- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.961
Ay aman yapısında yavrum ne çektiniz dunden beri
Ay kızlar çok sağolun of öyle stresliydim ki azcık uyuyayim dedim eşim bakıyordu uyandım bi baktım biraz yapmış su gibi bez de emmis. Acıktı mama verirken doldurdu altını bi açtım ki ağzına kadar kaka su gibi. Aslında bugün hiçbir şey de vermemiştim bi tek mamasina zeytinyahi koydum bi çay kaşığı bir de bio gaia verdik 5 damla. Inşallah ishal devam etmez de normale döner ya. Banyo da yaptırdım uyutmaya calisiyorum. Dün geceden beri anne sütü verdim bugün de 2 defa mama verdim sanırım ondan oldu. Ikisi karisinca normale döner demişti doktor bakalım inşallah yaAy olsun çok şükür canım. Rahatlamış tır yavrum
Bizimki 1e doğru tamamen uyuyor canım sonra gece 3bucukta ve 6bucukta uyaniyor sonra sanşlıysam tekrar uyuyor ve 9a kadar yatıyor şanslı degilsem 7den sonra ayaktayızBugun oğluma uyku egitimi vermeyi planlıyorum. Daha dogrusu egitim olmaz da uyku saatini daha gec e cekip sabah daha cok uyumayı düşünüyorum. Normalde bu saaerde aksam uykusunansiziyordu bizimki. Ben saat 9
Sa yatirmayi dusunuyorum bakalim 9 akadar nasil ayakta tutacam yavruyu sindjden sizdi kucagimda
Zeytinyağını kes birkere açık yarayı zeytinyağı daha kötü yapar asidiktşr çünkü. Altını silmek yerine 3 saatte bir değiştir ve beyaz sabun ile yıka. En önemlisi güneş vuruyorsa evine aç popoyu güneşe yatır. Sıcak pişiğe çok iyi gelir. Popoyy yıkadıktan sonra ütüyle ısıttıgın sıcak havluyu da koyabilirsin poposuna yakma ama cildini dikkat et. Ve arkadaşlarında yazdığı gibi mor tüpte desitin al hemen. Desitin kıvamı itibariyle çok yoğun bir krem,içindeki çinko tedavi ederken kremin yoğunluğu da çişin kakanın poposuna değmesini engelliyor pişik daha çabuk iyileşiyor. Bu arada fitil falan kullandıysan o da fena pişik yapıyor aklında olsun. Eğer sık pişik oluyırsa mutlaka
Zeytinyağını kes birkere açık yarayı zeytinyağı daha kötü yapar asidiktşr çünkü. Altını silmek yerine 3 saatte bir değiştir ve beyaz sabun ile yıka. En önemlisi güneş vuruyorsa evine aç popoyu güneşe yatır. Sıcak pişiğe çok iyi gelir. Popoyy yıkadıktan sonra ütüyle ısıttıgın sıcak havluyu da koyabilirsin poposuna yakma ama cildini dikkat et. Ve arkadaşlarında yazdığı gibi mor tüpte desitin al hemen. Desitin kıvamı itibariyle çok yoğun bir krem,içindeki çinko tedavi ederken kremin yoğunluğu da çişin kakanın poposuna değmesini engelliyor pişik daha çabuk iyileşiyor. Bu arada fitil falan kullandıysan o da fena pişik yapıyor aklında olsun. Eğer sık pişik oluyırsa mutlaka idrar tahlili yaptır idrar yolu enfeksiyonu da pişik yapıyor çünkü
3*2 nin nesi kısaymış yahu sıkıntı YÖK canım benim kısa falanda değil neye göre söylemiş anlamadım. Demir ilacı niye verdi kiKızlar biz bugün aşı olduk ama çok kanadı durmadi yere bile damladiebe kilcal damara denk gelmiş olabilir ya k vitamini eksik kaldı ise pıhtılaşma sıkıntısı olabilir doktora gidince sorun dedi. Bir de ilk gittiğimiz de bir haftalıkken bıngıldak mesafemiz kısa demişti ebe normalde 4-4.5 cm oluyo sizde 3.2 demişti. Bugün de 2 lere inmiş kafa büyümesi normal o yüzden sorun olmaz dedi sofiarya cnm erken mı kapanır bıngıldak ben biraz korktum anlayamadım. Kızlar korunmak için prezervatif önerdi hatta verdi, demir ilacı da verdi ebemiz. 4800 olmuşuz 30 günde 900 Gr yakın olmuş çok sukur.
