2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sadece anne sütümü veriyordun? Elinden geleni yap eger sütun gelmezse de yapacak bisi yok cnm. Incir kürü dene. Bira mayasından bahsediyorlardı arkadaşlar. Dereotunun cok faydasını gören duydum.
Takviye mama veriyordum ama hem emzirip gem sagiyordum da bitti ya inanamıyorum hiç gelmiyor sabahtan beri memelerim haşat oldu sıkmaktan emzirmeye çalışmaktan. Bira mayası deneyeceğim kızlar yarın hemen aldırayım.
Keşke kafama takmayabilseydim eşim şimdi hepsiyle kavga ediyor sütüm kesildi onlar yüzünden utanmadan bir de gerekirse özür dileriz diyorlar ne ise yarayacak benim yavrumun rızkını kestiler ya şoktayım

Canım ne olursa olsun sen olumsuz düşünme. Artacak tekrardan yetecek diye olumlama yap.

Gerçekten. Mı hani şu saat yönüne doğru vs. Ben denedim ama olmadi beceremedimmi acaba

LastMadOnEarth canım hemen kendine irmik tatlısı yapıp ye benim görümcemin birden sütü kesilmişti 2 gün sonra irmik tatlısı ve bulgur pilavıyla geri getirdi sütü. Sende dene hemen Ama sakın stres olma gelir olumlu düşün hep

Tamam kuzum yapayım da bi deneyeyim inşallah işe yarar bende de ya çok üzgünüm

Kuzum sen deyince ben de yaptım şimdi uyumuyordu ve cort cort attı 5-6 defa ve çocuk bayıldı uyuyakaldı resmen ya Allah senden de söyleyen kimse ondan da razı olsun valla

Canım benim oğlanın poposu da fena pişmişti. Arkadaşlar desitin mor tavsiye etti, aynı gün geçti

ANNONA 07rukiye07 sagolun kızlar inşallah fayda görürüm ilerlemeden. Tabii bulabilirsem. Eczacıya bugün lesitin diyorum kanalları açıyormuş diyorum yook o süt arttırıcı diyor onu bile bilmiyor deli oldum

2 li birsey olmus simdi mesefa 3.2 ilk haftaydi. Ay pek severim ebemizi göbek bağı düşünce kanama oldu mu diye sordu olmadı dedim, bir de bastıramadi bebiş az tekneleri ben tutarken de.baya kanadı ama yere damladi.Demiri bana verdi ben kızlar da alsın diye dedim yazdırmak için devkeed falan gitmeye gerek yok. Prezervatifide spiral istemiyorum iğne istemiyorum diye önerdi galiba ama kuruluk falan oy ilk gece gibi olacak sanki yaa zaten hamilelikte ağrıdan bıraktım. Jel mi.alsak.

Canım orası sıkıntı oldu zaten ben numara almadan gittiğim için rica minnet baktı doktor bana anlatırken birisi içeri girdi mevzu karıştı ama sudocrem i 2-3 gün kullan sonra geçmezse travacort mu yravazol mu ne iste onu kullan dedi ama gunde su kadar kullan diye birsey demedi diyemedi.
Bende senin bana cevabını görmeden önce bebisin poposunu beyaz sabun ile yikadim 1 kere eşim daha kudurmazdı sabun dedi bende sonrasında sadece duru şu ile yikadim. Normal zamanda zaten suly pamuk ile temizliyorum altını çok sulu nemli kalırsa poposu tuvalet kağıdıyla kurtuluyorum ve pişik kremini sürüyorum. Ama çok fena oldu fotosunu çekip gönderecektim ama insanın baktıkça içi aciyoo

Oğlum yarın 40 günlük olcak. Uyku saatleri nadir de olsa dört beş saati buluyor. Bu süre de uzaması normal mi acaba. sofiarya . Böyle olan var mi

Ya iste gereksiz yeree korkutuyolar. Hamileliktede ayni sekilde korkularla gecti.

tgb34 ben olculerini bilmiyorum. Biraz kucuk demisti. Aynen hic okumuyorum bisey. Hamileligim boyunca hep okuydum hep en kotu senaryolar cikiyodi karsima. Tek kelime okumadim bunla ilgili.

Canım çok zor kafaya takmamak ama bak bak onlara hiçbir şey olmadı mışıl mışıl yatıyorlardır yataklarında sıkma canini ve yarın yeni bir gün sütün yarın gelecek sen buna odaklan canım incir kuru ise yarıyor diyorlar ondan bi yap canım.benim ve üzülme kimse için değmiyor

Kızlar kızım doyunca memeye keyfi olaral devam etmek istiyor ama kusuyor karnı rahatsızlanıyor diye ağlıyor. Yani süt gelmesin istiyor. Bugun emzşk verdim sothie. Anne memesine çok benziyor malum. Tokken onu emmek istiyor bildiğin emzik istiyor Yani. Diğrr emziğe öyle yapmamıştı. Sizce vermeli miyim ilk kızımda böyle erken başlamamıştım.

Canım benim oğlanın poposu da fena pişmişti. Arkadaşlar desitin mor tavsiye etti, aynı gün geçti

Canım desitin mor u başından beri kullanıyordum haftalık kontrolünde doktor gerek yok ona pişik kremi yeter dedi. Bende 1 gün bepantol 2 gün dalın kullandım kızarmaya başlayınca desitin tekrar sürdüm ama geç kaldım sanırım bi acayip oldu. Gündüz doktor sudocrem al dedi. Onu sürdüm 2 kere biraz önce baktım yanık gibi olmuş şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…