- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.101
Sürekli rüya görüyorlar nefesleri Oyüzden öyle bazen sesli gülüyorlar bazen sesli ağlıyorlar bazen heyecandan boğazlarındann ses geliyo hepimizde aynı durum var
Ay i hickiriklari yok mu? Benimki de cok tutuyor. Bi de hirslaniyor ki hickirik tutunca sorma. Gozler faltasi gibi,Biraz önce mememi bırakmasına sebep gulmesiydi. Aralı güldü bende ona bakıp güldüm ve hop gözler açıldı. Şimdi kucagimda turluyoruz evin icinde. Aksi gibi hickirikta tuttu.
Merhaba canim tesadufen girip okudum :)Ay kuzum aynen öyle valla bakıp bakıp hamd olsun diyorum. Bazen saatlerce emince bitkin düşüyorum hemen kokluyorum tekrar güç geliyor. Hele ayaklari ile beni.tekmeliyor ya aglamak istiyorum yavruma 4 lu taramada bel açıklıgi olabilir demişlerdi dünyam yıkılmıştı çok şükür sağlıklı evladım. Bizimki de yeni huy edindi sağ memem yara diye solu veriyorum çok uzun emince istemiyor çekiyor cekiyor tükürüyo. Yine veriyorum yine aynı sagi verince sakin sakin emiyo çünkü orada daha çok süt birikmiş oluyo ama kanadı dunyarın kalkan alıp onuda denicez. Kremler ise yaramıyor
İse yarayan seyler gervekten o kadar farkli farkli ki :) tahin yagi da bana hic fayda etmemisti mesela. Bir de tahin susam ürünü oldugu icin oldukca alerjik. Memeyi vermeden once iyi yikamak gerekiyor.Merhaba canim tesadufen girip okudum :)
Benim kizm 9 aylik oldu
Ilk zamanlar benimde yara olmuştu göğüs ucum ve hicbi krem gecirmemisti
Kuzenim bana tahinin uzerine çıkan yagi söyledi ve 3 günde iglesti :) 3 4 hafta cektim yarayi:)
Her emzirmeden sonra once az lansinoh krem surdum uzerinede tahin yagi surdum
Bazen göğüs pediyle kapadm bazen kalkanla hava aldirdim :)
Umarim denersen faydasi olur :)
Aynen canim oda var birine yarayan birine yaramiyo :))İse yarayan seyler gervekten o kadar farkli farkli ki :) tahin yagi da bana hic fayda etmemisti mesela. Bir de tahin susam ürünü oldugu icin oldukca alerjik. Memeyi vermeden once iyi yikamak gerekiyor.
Hiç sorma onu zaten...çekiştiriyor çekiştiriyor bırakacak sanıyorum rahatlayacak gibi oluyorum bu sefer tam ucunu yakalayıp ağzında çiğniyor...memenin birini kurtarıyorum öteki çatlıyor yara oluyor onu kurtarıyorum diğeri bi daha yara oluyor...dişimi sıka sıka emziriyorum...biraz emmese kremler kalsa belki iyileşecek zavallı memeler
Bir de memenin ucunu tutup kafasini arkaya dogru sundurmuyor muvalla buyuk aci benim sol mememde de bu sikinti var. Bi de nedense dikkat ettim geceleri daha cok canim aciyor.
Ay i hickiriklari yok mu? Benimki de cok tutuyor. Bi de hirslaniyor ki hickirik tutunca sorma. Gozler faltasi gibi,
Bizimki 40ıncı gün Şeref’ine parti veriyor kızlar beşten beri hiç uyumadı, kendini paralarcasına ağlıyor.. 40 ı çıksın düzelir temalı konuşmalar boşunaymışbelkide ben mucize bekledim
Ben de oyle biliyorum hickirana kursak genişletiyor derler :) her dogumda catliyor mu bu meme uclari ya ? Hani bir kere iyilestikten sonra bir daha olmazdiHiç kırık tuttuğunda emzirirsen geçer demişlerdi bana ama ben hiç o taraflara girmedim. Dediğin gibi çok hırslanıyor o hırsını mememden çıkarmasını hiç istemem. Hickırık midesinin iç organlarının büyüdüğünü gösterir diye duymuştum o konudan güzel ama bizim her gece 12 den sonra 3 den önce hickirik seanslarımız var ki yorucu
2 Sezaryenı oldum çok fazla ağrı çekiyorum bebeğimle ilgilenemiyorum bir kızım daha var herşey zor oluyor ondan dedim canımCanim bisey soracam neden ilk bebek olsa 42ye kadar beklerdim dedin ve neden simdi 40tan sonra beklemek istemiyorsun?
Benim.ilk bebek olacak insallah
Gittin mi bilmiyorum ama bence sen bir görünKızlar az önce musluktan akar gibi kanamam oldu, sonrasında da lavaboda yumurta kadar kan pıhtısı geldi, lohusa olayı mı bu acaba? Adet değilse nedir, başına gelen var mı acaba önceki bebeklerinden?
Canım 40 haftada sezaryen oldum gelmeye niyeti yoktuKizlar bugun 39+4te kontrole gittim ve hanimefendi daha kanala inmeye bile yakin degil Sanci manci da yok Acilma yok
Bu kiz ne zaman dogacak
Doktor 40+1de tekrar çağırdı Sonra 40+3te ve 40+5te de muayene ederim olmazsa suni sanci veririz diyor
Ama ben 40+0dan sonra beklemek
istemiyorum artik
Kizlar kirk haftayi doldurduktan sonra dogum yapan var miydi aranizda Siz ne tavsiye edersiniz?
Z Zynp0606 sen ne durumdasin
Baska bekleyen kimler vardi kizlar
O şekilde Doğum yaptım epidural sonrası için daha çok canım biraz daha konforlu benim çok çok fazla ağrım oluyor sezaryen sonrası ondan yaptırdım bir tuş var ağrın olunca basıyorsun her dk iğne yaptırmaktansa ilki sadece spinaldı ameliyathane süresinde çokta bir uzama olmadı benceTecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?
Dogumum gece oldu ertesi günün ikindi vakti olmuştuBende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
2 gün oldu yemekte yiyorum ama hala olmadı darısı bana hastaneden çıkmadan olsa süper olacakDogumum gece oldu ertesi günün ikindi vakti olmuştu
Ben gece doğum yaptım ertesi gün gaz çıkaramadığım için ilaç verdiler o sayede yaptımBende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
Ay saol cnm denicem onu da gerçekten çok zor bilir sende.Merhaba canim tesadufen girip okudum :)
Benim kizm 9 aylik oldu
Ilk zamanlar benimde yara olmuştu göğüs ucum ve hicbi krem gecirmemisti
Kuzenim bana tahinin uzerine çıkan yagi söyledi ve 3 günde iglesti :) 3 4 hafta cektim yarayi:)
Her emzirmeden sonra once az lansinoh krem surdum uzerinede tahin yagi surdum
Bazen göğüs pediyle kapadm bazen kalkanla hava aldirdim :)
Umarim denersen faydasi olur :)
Hayirli olsunn bebeğin analı babali buyusunBende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını. İlk gece gaz ikinci gece kaka olayını yaptım cnm.Bende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?