- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.521
Ona ne bosver analık bana karismayin lafını öğretti valla sende de. Çanakkale cnm bir rüzgar oğlumun şansına sorma evde kuzey cephe yazın bile serin olur gerçi ben adanaliyim bana serin geliyor insanlar yandık diyor. Eşim izin vermez hatta kendi yıkar öyle yikancaksa tadina bakarNerdesin ki hic isinmasini bekleme. Sen gir once banyoya kendi banyonu yap suyun sicagiyla isinsin iceri. Sonra esin bebegi soydurup versin sana. Valla o kadar guzeldi ki. Gıkı cikmadı sakinledi resmen cocukz Simdi gorumcem geldi kuvette yikayacaz cocugu iskence cekecek resmen. Buraz daha buyusun de hic yikamam kuvette. Simdi tek banyo yaptiriyorum desem kirk laf eder hic ama hic cekemem inun kafkarini.
Banyoda yıkamayı denediniz mi canım küvetten hoşlanmıyor bizimkiler de. Allah yardımcın olsun inşallah değildir. Hergün aynı saatte başlıyor deyince kolik olabilir diye düşündümOffff kolik nedir yaa zaten o kadar stresli bi hamilelik yaşadım ki olmasa şaşardım Can'ım
Can'ım Sudan nefret ediyor. O kriz anında sokarsam daha beter olur. YouTube dan açıyorum önce bi susuyor ama sancı geldikçe ağlamaya devam yine. Şuan yanımda ıkınıyor zorlanıyor. Gaz yada kaka hangisi içinse Artık.
İnş kolik falan değildir sadece basit bi gaz sancısıdır
Cnm ben de kullandım en etkili bende oldu galiba hemen rahatladim bir saat sonra açıldı bezeler rahatça Sağdım emzirdim.hiye canım sen miydin solgar kullanan işe yarıyo mu
Yok merkezdeyim ben sen 500evler tarafındaymışsın ozamanHangi mahalledesin sen benm bi ara karadeniz mahallesindeydi ikametgahım
Yok cnm kanalları acanı demiyorum süt attırıcı bi vitamini varmıs onu sordumCnm ben de kullandım en etkili bende oldu galiba hemen rahatladim bir saat sonra açıldı bezeler rahatça Sağdım emzirdim.
Benimkide öyle diyodu canım ama şimdi kızına resmen aşık oldu çok başarılı oldu bu diyoOna ne bosver analık bana karismayin lafını öğretti valla sende de. Çanakkale cnm bir rüzgar oğlumun şansına sorma evde kuzey cephe yazın bile serin olur gerçi ben adanaliyim bana serin geliyor insanlar yandık diyor. Eşim izin vermez hatta kendi yıkar öyle yikancaksa tadina bakaray adam şey diyor biz ikinci çocuğu yapmayalım bundan güzeli olmaz
İnce penye battaniyesini örtüyom kucağımda daha 13 günlük zaten altını değişirken bile hapşırıyolar acemi anne oldum valla 12 sene geçmiş üzerinden unutmuşum bebek bakmayı aklıma ne takılırsa soruyorum iyiki varsınızdoğumda
Canım sizde bi ölçün isterseniz karşılaştırırızrakamlarıHiç ölçmedim ama sıcaklar arttıkça nasıl başedeceğim diye düşünmeye başladım
Aynen canım yaa çok komik...oğlumuz için hep asla böyle sevemem bir çocuğumuz daha olsa diyordu...kıza aşık oldu şimdi de bu bambaşka diyor...Benimkide öyle diyodu canım ama şimdi kızına resmen aşık oldu çok başarılı oldu bu diyo
Yaa işte evlat ayrılmıyo birbirinden 10 tanede olsa hepsi ayrı seviliyo çok şükür :)Aynen canım yaa çok komik...oğlumuz için hep asla böyle sevemem bir çocuğumuz daha olsa diyordu...kıza aşık oldu şimdi de bu bambaşka diyor...
