- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.541
File ye yatırdım cnm önce vücudunun önünü yıkadım. Sonra saçını yıkadım. Ters çevirdim bir elimle boyun kısmından tutup yatırdım sırtini yıkadım duruladim. CikardimNasıl yaptın
Ben yaptırıyorum ama annemin ki gibi olmuyorannem resmen çitiliyor bebeği masaj gibi geliyor ona da hoşuna gidiyor.
Ben sadece suyla öyle böyle idareten yıkayabiliyorum.
Aldırma sen onlara. Anne karnında yapıyorlar onu. Bnm kardeşimin bebeği de odaya getirdiler elini emiyordu. O açlıktan di geç getirdiler çünkü ama sen emziriyosun açlıktan değil alışkanlıktandir o. Bnmkide yakalayınca emiyor elini her zmnOğlum eldivensiz kaldigi vakit elininemmeye basliyor yumruk yapipnormal aslinda farkindayim ama icim burkuluyor cop cop yumrugunu emdigini görünce tabi cevreden goren herkes de ayni tepki, esim de dahil ; “ aç bu aç “ .
Canm eşimde uyuyor bu çocuk nedense o alıyor sarılıyor yatıyor uyuyolar birlikte . İlk zamnlar korkuyodum ezerz diye baktım bi sıkıntı olmuyor izin verdim bndeDün akşam 8 de başladı yine 2.30 a kadar ağlama kıvranma. Kolik mi oldu bu çocuk anlamıyorum ki. Akşam saatleri coşuyor. Evde yalnızdım bi de. Ne kol kaldı ne bacak.İnan bezi ütüyle ısıtacak fırsat bile olmadı Can'ım. Elma yağı gaz ilacı karna masaj herseyi denedim ama sonuç sıfır.
Ben mama vermiştim iki gün. Kabız olmuştu Can'ım. Bıraktım şonra. Ama şimdi gazla başımız dertte. Yapıyorum masaj egzersiz ama sonuç yok. O saatleri tamamlaması gerekiyor. Bugün bi de sabah başladı.normalde sabah uyurdu. Gitgide sıklaşıyor napıcam bilmiyorum. Bi tek ana kucağında susuyor eşim aşağı yukarı kaldırıp indirince. Ona benim gücüm yetmiyor tabi. Anne karnındaki harekete benzediği için susarlarmış. Sallamak bile işe yaramıyor. İlla aşağı yukarı kaldırıp indireceksin :)
Eşim de bugün dedi rezene dokunuyor belki de şana. O yüzden gaz oluyor çocukta diye. Ben de rezene katmadan deneyeyim bari
Ay ne güzel. Nasıl duruyor? Bizimki uyanıkken yA emmek istiyor yA ağlıyor. Babası o kadar uzun süre tutamıyor malesef.
ben kullanıyorum faydasını görmeye başladım..Yok cnm kanalları acanı demiyorum süt attırıcı bi vitamini varmıs onu sordum
55 mi yoksa 5.5 misofiarya canım benim yengem 5 haftalık hamile . Tiroit değeri yüksek çıkmış (55) . Sıkıntı olur mu nedir bu tiroit yüksekliği ?
Anacım kilo alması iyide böyle zorlanması kötü yaa.biogaiayıda tavsiye üstüne almıştım gazını çıkarmıyor gerçekten keşke başka alsaymışımCanım kabız olan bebek büyür derler. Sütün yarıyor yani kilo alacak. O dönemlerde bebekler kabız olurmuş. Annem hep öyle der. Ben inanıyorum valla
Bu arada canım o probiyotikmiş yanında bir gaz damlası daha kullanmalısın
Bana verdi canım sağlık ocağı monovitCok degil bir iki aya dayarlar bize d vitaminini.
Aslinda dogum sonrasi veriyorlarmis devit 3 u
Hic alan oldumu
Bende tek yaptırıyorum hatta birazdan yıkamayı düşünüyorumOğlumu tek başına banyo yaptırdım kızlar. Siz de yapılabiliyor musunuz. Kolay oluyor mu
Lansinohsa sürdüğün krem biriken sütü içir canım, ben emmesinin sonunda ağzına döküyorum bayılıyor :)) bazen de biberonda biriktiriyorum akşama kadar oluyor biraz yatmadan onu da veriyorum . Neden döküyorlarmış onu gözden kaçırmışımKızlar netten kalkan siparisi verdim ebebekte 80 tldi ben 51 tlye aldım. Şimdi bir tanesi yara ya onu havalı olanlami kapatsam bir de biriken sütü iciiren arkadaş var doğru mu. Burada döken de vardı. Bir de kremlemeye devam yine değil mi üzerine kalkan takılır.
Evet canım hava alanı tak inşallah etkisini gösterir. Süt. Birikmesi için kapalıyı takarsan daha geç iyileşir.Kızlar netten kalkan siparisi verdim ebebekte 80 tldi ben 51 tlye aldım. Şimdi bir tanesi yara ya onu havalı olanlami kapatsam bir de biriken sütü iciiren arkadaş var doğru mu. Burada döken de vardı. Bir de kremlemeye devam yine değil mi üzerine kalkan takılır.
Canım ampüller daha ağır diye demiştir doktoru. Ben ampül kullanmak istemiştim ama doktorum hamilelikte önermiyoruz demiştiGebelikte D vitamini düşüklüğü daha kötü bişey diye biliyorum...kullandığımız bütün multivitaminlerin içinde vardı...ya yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlatıyorsunuz...en iyisi doktorunuza sorun yine...
Bundan dimi canımben kullanıyorum faydasını görmeye başladım..
Aaa onu bilmiyorum cnm.Yok cnm kanalları acanı demiyorum süt attırıcı bi vitamini varmıs onu sordum
Lansinoh cnm.ay hatta lavaboya değil toprağa dök demişti kayinvalidesi galiba ilk süt falan diye birşey demişti.Lansinohsa sürdüğün krem biriken sütü içir canım, ben emmesinin sonunda ağzına döküyorum bayılıyor :)) bazen de biberonda biriktiriyorum akşama kadar oluyor biraz yatmadan onu da veriyorum . Neden döküyorlarmış onu gözden kaçırmışım
5.5 canım ben yanlış yazmışım55 mi yoksa 5.5 mi
Ay çok şaşırdım dökülür mü hiçLansinoh cnm.ay hatta lavaboya değil toprağa dök demişti kayinvalidesi galiba ilk süt falan diye birşey demişti.
Bende tek yaptırıyorum hatta birazdan yıkamayı düşünüyorum
Kizlar siz burda bunları yazıştıktan sonra bu sayfanın altında bunun reklamı çikmaya başladı yaa nasıl olur anlamadımBundan dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?