- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.441
Oluyor canim tamda dedigin gibiKızlar siz rezene içince ayıptır söylemesi gazınız oluyor mu ben rezene anason ve kimyon çayı içiyorum sürekli gazim var ve afedersiniz böyle yüksek sesli normal mi bu durum
Aynı şekilde bebekte öyle gaz yapınca büyük adam gibi yapıyor
2 saatligine rahatladi. Sonra geri basladikusutmus olsa kakasinin re gi yesile doner. kakasi altin sarisi ise usutmemis, senin yedigin bisey ona gaz yapmistir buyuk ihtimalle. ins kakasini yapinca rahatlamistir seninki
Onlar niye gaz yapsin kiCanim annem sen nasilsan bebekte oyledir der hep .Sen gazlinoluyorsan hamburgerden oda olmustur.usutunce kusmada oluyor bizde .
Benim aklim gullac ve trilecede icim gidiyor hamileyken asermemistim simdi gozumu kapatinca onlari goruyorum yesemde gaz olacak
Aynı be canımO uyuyan emen bebekler eskidenmişbunların hepsi folik asit bebeği cin gibiler. Dün toplamda 9 saat anca uyumuştur.
Bütün gün ayaktayız.
40’ı çıkanlar nerdesiniz neler değişti hayatınızda
Insallh cnmBugun 30 gunluk olduk ay sen oyle deyince korktum insallah huyu degismez ya ben rahatima cok duskunum uykusuzluga gelemiyorum bide ilk oglum cok yoruyor beni bari bu akilli kalsinn allahim lutfenn
Canım içlerine dokunma o beyazlar zManla geçeek. Zaten koruyucu tabaka o. Çok silince tahriş olur derisi çünkü yapışmış nerdeyse. Zamanla hiçbişey kalmayacak yıkandıkça çişle vs yumuşuyor sanırım.Tecrübeli kız annelerine soruyorum kusura bakmayın bu konuda hiç tecrübem yok 2 çocuk büyüttüm ama erkek... Şimdi bu kızların altını açarken iç kısımlarını siliyomusunuz .. Hani üst tarafta beyazlıklı bi bölge var iç. Dudak kısmı nasıl anlatayım bilemedim şuan netten az baktım çok bilgi alamadım yani kolayda temizlenecek gibi durmuyor o beyazlık bende ellemiyorum korkuyorum .. Biyandan da silneyince acaba enfeksiyon alırmı diyorum...sofiarya canım sen ne dersin bu hatuna şimdi anneme sordum hafif sil içine girme dudakların dedi kız çocuk silmek zormuş yaas
Evet yıkayabilirsin. Biz düşmeden 2 kez yıkamıştık aslındaGöbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
Ay çok doğru. Bu arada ben güllaç yedim hiç de gazım olmadı iyi haberCanim annem sen nasilsan bebekte oyledir der hep .Sen gazlinoluyorsan hamburgerden oda olmustur.usutunce kusmada oluyor bizde .
Benim aklim gullac ve trilecede icim gidiyor hamileyken asermemistim simdi gozumu kapatinca onlari goruyorum yesemde gaz olacak
Kesinlikle hızlıca yemek belki 10 dk da uyumana izin verir :))Kizim uyuyorken kahvaltimi yapsam uyusammi
Celiskilerdeyim.
Evet oluyor içmeyince içerde kalıyor sanırım :)Kızlar siz rezene içince ayıptır söylemesi gazınız oluyor mu ben rezene anason ve kimyon çayı içiyorum sürekli gazim var ve afedersiniz böyle yüksek sesli normal mi bu durum
Evet canım 2 gün önce bulgur güllaç karpuz gaz yaptığını düşündüğüm herşeyi yedim anam bebek okadar rahattıki ilç da vermemiştim. Ay dün bebek klimada şapkasız durdu şapka almamışız üşüdü yüzü falan. Akşama kıyametlet koptu 2 ye kadar. Ben yüzüstü yatırıyorum yanımda o baya rahatlatıyor onu. Hem de sen de yazmıştın boyun kasları karın kasları için çok faydalı. Kızımı da yatırırdım hep.Öyle canım valla bence de en önemlisi üşütmemek gaz konusunda...ben her şeyi yiyorum yediklerimden korkmuyorum...ama ceryanda kalmasin ayağını başını üşütmesin diye olağanüstü çaba gösteriyorum...tülbent ya da küçük bi havluyu ısıtıp karnından aşağısına ılık ılık sarabilirsin...
