2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canim benm de aklima takilmisti bu konu. hatta ben biraz temizlemeye de calistim ama olmadi. sanki pis gibi ya orasi, ilerde bi rahatsizlik olur mu diye korkuyordum ama simdi ben de bi dahaki alt degistirmede zeytinyagi sureyim oralara.

Dünden beri memelerimi dolu hissedemiyom yumuşaklar hep umarım doyuyodur bu kız
Sürekli memede gerçi süt yapmaya vakit kalıyo mu bilmem
Maşallah tüm bezler kakalı çişli
Sabahki bezinde azcık yeşil kaka vardı, üşüttüm mü çocuğu naptım

Bir süre sonra sertlik gidiyor zaten canım yumuşak oluyor memeler

Bize hastanede icini temizleyin dediler. Beyaz beyaz kirler var ama Anne karnindan kalan sivilar herhalde..

Bende ayni tedirginlikteyim canim ya dudaklarin ic kismina birde krem girmis cikardim mecbur ama icim gitti yanlismi yapiyorum diye

Canim sadece gozlei sariysa degeri yuksek degildir sarilik kafadan baslar asagi dogru yayilir biterkende assagidan yukari dogru cekilirmis biizmkinin hem gozu hemde yuzu ve gobegi sapsariydi ilerlemis olsa emin ol anlarsin telas yapma bence

Çok ciddi bir sarılık yok ama hafiftende olaa vücudunda var elimi sürtünce anlıyorum

Canim annem sen nasilsan bebekte oyledir der hep .Sen gazlinoluyorsan hamburgerden oda olmustur.usutunce kusmada oluyor bizde .
Benim aklim gullac ve trilecede icim gidiyor hamileyken asermemistim simdi gozumu kapatinca onlari goruyorum yesemde gaz olacak

2 saat oldu diye uyandırdım emzirmek için 25 dakika ara ara emdi doydu mu acaba hiç anlamıyorum uyudu hemen
Doymustur canim doymasa uyumaz
Göbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
Ertesi gun dus aldirdik bizde
Memelerin sert olmasi dolu oldugu anlamina gelmiyo demisti buradan birisi .
Ama benim memeler sertken emzirdigimde yumusuyor bilemedim dogrumu

O uyuyan emen bebekler eskidenmiş bunların hepsi folik asit bebeği cin gibiler. Dün toplamda 9 saat anca uyumuştur.
Bütün gün ayaktayız.

40’ı çıkanlar nerdesiniz neler değişti hayatınızda

Ahh kuzum 2 gundur sadece 6 saat mi uyudun :) 15 dakikayal 3 gundur ayakta dolaniyorum hemde 3 uz bebeklerle :) bence sen bi daha düsün derim :)
O altı saatin kıymetini dün anladım canım yarim saat uykuyla duruyordum valla ama senin işin çok zor Allah yardımcın olsun dayanma gücü versin ya

Hala kaka yapamadık bütün gece ıkındı ama öyle yorgun düşmüş ki göz altlari çökmüş uyanmadi garibim ilk defa bu kadar çok uyudum ben de doğumdan sonra maşallah maşallah

Hala kaka yapamadık bütün gece ıkındı ama öyle yorgun düşmüş ki göz altlari çökmüş uyanmadi garibim ilk defa bu kadar çok uyudum ben de doğumdan sonra maşallah maşallah
Canım yağlı kulak kurdaki ile poposunu uyar ise yarıyor

Bir de ben şunu fark ettim ben kabizsam bebek kabız ben gazlıysam bebek gazlı kendine de dikkat et herkes bir olmaz ama benim için geçerli bu kural

Kahvaltı yap süt olsun canım
Belki uyumaya da vakit kalır
Benimki memede uyudu kaldı, kıpırdamaya korkuyom uyancak diye
yastiga basimi koyunca dedektöru falan var sanki uyaniyor hemen .kahvalti sansimi kullanayim ben haklisin .
Dun oyleydim ben emzirirken mutfaga gidip agzima attim birseyler yildizlar ucuyordu artik acliktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…