2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oğlum eldivensiz kaldigi vakit elininemmeye basliyor yumruk yapip normal aslinda farkindayim ama icim burkuluyor cop cop yumrugunu emdigini görünce tabi cevreden goren herkes de ayni tepki, esim de dahil ; “ aç bu aç “ .
Ac degil refleks icin falanda burkulmasinn gayet keyfinden yapiyo bebisler ben bakip guluyorum hosuma bile gidiyo sende tadini cikar

Hemen deniyorum

Kızlar bebeklerinizin ateşini ölçüyomusunuz ben koltuk altından ölçüyorum 36.8 çıkıyo bazen bana baya sıcak geliyo yavrum sizde durum nasıl
Ben geçen gün kesin hasta oldı ateşi var diye ölçtüm 37.2 çıktı normal yani. Biz soğuğuz galiba kan keybettik doğumda kansızlıktan sanırsam

Çanakkale cnm :) 11.30 kalktık çok emdi uyurken şimdi minicik kustu ama terliyor birde uyurken degistim üstünü inş iyidir
Fışkırarak kusarmış canım. Bir de annemden öğrendim yine süt kesiği gibi kusuyorsa doymuştur süt yaramıştır fazlasını kusuyordur. Ama sulu kusuyorsa fazlasını da kusmuş olabilir üşütmüş de olabilirmiş. Fışkırıyorsa o tehlikeli olabilirmiş.
Benim ilk kız bir kere bile kusmadı 2 yaşına kdar. Hiç bilmiyorum valla kusan bebeği öğretiyor küçük zilli işte

Ikınırken bebek ağlıyor sürekli mosmor oluyor. Nasıl beşiğe bırakıp gidilir bu durumda
Benim ki ikinirken kipkirmizi oluyor ayaklari kendine cekiyor ama bursa tehlikeli bi durum goremiyorum ben ama her bebis kendine ozeldir sikintili bi nefes durumu falan varsa tabiki dikkat etmek gerekir isin ozu herkes kendini ve bebegini iyi tanir ona gore davranir ben sadece bazi arkadaslari cok endiseli gordum biraz daha rahat olalik diyorum

Bizimki ıkınmıyor ki sadece Can'ım çırpınıyor kıvranıyor ağlıyor malesef.
Yoksa kimse sadece bi ıkınmayı dert etmez sanırım

Ben de dün ilk kez yaptırdım. Beraber girdik banyoya fıskiyenin altinda yapiverdik cok da kolay oldu
Valla biz de öyle yıkıyoruz. Odada küvette işkence resmen. Hep de ağladı banyoda su sesiyle sakinleşiyor hiç ağlamıyor.

Maalesef kolik canım. Öncelikle gaz ilacı hep aynı saatte verilmeli. Hergün yıkayabilirsin 5 dk bile suda dursa rahatlar. Ayaklarına 3 kat giydir çorap ya da patik. Asla üşümesin kuzum. Rezene gaz yapmaz vücuttaki gazı attırır size oyüzden öyle geliyor kızlar. Bebeğin de gazını çıkarmasına yardımcı oluyor. O gaz var zaten rezene sayesinde çıkarıyoruz.
Kızlar bebişlere su veriyor musunuz? Bi arkadaşıma doktorun bi kez bile mama verilirse artık su verilmeli her gün demiş. Ben iki gün mama kullandım. Sonra hiç su vermemiştim.
Bence şuan gerek yok ön süt su gibidir zaten. Bebeğin sunihtiyacını karşılar. Ama yazın çok sıcaklarda vereceğim bir çay kaşığı. Çünkü çok terleyip az emip susuz kalıyorlar. İdrar yolu enf olmuştu ilk kızım