Yaa ne oldu bu çocuklara neden kala yapamıyorlArHala kaka yapamadıkbütün gece ıkındı ama öyle yorgun düşmüş ki göz altlari çökmüş uyanmadi garibim ilk defa bu kadar çok uyudum ben de doğumdan sonra maşallah maşallah
Bostancı e ebebk mi :) felaketti ya benim de aklıma gelmedi çıkarken aa bebiş üşümüş dedik. Sıvıysa sıkıntı yok canım sanırım. Yeşil oluyor üşüyünce bir de kusmalar artıyor maalesefYa evet bizde gittik klimaya kızdim orası bebekli insanların gittiği yer dikkat etmeliler. Bizim yeşil değildi ama sıvıydi altını açinca yaptı.
Ben aventle arttırmıştım sütümü aslında. Sonra çalışmaya başlayınca müdürden azar işittim mecbur gittim 2 li aldım zamandan tasarruf oldun diye. Avent de çok güzelAventi aldım bunuda beğenmezsem bi de ondan alcaz artık.. yeter ki süt çıksın..
Canım kabız olan bebek büyür derler. Sütün yarıyor yani kilo alacak. O dönemlerde bebekler kabız olurmuş. Annem hep öyle der. Ben inanıyorum vallaYaa ne oldu bu çocuklara neden kala yapamıyorlArsofiarya normalmi canım yaa bize bir çözüm öner sana zahmet biogaia kullanıyorum etkisi yok gibi hatta bizim düzenimiz bu damladan sonra değişti
Ay bende bana birşey oldu sanıyordum için ferahladıOluyor canim tamda dedigin gibiumarim komsular dugmuyordur
Icmesem de cikmiyor kizimdan mecbur devam ediyorum
Yapiyor ya denedim suttenmi bilemedimOnlar niye gaz yapsin ki
Sevindim çünkü gerçekten endişe ediyordum bende mi sıkıntı var diyeKesinlikle hızlıca yemek belki 10 dk da uyumana izin verir :))
Evet oluyor içmeyince içerde kalıyor sanırım :)
Aynigun sutte icmistim omu yapti acaba ben buaksam bi deneyeyimCanım içlerine dokunma o beyazlar zManla geçeek. Zaten koruyucu tabaka o. Çok silince tahriş olur derisi çünkü yapışmış nerdeyse. Zamanla hiçbişey kalmayacak yıkandıkça çişle vs yumuşuyor sanırım.
Evet yıkayabilirsin. Biz düşmeden 2 kez yıkamıştık aslında
Ay çok doğru. Bu arada ben güllaç yedim hiç de gazım olmadı iyi haberama hamburger mahvetti bebişi anlamadım, bir arkadaş yemiş ona da yapmış
canim merhaba. ben de rezene+kimyon demleyip iciyordum ilk baslarda. sonra farkettim ki rezene icince ben de bebek de daha gazli oluyoruz. o yuzden simdi sadece kimyon demleyip iciyorum. rezene herkeste ayni etkiyi yaratmiyor galiba, bende de gaz yapti.Kızlar siz rezene içince ayıptır söylemesi gazınız oluyor mu ben rezene anason ve kimyon çayı içiyorum sürekli gazim var ve afedersiniz böyle yüksek sesli normal mi bu durum
Canım blender la çek kompostoyu, sulandır meyve suyu gibi iç, kuru kayısı incir üzüm tarçın kaynatıp çekiyoruz biz, bazen tuvalete zor yetişiyorsun o ayrıKuru incir gercekten sutu arttiriyo bide ben icine tarcin atiyorum sutu lezzetlendiriyomus zaten meme delisi iyice delirsin :)) lezzetli olsunda ama sanirim artik omrumun sonuna kadar kuru incir gormek bile istemicem komposto hali hic cekici degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?