- 14 Ekim 2017
- 166
- 307
- 103
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.481
Oğlumu tek başına banyo yaptırdım kızlar. Siz de yapılabiliyor musunuz. Kolay oluyor mu
Kızlar bebeklerinizin ateşini ölçüyomusunuz ben koltuk altından ölçüyorum 36.8 çıkıyo bazen bana baya sıcak geliyo yavrum sizde durum nasıl
Çanakkale cnm :) 11.30 kalktık çok emdi uyurken şimdi minicik kustu ama terliyor birde uyurken degistim üstünü inş iyidirBostancı e ebebk mi :) felaketti ya benim de aklıma gelmedi çıkarken aa bebiş üşümüş dedik. Sıvıysa sıkıntı yok canım sanırım. Yeşil oluyor üşüyünce bir de kusmalar artıyor maalesef
Merak etme benimki de uyandı canım. Başka bahara kaldıZamanla yarisiyoruz sanirimbenimki de uyudu hemen kahvalti hazirladim. Simdi tv karsisinda rezene icip keyif yapiyorum. Ama hakiba bu msji yazarken uyandi benimki valla uyandi
Banada hamileyken kulladiklarimi emzirme sürecince kullan dedi ama kullanamıyorum daha bi tane içmişim 2 yıl ense 2 yıl kullanacaksın diğer çocuklara demistim kullanmadın mi dedi yok dedim:) hamileyken zor alıyordum kullanmıyordum hattaBana verdi, hatta kalsiyum ve vinelac kullanmaya devam et üç ay dedi ama kullanmıyorum.. bebiş karnımdayken hiç aksatmazdım. Aile hekimine çok terliyorum dedim, yarın gel kan tahlili yapalım demişti gitmedim. Bir sürü değerim eksik çıkacak aman kim kullansın tabletleri :))
Aynen. Kucagimda simdi emiyor her zamanki gibi.Merak etme benimki de uyandı canım. Başka bahara kaldı
Hamileyken bebeğe faydalı diye kullanıyordum, şimdi hiç aklıma gelmiyor valla :)Banada hamileyken kulladiklarimi emzirme sürecince kullan dedi ama kullanamıyorum daha bi tane içmişim 2 yıl ense 2 yıl kullanacaksın diğer çocuklara demistim kullanmadın mi dedi yok dedim:) hamileyken zor alıyordum kullanmıyordum hatta
Ben de dün ilk kez yaptırdım. Beraber girdik banyoya fıskiyenin altinda yapiverdik cok da kolay olduOğlumu tek başına banyo yaptırdım kızlar. Siz de yapılabiliyor musunuz. Kolay oluyor mu
Masallah canimDilini isir aman diyim :)) maşallah
Dün akşam 8 de başladı yine 2.30 a kadar ağlama kıvranma. Kolik mi oldu bu çocuk anlamıyorum ki. Akşam saatleri coşuyor. Evde yalnızdım bi de. Ne kol kaldı ne bacak.Biz de her yöntemi deniyoruz ama ağızdan çok nadir çıkıyor, ağladığında ütüyle havluyu iyice ısıtıp karnına ayaklarına koyuyorum bir de battaniye ile sarıyorum öyle rahatlıyor.
Ben mama vermiştim iki gün. Kabız olmuştu Can'ım. Bıraktım şonra. Ama şimdi gazla başımız dertte. Yapıyorum masaj egzersiz ama sonuç yok. O saatleri tamamlaması gerekiyor. Bugün bi de sabah başladı.Benim bebegim de cok fena gaz sanncilari cekiyor. Ustelik kabiz kakasi cok sert ve ok zor yapiyor. Ama ben mamayla besliyorum ve bu yuzden kabiz oldugunu dusunuyorum. simplex damlasi biraz ise yariyor. Bir de uyurken karnina sicak havlu veya kiraz çekirdeği isitip loyarsan faydasi oluyor. Benim bebegim o kadar cok agliyor o kadar cani yaniyor ki anlatamam. Ultrasona girdi herseyi iyi sadece yogun gaz var dedi. Ve sabredin zamanla gececek dedi doktor. Herkes ayni seyi soyluyor sabredin... Cok zor ben de baslarda bebege sarilip agliyordum çaresizlikten. Ama sakin olup sabredicez baska yolu yok canim. Bir de buzuki orhan diye yotube dan arat o zmuziklerde sakinlestiriyor. Ve bol bol karin masaji saat yonunde cok bastirmadan. Bacak hareketleri . boyle boyle gececek inşallah. Insan dayanamiyor cok aci.. Ama bazi bebekler cok yasiyor u sikintilari. Allah yardimcimiz olsun. Ben i de sık sık insirah suresini okuyorum en ndan beni rahatlatiyor.
