2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sİmdiden gerildim :) normalde aksam uykusuna 8-9 arasi yatardi bugun 6 da yatti. Ve ben uyumadim o uyurken. Umarim her sabah 5 te kalkan cocuk bugun 2 saat erken uyudu diye 3 te dikilmez ayaga :)
Bugü bizimki de süperdi her emmede bikac saat uyudu banyo yaptım uyudum oglumun odasını ve dolabını düzenledim...emzirmekten başka şeyler yapmak da güzelmiş ama korkuyorum sabaha kadar uyumazsa diye gündüz...bi yandan da normal diyorum yani her gün öyle olmaz onlar gelip geçici hallerdi insallah

Sİmdiden gerildim :) normalde aksam uykusuna 8-9 arasi yatardi bugun 6 da yatti. Ve ben uyumadim o uyurken. Umarim her sabah 5 te kalkan cocuk bugun 2 saat erken uyudu diye 3 te dikilmez ayaga :)
Bugü bizimki de süperdi her emmede bikac saat uyudu banyo yaptım uyudum oglumun odasını ve dolabını düzenledim...emzirmekten başka şeyler yapmak da güzelmiş ama korkuyorum sabaha kadar uyumazsa diye gündüz...bi yandan da normal diyorum yani her gün öyle olmaz onlar gelip geçici hallerdi insallah

kizlar bana bi akil verin. benm kiz uyumuyor. ya emiyor yada agliyor. anlamiyorum derdi ne. gazi var biliyorum ama gazini cikartmama da izin vermiyor. gobegimde 1 saat uyumustu oglen simdi onu da yapmiyor. basima agri girdi, totom koltuga yapisti, kipirdayamiyorum bile. bunca zahmete uyusa bari diorum ama tersine viyak viyak agliyor bir de. ne yapacagimi sasirdim

BENimki de hic bunkadar uzun uyumazdi. Heran uyanacak diye hicbir is bile yapamadim uyuyamadim bile daldigima deymez simdi uyanir diye

Ben bugün göbek bağındaki kandan dolayı dpktora götürdüm k vitamini iğnesi yaptı.170 gram almış haftada ama 250 alması gerekiyormuş mamayı biraz artır dedi.

Belki biraz saçma ama youtubedan çocuk şarkısı açıp sessiz ses tonuyla ona bişeyler anlattığınızda sakinliyor.Ben öyle yapıyorum :)

Belki biraz saçma ama youtubedan çocuk şarkısı açıp sessiz ses tonuyla ona bişeyler anlattığınızda sakinliyor.Ben öyle yapıyorum :)
oyle bir agliyorki sanki bir yerini sıkıyorum, sesimi duymaz bile. ama youtube sarkisi dinletmeyi deneyim, belki uykuya dalar

Bizim de öyleydi canım kaç gündür...bugün birden bire normale döndü çok şükür...gazı bile yok yani eminim altı temiz karnı tok...ağlamaya başlayınca kesinlikle avunmuyor kucağına al gezdir konuş ne yaparsan yap yok yok yok...sadece meme...aynen koltuğa yapışığım 4 gündür falan tuvalete bile zor gidiyordum...bugün emdi uyudu normal bir şekilde ben de uyudum duş aldım falan kendime geldim insana benzedim uykusuz yorgun kaç gündür bi tuhaf olmuştum...geçecek deyip sabretmekten başka çare yok...emmek istiyorsa emzircez bu kadar

Kızlar merhabalar baya birikmiş yazılanlar okuyamadım ama gaz sancısı ile ilgili ben ilaca gectim ve en azından sancıyı cekiyo ve cıkarıyo. Biogaia ve nurse harveys kullanıyorum. Acı elma yagı kimyon yagı etkisi var mı pek anlayamadım. Ama yemek secmekten cok yoruldum. Ne ysem diye düşünmekten de. Sizler ne yiyosunuz yada yemiyosunuz

Resmen aç geziyorum sutum yarıya düştü yine de az da olsa emzirdigim gun gazdan ölüyor çocuk. Mama yediginde rahat rahat kaka çiş gaz yapıyor. Kafayı yicem ben

Resmen aç geziyorum sutum yarıya düştü yine de az da olsa emzirdigim gun gazdan ölüyor çocuk. Mama yediginde rahat rahat kaka çiş gaz yapıyor. Kafayı yicem ben
Aynı bizde öyleyiz yaa.. bugün gündüz sadece emzirmeye çalıştım çatlıyodu çocuk gazdan.. sadece mama verdiğimde düzeni vardı.. annem de ömrümü yiyo kudurtma cocuğu ağlatma ver mama diye şaşırdım kaldım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…