2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay aman yapısında yavrum ne çektiniz dunden beri

Ay olsun çok şükür canım. Rahatlamış tır yavrum
Ay kızlar çok sağolun of öyle stresliydim ki azcık uyuyayim dedim eşim bakıyordu uyandım bi baktım biraz yapmış su gibi bez de emmis. Acıktı mama verirken doldurdu altını bi açtım ki ağzına kadar kaka su gibi. Aslında bugün hiçbir şey de vermemiştim bi tek mamasina zeytinyahi koydum bi çay kaşığı bir de bio gaia verdik 5 damla. Inşallah ishal devam etmez de normale döner ya. Banyo da yaptırdım uyutmaya calisiyorum. Dün geceden beri anne sütü verdim bugün de 2 defa mama verdim sanırım ondan oldu. Ikisi karisinca normale döner demişti doktor bakalım inşallah ya

Bizimki 1e doğru tamamen uyuyor canım sonra gece 3bucukta ve 6bucukta uyaniyor sonra sanşlıysam tekrar uyuyor ve 9a kadar yatıyor şanslı degilsem 7den sonra ayaktayız

Canım bende sana soracaktim bizim de pişik var ama pişik gibi değil öbek oben sivilce şeklinde. Basından beri desitin mor olanı kullanıyordum. Kontrol de doktor pudra kullanmıyoruz diye uyardı bende pudra değil desitin krem dedim. Gerek yok ona normal pişik kremi kullan dedi. Bekannten 1 kere sürdüm sonra 3 kere dalın pişik kremini kullandım. Sonuç fena oldu hemen dediğini tekrar kullanmaya başladım. Ama o obekler yayılıyor pop kenarındaydı dudaklarına gelmiş. Bugün dr a gösterdim sudokrem dedi. Dediğinden daha yoğun bu krem dedi. Birde travazol mu travacort mu dedi orada bir karışıklık oldu. Iki keremden de evde var hangisini dediğini hatırlamıyorum gerçi oğlumun kişiyi ne travacort kullanıyordum ama sence doktor hangisini söylemiş olabilir. Birde mantara geçirecekmiş gibi bu dedi. Sen bi kaç gün sudocrem i kullan olmazsa onu kullanırsın dedi.
Birde doktora sormayı unuttum ben bebisini emzirirken bagirsaklarindan hep sesler geliyor daha doğrusu elimin altında bağırsak hareketlerini hissedebiliyorum. Bu normal mi sonra gaz sancısı çekiyoruz gerçi ama oğlumda hiç anımsamıyorum böyle hareketleri o yüzden garip geldi sorayim dedim.

3*2 nin nesi kısaymış yahu sıkıntı YÖK canım benim kısa falanda değil neye göre söylemiş anlamadım. Demir ilacı niye verdi ki 4.ayda başlıyoruz demire onu da anlamadım. Pamuğa fazla alkol sürdüyse ondan kanamıştır alkol şakır şakır kanatır,bacakta aşıyı yaptığı yerde denk gelip kanatacak damar falan Yok çünkü. K vitamini eksikliğinden olsa en başta göbeği düşerken kanama yapardı birsürü hiç onla alakalı bişey değildir,sizin ebe olaylara biraz değişik yaklaşmış korunmak için prezarvatifte ezbere olmuş çünkü ilk aylar zaten frijit oluyor insan orası kupkuru oluyor ne değse acıtıyor prezervatif kullanım kolaylığı açısından mantıklı olmuyor ama sen yine de dene tabi. Kilosu da şahane aynen devam

Malesef ilk ilişkide bu oluyo canım endişe etme daralmada var tabi aynı zamanda rahim yaralı Oyüzden 2. Aynı olmayacak emin ol

sofiarya 3 aylık iğneden vurdurdum bugün koruyuculuğu ne zaman başlıyor acaba
İlk 10gün ek bir yöntem öneriyoruz her ihtimale karşı,hiç olmadı dışarıya boşaldın eşin zaten 10günde kaç kere birlikte olacaksınız. 10gün sonrası bayır aşağı kaptır gitsin

İlk 10gün ek bir yöntem öneriyoruz her ihtimale karşı,hiç olmadı dışarıya boşaldın eşin zaten 10günde kaç kere birlikte olacaksınız. 10gün sonrası bayır aşağı kaptır gitsin
Zaten 8 günüm var 40 çıkmasına erkenden yaptırıyim dedim iyi etmişim :)

