- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.381
1 ay dolunca yapiyolar canım çocuk doktorundan randevu al o yönlendiriyor zatenHadi gözün aydın cnm masallah biz de cektircez mi her bebekte yapıyorlar mı günü var mı.
SiZin cocuklar da emerken kendi bas parmaklarini memeyle beraber agzina gorurmeye calisiyor mu?Gül gül öldürdü bugun beni ya. Tersime geldi kurtaramadim da. Eliyle tuttu göğsümü, bas parmagiyla mememi birkestirip agzina ikisini goturdu emmeye calisiyor ya. Esimi cagirdim gel sunun elini tut bi haller oldu buna diye bu çocuğun emzik tutmasi şart ama nasil?
Kist dedikleri anda orada rengim atti zaten .eve gelip aglayip durdumDOktor değil mi mal işte hepsi ağzından kerpetenle laf alırsıntıp fakültesinde hastayla etkin iletişim yöntemleri diye ders okutmalılar bunlara ancak yanii
Ozamann full emzirmeye devamm inaniyorum eninde sonunda gececek zaten allah baska buyuk dert vermesinSen ilacı kullan açılır rengi 10güne hiç dert etme. Eskiden emzirmeye 2-3 gün ara verdirip mama ile besleyerek tedavi ediyorlarmış hemen de geçiyormuş sarılık ama işte sonra annesütüne tekrar dönmek sıkıntı oluyor diye vazgeçmişler o yöntemden. Ben de hiç mama falan vermedim ilk gittiğim doktor hatta çok ısrar etti hem seni emsin hem de mama ver diye ama yani maşallah ben de sütler şelale idi çocukta şahane emiyordu vermek istemedim mama hem sütüm azalacak hem de çocuk mamaya alışacaktı ne gerek var dedim iyi ki de vermemişim 45. Günde ilaçla çözüyoruz inaşllah bu problemi benim kızın rengi baya açıldı darısı başına
Ahh ben onlari yesem vicdan azabindan yatamam gece :) afiyet seker olsun canimmm ben valla acayip bi tipim az yiyorum cok su iciyorum sutum olacak doye inaniyorum bebisde 1 kilo almis 1 ayda aynen devam ozamano zaman hiç takmaman kazım demekki çnkü ben hiç takmıyorum gece kalktığımda da illaki bişeyler yiyorum ki bunlar hep abur cubur tatlı şeyler . Şuanda bile oturdum helva yiyorum pideyle :)
Br ay dolsun Gel demişti geçen hafta gittiğimizde cnm ama ondan bahsetmedi cuma bir ay aşımız var var sağlık ocağında haftaya hastaneye gideriz o zaman sağol cnm.1 ay dolunca yapiyolar canım çocuk doktorundan randevu al o yönlendiriyor zaten
15 kilo aldım 10 verdim kalan göbek. Yürürken resmen bana ait olmayan göbekle yürüyorum gülerken zıplıyorHamilelikte kackilo aldiniz ben 20 aldim 13 verdim ama gobek duruyo benimde
Aynı cnm beebis çok emerse göbeğimin üstünde ağrıyo boyle tam dikisin üstündeki karın etlerim.Sezeryan olan annisler bi sorum var
Dikisler degilde biraz ustu karnim agriyor dokununca falan sanki odem var gibi boyle seyler hisseden varmi agrim baya azalmisti bu hafta cok temizlik yaptim sonra basladi bisey olmusmudur sizce 40 cikinca gidicem kontrole
Canım biz böyle çıkarıyoruz. Bacakları açıyorum bi bacakla kafayı destekliyorm diğeriyle tam karnını hatta aşağısını denk getiriyrum genelde hemen uyuyor.Nasıl bir yöntem bu geçmişte bulamadım ? Nasıl Çıkarma gerektired in bahsettiği gazı ?
