2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sürekli rüya görüyorlar nefesleri Oyüzden öyle bazen sesli gülüyorlar bazen sesli ağlıyorlar bazen heyecandan boğazlarındann ses geliyo hepimizde aynı durum var

Biraz önce mememi bırakmasına sebep gulmesiydi. Aralı güldü bende ona bakıp güldüm ve hop gözler açıldı. Şimdi kucagimda turluyoruz evin icinde. Aksi gibi hickirikta tuttu.

Biraz önce mememi bırakmasına sebep gulmesiydi. Aralı güldü bende ona bakıp güldüm ve hop gözler açıldı. Şimdi kucagimda turluyoruz evin icinde. Aksi gibi hickirikta tuttu.
Ay i hickiriklari yok mu? Benimki de cok tutuyor. Bi de hirslaniyor ki hickirik tutunca sorma. Gozler faltasi gibi,

Merhaba canim tesadufen girip okudum :)
Benim kizm 9 aylik oldu
Ilk zamanlar benimde yara olmuştu göğüs ucum ve hicbi krem gecirmemisti
Kuzenim bana tahinin uzerine çıkan yagi söyledi ve 3 günde iglesti :) 3 4 hafta cektim yarayi:)
Her emzirmeden sonra once az lansinoh krem surdum uzerinede tahin yagi surdum
Bazen göğüs pediyle kapadm bazen kalkanla hava aldirdim :)
Umarim denersen faydasi olur :)

İse yarayan seyler gervekten o kadar farkli farkli ki :) tahin yagi da bana hic fayda etmemisti mesela. Bir de tahin susam ürünü oldugu icin oldukca alerjik. Memeyi vermeden once iyi yikamak gerekiyor.

İse yarayan seyler gervekten o kadar farkli farkli ki :) tahin yagi da bana hic fayda etmemisti mesela. Bir de tahin susam ürünü oldugu icin oldukca alerjik. Memeyi vermeden once iyi yikamak gerekiyor.
Aynen canim oda var birine yarayan birine yaramiyo :))
Evet yikanmasi lazm
Ben bebegimin mendilini islatip siliyodum

Bir de memenin ucunu tutup kafasini arkaya dogru sundurmuyor mu valla buyuk aci benim sol mememde de bu sikinti var. Bi de nedense dikkat ettim geceleri daha cok canim aciyor.

Biraz mesaiye ara verse. Işte şu emme istegini emzik biraz hafifletildi ne güzel. Oglum da garmestan işe yaramıştı. Güzel kizimda ise yaramıyor ayva çekirdeği de denedim. Zeytinyagi bir gun surdum acik birakamiyorum oglum var evde gerçi küçük ama yine de açık gezemiyorum yanında. Bi yapabilsem ise yarar belki de

Ay i hickiriklari yok mu? Benimki de cok tutuyor. Bi de hirslaniyor ki hickirik tutunca sorma. Gozler faltasi gibi,

Hiç kırık tuttuğunda emzirirsen geçer demişlerdi bana ama ben hiç o taraflara girmedim. Dediğin gibi çok hırslanıyor o hırsını mememden çıkarmasını hiç istemem. Hickırık midesinin iç organlarının büyüdüğünü gösterir diye duymuştum o konudan güzel ama bizim her gece 12 den sonra 3 den önce hickirik seanslarımız var ki yorucu

Canım hayallerini yılmak istemem her çocuk kendisine özeldir ama kolik bir bebek ise 3 ayı gözden çıkarmak lazım. Gerçi oğlumda 14 ay çektim desem yeridir. Önce 3 ay sonra geciyor sancilar dediler sonra 6 ay oldu. Zaten 3 aydan sonra alışmıştım rutinine. Akşam 5-6 sonrası başlayacak ağlama seansı diye birde her emzirme sonrası mutlaka gegirmesi gerekiyordu. Ona da alışmıştım gaz ilacını ve çayını hep aynı saatlerde iciriyordum ve gece fon makinesi sesi eşliğinde uyuyorduk. Kaderde varsa d.zulmek neye yarar üzülmek diyerek zevk almaya bakiyorduk eşimle. Rutinleri yerine getirip hafif atlatıyorduk kolik sancılarını. Hee çocuk farklı mesela kuzenim oğlu memede yasiyordu. Yatağa koyamıyordu kızcağız kucağından bir yere bıraksa ağlama krizine giriyordu bebiş. Şu an 6 aylık ve o durumlarından eser yok tamamen farklı bir bebek oldu cikti. 2 -3 ay arası değişimi başladı diye hatirliyorum.
Inşallah senin bebisin de bu huysuz dönemini çabuk bitirir sen bitmeden.

Ben de oyle biliyorum hickirana kursak genişletiyor derler :) her dogumda catliyor mu bu meme uclari ya ? Hani bir kere iyilestikten sonra bir daha olmazdi suan bana da en iyi gelen garmastan. Bir tanesi tamamen iyileati digeri de a kaldi. O mememden saha az emİeiyoeum daha cok kremli duraun diye. İyilesme yolunda simdilik

Canim bisey soracam neden ilk bebek olsa 42ye kadar beklerdim dedin ve neden simdi 40tan sonra beklemek istemiyorsun?
Benim.ilk bebek olacak insallah
2 Sezaryenı oldum çok fazla ağrı çekiyorum bebeğimle ilgilenemiyorum bir kızım daha var herşey zor oluyor ondan dedim canım

Kızlar az önce musluktan akar gibi kanamam oldu, sonrasında da lavaboda yumurta kadar kan pıhtısı geldi, lohusa olayı mı bu acaba? Adet değilse nedir, başına gelen var mı acaba önceki bebeklerinden?
Gittin mi bilmiyorum ama bence sen bir görün

Canım 40 haftada sezaryen oldum gelmeye niyeti yoktu

O şekilde Doğum yaptım epidural sonrası için daha çok canım biraz daha konforlu benim çok çok fazla ağrım oluyor sezaryen sonrası ondan yaptırdım bir tuş var ağrın olunca basıyorsun her dk iğne yaptırmaktansa ilki sadece spinaldı ameliyathane süresinde çokta bir uzama olmadı bence

Ay saol cnm denicem onu da gerçekten çok zor bilir sende.

Bende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
Hayirli olsunn bebeğin analı babali buyusun
Pazartesi doğum oldu salı günü lavman yapıldı yapamadığım için yoksa taburcu etmiyodu doktor

Bende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını. İlk gece gaz ikinci gece kaka olayını yaptım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…