2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belirtisiznesne canım pedmer diye bi hastane var oradaki doktorlarıda inceleyebilirsin sadece cocuk hastanesi izmir yolunda muayne daha uygun diye biliyorum aklıma geldi söyliyim dedim

Bir ikinpispisliyorum baktim cikmiyor yatiriyorum. Zaten cikacagi varsa dik tuttugum vakit agizdan cikartiyor.

Sağol canım yaptım şimdi içicem oğlum uyudu kalkınca biraz da ona veririm artık

Kızlar ben çok acıkıyorum sizde acikiyormsnuz hamilelik kilolarım gitmişti bu açlıkla daha fazla kilo alicam sanırım
İnanılmaz bir iştah artışı var , zaten gebelik şekeri vardı diyet yapmıştım şimdi saldırıyorum içim eziliyor resmen . Emzirdiktrn sonra Nasıl bir susama yaşıyorum anlatamam , elime ne geçirdiysem içiyorum

Reactions: tmz
Ahh yavrum yaa, insanın içi parçalanıyor bir an önce düzelsin yavrularımız, ağlamaları unutsunlar inşallah

Kızlar bu mama sonrası gaz çıkarma olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben bugün çok muzdaribim bu konuda. Kızım tembel. Mamayı yediği gibi uyuyor. Pışpışlasam da ovuştursam da gazını çıkarmıyor. Sonra her 5 dakikada bir kımıl kımıl oluyor yattıgı yerde, gaz rahatsız ediyor. Demin taaa 2 saat önce yediği mamanın gazını gaaarrkkk diye yeni çıkardı tembel meleğim. Tabi o 2 saatte uyudu uyudu uyandı, kusacak gibi oldu, boğulacak gibi oldu

Çok rahatsız edici bi his aslında
Ben de benş tamamen uyutun dedim
Midem bulandı kustum.. öğürme dediler öğürdüm bağırsaklar doktorun elindeyken falan hiç sevmedim ben sezaryeni
Aynen canım ben de hiç sevmedim, bir daha doğurmam diyorum olur ya Allah’ın işine karışılmaz ama doğurursam da komple uyumak isterim. Dogum anını videoya almışlar izleyemedim, yüreğim kaldırmıyor bagırsaklar görünüyormuş senin kusman da iyiymiş, çok çılgınca geliyor kulağa

İncir kürü rezene kavun humana still tea.. bunların etkisini ne zaman gördünüz?

İçtikten 1-2 saat sonra mı fark ediliyor yoksa 1-2 gün sonra mı etki ediyor?

Kızlar ben çok acıkıyorum sizde acikiyormsnuz hamilelik kilolarım gitmişti bu açlıkla daha fazla kilo alicam sanırım
Ben acikmiyorum ama sütüm olsun diye de bol bol yiyorum ozellikle hamir isi. Cunku hamur isi gaz yapmayan tek sey nerdeyse bubara. Ben de aldigim kilolari fazlasiyla vermistim ama geri alacagima eminim :)

Reactions: tmz
Evet çokarıyorum canım bir yerde okumuştum gaz midedeyken daha kolay çıkarmış bağırsağa inince bebeğe sancı verirmiş

İncir kürü rezene kavun humana still tea.. bunların etkisini ne zaman gördünüz?

İçtikten 1-2 saat sonra mı fark ediliyor yoksa 1-2 gün sonra mı etki ediyor?
Bence en cok süt yapan sey emzirmek ve daha cok emzirmek. Hep emzirmek :) onun disindaki seyler bence biraz icimizi rahatlatmak maksatli fazla ise yaradigi dusunmuyorum :) ha yapmiyor muyum tabiki yapiyoeum :)

Canım ağlama bizdede yok ıkınıyor kızarıyor uykuda bile yapıyor bunu

Canım ekgıdaya başlayana kadar su kesinlikle önermiyoruz gerek te yok zaten mamayı suyla hazırlıyorsun hiç Alakası yok kabızlıgıyla onun verme sakın
sağ ol canım, bebiş kıvranınca ne duysak yapma kafasına giriyoruz. Allahtan sen varsın da. yanlış birşey yapmaktan kurtuluyoruz.

Bugun oglum 3-4 saate yakin gunduz uykusu uyudu boluk boluk. Umarim gece burnumdan getirmez ayaga dikilerek :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…