- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.461
Ayy ben ne süt içiyorum ne yoğurt yiyorum gaz yapıyor diye, kemiklerim çıtır çıtır kırılmasınAynigun sutte icmistim omu yapti acaba ben buaksam bi deneyeyim
Kuru incir gercekten sutu arttiriyo bide ben icine tarcin atiyorum sutu lezzetlendiriyomus zaten meme delisi iyice delirsin :)) lezzetli olsunda ama sanirim artik omrumun sonuna kadar kuru incir gormek bile istemicem komposto hali hic cekici degil
Yemek tamamda yastiga yaklastigimi farketti heralde uyandi cadiKesinlikle hızlıca yemek belki 10 dk da uyumana izin verir :))
Evet oluyor içmeyince içerde kalıyor sanırım :)
Cok degil bir iki aya dayarlar bize d vitaminini.Ayy ben ne süt içiyorum ne yoğurt yiyorum gaz yapıyor diye, kemiklerim çıtır çıtır kırılmasın
Canım ben kullanmıyorum yanına gaz damlası sadece biogaia yı kullanıyorum gaz damlamda var kullanayımmı yanına.Canım kabız olan bebek büyür derler. Sütün yarıyor yani kilo alacak. O dönemlerde bebekler kabız olurmuş. Annem hep öyle der. Ben inanıyorum valla
Bu arada canım o probiyotikmiş yanında bir gaz damlası daha kullanmalısın
Cok degil bir iki aya dayarlar bize d vitaminini.
Aslinda dogum sonrasi veriyorlarmis devit 3 u
Hic alan oldumu
Yüzüstü nasıl yatıyor . Düz yatağa mı yoksa altına yastık koyarak mı ? Düz denedim ben ağlayıp bağırdı duramadıEvet canım 2 gün önce bulgur güllaç karpuz gaz yaptığını düşündüğüm herşeyi yedim anam bebek okadar rahattıki ilç da vermemiştim. Ay dün bebek klimada şapkasız durdu şapka almamışız üşüdü yüzü falan. Akşama kıyametlet koptu 2 ye kadar. Ben yüzüstü yatırıyorum yanımda o baya rahatlatıyor onu. Hem de sen de yazmıştın boyun kasları karın kasları için çok faydalı. Kızımı da yatırırdım hep.
Ozaman ben 40 cikana kadar dinlenmeye geciyim enerji toplayim malum esim dort gozle bekliyo beni :)Kendini yormuşsun kuzum, geçen hafta benim de öyle olmuştu geçti sonra
Allah kolaylik versin canim bana birisi sey demisti bisey yerken bu gaz yapar diy dusunursen kesinlikle gaz yapar demosti biraz olumlama gibi dusun ne kadar dogru bilmiyorum ama kendini cok kisitlama derim yemek konusundan usuttugunden gazi olabilir benceEvvelki gun aksamindan beri gaz sancisi cekiyoruz. Az once birsuru kakasini yaoti insallah rahatlamıştır kuzum. Kendini sıka sıka morarmıştı resmengaz sancisi basladigi gün ev serindi. Serinde cok rahat uyuyor diye oynamadım evin ısısıyla. Acaba üşüttü mü? Yoksa o gun hamburger yemistim, bana cok gaz yapar hala gazim var mesela, o mu yapti bebegime bu gazi. İnsallah tekrar yasamayiz ya cok yiprandim
O uyuyan emen bebekler eskidenmişbunların hepsi folik asit bebeği cin gibiler. Dün toplamda 9 saat anca uyumuştur.
Bütün gün ayaktayız.
40’ı çıkanlar nerdesiniz neler değişti hayatınızda
Canim annem sen nasilsan bebekte oyledir der hep .Sen gazlinoluyorsan hamburgerden oda olmustur.usutunce kusmada oluyor bizde .
Benim aklim gullac ve trilecede icim gidiyor hamileyken asermemistim simdi gozumu kapatinca onlari goruyorum yesemde gaz olacak
Dilini isir aman diyim :)) maşallahYok kiz umidinizi kaybetmeyin uyuyam bebeler de var ben daha simdi uyandim geceden beri yatiyorum 3 saate 1 emzirip uyudum alt bile degismedim :) insalalj darisi size yarabbimm uykusuz anne kalmasin cok zor cunku
Çok kıskandımYok kiz umidinizi kaybetmeyin uyuyam bebeler de var ben daha simdi uyandim geceden beri yatiyorum 3 saate 1 emzirip uyudum alt bile degismedim :) insalalj darisi size yarabbimm uykusuz anne kalmasin cok zor cunku
Bana verdi, hatta kalsiyum ve vinelac kullanmaya devam et üç ay dedi ama kullanmıyorum.. bebiş karnımdayken hiç aksatmazdım. Aile hekimine çok terliyorum dedim, yarın gel kan tahlili yapalım demişti gitmedim. Bir sürü değerim eksik çıkacak aman kim kullansın tabletleri :))Cok degil bir iki aya dayarlar bize d vitaminini.
Aslinda dogum sonrasi veriyorlarmis devit 3 u
Hic alan oldumu
Ahahha bi de onlar var dimiOzaman ben 40 cikana kadar dinlenmeye geciyim enerji toplayim malum esim dort gozle bekliyo beni :)
Bende uyuttum nefes nefese bir kahvaltı yaptım makineye çamaşır attım. Ortalıgi toparladım. Elimde de birkase dut kurusu sut olaun diye bir yandanda agzima atiyorum.wc ye girip yatıcam umarım uyanmaz.hep onlar icin katlaniyoruz.insallah saglkli buyurler
Yemek tamamda yastiga yaklastigimi farketti heralde uyandi cadi
Nasıl yaptınOğlumu tek başına banyo yaptırdım kızlar. Siz de yapılabiliyor musunuz. Kolay oluyor mu
Zamanla yarisiyoruz sanirimBende uyuttum nefes nefese bir kahvaltı yaptım makineye çamaşır attım. Ortalıgi toparladım. Elimde de birkase dut kurusu sut olaun diye bir yandanda agzima atiyorum.wc ye girip yatıcam umarım uyanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?