2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ona ne bosver analık bana karismayin lafını öğretti valla sende de. Çanakkale cnm bir rüzgar oğlumun şansına sorma evde kuzey cephe yazın bile serin olur gerçi ben adanaliyim bana serin geliyor insanlar yandık diyor. Eşim izin vermez hatta kendi yıkar öyle yikancaksa tadina bakar ay adam şey diyor biz ikinci çocuğu yapmayalım bundan güzeli olmaz

Kızlar netten kalkan siparisi verdim ebebekte 80 tldi ben 51 tlye aldım. Şimdi bir tanesi yara ya onu havalı olanlami kapatsam bir de biriken sütü iciiren arkadaş var doğru mu. Burada döken de vardı. Bir de kremlemeye devam yine değil mi üzerine kalkan takılır.

Banyoda yıkamayı denediniz mi canım küvetten hoşlanmıyor bizimkiler de. Allah yardımcın olsun inşallah değildir. Hergün aynı saatte başlıyor deyince kolik olabilir diye düşündüm kolikse de üzülme ya benim kız kolikti ama çok sağlıklı tombiş tombiş erken konuşan yürüyen zeki bir bebişti. Sağlıklımolsınlar da en büyük derdimiz gazı olsun napalım

Benimkide öyle diyodu canım ama şimdi kızına resmen aşık oldu çok başarılı oldu bu diyo

Bayanlar nolur yardım edin çok korkuyorum ben bir ay önce hastaneye gittim vitaminlerime baktırmaya d vitamini eksikliği varmış devit 3 ampul verdi 3 kutu haftada bir ampul kullan dedi ben de kullandım ve bir hafta önce bir aylık hamile olduğumu öğrendim şimdi doktorum diyor ki neden kullandın bebeğin gelişimini etkiler bi sürü riski varmış ben de beklemiyordum gebelik biz tüp bebek yaptırdık tutmadı ertesi ay hamile kaldım yani bize de supriz oldu ya bayanlar nolur bilgisi olan var mı d vitamini ampul hamile iken kullanılır mi ya da zararı nedir ?

Benimkide öyle diyodu canım ama şimdi kızına resmen aşık oldu çok başarılı oldu bu diyo
Aynen canım yaa çok komik...oğlumuz için hep asla böyle sevemem bir çocuğumuz daha olsa diyordu...kıza aşık oldu şimdi de bu bambaşka diyor...

Gebelikte D vitamini düşüklüğü daha kötü bişey diye biliyorum...kullandığımız bütün multivitaminlerin içinde vardı...ya yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlatıyorsunuz...en iyisi doktorunuza sorun yine...

Ne gibi bi zararı olabilirmiş ki hamileyken zaten kullanıyoruz hepimiz devit 3 inşallah bir sıkıntı olmaz sendede

Ben hamileyken kullandım doktorum vermişti suya kırıp içmiştim 3 defa 15 gün arayla birşey olmaz yani tabi doktorun bilir ama ben 6 aylik hamileyken kullanmıştım eksiklik vardı canim korkma bence

Ay öyle mi dersin ya biz evdeyiz öyle azda giydirmiyorum ama arada kaka yeşilli sarılı cıkıyo aksamda gazdan kıvrandı ne uyudu ne uyuttu sıcak su torbası koydum karnına rezene kimyon vericem bide bi cay kasıgı artık

Kızlar oğlumda kızımda uyuyo ikisinide yikadim rahatladilar bu saattte hep uyuyolar ama cok az başardım sonunda insallah biraz uzun uyumayida basaririz ama ne yapsam kararsız kaldım uyusam mi birseyler mi yesem evi mi toplasam :)

Ben her gün yıkıyorum kızlar hasta olmaz dimi oglumuna yıkamıştım hergun kızınıda yıkıyorum ama korkuyorum burnundan kati sumukler cıktı

Kesinlikle benim düşüktü bacagimin üzerine basamamıştım doktor hemen anlayıp tüp şeklinde olanlardan vermişti suya kırıp içiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…