Eşim de bugün dedi rezene dokunuyor belki de şana. O yüzden gaz oluyor çocukta diye. Ben de rezene katmadan deneyeyim baricanim merhaba. ben de rezene+kimyon demleyip iciyordum ilk baslarda. sonra farkettim ki rezene icince ben de bebek de daha gazli oluyoruz. o yuzden simdi sadece kimyon demleyip iciyorum. rezene herkeste ayni etkiyi yaratmiyor galiba, bende de gaz yapti.
Ay ne güzel. Nasıl duruyor? Bizimki uyanıkken yA emmek istiyor yA ağlıyor. Babası o kadar uzun süre tutamıyor malesef.Bende ayıptır söylemesi sabah 9.30 da eşime verdim çocuğu az önce uyanıp aldım emzirdim ne güzel geldi 3 saatlik uyku .
Kiskanma rahat ol seninde olsunn :) ya kizlar yanlis anlamayiz siz gazi var ikiniyo diyosunuz ya basinda bekliyosunuz benim de kaka yapacagi zaman ikiniyo baya ben besige koyup gidip isimi yapiyorum benim yapimda biraz rahat sanirim yani ikimiyo diye dert etmiyom kendime ikinsin ne olacak eninde sonunda cikacak o gaz kaka bunlari endise edip kendinizi duygusal anlamda yormayin bunlar sadece bebek tek bildikleri seyi yapiyolar ve emin olun buyuyunce hatirlamiycaklarÇok kıskandım
Oyle deme kiz adamlari bos birakmamak lazim valla ben 40 ciktigi geceye ozel hazirlanacam gecelik mum isigi falan gervi biz hamileligin son haftasi da denemistik jubileyi yaptik yani :)Ahahha bi de onlar var dimibenimki dost tuttu sanırım şekerim, hiç umrunda değil, aylardır ölümüne kankayız
Sen niye hazırlanıyorsun o sana hazırlansın, o kadar Doğum yaptın sen anne oldun özelsin yaniOyle deme kiz adamlari bos birakmamak lazim valla ben 40 ciktigi geceye ozel hazirlanacam gecelik mum isigi falan gervi biz hamileligin son haftasi da denemistik jubileyi yaptik yani :)
Valla canim yillardir burdayim cok iyi okuyucuyumdur :) artik yazmaya karar verdim hepinizi okadar iyi tanidimki yazmadan edemedim
Öyle dedi doktorum canım. Ben biogaia kullanmıyorum çok sıvı yapıyordu kakasını diye. Metsil veriyorum sadece. sadece biogaia kullandığım günlerde de faydasını görmemiştim zatenCanım ben kullanmıyorum yanına gaz damlası sadece biogaia yı kullanıyorum gaz damlamda var kullanayımmı yanına.
Sert zemine yatırıyorum. Bizim yatağımız mesela sert. Kendi yatağı da sert sünger. Yanından asla ayrılmıyorum başlarda kafasını gömüyordu çünkü. Eğer yüzüstüyken kafasını çeviremiyorsa daha erkendir demek oluyor bir de. Tehlikeli çünkü Allah korusun. Yanındayken yatırırsan sırtına pat pat vurursan osurmaya başlıyor zaten ya da üstten çıkarıyor gazınıYüzüstü nasıl yatıyor . Düz yatağa mı yoksa altına yastık koyarak mı ? Düz denedim ben ağlayıp bağırdı duramadı
Aboo deme oylez gizz leke filan olmasin yaa bide senin akilli doktorun 2 bucuk ay sonra gel demisti demiSen niye hazırlanıyorsun o sana hazırlansın, o kadar Doğum yaptın sen anne oldun özelsin yani40 a çok da hazırlama kendini ayrıca kuzum, ben 42 günlüğüm hala lekelenmem devam ediyor
Ikınırken bebek ağlıyor sürekli mosmor oluyor. Nasıl beşiğe bırakıp gidilir bu durumdaKiskanma rahat ol seninde olsunn :) ya kizlar yanlis anlamayiz siz gazi var ikiniyo diyosunuz ya basinda bekliyosunuz benim de kaka yapacagi zaman ikiniyo baya ben besige koyup gidip isimi yapiyorum benim yapimda biraz rahat sanirim yani ikimiyo diye dert etmiyom kendime ikinsin ne olacak eninde sonunda cikacak o gaz kaka bunlari endise edip kendinizi duygusal anlamda yormayin bunlar sadece bebek tek bildikleri seyi yapiyolar ve emin olun buyuyunce hatirlamiycaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?