2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canim benimkide emzik almiyordu 2 gun kuvezde kaldi ozaman plastik beyaz eldivenler varya onun parmagina pamuk tikayip bebisin agzina vermis hemsireler emzigi begenmeyen beyfendi cuk cuk emiyordu eldiveni :) eve geldik emziksiz uyumadi kendi istedi bu defa

Ozamann full emzirmeye devamm inaniyorum eninde sonunda gececek zaten allah baska buyuk dert vermesin

o zaman hiç takmaman kazım demekki çnkü ben hiç takmıyorum gece kalktığımda da illaki bişeyler yiyorum ki bunlar hep abur cubur tatlı şeyler . Şuanda bile oturdum helva yiyorum pideyle :)
Ahh ben onlari yesem vicdan azabindan yatamam gece :) afiyet seker olsun canimmm ben valla acayip bi tipim az yiyorum cok su iciyorum sutum olacak doye inaniyorum bebisde 1 kilo almis 1 ayda aynen devam ozaman

1 ay dolunca yapiyolar canım çocuk doktorundan randevu al o yönlendiriyor zaten
Br ay dolsun Gel demişti geçen hafta gittiğimizde cnm ama ondan bahsetmedi cuma bir ay aşımız var var sağlık ocağında haftaya hastaneye gideriz o zaman sağol cnm.

Aynı cnm beebis çok emerse göbeğimin üstünde ağrıyo boyle tam dikisin üstündeki karın etlerim.

Nasıl bir yöntem bu geçmişte bulamadım ? Nasıl Çıkarma gerek tired in bahsettiği gazı ?
Canım biz böyle çıkarıyoruz. Bacakları açıyorum bi bacakla kafayı destekliyorm diğeriyle tam karnını hatta aşağısını denk getiriyrum genelde hemen uyuyor.

Ben de az önce avent sipariş verdim.. lansinoh kullanıyodum çekmiyo gibi geliyodu bakalım avent işe yarıcak mı? Güzelse yazarım yine.. bu da güzel olmazsa hastane tipi kiralıcam artık napayım..
Kızlar ameda lactaline araştırın derim. İkili pompa, göğüs acıtmaz hastane tipi gibi güçlü çeker sütünüzü arttırır. Biraz pahalıdır ama kesinlikle değer. İnternetten araştırın içinize siner zaten

Eklentiler

• 35649FF8-46BB-4FB9-BFA9-0B63EE30267C.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 69
Gel gör ki bugün bu pozisyonalr da işe yaramadı, hala kıvranıyor bebiş gazdan. Eskilerin bazı tecrübeleri gerçekten doğru bence. Üşüyünce kakası yeşil olur gazı çok olur der annem. Bugün ebebek e gittik. Klima aşırı çalışıyordu üşüdü kesin. Eve geldik kaka hemen yeşil çıkmış ve gazdan kıvranıyor çocuğum 4 saattir ağlıyor emiyor kusuyor sonra sil baştan

Aventi aldım bunuda beğenmezsem bi de ondan alcaz artık.. yeter ki süt çıksın..

Valla kitap gibi kızın var maşallah sadece annesütüyle beslenen bebeklerin ilk ay ideal kilo alımı 900 gr der kitap senin ki de tam alması gerektiği gibi almış maşalah ona maşallahh
Ayy maşallah çok sevindim ne kadar pozitifsin ya gaziosmanpaşa taşıcam bak ikametgahı en sonunda takibi sen yap diye

Tecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum... sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas

Öyle canım valla bence de en önemlisi üşütmemek gaz konusunda...ben her şeyi yiyorum yediklerimden korkmuyorum...ama ceryanda kalmasin ayağını başını üşütmesin diye olağanüstü çaba gösteriyorum...tülbent ya da küçük bi havluyu ısıtıp karnından aşağısına ılık ılık sarabilirsin...

Üstünden hafifçe siliyorum ben fazla derinlere girmeden...bi de yukarıdan aşağıya, önden arkaya doğru silmek gerekiyor enfeksiyon olmaması için

Dudak içlerini şimdilik silme canım, o beyazlıkları zaten silicem desende çıkartamıyorsun bayaaa yapışıklar oraya. Sadece ben mesela banyo sonrası Hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum kızı, kulak çubuğunun ucuna yağ döküp o dudak içlerine de sürüyorum zeytinyağı da olur farketmez, zamanla yumuşatacak o beyazlıkları ve büyüdükçede orası daha rahat açılıp temizlenecek hale gelecek,6 aydan sonra haftada bir kulak çubuğunu yağlayıp sonra da kuru kulak çubuğuyla temizleyebilirsin hergğn temizlemene gerek yok,enfeksiyon olmaz ondan merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…