Kızlar ameda lactaline araştırın derim. İkili pompa, göğüs acıtmaz hastane tipi gibi güçlü çeker sütünüzü arttırır. Biraz pahalıdır ama kesinlikle değer. İnternetten araştırın içinize siner zatenBen de az önce avent sipariş verdim.. lansinoh kullanıyodum çekmiyo gibi geliyodu bakalım avent işe yarıcak mı? Güzelse yazarım yine.. bu da güzel olmazsa hastane tipi kiralıcam artık napayım..
ultrason a ne kdr ödediniz cnmEvet muayene ücreti ayrı ultrason ücreti ayrı . Sadece bu sağlık ocağının yaptığı aşıyı denk gelirse özelde de vurdurabiliyomuşuz . O aşıya ücret ödemedik
Aventi aldım bunuda beğenmezsem bi de ondan alcaz artık.. yeter ki süt çıksın..Canım biz böyle çıkarıyoruz. Bacakları açıyorum bi bacakla kafayı destekliyorm diğeriyle tam karnını hatta aşağısını denk getiriyrum genelde hemen uyuyor.
Kızlar ameda lactaline araştırın derim. İkili pompa, göğüs acıtmaz hastane tipi gibi güçlü çeker sütünüzü arttırır. Biraz pahalıdır ama kesinlikle değer. İnternetten araştırın içinize siner zaten
Ayın 4 ünde doğdu bu ayın 4 ünde aşısı var tam 1 aylıkken çağırdıkizlar 1. Ay asisina ne zaman goturdunuz kac günlüktünüz?
Ayy maşallah çok sevindimValla kitap gibi kızın var maşallahsadece annesütüyle beslenen bebeklerin ilk ay ideal kilo alımı 900 gr der kitap senin ki de tam alması gerektiği gibi almış maşalah ona maşallahh
55 lira ödedik ama bnm hastanem diğer özellere göre uygunultrason a ne kdr ödediniz cnm
Ahaha taşınmana gerek YÖK sen gel canın sıkıldıkça ben bakarım full motivasyonAyy maşallah çok sevindimne kadar pozitifsin ya gaziosmanpaşa taşıcam bak ikametgahı en sonunda takibi sen yap diye
Öyle canım valla bence de en önemlisi üşütmemek gaz konusunda...ben her şeyi yiyorum yediklerimden korkmuyorum...ama ceryanda kalmasin ayağını başını üşütmesin diye olağanüstü çaba gösteriyorum...tülbent ya da küçük bi havluyu ısıtıp karnından aşağısına ılık ılık sarabilirsin...Gel gör ki bugün bu pozisyonalr da işe yaramadı, hala kıvranıyor bebiş gazdan. Eskilerin bazı tecrübeleri gerçekten doğru bence. Üşüyünce kakası yeşil olur gazı çok olur der annem. Bugün ebebek e gittik. Klima aşırı çalışıyordu üşüdü kesin. Eve geldik kaka hemen yeşil çıkmış ve gazdan kıvranıyor çocuğum4 saattir ağlıyor emiyor kusuyor sonra sil baştan
Üstünden hafifçe siliyorum ben fazla derinlere girmeden...bi de yukarıdan aşağıya, önden arkaya doğru silmek gerekiyor enfeksiyon olmaması içinTecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum...sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas
Dudak içlerini şimdilik silme canım, o beyazlıkları zaten silicem desende çıkartamıyorsun bayaaa yapışıklar oraya. Sadece ben mesela banyo sonrası Hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum kızı, kulak çubuğunun ucuna yağ döküp o dudak içlerine de sürüyorum zeytinyağı da olur farketmez, zamanla yumuşatacak o beyazlıkları ve büyüdükçede orası daha rahat açılıp temizlenecek hale gelecek,6 aydan sonra haftada bir kulak çubuğunu yağlayıp sonra da kuru kulak çubuğuyla temizleyebilirsin hergğn temizlemene gerek yok,enfeksiyon olmaz ondan merak etmeTecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum...sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?