2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sezeryan olan annisler bi sorum var
Dikisler degilde biraz ustu karnim agriyor dokununca falan sanki odem var gibi boyle seyler hisseden varmi agrim baya azalmisti bu hafta cok temizlik yaptim sonra basladi bisey olmusmudur sizce 40 cikinca gidicem kontrole

Annona hic unutmuyorum sen pazartesi sezeryana giriyorum yazmistin benimde senden iki ggun sonra carsambaydi keske senin yerinde olsam diye icimden gecirmistim pazartesi kontrole gidince acil sezeryana alinmistim :)
Gönülden etmişsin demekki duayı :)

39 TL ye aldım cnm. Devlet karsilamiyor
Biogaia da 58 tl.
insallah cnm. Hayırlısı ile büyüdünler bı an once aklımızı yitirmeden

Sen ilacı kullan açılır rengi 10güne hiç dert etme. Eskiden emzirmeye 2-3 gün ara verdirip mama ile besleyerek tedavi ediyorlarmış hemen de geçiyormuş sarılık ama işte sonra annesütüne tekrar dönmek sıkıntı oluyor diye vazgeçmişler o yöntemden. Ben de hiç mama falan vermedim ilk gittiğim doktor hatta çok ısrar etti hem seni emsin hem de mama ver diye ama yani maşallah ben de sütler şelale idi çocukta şahane emiyordu vermek istemedim mama hem sütüm azalacak hem de çocuk mamaya alışacaktı ne gerek var dedim iyi ki de vermemişim 45. Günde ilaçla çözüyoruz inaşllah bu problemi benim kızın rengi baya açıldı darısı başına

Ben bu kilo konusuna cok takiliyorum canim dogumdan sonra sadece 6 gitti 1 ayda dikkat ederek 7 kilo dhaa verdim halada cok az yiyorum
o zaman hiç takmaman kazım demekki çnkü ben hiç takmıyorum gece kalktığımda da illaki bişeyler yiyorum ki bunlar hep abur cubur tatlı şeyler . Şuanda bile oturdum helva yiyorum pideyle :)

Eki Görüntüle 2152175 sofiarya telefonumda sorun var ondan duzeltemedim fotografi
Anekoik kist demiş içi sıvı dolu basit kist yani,kadınlarda yumurtalıklarda falan olur hatta sıklıkla. Çoğu zaman hiç müdahale etmeye gerek kalmadan küçülerek söner gider,dikkatli takip et sen büyürse kontrolsüzce ozaman mutlaka cerraha giderdin büyüdüğünde kendi kendine patlama ihtimali oluyor çünkü.

Canım bnm kızın kilo alımı nasıl sence sadece anne sütü veriyorum . 3400 doğmuştu . 3. Gün kontrolde 3300 çıktı . Bugün tam 30 günlük olduk 4180 gr çıktı .

Evet aşağıya indi mı çok zor sanısına dayanmak. Oglum da kolaydı sırtını az sıvazlayıp sonra avuç ici ile sırtına bastırarak aşağıdan yukarıya ittirdiginde hemen gark sesi gelirdi ama bu kıza her şeyi denedim. Hatta memeyi kapatmadan hemen omuzuma alıyorum ki ilerlemesin hava kabarcıkları. Neyse daha yolun başındayız bulucaz bununda kolay yoldan gaz çıkarmasını.

Cok ama cok tesekkur ederim anlatmadilar hic boyle dogru duzgun.

Bugun 30 gunluk olduk ay sen oyle deyince korktum insallah huyu degismez ya ben rahatima cok duskunum uykusuzluga gelemiyorum bide ilk oglum cok yoruyor beni bari bu akilli kalsinn allahim lutfenn
Ahahah ay benim kızda senin ki gibi uyuyor paso, valla demiyim demiyim diyorum ama sıkılıyorum bazen evde bebek var mı yok mu? Komşular bile duymuyoruz hiç sesini napıyor senin ki diyorlar,ağlıyor yaa siz duymuyorsunuz diye geçiştiriyorum biz 45günlük olduk hala aynı değişmedi yani 40ında bir bekledim ama yok maşallah koy uyusun ver emsin,birkaç gündür gündüzleri biraz daha uzun uyanık kalıyor okadar değişeceğini pek sanmıyorum ama benim ilk kızım da öyleydi hep uyurdu saat kurup emzirirdim onu hatta emmeye bile kalkmazdı valla ben de uykusuzluğa gelemem asabım bozulur bi de kimsem de Yok öyle işime gücüme koşacak koca desen bir gram faydası yok bana çocuk iki mıkırdanıyor diye yataktan gönderiyor bizi salona haydi uyuyamıyorum diye,öyle sıkıntılı bi bebe olsa evden kovacak demek ki diyorum allahım işte dağına göre kar veriyor ne diyim (içinizden okurken bi maşallahınızı alırım bu arada kızlar )

SiZin cocuklar da emerken kendi bas parmaklarini memeyle beraber agzina gorurmeye calisiyor mu? Gül gül öldürdü bugun beni ya. Tersime geldi kurtaramadim da. Eliyle tuttu göğsümü, bas parmagiyla mememi birkestirip agzina ikisini goturdu emmeye calisiyor ya. Esimi cagirdim gel sunun elini tut bi haller oldu buna diye bu çocuğun emzik tutmasi şart ama nasil?

Canım bnm kızın kilo alımı nasıl sence sadece anne sütü veriyorum . 3400 doğmuştu . 3. Gün kontrolde 3300 çıktı . Bugün tam 30 günlük olduk 4180 gr çıktı .
Valla kitap gibi kızın var maşallah sadece annesütüyle beslenen bebeklerin ilk ay ideal kilo alımı 900 gr der kitap senin ki de tam alması gerektiği gibi almış maşalah ona maşallahh

Ayy masallah prensese yaa benimde gecen gun annem dedi bu cocuk hic aglamiyor mu diye biraz aglast cigerleri gelissin dedi aglamayan cocugu zorla aglatacak uyuyan devi uyandirma dedim :) aynen benim esimde yogun tek basimayim aksam 9 a kadar 2 cocukla heris bende ama gercekten allah herkese tasiyabilecegi yuku veriyor demekki ben bunca sene erteledim bebek isini oglum yaramaz diye boyle olacagini bilsem onceden yapardim simdiye ikiside buyumus olurduu ama bebis boyle akilli giderse ucuncuyi hemen yapicamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…