2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet doktorum ampul kullandığımı söyleyince yüzü düştü baya o kullandığın ilacın dozajı yüksek baya dedi onu öyle görünce mahvoldum üzüntüden internetten araştırdım ilk üç ay hiç bi ilaç kullanmamak gerekirmiş allah razı olsun canım ama nasıl atlatıcam bu dokuz ayı hiç bir fikrim yok

Anacım kilo alması iyide böyle zorlanması kötü yaa.biogaiayıda tavsiye üstüne almıştım gazını çıkarmıyor gerçekten keşke başka alsaymışım
Biogaia yı düzenli kullanınca işe yarıyor . Her gün aynı saatte hem de biraz sabretmek lazım . 2. Hafta falan işe yaramaya başlıyor . Kakasını gazını düzene sokuyor .

Ben neredeyse her akşam güllaç yiyorum zaten yemedigim zamanda gazlı ama ben dün terliksiz dolaştım. Ben gaz çıkarmaktan.bi hal oldum kızım da gaz çıkaramadığı için ağlamaktan. bu sıcakta patikle falan mı gezsem diye düşünüyorum. O kadar bezdirdi dün gece gaz sancısı.

Yani o değerin bir sıfırlandıgını ya da en azından 5in altına düştüğünü görmek lazım. Halen sarıysa muhtemelen seninki de uzamıştır ama değerin bizden daha düşüktğr sadece göz bebeklerindeyse.srn ona birkere daha bilirubin baktır mutlaka

Ben çorap + cetik giyiyorum ve gece bile cikartmiyorum çıkardığım zaman gazman oluyorum resmen

Havalı olanla unutup hep eğil kalk yaparken üstüme süt döktüm . Bnm de tek göğsüm kaldı yara kapalı olanı kullanıyorum her sefer kremliyorum ama en iyi gelen garmastan kremi. Bi de ben sütleri biriktirmiyorum havalar sıcak ne kadar durduğu belli değil . Ama emzirmeden önce içini temizleyip diğer göğsünü emziriren birikeni cerebilşrsin bnce . Ben vermiyırum ama

Sezaryen olan anneler bu ağrı ne zaman geçecek 4 gün oldu bunalıma girmek üzereyim 2 çocukla herşey o kadar zor ki 2 bebeğim ama ilkini ne zaman geçmişti hiç hatırlamıyorum sanki hiç geçmeyecek gibi

Yaptım canım pazartesi günü sezaryen oldum

Kızlar ben doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum biliyorsunuz ilk emzirmeler dışında . Bugün yara olmayan göğsümü verdim ilk kez . Nırmalde silikon uca alışan bebek memeyi reddeder diyolardı . İlk verdiğimde bi bocaladı ama sonradan tuttu gatta anlamadım emin olanadım yutkunma sesini duyana kadar. Ve hiç acımadı ya ne güzelmiş yara olmadan silikon uçka uğraşmadan göğsümü emzirmek

Ben de öyle biliyorum ama daha bir aylık hamıleyim ve kullandığım vitamin damla değil ampul ve doktorum çok yüksek dozajı o vitaminin dedi ben de haliyle endişeleniyorum

Sezaryen olan anneler bu ağrı ne zaman geçecek 4 gün oldu bunalıma girmek üzereyim 2 çocukla herşey o kadar zor ki 2 bebeğim ama ilkini ne zaman geçmişti hiç hatırlamıyorum sanki hiç geçmeyecek gibi
10 güne tamamen iyilesirsin canım biraz daha sabır çok yenisini daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…