2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben yaptırıyorum ama annemin ki gibi olmuyor annem resmen çitiliyor bebeği masaj gibi geliyor ona da hoşuna gidiyor.
Ben sadece suyla öyle böyle idareten yıkayabiliyorum.
ben zannetmiyodum zor yıkarım diyodum ama hic zorlanmadim oğlumda az mizirdadi sonra sustu .
Oğlum eldivensiz kaldigi vakit elininemmeye basliyor yumruk yapip normal aslinda farkindayim ama icim burkuluyor cop cop yumrugunu emdigini görünce tabi cevreden goren herkes de ayni tepki, esim de dahil ; “ aç bu aç “ .
Aldırma sen onlara. Anne karnında yapıyorlar onu. Bnm kardeşimin bebeği de odaya getirdiler elini emiyordu. O açlıktan di geç getirdiler çünkü ama sen emziriyosun açlıktan değil alışkanlıktandir o. Bnmkide yakalayınca emiyor elini her zmn

Canm eşimde uyuyor bu çocuk nedense o alıyor sarılıyor yatıyor uyuyolar birlikte . İlk zamnlar korkuyodum ezerz diye baktım bi sıkıntı olmuyor izin verdim bnde

Anacım kilo alması iyide böyle zorlanması kötü yaa.biogaiayıda tavsiye üstüne almıştım gazını çıkarmıyor gerçekten keşke başka alsaymışım

Lansinohsa sürdüğün krem biriken sütü içir canım, ben emmesinin sonunda ağzına döküyorum bayılıyor :)) bazen de biberonda biriktiriyorum akşama kadar oluyor biraz yatmadan onu da veriyorum . Neden döküyorlarmış onu gözden kaçırmışım

Evet canım hava alanı tak inşallah etkisini gösterir. Süt. Birikmesi için kapalıyı takarsan daha geç iyileşir.

Canım ampüller daha ağır diye demiştir doktoru. Ben ampül kullanmak istemiştim ama doktorum hamilelikte önermiyoruz demişti
Arkadaşım adını yazamadım ama allahın izniyle bişey olmaz ya şuanda bunu düşünüp gönlünü daraltma.

Lansinoh cnm.ay hatta lavaboya değil toprağa dök demişti kayinvalidesi galiba ilk süt falan diye birşey demişti.

Lansinoh cnm.ay hatta lavaboya değil toprağa dök demişti kayinvalidesi galiba ilk süt falan diye birşey demişti.
Ay çok şaşırdım dökülür mü hiç sen biriktir canım ya da bizimki gibi ağzına dökersin biberon vermiyorsan.. biz süt bulamıyoruz teyzem sütle toprağı sulatacakmış baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…