2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya evet bizde gittik klimaya kızdim orası bebekli insanların gittiği yer dikkat etmeliler. Bizim yeşil değildi ama sıvıydi altını açinca yaptı.

Degisik bir yöntemmiş:)

sofiarya canım bizim 17 günlükken kan tahlilimizde bilurubin 10 çıkmıştı doktor çok önemsemedi bol bol emzir demişti ama halen sarılığı tam geçmedi ya biraz uzamış sadece ama geçer demişti. Şimdi siz konuşunca tahlil falan yapmış size bana tahlil falan yapmadı. Sıkıntı olurmu acaba ya gözlerdeki sarılık azcık devam ediyor. Birde bizim sarılık sonradan olmuştu 15 günden sonra azcık sarardı doktor olur geçer dedi sonradan olmasına bile. Şimdi içime kurt düştü başka doktora götürsemmi ya

2 saat oldu diye uyandırdım emzirmek için 25 dakika ara ara emdi doydu mu acaba hiç anlamıyorum uyudu hemen

Canim sadece gozlei sariysa degeri yuksek degildir sarilik kafadan baslar asagi dogru yayilir biterkende assagidan yukari dogru cekilirmis biizmkinin hem gozu hemde yuzu ve gobegi sapsariydi ilerlemis olsa emin ol anlarsin telas yapma bence

Kendini yormuşsun kuzum, geçen hafta benim de öyle olmuştu geçti sonra

Evvelki gun aksamindan beri gaz sancisi cekiyoruz. Az once birsuru kakasini yaoti insallah rahatlamıştır kuzum. Kendini sıka sıka morarmıştı resmen gaz sancisi basladigi gün ev serindi. Serinde cok rahat uyuyor diye oynamadım evin ısısıyla. Acaba üşüttü mü? Yoksa o gun hamburger yemistim, bana cok gaz yapar hala gazim var mesela, o mu yapti bebegime bu gazi. İnsallah tekrar yasamayiz ya cok yiprandim

Sütüm artsın diye mamayı bıraktırmaya karar verdim.Yaklaşık 3ten beri mücadele veriyorum umarım doyuyordur yavrum

usutmus olsa kakasinin re gi yesile doner. kakasi altin sarisi ise usutmemis, senin yedigin bisey ona gaz yapmistir buyuk ihtimalle. ins kakasini yapinca rahatlamistir seninki

2 gündür toplam 6 saat uyudum ben bayilcam artik bu arkadaşlar ne zaman azcık uyucak ya
Ahh kuzum 2 gundur sadece 6 saat mi uyudun :) 15 dakikayal 3 gundur ayakta dolaniyorum hemde 3 uz bebeklerle :) bence sen bi daha düsün derim :)

Ben poposunu direk yikiyorum islak mendil olayini beceremiyorum

Masallah diyim :) nazar felan degmesin bebek uyuya uyuya buyucek derlerde bizimkiler ne olcak acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…