2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar siz rezene içince ayıptır söylemesi gazınız oluyor mu ben rezene anason ve kimyon çayı içiyorum sürekli gazim var ve afedersiniz böyle yüksek sesli normal mi bu durum

Aynı şekilde bebekte öyle gaz yapınca büyük adam gibi yapıyor

Oluyor canim tamda dedigin gibi umarim komsular dugmuyordur
Icmesem de cikmiyor kizimdan mecbur devam ediyorum

Onlar niye gaz yapsin ki

O uyuyan emen bebekler eskidenmiş bunların hepsi folik asit bebeği cin gibiler. Dün toplamda 9 saat anca uyumuştur.
Bütün gün ayaktayız.

40’ı çıkanlar nerdesiniz neler değişti hayatınızda
Aynı be canım ağlamalar delirmeler osuruk ve kaka beklemeler bunlara ek olarak memeni uzatıp çekmeye, çekerken de çığrınmaya başladı.. kırktan çok ümitliydim heee, şimdi ümidim üç ay bitsin düzelir hikayesinde

Canım içlerine dokunma o beyazlar zManla geçeek. Zaten koruyucu tabaka o. Çok silince tahriş olur derisi çünkü yapışmış nerdeyse. Zamanla hiçbişey kalmayacak yıkandıkça çişle vs yumuşuyor sanırım.

Göbek düşer düşmez mi duş aldırdınız dün akşam düştü ne zaman banyo ettireyim
Evet yıkayabilirsin. Biz düşmeden 2 kez yıkamıştık aslında
Ay çok doğru. Bu arada ben güllaç yedim hiç de gazım olmadı iyi haber ama hamburger mahvetti bebişi anlamadım, bir arkadaş yemiş ona da yapmış

Kizim uyuyorken kahvaltimi yapsam uyusammi
Celiskilerdeyim.
Kesinlikle hızlıca yemek belki 10 dk da uyumana izin verir :))

Evet oluyor içmeyince içerde kalıyor sanırım :)

Evet canım 2 gün önce bulgur güllaç karpuz gaz yaptığını düşündüğüm herşeyi yedim anam bebek okadar rahattıki ilç da vermemiştim. Ay dün bebek klimada şapkasız durdu şapka almamışız üşüdü yüzü falan. Akşama kıyametlet koptu 2 ye kadar. Ben yüzüstü yatırıyorum yanımda o baya rahatlatıyor onu. Hem de sen de yazmıştın boyun kasları karın kasları için çok faydalı. Kızımı da yatırırdım hep.

Hala kaka yapamadık bütün gece ıkındı ama öyle yorgun düşmüş ki göz altlari çökmüş uyanmadi garibim ilk defa bu kadar çok uyudum ben de doğumdan sonra maşallah maşallah
Yaa ne oldu bu çocuklara neden kala yapamıyorlAr sofiarya normalmi canım yaa bize bir çözüm öner sana zahmet biogaia kullanıyorum etkisi yok gibi hatta bizim düzenimiz bu damladan sonra değişti

Ya evet bizde gittik klimaya kızdim orası bebekli insanların gittiği yer dikkat etmeliler. Bizim yeşil değildi ama sıvıydi altını açinca yaptı.
Bostancı e ebebk mi :) felaketti ya benim de aklıma gelmedi çıkarken aa bebiş üşümüş dedik. Sıvıysa sıkıntı yok canım sanırım. Yeşil oluyor üşüyünce bir de kusmalar artıyor maalesef

Yaa ne oldu bu çocuklara neden kala yapamıyorlAr sofiarya normalmi canım yaa bize bir çözüm öner sana zahmet biogaia kullanıyorum etkisi yok gibi hatta bizim düzenimiz bu damladan sonra değişti
Canım kabız olan bebek büyür derler. Sütün yarıyor yani kilo alacak. O dönemlerde bebekler kabız olurmuş. Annem hep öyle der. Ben inanıyorum valla
Bu arada canım o probiyotikmiş yanında bir gaz damlası daha kullanmalısın

Aynigun sutte icmistim omu yapti acaba ben buaksam bi deneyeyim

canim merhaba. ben de rezene+kimyon demleyip iciyordum ilk baslarda. sonra farkettim ki rezene icince ben de bebek de daha gazli oluyoruz. o yuzden simdi sadece kimyon demleyip iciyorum. rezene herkeste ayni etkiyi yaratmiyor galiba, bende de gaz yapti.

Kuru incir gercekten sutu arttiriyo bide ben icine tarcin atiyorum sutu lezzetlendiriyomus zaten meme delisi iyice delirsin :)) lezzetli olsunda ama sanirim artik omrumun sonuna kadar kuru incir gormek bile istemicem komposto hali hic cekici degil
Canım blender la çek kompostoyu, sulandır meyve suyu gibi iç, kuru kayısı incir üzüm tarçın kaynatıp çekiyoruz biz, bazen tuvalete zor yetişiyorsun o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…