- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.421
canim benm de aklima takilmisti bu konu. hatta ben biraz temizlemeye de calistim ama olmadi. sanki pis gibi ya orasi, ilerde bi rahatsizlik olur mu diye korkuyordum ama simdi ben de bi dahaki alt degistirmede zeytinyagi sureyim oralara.Dudak içlerini şimdilik silme canım, o beyazlıkları zaten silicem desende çıkartamıyorsun bayaaa yapışıklar oraya. Sadece ben mesela banyo sonrası Hindistan cevizi yağıyla yağlıyorum kızı, kulak çubuğunun ucuna yağ döküp o dudak içlerine de sürüyorum zeytinyağı da olur farketmez, zamanla yumuşatacak o beyazlıkları ve büyüdükçede orası daha rahat açılıp temizlenecek hale gelecek,6 aydan sonra haftada bir kulak çubuğunu yağlayıp sonra da kuru kulak çubuğuyla temizleyebilirsin hergğn temizlemene gerek yok,enfeksiyon olmaz ondan merak etme
Bir süre sonra sertlik gidiyor zaten canım yumuşak oluyor memelerDünden beri memelerimi dolu hissedemiyom yumuşaklar hep umarım doyuyodur bu kız
Sürekli memede gerçi süt yapmaya vakit kalıyo mu bilmem
Maşallah tüm bezler kakalı çişli
Sabahki bezinde azcık yeşil kaka vardı, üşüttüm mü çocuğu naptım
doktora giderken düşmüştü bizim göbeğimiz, bir gün bekle sonra hergün duş aldırabilirsin ama haftada iki kez şampuanla demişti.Göbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
Huzursuzluğumuz olmadı allaha şülür zaten ateş falanda yapmıyorAsi sonrasi huzursuzluk nasildi ?
Bize hastanede icini temizleyin dediler. Beyaz beyaz kirler var ama Anne karnindan kalan sivilar herhalde..Tecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum... @sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas
Ben ertesi gün yıkadımGöbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
Bende ayni tedirginlikteyim canim ya dudaklarin ic kismina birde krem girmis cikardim mecbur ama icim gitti yanlismi yapiyorum diyeTecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum... @sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas
Canim sadece gozlei sariysa degeri yuksek degildir sarilik kafadan baslar asagi dogru yayilir biterkende assagidan yukari dogru cekilirmis biizmkinin hem gozu hemde yuzu ve gobegi sapsariydi ilerlemis olsa emin ol anlarsin telas yapma bence
Canim annem sen nasilsan bebekte oyledir der hep .Sen gazlinoluyorsan hamburgerden oda olmustur.usutunce kusmada oluyor bizde .Evvelki gun aksamindan beri gaz sancisi cekiyoruz. Az once birsuru kakasini yaoti insallah rahatlamıştır kuzum. Kendini sıka sıka morarmıştı resmengaz sancisi basladigi gün ev serindi. Serinde cok rahat uyuyor diye oynamadım evin ısısıyla. Acaba üşüttü mü? Yoksa o gun hamburger yemistim, bana cok gaz yapar hala gazim var mesela, o mu yapti bebegime bu gazi. İnsallah tekrar yasamayiz ya cok yiprandim
Iyi yaptin canim .Sütüm artsın diye mamayı bıraktırmaya karar verdim.Yaklaşık 3ten beri mücadele veriyorum umarım doyuyordur yavrum
Doymustur canim doymasa uyumaz2 saat oldu diye uyandırdım emzirmek için 25 dakika ara ara emdi doydu mu acaba hiç anlamıyorum uyudu hemen
Ertesi gun dus aldirdik bizdeGöbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
Memelerin sert olmasi dolu oldugu anlamina gelmiyo demisti buradan birisi .Dünden beri memelerimi dolu hissedemiyom yumuşaklar hep umarım doyuyodur bu kız
Sürekli memede gerçi süt yapmaya vakit kalıyo mu bilmem
Maşallah tüm bezler kakalı çişli
Sabahki bezinde azcık yeşil kaka vardı, üşüttüm mü çocuğu naptım
O altı saatin kıymetini dün anladım canım yarim saat uykuyla duruyordum vallaAhh kuzum 2 gundur sadece 6 saat mi uyudun :) 15 dakikayal 3 gundur ayakta dolaniyorum hemde 3 uz bebeklerle :) bence sen bi daha düsün derim :)
Kahvaltı yap süt olsun canımKizim uyuyorken kahvaltimi yapsam uyusammi
Celiskilerdeyim.
Canım yağlı kulak kurdaki ile poposunu uyar ise yarıyorHala kaka yapamadıkbütün gece ıkındı ama öyle yorgun düşmüş ki göz altlari çökmüş uyanmadi garibim ilk defa bu kadar çok uyudum ben de doğumdan sonra maşallah maşallah
yastiga basimi koyunca dedektöru falan var sanki uyaniyor hemen .kahvalti sansimi kullanayim ben haklisin .Kahvaltı yap süt olsun canım
Belki uyumaya da vakit kalır
Benimki memede uyudu kaldı, kıpırdamaya korkuyom uyancak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?