2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben daha corabı da patigi de hiç çıkarmadim canım...azıcık üşütsem sezaryenden yeni çıkmış gibi karnım burkuluyor...dikkat etmek lazım...havalar da dengesiz

Kizlar yavrumun kasi gozu saci basi dökülüyor. Dökülmesini takmiyorum da dokulen saclar kirpikler hep gözüne giriyor. Gunde 3-4 sefer gozlerinden kıl toplamaya calisiyorum. İnsalah mikrop kapmaz almadan da duramiyorum rahat edemeyecek diye

Bnde yapiyodum onu bnmkini de doğru bnde korkuyorum mikrop Kapçak diye. Acaba yapmasak mi. Bir süre sonra çapak olduğu yere geliyor gibi gözünde olanlar

Bnde yapiyodum onu bnmkini de doğru bnde korkuyorum mikrop Kapçak diye. Acaba yapmasak mi. Bir süre sonra çapak olduğu yere geliyor gibi gözünde olanlar
Once gozunu kapatip goz kapaginin ustunden kvuyorum kenara cikar diye bazen cikiyor. Ama cikmadiginda aliyorum valla burun icin kullandigim serum fizyolojik te goz icin de kullanimdigi yaziyor yani hem goz hem burun icin. Ama sinucta tuzlu su gozunu yakar diye kullanmiyorum gozune

Deliklide birikirse atılıyo
Deliksiz olanda biriken içirilebiliyor

Senden duyiyorum bunu . Yakar o ya gozunu

Tamam canım sağol bende araştırmalarıma göre onun koruma özelliği olduğunu biyerde okudum ama işte hani kuz çocukları çabuk enfeksiyon alıyo diyolar Oyüzden tedirgin oldum ellemiyorum ohalde

Hadi ya
Peki sütün nasıl
Benim sütüm de az tam sınırda rezene süt yapıyor ya o yüzden icmeliymisim gibi hissediyorum

Yakalamisken sorim gibi oldu ama sabah aksam komposto ve su iciyorum ramazandan dolayi evde de kizim oldigundan pek yemek yiyemiyorum kisa aralarda ne iyebilirsem bu sutu azaltirmi
Yok canım yemekle bu işin hiç alakası YÖK kendimden biliyorum.ilk kızımda 3aylıkken işe döndüm okadar yoğun çalışıyorduk ki nerdeyse tüm gün aç geziyordum,kızımı 85kilo ile doğurmuştum 1 sene sonra 45 kiloya düştüm açlıktan ama sütüm hep vardı,yavruyu da 20aya kadar emzirdim. Hiç onla alakası YÖK yani,havalar sıcak şimdi yalnız sıvı tüketmeyi ihmal etme gerisi hikaye

Bu bio gaia damlasını 5 damladan fazla kullanabiliyo muyuz bgn savah verdim ama kaç saattir gaz sancısı öekiyo yine

Cok sagol icimi rahatlattin aman doysunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…