- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.341
valla lohusa topuzumla ağzının üstüne vurasım geliyo hepsinin. aç bu çocuk, şöyle bu çocuk, bi bitmedilerilahi sen savunmada güzel
Napabilirim cocuguma benim yani sanki cimcirdinde aglattin yani tövbe tövbe
Her şeyi denedim kızlar. Burda da yalnızım şu an kimse yok eşimden başka. Göğüs uçlarım yara değil kesinlikle ama kahverengi yeri kipkirmizi olmuş ve içi de feci aciyor zonkluyor bir de onunla uğraşıyorum. Kafayı yicem ne olur düzene girsin bir şeyler artik dayanamıyorum ben
Hepimiz aynı durumdayız cnm. Sabır sabır. Dün sabah 7 den gece 2 ye kadar ayaktaydi. Kollarımda derman kalmadı. Bugün sıkıntısı yok şükür uyuyor. Bugünde niye çok uyudu diye korkuyorum nefes konturolu yapacam diye git gel yoruldumInşallah canım o duzelmezse ben tukeneceğim artik
Evet maalesef biz de çekiyoruz sarılıktan.bizim 16,5 u gördü maksimum sonra kademeli olarak düştü enson 40 günlüktü bakıldı 12 de sabitledi kaldı o gün diğer bütün tahlilleri de yapıldı TSH lara ve idrar kültürüne 20günlğkken bakılmış temiz çıkmıştı. 40günlğkken hala geçmeyince özel enzim testlerine bakıldı bir de karaciğer fonksiyon testlerine,enzimlerin sonucu 7 Haziran’da çıkacakmış ama karaciğer testleri de normal gelince doktorumuz ki kendisi çok sevdiğim güvendiğim bir abimdir birlikte çalışmışlıgımız da vardır ilaca başlayalım dedi. Geçen cuma akşamı başladık yarım tablet toplamda yarım yarım 3 tablet kullandık ptesi son dozu aldık bugün çarşamba ve bizim ufaklıgın rengi açılmaya başladıverilen ilaç aman aman bir ilaç değil hiç endişelenme internette saçma salak şeyler yazmışlar hiç onlara da aldırış etme,öyle olsa ben kullanmam. Hiç tereddüt etmeden kullandık ilacı,hatta geçmese bir 3 gün daha kullanacaktık ilaç bitikten sonra 10gün içinde etki ediyor zaten ilacı kullan mutlaka. He ilaç kullanmadan da ortalama 3 ay içinde kendiliğinden geçiyor bir zarar vermediği söyleniyor ama Benim İnan okadar sabrım yoktu içim içimi yiyordu canım sıkılıyordu sürekli altından başla birşey çıkar mo diye?? Ohh iyi ki kullanmışım ilacı
Kızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.
Evde tek değilim 2 cocukluyum:) hemde hastaneden ciktigimdan beri. Korkulacak bisi yok cnm kendine güven.Kızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.
Bu günler gelip geçecek canım. Sen bolbol yavrunu op kokla. Cok özleyeceksin ve üzüleceksin düşüncelerinden dolayı. Bende ilk cocugumda yapamicam galiba diyip cok ağlıyordum. Birdaha mi cocuk asla istemem diyordum . Ikinciyi bile yaptım ki bunda da zorlaniyorum. Cok gazlı uyku yok. Birde 5 yaşında oğlum var. Kahvaltısını anca 12 de hazırlayabiliyorum. Ne kadar kargaşanın icinde olsamda kızımı koklayıp duruyorum. Iyiki olmuş diyip şükrediyorum. Şu gaz problemleri bitsin inan herşey daha güzel olacak. SABIR...Inşallah canım o duzelmezse ben tukeneceğim artik
Bn 3. Gün s beden kilotlu korse giydim hmn belki ondan inmiştir bnm göbek . Ama kalça basen duruyor . Pantolonlarımın içine giremiyorum henüzAy ne güzel canım bende çok yaşımı göstermem ama göbeğimin bir kısmı kaldı benim gitmedikorse aldım halen gelecek gelirse deneyip korseylede göbeği yok etmeyi düşünüyorum bakalım inşallah gider
Vallaha acayip güven oldu:)aynen canım doğru söylüyorsun.hangi çocuk buyumemisEvde tek değilim 2 cocukluyum:) hemde hastaneden ciktigimdan beri. Korkulacak bisi yok cnm kendine güven.
Bir haftada ayrılmak erken bnce bnm 14 gün boyunca hem eşim hem annem yanımdaydı . Eşim işe başladığı gün annemde gitti . Bi anda tek kalınca bocaladım açıkcası daha bir haftadır toparladım kendimi . Hergün ağlıyordum yoksaKızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.
Evet özelde olduk doğum yaptığım hastanedeMaşallah cnm. Özel de mi oldunuz kalça kontrolünü.
Bu devletin aşıları özelde ücretsizmiş . Biz bugün gitmişken doktorumuza yaptırdık aşıyıBizde bugün kalça usgsi çektirdik normal cikti çok şükür 6 Haziran'da aşısı var sağlık ocağında bugün tam 1 ayligiz
Hamilelikte kackilo aldiniz ben 20 aldim 13 verdim ama gobek duruyo benimdeBn 3. Gün s beden kilotlu korse giydim hmn belki ondan inmiştir bnm göbek . Ama kalça basen duruyor . Pantolonlarımın içine giremiyorum henüz
Annona hic unutmuyorum sen pazartesi sezeryana giriyorum yazmistin benimde senden iki ggun sonra carsambaydi keske senin yerinde olsam diye icimden gecirmistim pazartesi kontrole gidince acil sezeryana alinmistim :)Bizde bugün kalça usgsi çektirdik normal cikti çok şükür 6 Haziran'da aşısı var sağlık ocağında bugün tam 1 ayligiz
Canım kac gunluksunuz ? Bizde 35 gun öyleydik. Sonrasi kabusss. Kizim bianda gazman oldu. Bende çok şaşırdım onca zmn gaz yoktu sonra nsl oldu die. Insallh sizin oyle olmazKizlar ya allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum ilk oglumda heo kucakta ve gazli bebekti ama sakin ikinciyi yapmam demeyin her cocuk birbirinden farkli oluyor benim ikinci oglum masallahi var emzirme surem 5 veya 10 dk sonrasinda besigine yuruyene kadar gazi cikmis oluyor direk besigine koyuyorum emzirmeden emzirmeye aliyorum hic sesi cikmiyor 2 saate bir acikinca mizirdaniyor bu mucize gibiydi benm icin ama akilli bebeklerde varmis ve insallah huyu degismez
Bugun 30 gunluk olduk ay sen oyle deyince korktum insallah huyu degismez ya ben rahatima cok duskunum uykusuzluga gelemiyorum bide ilk oglum cok yoruyor beni bari bu akilli kalsinn allahim lutfennCanım kac gunluksunuz ? Bizde 35 gun öyleydik. Sonrasi kabusss. Kizim bianda gazman oldu. Bende çok şaşırdım onca zmn gaz yoktu sonra nsl oldu die. Insallh sizin oyle olmaz
4.gun yalniz kaldim canim anneyix biz herturlu hallediyoruz ama zor oluyor tabiKızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?