Gebelikte D vitamini düşüklüğü daha kötü bişey diye biliyorum...kullandığımız bütün multivitaminlerin içinde vardı...ya yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlatıyorsunuz...en iyisi doktorunuza sorun yine...Bayanlar nolur yardım edin çok korkuyorum ben bir ay önce hastaneye gittim vitaminlerime baktırmaya d vitamini eksikliği varmış devit 3 ampul verdi 3 kutu haftada bir ampul kullan dedi ben de kullandım ve bir hafta önce bir aylık hamile olduğumu öğrendim şimdi doktorum diyor ki neden kullandın bebeğin gelişimini etkiler bi sürü riski varmış ben de beklemiyordum gebelik biz tüp bebek yaptırdık tutmadı ertesi ay hamile kaldım yani bize de supriz oldu ya bayanlar nolur bilgisi olan var mı d vitamini ampul hamile iken kullanılır mi ya da zararı nedir ?
Ne gibi bi zararı olabilirmiş ki hamileyken zaten kullanıyoruz hepimiz devit 3 inşallah bir sıkıntı olmaz sendedeBayanlar nolur yardım edin çok korkuyorum ben bir ay önce hastaneye gittim vitaminlerime baktırmaya d vitamini eksikliği varmış devit 3 ampul verdi 3 kutu haftada bir ampul kullan dedi ben de kullandım ve bir hafta önce bir aylık hamile olduğumu öğrendim şimdi doktorum diyor ki neden kullandın bebeğin gelişimini etkiler bi sürü riski varmış ben de beklemiyordum gebelik biz tüp bebek yaptırdık tutmadı ertesi ay hamile kaldım yani bize de supriz oldu ya bayanlar nolur bilgisi olan var mı d vitamini ampul hamile iken kullanılır mi ya da zararı nedir ?
Ben hamileyken kullandım doktorum vermişti suya kırıp içmiştim 3 defa 15 gün arayla birşey olmaz yani tabi doktorun bilir ama ben 6 aylik hamileyken kullanmıştım eksiklik vardı canim korkma benceBayanlar nolur yardım edin çok korkuyorum ben bir ay önce hastaneye gittim vitaminlerime baktırmaya d vitamini eksikliği varmış devit 3 ampul verdi 3 kutu haftada bir ampul kullan dedi ben de kullandım ve bir hafta önce bir aylık hamile olduğumu öğrendim şimdi doktorum diyor ki neden kullandın bebeğin gelişimini etkiler bi sürü riski varmış ben de beklemiyordum gebelik biz tüp bebek yaptırdık tutmadı ertesi ay hamile kaldım yani bize de supriz oldu ya bayanlar nolur bilgisi olan var mı d vitamini ampul hamile iken kullanılır mi ya da zararı nedir ?
Ay öyle mi dersin ya biz evdeyiz öyle azda giydirmiyorum ama arada kaka yeşilli sarılı cıkıyo aksamda gazdan kıvrandı ne uyudu ne uyuttu sıcak su torbası koydum karnına rezene kimyon vericem bide bi cay kasıgı artıkGel gör ki bugün bu pozisyonalr da işe yaramadı, hala kıvranıyor bebiş gazdan. Eskilerin bazı tecrübeleri gerçekten doğru bence. Üşüyünce kakası yeşil olur gazı çok olur der annem. Bugün ebebek e gittik. Klima aşırı çalışıyordu üşüdü kesin. Eve geldik kaka hemen yeşil çıkmış ve gazdan kıvranıyor çocuğum4 saattir ağlıyor emiyor kusuyor sonra sil baştan
Kesinlikle benim düşüktü bacagimin üzerine basamamıştım doktor hemen anlayıp tüp şeklinde olanlardan vermişti suya kırıp içiyordumGebelikte D vitamini düşüklüğü daha kötü bişey diye biliyorum...kullandığımız bütün multivitaminlerin içinde vardı...ya yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlatıyorsunuz...en iyisi doktorunuza sorun yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?