Yazdığın iki kreminde kullanım alanı aynı farketmez hangisi varsa onu kullanabilirsin. Sudokremi de kullan ama travazole de başla,bezini sık değiştirdiğin aralıkta travazolü sür bir sonraki bez açışında yıka popoyu uzun süre kalmasın poposunda. Bezinin uzun süre poposunda kaldığı zaman da geceleri mesela bezlemeden önce mutlaka yıka güzelce kurulayıp sudokremi kalın bir tabaka halinde sür. Travazolü kaç kere önerdi sürmeni??

Bizede bingildagi kucuk takip etcez dedi. Haftaya cuma kontrolumuz var. Bakalm nolcak. Erken kapanma olursa diye korkuyorum bende

Benim kızın 1 buçuğa 1 buçuk bingildagi.oglumda aynıydı.hatta etraftan erken kapanırsa çocuğun beyin özürlü olur diyen bile oldu.felc iniyodu üstüme.sonra doktorla konuştum.bi sıkıntı olmiycagini söylemişti.3.ayda kapanmıştı.cok şükür bisey olmadı.buda öyle.erken kapanacak gibi.endise yapmayın boşuna.

Valla adamı daha fazla.tutamam düz duvara tırmanan ak seviyede
İşte ben de tutamadım bizimkini sonra canım okadar acıdıki hadi dişimi sıkayım gönlü olsun dedim sonra da sinirim bozuldu mevzunun orta yerinde hüngür hüngür ağlamaya başladım,bence bizimki 1ay daha elini sürmez bana adamında ruh sağlığını bozdum,elden gitmese herif bari malum yaz da geldi ortalık fıkır fıkır kaynıyor bu işi çözmem lazım canım çok sıkkın

Ayy deme ya inşallah olmaz öyle bişey zaten hiç canım istemiyo çocuk hastalıkları uyandı ha uyandı beynim hep orda uyurken bile ama napalim deneyip göreceğiz inşallah sıkıntı olmazsa sogumam cinsellikten

Bizimki 1e doğru tamamen uyuyor canım sonra gece 3bucukta ve 6bucukta uyaniyor sonra sanşlıysam tekrar uyuyor ve 9a kadar yatıyor şanslı degilsem 7den sonra ayaktayız
Bizimki mumkun degil o kadar uyumaz. Eger deliksiz 1,5 saat uyuduysa kendimi sansli hissediyorum. Genel de yarim saat 45 dk arasi mutlaka uyaniyor.

Benimki bebek ağlayınca koştur koştur bana getiriyor. Hele birde öksürünce falan eli ayağına dolaşıyor. Kendimize doğurduk çocukları.

Kızlar bebeği ile gezmeye giden oluyormu yoksa sürekli evdemisiniz. Biz 20 gunluk olduk 2 kez site içinde dolaştık. Bebek arabasında çıkıp kucakta geri dönüyoruz. Sürekli emmek istiyor kusuyor gene emecek o meme emsede emmesede ağzının içinde duracak. Emzik istemiyor iki çekiyor bişey gelmeyince fırlatıyor. Ne zaman düzene gireriz bilen varmı :)

Döner artık canim yavrum bu gece rahatca bir uyuşun artık kuzum

Kayısı kompostosu için ditodu canım sadece
Kayısı incir karışık yaptık Can'ım. Ama şöyle bişey var. Bizimki şu saat oldu sakin hala maşallah. Hala kriz başlamış değil. Birçok şey sebep olabilir bu duruma. Sab simplex vermedim bugün. Kimyon ve şeker karışımlı su verdim ve birkaç gündür kayısı incir kompostosu içmiyordum onu yaptım dünden beri onu içiyorum. O yumuşatmış olabilir. Çünkü dediğim gibi ilk günden beri içmiyordum ondan

Yarın işitme testi var, 18 günlük olcaz
Benim de tamamen senin gibi her an memede durmak isteyen bebeğim var
Yarın bi çılgınlık yapıp doktor dönüşü kahvaltıya gidelim istiyom, hayata karışmak istiyorum artık, doktor dışı çıkmadık hiç
Nasıl olur bilmem, emzirme önlüğü emzik takılcaz
Çok huysuz bu akşam yarın da böyle olursa yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…