- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.601
alni sicak geldiginde ölçüyorum normal cikiyor cok şükürKızlar bebeklerinizin ateşini ölçüyomusunuz ben koltuk altından ölçüyorum 36.8 çıkıyo bazen bana baya sıcak geliyo yavrum sizde durum nasıl
Ben daha corabı da patigi de hiç çıkarmadim canım...azıcık üşütsem sezaryenden yeni çıkmış gibi karnım burkuluyor...dikkat etmek lazım...havalar da dengesizBen neredeyse her akşam güllaç yiyorum zaten yemedigim zamanda gazlı ama ben dün terliksiz dolaştım. Ben gaz çıkarmaktan.bi hal oldum kızım da gaz çıkaramadığı için ağlamaktan.bu sıcakta patikle falan mı gezsem diye düşünüyorum. O kadar bezdirdi dün gece gaz sancısı.
Bnde yapiyodum onu bnmkini de doğru bnde korkuyorum mikrop Kapçak diye. Acaba yapmasak mi. Bir süre sonra çapak olduğu yere geliyor gibi gözünde olanlarKizlar yavrumun kasi gozu saci basi dökülüyor. Dökülmesini takmiyorum da dokulen saclar kirpikler hep gözüne giriyor. Gunde 3-4 sefer gozlerinden kıl toplamaya calisiyorum. İnsalah mikrop kapmazalmadan da duramiyorum rahat edemeyecek diye
Once gozunu kapatip goz kapaginin ustunden kvuyorum kenara cikar diye bazen cikiyor. Ama cikmadiginda aliyorum vallaBnde yapiyodum onu bnmkini de doğru bnde korkuyorum mikrop Kapçak diye. Acaba yapmasak mi. Bir süre sonra çapak olduğu yere geliyor gibi gözünde olanlar
Deliklide birikirse atılıyoKızlar netten kalkan siparisi verdim ebebekte 80 tldi ben 51 tlye aldım. Şimdi bir tanesi yara ya onu havalı olanlami kapatsam bir de biriken sütü iciiren arkadaş var doğru mu. Burada döken de vardı. Bir de kremlemeye devam yine değil mi üzerine kalkan takılır.
Bana da sağlık ocağı monovit vermişti, çocuk doktoru bunda paraben olabiliyor dedi pur devita önerdi onu aldıkBana verdi canım sağlık ocağı monovit
monoviti bana verdi canım çocuk drumuz sağlık ocağında verilenlerde paraben var dedi coledan yazdı onu aldıkBana da sağlık ocağı monovit vermişti, çocuk doktoru bunda paraben olabiliyor dedi pur devita önerdi onu aldık
Valla net cevap oldu teşekkürler cnmDeliklide birikirse atılıyo
Deliksiz olanda biriken içirilebiliyor
Hava ile temas edince süt bozulma ihtimali varmış canımValla net cevap oldu teşekkürler cnm
Senden duyiyorum bunu . Yakar o ya gozunuOnce gozunu kapatip goz kapaginin ustunden kvuyorum kenara cikar diye bazen cikiyor. Ama cikmadiginda aliyorum vallaburun icin kullandigim serum fizyolojik te goz icin de kullanimdigi yaziyor yani hem goz hem burun icin. Ama sinucta tuzlu su gozunu yakar diye kullanmiyorum gozune
Tamam canım sağol bende araştırmalarıma göre onun koruma özelliği olduğunu biyerde okudum ama işte hani kuz çocukları çabuk enfeksiyon alıyo diyolar Oyüzden tedirgin oldum ellemiyorum ohaldeCanım içlerine dokunma o beyazlar zManla geçeek. Zaten koruyucu tabaka o. Çok silince tahriş olur derisi çünkü yapışmış nerdeyse. Zamanla hiçbişey kalmayacak yıkandıkça çişle vs yumuşuyor sanırım.
Evet yıkayabilirsin. Biz düşmeden 2 kez yıkamıştık aslında
Ay çok doğru. Bu arada ben güllaç yedim hiç de gazım olmadı iyi haberama hamburger mahvetti bebişi anlamadım, bir arkadaş yemiş ona da yapmış
Hadi yacanim merhaba. ben de rezene+kimyon demleyip iciyordum ilk baslarda. sonra farkettim ki rezene icince ben de bebek de daha gazli oluyoruz. o yuzden simdi sadece kimyon demleyip iciyorum. rezene herkeste ayni etkiyi yaratmiyor galiba, bende de gaz yapti.
Yok canım yemekle bu işin hiç alakası YÖK kendimden biliyorum.ilk kızımda 3aylıkken işe döndüm okadar yoğun çalışıyorduk ki nerdeyse tüm gün aç geziyordum,kızımı 85kilo ile doğurmuştum 1 sene sonra 45 kiloya düştüm açlıktan ama sütüm hep vardı,yavruyu da 20aya kadar emzirdim. Hiç onla alakası YÖK yani,havalar sıcak şimdi yalnız sıvı tüketmeyi ihmal etme gerisi hikayeYakalamisken sorim gibi oldu ama sabah aksam komposto ve su iciyorum ramazandan dolayi evde de kizim oldigundan pek yemek yiyemiyorum kisa aralarda ne iyebilirsem bu sutu azaltirmi
Öaşallah onunki de epey fazlacaymış yediği gidiyor diye üzülüyorum ben çok sıçtıklarındaBnm ki sabah beş buçukta bu yana yedi sekiz olmustur gün gunu tutmuyor akşam 15 i bulur hrlde
Ozaman hep birlikte deriiiiiin bir nefes alıyoruz
Soficim sustum kuzum hergün yapıyor ama bir kere yapıyordu ama bugün coştu 3 kez yaptı biri beline kadar çıktı banyo yaptırdım seni haklı çıkardı oğluşum
ben 3*2 alıyorum 8 saat arayla, bu şişe yarı olana kadar 6 tane kullanıcam sonra günde üçe düşürücem.
Cok sagol icimi rahatlattin aman doysunlardaYok canım yemekle bu işin hiç alakası YÖK kendimden biliyorum.ilk kızımda 3aylıkken işe döndüm okadar yoğun çalışıyorduk ki nerdeyse tüm gün aç geziyordum,kızımı 85kilo ile doğurmuştum 1 sene sonra 45 kiloya düştüm açlıktan ama sütüm hep vardı,yavruyu da 20aya kadar emzirdim. Hiç onla alakası YÖK yani,havalar sıcak şimdi yalnız sıvı tüketmeyi ihmal etme gerisi hikaye
Valla aldigim damlanin kutusunda yaziyor burun ve goz damlasi diye. Ama bende yakacagini dusunerek kullanmiyorum.Senden duyiyorum bunu . Yakar o ya gozunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?