Malesef ilk ilişkide bu oluyo canım endişe etme daralmada var tabi aynı zamanda rahim yaralı Oyüzden 2. Aynı olmayacak emin ol42 gün önce sezeryan oldum ama az önce eşimle birlikte olmaya çalıştık canım çok acıdıbıt bıt canım acıyo diye konuştum onunda motivasyonu bozuldu , sanki normal doğum yaptım bu neydi ya hiç isteğimde yoktu sondayı taktıkları yermi acıdı yoksa diğer kısım mı onu bile anlamadım ama çok acıdı
İlk 10gün ek bir yöntem öneriyoruz her ihtimale karşı,hiç olmadı dışarıya boşaldın eşin zaten 10günde kaç kere birlikte olacaksınız. 10gün sonrası bayır aşağı kaptır gitsinsofiarya 3 aylık iğneden vurdurdum bugün koruyuculuğu ne zaman başlıyor acaba
Zaten 8 günüm var 40 çıkmasına erkenden yaptırıyim dedim iyi etmişim :)İlk 10gün ek bir yöntem öneriyoruz her ihtimale karşı,hiç olmadı dışarıya boşaldın eşin zaten 10günde kaç kere birlikte olacaksınız. 10gün sonrası bayır aşağı kaptır gitsin
Yazdığın iki kreminde kullanım alanı aynı farketmez hangisi varsa onu kullanabilirsin. Sudokremi de kullan ama travazole de başla,bezini sık değiştirdiğin aralıkta travazolü sür bir sonraki bez açışında yıka popoyu uzun süre kalmasın poposunda. Bezinin uzun süre poposunda kaldığı zaman da geceleri mesela bezlemeden önce mutlaka yıka güzelce kurulayıp sudokremi kalın bir tabaka halinde sür. Travazolü kaç kere önerdi sürmeni??Canım bende sana soracaktim bizim de pişik var ama pişik gibi değil öbek oben sivilce şeklinde. Basından beri desitin mor olanı kullanıyordum. Kontrol de doktor pudra kullanmıyoruz diye uyardı bende pudra değil desitin krem dedim. Gerek yok ona normal pişik kremi kullan dedi. Bekannten 1 kere sürdüm sonra 3 kere dalın pişik kremini kullandım. Sonuç fena oldu hemen dediğini tekrar kullanmaya başladım. Ama o obekler yayılıyor pop kenarındaydı dudaklarına gelmiş. Bugün dr a gösterdim sudokrem dedi. Dediğinden daha yoğun bu krem dedi. Birde travazol mu travacort mu dedi orada bir karışıklık oldu. Iki keremden de evde var hangisini dediğini hatırlamıyorum gerçi oğlumun kişiyi ne travacort kullanıyordum ama sence doktor hangisini söylemiş olabilir. Birde mantara geçirecekmiş gibi bu dedi. Sen bi kaç gün sudocrem i kullan olmazsa onu kullanırsın dedi.
Birde doktora sormayı unuttum ben bebisini emzirirken bagirsaklarindan hep sesler geliyor daha doğrusu elimin altında bağırsak hareketlerini hissedebiliyorum. Bu normal mi sonra gaz sancısı çekiyoruz gerçi ama oğlumda hiç anımsamıyorum böyle hareketleri o yüzden garip geldi sorayim dedim.
