- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.561
Evet canm yaradi. Dün çocuk doktoruna da sordum kullanabilirsin dedi. Zararı yok dedihiye canım sen miydin solgar kullanan işe yarıyo mu
Evet doktorum ampul kullandığımı söyleyince yüzü düştü baya o kullandığın ilacın dozajı yüksek baya dedi onu öyle görünce mahvoldum üzüntüden internetten araştırdım ilk üç ay hiç bi ilaç kullanmamak gerekirmiş allah razı olsun canım ama nasıl atlatıcam bu dokuz ayı hiç bir fikrim yokCanım ampüller daha ağır diye demiştir doktoru. Ben ampül kullanmak istemiştim ama doktorum hamilelikte önermiyoruz demişti
Arkadaşım adını yazamadım ama allahın izniyle bişey olmaz ya şuanda bunu düşünüp gönlünü daraltma.
Evet benmki de buBundan dimi canım
Biogaia yı düzenli kullanınca işe yarıyor . Her gün aynı saatte hem de biraz sabretmek lazım . 2. Hafta falan işe yaramaya başlıyor . Kakasını gazını düzene sokuyor .Anacım kilo alması iyide böyle zorlanması kötü yaa.biogaiayıda tavsiye üstüne almıştım gazını çıkarmıyor gerçekten keşke başka alsaymışım
Ben neredeyse her akşam güllaç yiyorum zaten yemedigim zamanda gazlı ama ben dün terliksiz dolaştım. Ben gaz çıkarmaktan.bi hal oldum kızım da gaz çıkaramadığı için ağlamaktan.Canim annem sen nasilsan bebekte oyledir der hep .Sen gazlinoluyorsan hamburgerden oda olmustur.usutunce kusmada oluyor bizde .
Benim aklim gullac ve trilecede icim gidiyor hamileyken asermemistim simdi gozumu kapatinca onlari goruyorum yesemde gaz olacak
Yani o değerin bir sıfırlandıgını ya da en azından 5in altına düştüğünü görmek lazım. Halen sarıysa muhtemelen seninki de uzamıştır ama değerin bizden daha düşüktğr sadece göz bebeklerindeyse.srn ona birkere daha bilirubin baktır mutlakasofiarya canım bizim 17 günlükken kan tahlilimizde bilurubin 10 çıkmıştı doktor çok önemsemedi bol bol emzir demişti ama halen sarılığı tam geçmedi ya biraz uzamış sadece ama geçer demişti. Şimdi siz konuşunca tahlil falan yapmış size bana tahlil falan yapmadı. Sıkıntı olurmu acaba ya gözlerdeki sarılık azcık devam ediyor. Birde bizim sarılık sonradan olmuştu 15 günden sonra azcık sarardı doktor olur geçer dedi sonradan olmasına bile. Şimdi içime kurt düştü başka doktora götürsemmi ya
Ya benim hem gebeliğin ilk zamanları hem de damla değil de ampul olduğu için galibaNe gibi bi zararı olabilirmiş ki hamileyken zaten kullanıyoruz hepimiz devit 3 inşallah bir sıkıntı olmaz sendede
Büyür büyür hatta onlar hep memede olduğundan susturmak için daha çok büyüyorlarMasallah diyim :) nazar felan degmesin bebek uyuya uyuya buyucek derlerde bizimkiler ne olcak acaba :)
Canım benimde o civarlardaydi ilaçla kontrol altına alınıyor korkmasın kıZımda masallah iyi bı sorun yok troidle alakalı5.5 canım ben yanlış yazmışım
Aslında aynen vitamin sonuçta ama ampul olduğu için mi doktorum öyle dedi hiç bilmiyorumKesinlikle benim düşüktü bacagimin üzerine basamamıştım doktor hemen anlayıp tüp şeklinde olanlardan vermişti suya kırıp içiyordum
Ben çorap + cetik giyiyorum ve gece bile cikartmiyorum çıkardığım zaman gazman oluyorum resmenBen neredeyse her akşam güllaç yiyorum zaten yemedigim zamanda gazlı ama ben dün terliksiz dolaştım. Ben gaz çıkarmaktan.bi hal oldum kızım da gaz çıkaramadığı için ağlamaktan.bu sıcakta patikle falan mı gezsem diye düşünüyorum. O kadar bezdirdi dün gece gaz sancısı.
Ama benim daha bir aylık ya tam yeni gelişim süreci oondan korkuyorum canım yaBen hamileyken kullandım doktorum vermişti suya kırıp içmiştim 3 defa 15 gün arayla birşey olmaz yani tabi doktorun bilir ama ben 6 aylik hamileyken kullanmıştım eksiklik vardı canim korkma bence
Havalı olanla unutup hep eğil kalk yaparken üstüme süt döktüm . Bnm de tek göğsüm kaldı yara kapalı olanı kullanıyorum her sefer kremliyorum ama en iyi gelen garmastan kremi. Bi de ben sütleri biriktirmiyorum havalar sıcak ne kadar durduğu belli değil . Ama emzirmeden önce içini temizleyip diğer göğsünü emziriren birikeni cerebilşrsin bnce . Ben vermiyırum amaKızlar netten kalkan siparisi verdim ebebekte 80 tldi ben 51 tlye aldım. Şimdi bir tanesi yara ya onu havalı olanlami kapatsam bir de biriken sütü iciiren arkadaş var doğru mu. Burada döken de vardı. Bir de kremlemeye devam yine değil mi üzerine kalkan takılır.
Bı sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle inşallahYa benim hem gebeliğin ilk zamanları hem de damla değil de ampul olduğu için galiba
Canım mutlaka endokrin bölümüne gidin ilaç yazar doktor hemen kullanması lazım ben de kullanıyorum çok önemli bebeğin gelişimini etkilersofiarya canım benim yengem 5 haftalık hamile . Tiroit değeri yüksek çıkmış (55) . Sıkıntı olur mu nedir bu tiroit yüksekliği ?
Yaptım canım pazartesi günü sezaryen oldumAynen o kalçalar iyi bir genişledi benim de. Kızım kanala inince farkettim 40 beden pantolona zor giriyorum bütün pantolonlrım da 38 ne yapıcaz bilmiyorum. Göbek olsa mekik falan çekerdik de kalçalar yürümeden küçülür mü
Canım kaçırmışım sen doğum mu yaptın. Hayırlı uğurlu olsun ne zaman oldu hastanede misin. Benim wc olayı 2. Günün sonunda olmuştu. O da ilaç verdikleri halde. Önce baya bir gaz çıkarmıştım sonra wc ye çıkabilmiştim. İnşallah sen de rahatlarsın bir an önce. Yürüdükçe ve incir hoşafı içtikçe gaz çıkıyor Rabbim yardımcın olsun
Ben de öyle biliyorum ama daha bir aylık hamıleyim ve kullandığım vitamin damla değil ampul ve doktorum çok yüksek dozajı o vitaminin dedi ben de haliyle endişeleniyorumGebelikte D vitamini düşüklüğü daha kötü bişey diye biliyorum...kullandığımız bütün multivitaminlerin içinde vardı...ya yanlış biliyorsunuz ya da yanlış anlatıyorsunuz...en iyisi doktorunuza sorun yine...
10 güne tamamen iyilesirsin canım biraz daha sabır çok yenisini dahaSezaryen olan anneler bu ağrı ne zaman geçecek 4 gün oldu bunalıma girmek üzereyim 2 çocukla herşey o kadar zor ki 2 bebeğim ama ilkini ne zaman geçmişti hiç hatırlamıyorum sanki hiç geçmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?