Doktor sabah akşam alkol sinin dedi. Göbek bakım seti aldık. Şu anda bizim de 11 gün oldu. Hala hafif akıntı var. Göbek bakım seti alıp sende temizleyebilirsin.

@Tambikedi Ben direk 2 den başladım beyaz prima olanı yine bacak kısımları sikiyo ama hic taşma falan olmadi kıyafetleri küçükse de sikistiriyo bezini hiç 1 numara kullanmadım oglumdada hatta

Bizim 5 günlükken düşmüştü ama hafiften akıntı vardı doktor yaktı gümüş mu diyo öyle birşeyler göbek deliği açıktı benimde öyleymiş annem benimkini de zamanında yaktirmis şimdi kizimin akıntısı durdu kapandı galiba aylik kontrolde göstericem yine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…