- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.401
Biogaia yı 51 e almıştım. Değişiyor demekki fiyatlarBiogaia da 58 tl.
insallah cnm. Hayırlısı ile büyüdünler bı an once aklımızı yitirmeden
Ya evet bizde gittik klimaya kızdim orası bebekli insanların gittiği yer dikkat etmeliler. Bizim yeşil değildi ama sıvıydi altını açinca yaptı.Gel gör ki bugün bu pozisyonalr da işe yaramadı, hala kıvranıyor bebiş gazdan. Eskilerin bazı tecrübeleri gerçekten doğru bence. Üşüyünce kakası yeşil olur gazı çok olur der annem. Bugün ebebek e gittik. Klima aşırı çalışıyordu üşüdü kesin. Eve geldik kaka hemen yeşil çıkmış ve gazdan kıvranıyor çocuğum4 saattir ağlıyor emiyor kusuyor sonra sil baştan
Hangi mahalledesin sen benm bi ara karadeniz mahallesindeydi ikametgahımAhaha taşınmana gerek YÖK sen gel canın sıkıldıkça ben bakarım full motivasyon
Degisik bir yöntemmiş:)Canim benimkide emzik almiyordu 2 gun kuvezde kaldi ozaman plastik beyaz eldivenler varya onun parmagina pamuk tikayip bebisin agzina vermis hemsireler emzigi begenmeyen beyfendi cuk cuk emiyordu eldiveni :) eve geldik emziksiz uyumadi kendi istedi bu defa
bende 80 den 67 ye dustum gobegim 4 aylik gibi 1 ay sonra abimin dugunu var nasil toparliycam bu gobegi eliptik bisikletim var ama daha erken sanirim binemem15 kilo aldım 10 verdim kalan göbek. Yürürken resmen bana ait olmayan göbekle yürüyorum gülerken zıplıyor
Canim sadece gozlei sariysa degeri yuksek degildir sarilik kafadan baslar asagi dogru yayilir biterkende assagidan yukari dogru cekilirmis biizmkinin hem gozu hemde yuzu ve gobegi sapsariydi ilerlemis olsa emin ol anlarsin telas yapma bencesofiarya canım bizim 17 günlükken kan tahlilimizde bilurubin 10 çıkmıştı doktor çok önemsemedi bol bol emzir demişti ama halen sarılığı tam geçmedi ya biraz uzamış sadece ama geçer demişti. Şimdi siz konuşunca tahlil falan yapmış size bana tahlil falan yapmadı. Sıkıntı olurmu acaba ya gözlerdeki sarılık azcık devam ediyor. Birde bizim sarılık sonradan olmuştu 15 günden sonra azcık sarardı doktor olur geçer dedi sonradan olmasına bile. Şimdi içime kurt düştü başka doktora götürsemmi ya
Kendini yormuşsun kuzum, geçen hafta benim de öyle olmuştu geçti sonraSezeryan olan annisler bi sorum var
Dikisler degilde biraz ustu karnim agriyor dokununca falan sanki odem var gibi boyle seyler hisseden varmi agrim baya azalmisti bu hafta cok temizlik yaptim sonra basladi bisey olmusmudur sizce 40 cikinca gidicem kontrole
Tam 30 günlüktük canımkizlar 1. Ay asisina ne zaman goturdunuz kac günlüktünüz?
Asi sonrasi huzursuzluk nasildi ?Tam 30 günlüktük canım
Düştükten bir gün sonra yaptırdıkGöbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
usutmus olsa kakasinin re gi yesile doner. kakasi altin sarisi ise usutmemis, senin yedigin bisey ona gaz yapmistir buyuk ihtimalle. ins kakasini yapinca rahatlamistir seninkiEvvelki gun aksamindan beri gaz sancisi cekiyoruz. Az once birsuru kakasini yaoti insallah rahatlamıştır kuzum. Kendini sıka sıka morarmıştı resmengaz sancisi basladigi gün ev serindi. Serinde cok rahat uyuyor diye oynamadım evin ısısıyla. Acaba üşüttü mü? Yoksa o gun hamburger yemistim, bana cok gaz yapar hala gazim var mesela, o mu yapti bebegime bu gazi. İnsallah tekrar yasamayiz ya cok yiprandim
Ahh kuzum 2 gundur sadece 6 saat mi uyudun :) 15 dakikayal 3 gundur ayakta dolaniyorum hemde 3 uz bebeklerle :) bence sen bi daha düsün derim :)2 gündür toplam 6 saat uyudum ben bayilcam artik bu arkadaşlar ne zaman azcık uyucak ya
Ben poposunu direk yikiyorum islak mendil olayini beceremiyorumTecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum...sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas
Masallah diyim :) nazar felan degmesin bebek uyuya uyuya buyucek derlerde bizimkiler ne olcak acaba :)Ahahah ay benim kızda senin ki gibi uyuyor paso, valla demiyim demiyim diyorum ama sıkılıyorum bazen evde bebek var mı yok mu? Komşular bile duymuyoruz hiç sesini napıyor senin ki diyorlar,ağlıyor yaa siz duymuyorsunuz diye geçiştiriyorumbiz 45günlük olduk hala aynı değişmedi yani 40ında bir bekledim ama yok maşallah koy uyusun ver emsin,birkaç gündür gündüzleri biraz daha uzun uyanık kalıyor okadar değişeceğini pek sanmıyorum ama benim ilk kızım da öyleydi hep uyurdu saat kurup emzirirdim onu hatta emmeye bile kalkmazdı valla ben de uykusuzluğa gelemem asabım bozulur bi de kimsem de Yok öyle işime gücüme koşacak koca desen bir gram faydası yok bana çocuk iki mıkırdanıyor diye yataktan gönderiyor bizi salona haydi uyuyamıyorum diye,öyle sıkıntılı bi bebe olsa evden kovacak demek ki diyorum allahım işte dağına göre kar veriyor ne diyim (içinizden okurken bi maşallahınızı alırım bu arada kızlar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?