2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu g
Bu gaz mevzuatı en az 4 ay sürüyor malesef ama ağlıyor gazı vargazi var diye sakın kesme anne sütünü nolur

Ben mama zaten veriyorum ama emziriyorum da artik dayanacak gücüm kalmadı. Aç geziyorum nerede gaz giderici tarif var bi elimde bebe bi elimde tencere kaşık cezve onu kaynatiyorum pisiriyorum ama yok yok yok. Bugün öğleden beri gaz yüzünden çatladı cocuk bi 30cc 'lik süt verdim diye. Perşembe kontrolumuz var doktora soylicem bi çözümü yoksa yapın iğne kesin sütümü dicem memeler düğüm düğüm zaten acıyor sislikten ama saginca da artik en fazla 30 çıkıyor. Açlıktan çünkü. Çaresizlik Çok kötü ya çok

kızlar doğumyapalı on günoldu sütüm tam yetmiyor galiba sürekli meme istiyo doktor külo alımı iyidedi göğüslerim yara emzirince çokağrıyor bugün mama verdim iki saat uyudu napıcam mama verincede süt azalır diye korkuyorum yoruldum içimi dökim dedim beni en iyi siz anlarsınız

canım silikon göğüs ucu kullan emzirirken rahat edersin.

ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor zilli. az evvel kucagimda biraz uyumus ben de sizmisim o ara. yataginda çivi var sanki, koyar koymaz hemen radar gibi bagris kiyamet. allahim guc ver yenidogan annelerine, kendimden korkmaya basladim.

ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor zilli. az evvel kucagimda biraz uyumus ben de sizmisim o ara. yataginda çivi var sanki, koyar koymaz hemen radar gibi bagris kiyamet. allahim guc ver yenidogan annelerine, kendimden korkmaya basladim.
Bunu duyduguma sevindim demek ki normal bende besigini sevmedi herhalde diyodum )orda burda uyutmaya calisiyorum dilini anlamayinca .. allah sabir versin

Ya kızlar Allah aşkına bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz uyumuyo ya kafayı yicem oğlum sabahın köründe kalkiyo kızım gece hiç uyumuyo kafayı yicem artik

Benimde öyleydiyastıkla çözdüm yastıkta uyutup beşiğe yastıkla koyuyorum uyuyor :)

Bebegim o kadar hizli nefes alip veriyor ki ve bogulacakmis gibi sesler çıkartıyor. Yine uyuyamıyorum. Cocuk buguun masallah guzel uyudu ama anasi yine uyuyamadi noluyo acaba diye ayrica sen daha 1 aylik bir cocuksun allah askina simdiden üstünü acıyorsun sonuna kadar ya. B dur bi sakin ol buyuyunce açarsın.

Kızlar biraz okudum ağlıyayımmı güleyimmi bilemedim hepimizde aynı dertler sancı mama meme ucu gaz derdi .. Ne yesem derdi göbek derdi hopppp 1 veya 1.5 ay öncesine döndüm ay nezaman doğacak lar doğsalarda rahatlasak derdindeydik... Kuzucuklar bizi bizden aldı resmen daha önümüzde uzun yol var bugünleri arayacağımızı unutmayalım ... Gazıymış mamasıymış neki büyüdükçe farklı sıkıntılar çıkıcak işte ozaman ahh analarımız dicez bidaha... Benim zilliye gelecek olursak gündüzleri daha sakin özellikle öğlen biberonu yedim 2 saat uyuyor sonrası malum ev halkı hoppa ayaktayız sahurda memede iftarda memede rahat yemek yemek nasıl bişeydi unuttum her bezi kakalı doyuyor demekki ama bu memeye olan aşkı çok fazla diğer çocuklarım emer uyurdu bu öyle değil emzik niyetine birde sinirlenip eziyor dişetleriyle bunun 1 tane dişi çıksa vallahi meme ucumu eline verir ödüm kopuyor... Burnu tıkalı diye çok sinirliydi hemen Bruno aldım damla rahatladı .. Hepimize Allah kolaylık versin biliyorum bazen yeterrrr diye bağırasımız geliyo ama bu mucizeyi bize verene şükür edelim koklayıp sakinleyelim.... Ben 7 8 haftalık halini gözüme getiriyorum elleri kolları yokken değişik bi çıkıntıykenki halini ve şuan kucağımdaki o minik parmakların nasıl büyük bir mücadeleyle oluştuğunu düşünüyorum ... Bi anda kuş gibi oluyorum... Ben çokmu duygusal düşünüyorum acaba lohusammı vurdu acaba??? Arada bir girip içimi döküp kaçıyorum..

Sürekli rüya görüyorlar nefesleri Oyüzden öyle bazen sesli gülüyorlar bazen sesli ağlıyorlar bazen heyecandan boğazlarındann ses geliyo hepimizde aynı durum var

Sadece mememde uyuyor canım...iyi ki meme var

Iyi de canım memenin de bir acı eşiği var. sol memeye denk geldiginde uyuma işi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Damağı ve olmayan dişleri ile bi sıkıştırıyor memeyi benim gözler yuvalarından fırlıyor. Keşke emzik emse. Oglum emiyordu ne güzel.

Hiç sorma onu zaten...çekiştiriyor çekiştiriyor bırakacak sanıyorum rahatlayacak gibi oluyorum bu sefer tam ucunu yakalayıp ağzında çiğniyor...memenin birini kurtarıyorum öteki çatlıyor yara oluyor onu kurtarıyorum diğeri bi daha yara oluyor...dişimi sıka sıka emziriyorum...biraz emmese kremler kalsa belki iyileşecek zavallı memeler

Bir de memenin ucunu tutup kafasini arkaya dogru sundurmuyor mu valla buyuk aci benim sol mememde de bu sikinti var. Bi de nedense dikkat ettim geceleri daha cok canim aciyor.

Ay kuzum aynen öyle valla bakıp bakıp hamd olsun diyorum. Bazen saatlerce emince bitkin düşüyorum hemen kokluyorum tekrar güç geliyor. Hele ayaklari ile beni.tekmeliyor ya aglamak istiyorum yavruma 4 lu taramada bel açıklıgi olabilir demişlerdi dünyam yıkılmıştı çok şükür sağlıklı evladım. Bizimki de yeni huy edindi sağ memem yara diye solu veriyorum çok uzun emince istemiyor çekiyor cekiyor tükürüyo. Yine veriyorum yine aynı sagi verince sakin sakin emiyo çünkü orada daha çok süt birikmiş oluyo ama kanadı dun yarın kalkan alıp onuda denicez. Kremler ise yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…