2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuru incir gercekten sutu arttiriyo bide ben icine tarcin atiyorum sutu lezzetlendiriyomus zaten meme delisi iyice delirsin :)) lezzetli olsunda ama sanirim artik omrumun sonuna kadar kuru incir gormek bile istemicem komposto hali hic cekici degil
hep onlar icin katlaniyoruz.insallah saglkli buyurler
Kesinlikle hızlıca yemek belki 10 dk da uyumana izin verir :))

Evet oluyor içmeyince içerde kalıyor sanırım :)
Yemek tamamda yastiga yaklastigimi farketti heralde uyandi cadi

Canım ben kullanmıyorum yanına gaz damlası sadece biogaia yı kullanıyorum gaz damlamda var kullanayımmı yanına.

Cok degil bir iki aya dayarlar bize d vitaminini.
Aslinda dogum sonrasi veriyorlarmis devit 3 u
Hic alan oldumu

Ben aldım canım 15 günlükten beri hergün içiriyorum 3 damla. 1 yaşına kadar dedi doktor. Kendim içinde hamileyken kullandıklarına devam et dedi bende decavit vardı ama kendim hiç içmedim :)

Yüzüstü nasıl yatıyor . Düz yatağa mı yoksa altına yastık koyarak mı ? Düz denedim ben ağlayıp bağırdı duramadı

Allah kolaylik versin canim bana birisi sey demisti bisey yerken bu gaz yapar diy dusunursen kesinlikle gaz yapar demosti biraz olumlama gibi dusun ne kadar dogru bilmiyorum ama kendini cok kisitlama derim yemek konusundan usuttugunden gazi olabilir bence

O uyuyan emen bebekler eskidenmiş bunların hepsi folik asit bebeği cin gibiler. Dün toplamda 9 saat anca uyumuştur.
Bütün gün ayaktayız.

40’ı çıkanlar nerdesiniz neler değişti hayatınızda

Yok kiz umidinizi kaybetmeyin uyuyam bebeler de var ben daha simdi uyandim geceden beri yatiyorum 3 saate 1 emzirip uyudum alt bile degismedim :) insalalj darisi size yarabbimm uykusuz anne kalmasin cok zor cunku

Hem gullac hem tirilice yiyorum yogurt sut yiyorum karpuz yiyorum ve hic gaz yapacagini bilmiyordum gazida olmadi bebegin ben sadece aci yemiyorum kola icmiyorum onun disinda eskisi gibi besleniyorum bence cok skmayin sizde kendinizi biz hassas davrandilca daha huylu oluyolar

Cok degil bir iki aya dayarlar bize d vitaminini.
Aslinda dogum sonrasi veriyorlarmis devit 3 u
Hic alan oldumu
Bana verdi, hatta kalsiyum ve vinelac kullanmaya devam et üç ay dedi ama kullanmıyorum.. bebiş karnımdayken hiç aksatmazdım. Aile hekimine çok terliyorum dedim, yarın gel kan tahlili yapalım demişti gitmedim. Bir sürü değerim eksik çıkacak aman kim kullansın tabletleri :))

hep onlar icin katlaniyoruz.insallah saglkli buyurler

Yemek tamamda yastiga yaklastigimi farketti heralde uyandi cadi
Bende uyuttum nefes nefese bir kahvaltı yaptım makineye çamaşır attım. Ortalıgi toparladım. Elimde de birkase dut kurusu sut olaun diye bir yandanda agzima atiyorum.wc ye girip yatıcam umarım uyanmaz.

Bende uyuttum nefes nefese bir kahvaltı yaptım makineye çamaşır attım. Ortalıgi toparladım. Elimde de birkase dut kurusu sut olaun diye bir yandanda agzima atiyorum.wc ye girip yatıcam umarım uyanmaz.
Zamanla yarisiyoruz sanirim benimki de uyudu hemen kahvalti hazirladim. Simdi tv karsisinda rezene icip keyif yapiyorum. Ama hakiba bu msji yazarken uyandi benimki valla uyandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…