2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebeklerinizin ateşini ölçüyomusunuz ben koltuk altından ölçüyorum 36.8 çıkıyo bazen bana baya sıcak geliyo yavrum sizde durum nasıl

Çanakkale cnm :) 11.30 kalktık çok emdi uyurken şimdi minicik kustu ama terliyor birde uyurken degistim üstünü inş iyidir

Banada hamileyken kulladiklarimi emzirme sürecince kullan dedi ama kullanamıyorum daha bi tane içmişim 2 yıl ense 2 yıl kullanacaksın diğer çocuklara demistim kullanmadın mi dedi yok dedim:) hamileyken zor alıyordum kullanmıyordum hatta

Hamileyken bebeğe faydalı diye kullanıyordum, şimdi hiç aklıma gelmiyor valla :)

Biz de her yöntemi deniyoruz ama ağızdan çok nadir çıkıyor, ağladığında ütüyle havluyu iyice ısıtıp karnına ayaklarına koyuyorum bir de battaniye ile sarıyorum öyle rahatlıyor.
Dün akşam 8 de başladı yine 2.30 a kadar ağlama kıvranma. Kolik mi oldu bu çocuk anlamıyorum ki. Akşam saatleri coşuyor. Evde yalnızdım bi de. Ne kol kaldı ne bacak. İnan bezi ütüyle ısıtacak fırsat bile olmadı Can'ım. Elma yağı gaz ilacı karna masaj herseyi denedim ama sonuç sıfır.
Ben mama vermiştim iki gün. Kabız olmuştu Can'ım. Bıraktım şonra. Ama şimdi gazla başımız dertte. Yapıyorum masaj egzersiz ama sonuç yok. O saatleri tamamlaması gerekiyor. Bugün bi de sabah başladı. normalde sabah uyurdu. Gitgide sıklaşıyor napıcam bilmiyorum. Bi tek ana kucağında susuyor eşim aşağı yukarı kaldırıp indirince. Ona benim gücüm yetmiyor tabi. Anne karnındaki harekete benzediği için susarlarmış. Sallamak bile işe yaramıyor. İlla aşağı yukarı kaldırıp indireceksin :)
Eşim de bugün dedi rezene dokunuyor belki de şana. O yüzden gaz oluyor çocukta diye. Ben de rezene katmadan deneyeyim bari
Bende ayıptır söylemesi sabah 9.30 da eşime verdim çocuğu az önce uyanıp aldım emzirdim ne güzel geldi 3 saatlik uyku .
Ay ne güzel. Nasıl duruyor? Bizimki uyanıkken yA emmek istiyor yA ağlıyor. Babası o kadar uzun süre tutamıyor malesef.

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz? Bi arkadaşıma doktorun bi kez bile mama verilirse artık su verilmeli her gün demiş. Ben iki gün mama kullandım. Sonra hiç su vermemiştim.

Çok kıskandım
Kiskanma rahat ol seninde olsunn :) ya kizlar yanlis anlamayiz siz gazi var ikiniyo diyosunuz ya basinda bekliyosunuz benim de kaka yapacagi zaman ikiniyo baya ben besige koyup gidip isimi yapiyorum benim yapimda biraz rahat sanirim yani ikimiyo diye dert etmiyom kendime ikinsin ne olacak eninde sonunda cikacak o gaz kaka bunlari endise edip kendinizi duygusal anlamda yormayin bunlar sadece bebek tek bildikleri seyi yapiyolar ve emin olun buyuyunce hatirlamiycaklar

Ahahha bi de onlar var dimi benimki dost tuttu sanırım şekerim, hiç umrunda değil, aylardır ölümüne kankayız
Oyle deme kiz adamlari bos birakmamak lazim valla ben 40 ciktigi geceye ozel hazirlanacam gecelik mum isigi falan gervi biz hamileligin son haftasi da denemistik jubileyi yaptik yani :)

Oyle deme kiz adamlari bos birakmamak lazim valla ben 40 ciktigi geceye ozel hazirlanacam gecelik mum isigi falan gervi biz hamileligin son haftasi da denemistik jubileyi yaptik yani :)
Sen niye hazırlanıyorsun o sana hazırlansın, o kadar Doğum yaptın sen anne oldun özelsin yani 40 a çok da hazırlama kendini ayrıca kuzum, ben 42 günlüğüm hala lekelenmem devam ediyor

T The100 bu arada canım hoşgeldin mi diyeyim? Hamilelikte görmedim seni buralarda, eski üyesin adını değiştirdin ben mi kaçırdım :))
Valla canim yillardir burdayim cok iyi okuyucuyumdur :) artik yazmaya karar verdim hepinizi okadar iyi tanidimki yazmadan edemedim

Mesela minikoglan gorumcesinden sikayetci hergun geliyor sanki kendi cocigu bide hamileyken cocugunu ders calismaya gonderiyodi
Sen kaynanandan bazen cekiyosun temizlik yapmiyo diye soylendin sonra geldi temizledi oyle dedin diye uzuldun bide iyi kalplim benim :)
@Dolunay in esi bi ara dna testi diye tutturdu cok sukur anladi hatasini :)
sofiarya malumm aile hekimi hemsiremiz onu rahat birakmiyozz guzin abla gibi :)
Daha toist genc1anne annona zeynoserkan ve diger arkadaslarimiz hepsini ogrendim hamilelikleri nasil gecti dertleri nelerdi
Artik bu aileye bende dahil olmaliyim dedim :)

Canım ben kullanmıyorum yanına gaz damlası sadece biogaia yı kullanıyorum gaz damlamda var kullanayımmı yanına.
Öyle dedi doktorum canım. Ben biogaia kullanmıyorum çok sıvı yapıyordu kakasını diye. Metsil veriyorum sadece. sadece biogaia kullandığım günlerde de faydasını görmemiştim zaten

Yüzüstü nasıl yatıyor . Düz yatağa mı yoksa altına yastık koyarak mı ? Düz denedim ben ağlayıp bağırdı duramadı
Sert zemine yatırıyorum. Bizim yatağımız mesela sert. Kendi yatağı da sert sünger. Yanından asla ayrılmıyorum başlarda kafasını gömüyordu çünkü. Eğer yüzüstüyken kafasını çeviremiyorsa daha erkendir demek oluyor bir de. Tehlikeli çünkü Allah korusun. Yanındayken yatırırsan sırtına pat pat vurursan osurmaya başlıyor zaten ya da üstten çıkarıyor gazını

Sen niye hazırlanıyorsun o sana hazırlansın, o kadar Doğum yaptın sen anne oldun özelsin yani 40 a çok da hazırlama kendini ayrıca kuzum, ben 42 günlüğüm hala lekelenmem devam ediyor
Aboo deme oylez gizz leke filan olmasin yaa bide senin akilli doktorun 2 bucuk ay sonra gel demisti demi

Ikınırken bebek ağlıyor sürekli mosmor oluyor. Nasıl beşiğe bırakıp gidilir bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…