2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım kaka için kulak çubuğuna zeytinyağını batır iyice emsin poposuna sok biraz dursun azcık oynat sağa sola ama çok narin yap hemen çıkaracak göreceksin altına alt açma ser büyük olsun hatta. Benim oğlanda 2 gün öyle kaka yapamamıştı ben çubuk sokup yaptırdım hatta her yerimiz battı. 2 gün 2 şer kere yaptım sonra düzeldi gaz problemimiz var ama kaka çok şükür 8,9 kez yapıyor günde. Bence hemen dene şimdi

Cok sevindim iyi olmasina kizinim insallah bizim bebisinde duser suan 30 gunluk sarilik 13 degeri. Ilaci bir hafta kullanicaz bende sabah aksam yarim veriyorum bakalim rengi accilacakmi bizimde enzim testleri idrar kulturleri tsh filan hepsi normal cikti muhtemelen sut sariligi dediler boyle olan bebeklerde mama veren doktorlar varmis ama iki doktora sordum ikiside mama verme dedi bende vermedim emzirmeye devam insallah bembeyaz olur kuzular benimde sabrim kalmadi her gorenin bu cocuk cok sari demesinden gina grldi

Kızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.

Kızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.
Evde tek değilim 2 cocukluyum:) hemde hastaneden ciktigimdan beri. Korkulacak bisi yok cnm kendine güven.

Inşallah canım o duzelmezse ben tukeneceğim artik
Bu günler gelip geçecek canım. Sen bolbol yavrunu op kokla. Cok özleyeceksin ve üzüleceksin düşüncelerinden dolayı. Bende ilk cocugumda yapamicam galiba diyip cok ağlıyordum. Birdaha mi cocuk asla istemem diyordum . Ikinciyi bile yaptım ki bunda da zorlaniyorum. Cok gazlı uyku yok. Birde 5 yaşında oğlum var. Kahvaltısını anca 12 de hazırlayabiliyorum. Ne kadar kargaşanın icinde olsamda kızımı koklayıp duruyorum. Iyiki olmuş diyip şükrediyorum. Şu gaz problemleri bitsin inan herşey daha güzel olacak. SABIR...

Bn 3. Gün s beden kilotlu korse giydim hmn belki ondan inmiştir bnm göbek . Ama kalça basen duruyor . Pantolonlarımın içine giremiyorum henüz

Bir haftada ayrılmak erken bnce bnm 14 gün boyunca hem eşim hem annem yanımdaydı . Eşim işe başladığı gün annemde gitti . Bi anda tek kalınca bocaladım açıkcası daha bir haftadır toparladım kendimi . Hergün ağlıyordum yoksa

Kizlar ya allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum ilk oglumda heo kucakta ve gazli bebekti ama sakin ikinciyi yapmam demeyin her cocuk birbirinden farkli oluyor benim ikinci oglum masallahi var emzirme surem 5 veya 10 dk sonrasinda besigine yuruyene kadar gazi cikmis oluyor direk besigine koyuyorum emzirmeden emzirmeye aliyorum hic sesi cikmiyor 2 saate bir acikinca mizirdaniyor bu mucize gibiydi benm icin ama akilli bebeklerde varmis ve insallah huyu degismez

Bizde bugün kalça usgsi çektirdik normal cikti çok şükür 6 Haziran'da aşısı var sağlık ocağında bugün tam 1 ayligiz
Annona hic unutmuyorum sen pazartesi sezeryana giriyorum yazmistin benimde senden iki ggun sonra carsambaydi keske senin yerinde olsam diye icimden gecirmistim pazartesi kontrole gidince acil sezeryana alinmistim :)

Canım kac gunluksunuz ? Bizde 35 gun öyleydik. Sonrasi kabusss. Kizim bianda gazman oldu. Bende çok şaşırdım onca zmn gaz yoktu sonra nsl oldu die. Insallh sizin oyle olmaz

Canım kac gunluksunuz ? Bizde 35 gun öyleydik. Sonrasi kabusss. Kizim bianda gazman oldu. Bende çok şaşırdım onca zmn gaz yoktu sonra nsl oldu die. Insallh sizin oyle olmaz
Bugun 30 gunluk olduk ay sen oyle deyince korktum insallah huyu degismez ya ben rahatima cok duskunum uykusuzluga gelemiyorum bide ilk oglum cok yoruyor beni bari bu akilli kalsinn allahim lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…