- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.001
Aman Allah korusun canım sen boşver hepsini yavruya sütün lazım...ne var sütün kesilecek...kapını kapattın mı hepsi dışarıda...kendini telkin et iyiyim sütüm çok bebeğime uzun uzun anne sütü vericem diye...belki yorgunsan falan ondan olmuştur
Takviye mama veriyordum ama hem emzirip gem sagiyordum daSadece anne sütümü veriyordun? Elinden geleni yap eger sütun gelmezse de yapacak bisi yok cnm. Incir kürü dene. Bira mayasından bahsediyorlardı arkadaşlar. Dereotunun cok faydasını gören duydum.
Çok stres oldun ya ondandır gelir inşallahSabahtan beri emziriyorum sagiyorum yok 1 damla gelmedi. Süt yok diye bizimki mememi parcaladi
Canım ne olursa olsun sen olumsuz düşünme. Artacak tekrardan yetecek diye olumlama yap.Takviye mama veriyordum ama hem emzirip gem sagiyordum dabitti ya inanamıyorum hiç gelmiyor sabahtan beri memelerim haşat oldu sıkmaktan emzirmeye çalışmaktan. Bira mayası deneyeceğim kızlar yarın hemen aldırayım.
Keşke kafama takmayabilseydimeşim şimdi hepsiyle kavga ediyor sütüm kesildi onlar yüzünden utanmadan bir de gerekirse özür dileriz diyorlar ne ise yarayacak benim yavrumun rızkını kestiler ya şoktayım
Gerçekten. Mı hani şu saat yönüne doğru vs. Ben denedim ama olmadiKızlar bu Ayşe Öner masajını yaparken gazlar bir bir çıktı bizde. 3 hareket göstermiş 3 ünde de çıkardı oğlum gazını ben sürekli yaparım. Kim dediyse valla Allah razı olsun :) kesinlikle deneyin
Evet canım o bastırarak yap azcık bende şimdiye kadar bende hep karnını ovuyordum ama narin narin. Bastır azcık canım çocuğun tepki versin sanaGerçekten. Mı hani şu saat yönüne doğru vs. Ben denedim ama olmadibeceremedimmi acaba
Tamam kuzum yapayım da bi deneyeyim inşallah işe yarar bende de ya çok üzgünümLastMadOnEarth canım hemen kendine irmik tatlısı yapıp ye benim görümcemin birden sütü kesilmişti 2 gün sonra irmik tatlısı ve bulgur pilavıyla geri getirdi sütü. Sende dene hemen Ama sakın stres olma gelir olumlu düşün hep
Kuzum sen deyince ben de yaptım şimdi uyumuyordu ve cort cort attı 5-6 defa ve çocuk bayıldı uyuyakaldı resmen ya Allah senden de söyleyen kimse ondan da razı olsun vallaKızlar bu Ayşe Öner masajını yaparken gazlar bir bir çıktı bizde. 3 hareket göstermiş 3 ünde de çıkardı oğlum gazını ben sürekli yaparım. Kim dediyse valla Allah razı olsun :) kesinlikle deneyin
Canım benim oğlanın poposu da fena pişmişti. Arkadaşlar desitin mor tavsiye etti, aynı gün geçtiCanım benim kızımın poposu da fena bense zeytinyağı süreyim dedim. Asitini çıkarmak için.biraz isittim cezve de zeytinyağı kokusunu duyunca 1 dk daha bekletip altını kapattım asiti çıkmıştır değil mi susocremle bi düzelsin zeytin yagi kullanacağım
Oglumda da zeytin yagi kullandım ama hiç asidini çıkarmamıştım bilmiyorum.
2 li birsey olmus simdi mesefa 3.2 ilk haftaydi. Ay pek severim ebemizi göbek bağı düşünce kanama oldu mu diye sordu olmadı dedim, bir de bastıramadi bebiş az tekneleri ben tutarken de.baya kanadı ama yere damladi.Demiri bana verdi ben kızlar da alsın diye dedim yazdırmak için devkeed falan gitmeye gerek yok. Prezervatifide spiral istemiyorum iğne istemiyorum diye önerdi galiba ama kuruluk falan3*2 nin nesi kısaymış yahu sıkıntı YÖK canım benim kısa falanda değil neye göre söylemiş anlamadım. Demir ilacı niye verdi ki4.ayda başlıyoruz demire onu da anlamadım. Pamuğa fazla alkol sürdüyse ondan kanamıştır alkol şakır şakır kanatır,bacakta aşıyı yaptığı yerde denk gelip kanatacak damar falan Yok çünkü. K vitamini eksikliğinden olsa en başta göbeği düşerken kanama yapardı birsürü hiç onla alakalı bişey değildir,sizin ebe olaylara biraz değişik yaklaşmış korunmak için prezarvatifte ezbere olmuş çünkü ilk aylar zaten frijit oluyor insan orası kupkuru oluyor ne değse acıtıyor prezervatif kullanım kolaylığı açısından mantıklı olmuyor ama sen yine de dene tabi. Kilosu da şahane aynen devam
Yazdığın iki kreminde kullanım alanı aynı farketmez hangisi varsa onu kullanabilirsin. Sudokremi de kullan ama travazole de başla,bezini sık değiştirdiğin aralıkta travazolü sür bir sonraki bez açışında yıka popoyu uzun süre kalmasın poposunda. Bezinin uzun süre poposunda kaldığı zaman da geceleri mesela bezlemeden önce mutlaka yıka güzelce kurulayıp sudokremi kalın bir tabaka halinde sür. Travazolü kaç kere önerdi sürmeni??
Ya iste gereksiz yeree korkutuyolar. Hamileliktede ayni sekilde korkularla gecti.Benim kızın 1 buçuğa 1 buçuk bingildagi.oglumda aynıydı.hatta etraftan erken kapanırsa çocuğun beyin özürlü olur diyen bile oldu.felc iniyodu üstüme.sonra doktorla konuştum.bi sıkıntı olmiycagini söylemişti.3.ayda kapanmıştı.cok şükür bisey olmadı.buda öyle.erken kapanacak gibi.endise yapmayın boşuna.
Takviye mama veriyordum ama hem emzirip gem sagiyordum dabitti ya inanamıyorum hiç gelmiyor sabahtan beri memelerim haşat oldu sıkmaktan emzirmeye çalışmaktan. Bira mayası deneyeceğim kızlar yarın hemen aldırayım.
Keşke kafama takmayabilseydimeşim şimdi hepsiyle kavga ediyor sütüm kesildi onlar yüzünden utanmadan bir de gerekirse özür dileriz diyorlar ne ise yarayacak benim yavrumun rızkını kestiler ya şoktayım
Canım benim oğlanın poposu da fena pişmişti. Arkadaşlar desitin mor tavsiye etti, aynı gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?