Kayısı kompostosu için ditodu canım sadeceYaa ben Doğumun en başından beri komposto içiyorum hepacaba gaz mı yapar gerçekten
Bebişin gazı bundan mı diyeceğim şimdi de
Ahhh Can'ım hep yapıyorum ama yine de zor çıkıyor
Ee süper ozman 40ın çıkınca korumaya başlar artık zatenZaten 8 günüm var 40 çıkmasına erkenden yaptırıyim dedim iyi etmişim :)
Valla adamı daha fazla.tutamam düz duvara tırmanacak seviyedeEe süper ozman 40ın çıkınca korumaya başlar artık zatengerçi yani allah affetsin o işi nasıl yapacaksak çok fena yaa, valla herşey bize zor bize acı çok dertliyim
Bizede bingildagi kucuk takip etcez dedi. Haftaya cuma kontrolumuz var. Bakalm nolcak. Erken kapanma olursa diye korkuyorum bende
İşte ben de tutamadım bizimkini sonra canım okadar acıdıki hadi dişimi sıkayım gönlü olsun dedim sonra da sinirim bozuldu mevzunun orta yerinde hüngür hüngür ağlamaya başladım,bence bizimki 1ay daha elini sürmez bana adamında ruh sağlığını bozdum,elden gitmese herif bariValla adamı daha fazla.tutamam düz duvara tırmanan ak seviyede
Ayy deme ya inşallah olmaz öyle bişey zaten hiç canım istemiyo çocuk hastalıkları uyandı ha uyandı beynim hep orda uyurken bile ama napalim deneyip göreceğiz inşallah sıkıntı olmazsa sogumam cinselliktenİşte ben de tutamadım bizimkini sonra canım okadar acıdıki hadi dişimi sıkayım gönlü olsun dedim sonra da sinirim bozuldu mevzunun orta yerinde hüngür hüngür ağlamaya başladım,bence bizimki 1ay daha elini sürmez bana adamında ruh sağlığını bozdum,elden gitmese herif barimalum yaz da geldi ortalık fıkır fıkır kaynıyor bu işi çözmem lazım canım çok sıkkın
Bizimki mumkun degil o kadar uyumaz. Eger deliksiz 1,5 saat uyuduysa kendimi sansli hissediyorum. Genel de yarim saat 45 dk arasi mutlaka uyaniyor.Bizimki 1e doğru tamamen uyuyor canım sonra gece 3bucukta ve 6bucukta uyaniyor sonra sanşlıysam tekrar uyuyor ve 9a kadar yatıyor şanslı degilsem 7den sonra ayaktayız
Benimki bebek ağlayınca koştur koştur bana getiriyor. Hele birde öksürünce falan eli ayağına dolaşıyor. Kendimize doğurduk çocukları.Benim ki bırak panik olmayi o ağladıkca komik geliyor gülüyor ay bir sinir oluyorum o zaman. Neyse ki altini, kıyafetini değişiyor. Hatta doktora gidince kendi açmaya kalktı doktor bebegi anne ile bırakın onlar daha iyi anlaşır dedi
Döner artık canim yavrum bu gece rahatca bir uyuşun artık kuzumAy kızlar çok sağolun of öyle stresliydim ki azcık uyuyayim dedim eşim bakıyordu uyandım bi baktım biraz yapmış su gibi bez de emmis. Acıktı mama verirken doldurdu altını bi açtım ki ağzına kadar kaka su gibi. Aslında bugün hiçbir şey de vermemiştim bi tek mamasina zeytinyahi koydum bi çay kaşığı bir de bio gaia verdik 5 damla. Inşallah ishal devam etmez de normale döner ya. Banyo da yaptırdım uyutmaya calisiyorum. Dün geceden beri anne sütü verdim bugün de 2 defa mama verdim sanırım ondan oldu. Ikisi karisinca normale döner demişti doktor bakalım inşallah ya
Kayısı incir karışık yaptık Can'ım. Ama şöyle bişey var. Bizimki şu saat oldu sakin hala maşallah. Hala kriz başlamış değil. Birçok şey sebep olabilir bu duruma. Sab simplex vermedim bugün. Kimyon ve şeker karışımlı su verdim ve birkaç gündür kayısı incir kompostosu içmiyordum onu yaptım dünden beri onu içiyorum. O yumuşatmış olabilir. Çünkü dediğim gibi ilk günden beri içmiyordum ondanKayısı kompostosu için ditodu canım sadece
Yarın işitme testi var, 18 günlük olcazKızlar bebeği ile gezmeye giden oluyormu yoksa sürekli evdemisiniz. Biz 20 gunluk olduk 2 kez site içinde dolaştık. Bebek arabasında çıkıp kucakta geri dönüyoruz. Sürekli emmek istiyor kusuyor gene emecek o meme emsede emmesede ağzının içinde duracak. Emzik istemiyor iki çekiyor bişey gelmeyince fırlatıyor. Ne zaman düzene gireriz bilen varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?