Sen kaynanandan bazen cekiyosun temizlik yapmiyo diye soylendin sonra geldi temizledi oyle dedin diye uzuldun bide iyi kalplim benim :)
Yok tatlım ben değilim o, geminiwoman sanırım :) benim kaynanamın benim evimde makineye bardak koymuşlugu yok
Aboo deme oylez gizz leke filan olmasin yaa bide senin akilli doktorun 2 bucuk ay sonra gel demisti demi
Hee benim doktor öyle demişti, iki ay bitti sayılır bişi kalmadı ama bi arkadaşın doktoru 3 ay sonra gel demiş

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz? Bi arkadaşıma doktorun bi kez bile mama verilirse artık su verilmeli her gün demiş. Ben iki gün mama kullandım. Sonra hiç su vermemiştim.
canm benm bebisin dili cok az pamukcuk oldu. saglik ocaginda emzirmeden sonra cay kasigi ile biraz su vermemi soyledi doktor. ben gunde bikac kez vermeye calisiyorum

Haha karistirdim ozaman
Aboo 3 ay nedir insaf ya

Aaaa biri bizi gözetlemiş resmen hoşgeldin canım iyi yaptın katılmakla. İletişim kurabildiğimiz tek yer burası valla. Ramazan diye eşimin de ağzını bıçak açmıyor. Adam perişan. Kaldık mı kızlarımla başbaşa

Ikınırken bebek ağlıyor sürekli mosmor oluyor. Nasıl beşiğe bırakıp gidilir bu durumda
Canım ağlamıyorsa sadece ıkınıp morarıyorsa faydalı bile. Çabalıyor o ayak hareketleri gaz atımını kolaylaştırıyor. Ağlamadığı sürece dokunmuyorum ben bırakıyorum ıkınsın ayaklarıyla ittirsin bağırsaklarını çalıştırıyor çünkü. Ağlıyorsa zaten mecbur alıyorum

Madem bu kadar sık takip ettin biz niye seni tanimadik biz de seni taniyalim. bu arafa gorumcem bugun de geldi

Offff kolik nedir yaa zaten o kadar stresli bi hamilelik yaşadım ki olmasa şaşardım Can'ım
Can'ım Sudan nefret ediyor. O kriz anında sokarsam daha beter olur. YouTube dan açıyorum önce bi susuyor ama sancı geldikçe ağlamaya devam yine. Şuan yanımda ıkınıyor zorlanıyor. Gaz yada kaka hangisi içinse Artık.
İnş kolik falan değildir sadece basit bi gaz sancısıdır

Ben de dün ilk kez yaptırdım. Beraber girdik banyoya fıskiyenin altinda yapiverdik cok da kolay oldu
Ay resmen hayalim bizimki suyu seviyor soyunca vekk diyor bir sonra şu gelince susuyor. Eşim beceriyor yikamayı simdilik ellemiyorum hava ısınsin beraber yikancaz oğlumla.

Ay resmen hayalim bizimki suyu seviyor soyunca vekk diyor bir sonra şu gelince susuyor. Eşim beceriyor yikamayı simdilik ellemiyorum hava ısınsin beraber yikancaz oğlumla.
Nerdesin ki hic isinmasini bekleme. Sen gir once banyoya kendi banyonu yap suyun sicagiyla isinsin iceri. Sonra esin bebegi soydurup versin sana. Valla o kadar guzeldi ki. Gıkı cikmadı sakinledi resmen cocukz Simdi gorumcem geldi kuvette yikayacaz cocugu iskence cekecek resmen. Buraz daha buyusun de hic yikamam kuvette. Simdi tek banyo yaptiriyorum desem kirk laf eder hic ama hic cekemem inun kafkarini.

Oğlum eldivensiz kaldigi vakit elininemmeye basliyor yumruk yapip normal aslinda farkindayim ama icim burkuluyor cop cop yumrugunu emdigini görünce tabi cevreden goren herkes de ayni tepki, esim de dahil ; “ aç bu aç “ .
Oy bende ağlayacak gibi oluyorum ama emiyor uyuyo yatağa koyarken kolumu yakalıyor başlıyor cuk cuk hemen açıyorum ana yüreği buymuş tabi meme haşat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…