2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne guzel masallah .bizimki cok yalniz kaldi hakli cocuk aslinda
Butun gece ve gunduz uyumadi sizde de boyle oluyomu bi yerimi aciyo acaba diyorum ama memeye gelince susuyo ama uyumuyo
Memede uyuyor bizimkide yatakta uyanij
En guzeli
Yok cikmiyo cunku
Kızlar ben çok acıkıyorum sizde acikiyormsnuz hamilelik kilolarım gitmişti bu açlıkla daha fazla kilo alicam sanırım
Dunyayi yiyorum desem yeridr.
Cok abartiyorum.suan bile aklim mutfakta
Cikmiyo canim

Bende sezaryenla Doğum yaptın arkadaşlar darısı geriye kalan arkadaşlara... sezaryen Doğum yapanlar büyük tuvelete olayını kaç gün sonra oldu
Sabah 11de doğum o gece de tuvalete çıktım ertesi gün hemen taburcu...rezene papatya kimyon demledik içtim...gaz tuvalet sorunsuz oldu çabucak

Ya bir arkadaşım var 40 dakika emiyor uyuyor diyor.Ben çenesini burnunu mıncıklıyarak saatlerce emziriyorum doyduğundan emin olamıyorum :)
benimki bazen 1 saat bazen de 15 dakika emip duruyor. guclu emdigi zaman 15 dakikada bir memeyi bosaltabilir diye okumustum o yuzden kendi keyfine biraktim ben de. zaten 1 saat emdiginde memem savas gazisi gibi oluyor agridan.

Oyle mi. Elimde 2 numara var. 1 bitince geciyim madem bi daha 1 numara almiyim 2den devqlam edim bende. Ben kiloya gore bez degisiyo biliyorum ya
Bnm kız dördü gcmiştir bmde kastik izi var diye iki numara aldım onda da lastik izi oluyor . Ayrıca ortada kalan yeri çok sarkıyor . Arkadaşlarıma söyledim hep olucak o lastik izi dediler bnde döndüm 1 numaraya biraz daha bunu kullancam

İyileşecek arkadaşım. Biraz zaman benimde tek meme ucum kötü diğerinde sorun yok. Iyililestigi zaman emzirmek çok seni yormayacak hele ki göz göze emzirmek anne olduğunu iliklerine kadar hissettiğin anlardan biri
Ağzı pamukcuk olmadığı sürece meme ucuna birşey olmayacak taa ki dişleri çıkana kadar. Işte dis çıkarma dönemi de biraz sikintili geciyor. Ama merak etme geciyor

1 buçuk saattir aralıksız emziriyorum
Bıraktığım an huysuzlanıyo

Son düzenleme:
4 buçuktan beri emziriyorum artık takatim kalmadı ağlıyorum
Emer doyar kendi geri çekilirdi memeden ( ha sonra tekrar tekrar isterdi o ayrı)
Tükendim artık, doymuyo mu diye düşünmekten de yoruldum

Kızlar uyku problemi olanlar bebeğinizi yanınıza alıp hem emzirip hem uyumayı denediniz mi. Ben öyle yapıyorum hem emiyor hem uyuyor bende uyuyorum o arada. Memeyi kendisi bıraktığı zaman arayıp buluyor tekrar emiyor.

Ben hamilelikte 22 kilo aldım tam bi hafta sonra 10 kilosu gitmişti . Bgün tam 30 günlüğüz çok az göbeğim var zaten
Yasımı da göstermiyorum görenler bi bana bi bebeğe bakıyor Kesin arkamdan ay bu yaşta çocuk yapmış falan diyodur tabi yaşımı da 17-18 sanıyolardır

Offf lohusalık çok zor sürekli emzir ilgilen.. ne zaman büyüyecek kendi kendine oyalanacak diyorum ama galiba kreşe gidene kadar

Şu 40 geçsede kendime gelsem bebeğin keyfini çıkarsam, bazen kendimi odaya kapatıp 24 saat uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…