- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.981
geçmiş olsun canım lesitin kullan sıcak duş al ya da sıcak su torbası ile göğsünü ısıt masaj yap. bir de göğsün acısa da sütü boşalt işe yarıyor.Ay ben mastit oldum galiba. Göğsümde kitle gibi şeyler var ağrı yapıyor, aciyor. Lesitin mastit için mi kullanılıyordu?
Evet bide Annekaz vardi sanirim.. Yeni doktordan geliyorum 41. haftadan sonra yatis yapiyoruz fazla bekletmek istemiyoruz dedi.. Yani pazar gunu suni sanciyla baslatacaklar ama kendi sancim baslar insallah pazar gunune kadarrr
Evet canım lesitin tabletAy ben mastit oldum galiba. Göğsümde kitle gibi şeyler var ağrı yapıyor, aciyor. Lesitin mastit için mi kullanılıyordu?
kuzum.neden kesilsin öyle düşünme vardır sütunGaliba sütüm kesildi kızlar
Ben de düşünüyorum yaptırmayı . Yan etkileri var mı diye baktım . En kısa zamanda yaptırmak istiyorum bakalımKalçadan canım ama hiç acimadi korkulacak bir iğne değil ufacık bisey
Bugun sütüm kesilmezse bir daha da kesilmez. 36 saate yakindir uykusuz , 15 saattir de açım. Esim gecen hafta hi koye gidip geldi. Köye gidince gevurlaşmış adam artik nasil doldurup, bana yardimci oluyor diye dalga gectilerse.
İllaki vardır yan etkisi ama biz prezervarif kullanamıyoruz doktor emzirirken bı hapta kullanılabiliyor dedi ama ben unuturum diye istemedim zaten 2 ay sonra spiral taktiricam o zamana kadar korusa yetecek :)Ben de düşünüyorum yaptırmayı . Yan etkileri var mı diye baktım . En kısa zamanda yaptırmak istiyorum bakalım
Ben de öyle düşünüyorum da suni sancıyla normal Doğum yaptım . Büyük travma yaşadım korkuyorum alttan kurcalanmaya .İllaki vardır yan etkisi ama biz prezervarif kullanamıyoruz doktor emzirirken bı hapta kullanılabiliyor dedi ama ben unuturum diye istemedim zaten 2 ay sonra spiral taktiricam o zamana kadar korusa yetecek :)
Sabahtan beri emziriyorum sagiyorum yok 1 damla gelmedi. Süt yok diye bizimki mememi parcaladiEvet canım lesitin tablet
kuzum.neden kesilsin öyle düşünme vardır sütun
Benimkine denoyle yapiyorlar iste. Ben de sinir oluyorum. Kadinlari kole gibi goruyorlar. Kadina yardim eden erkekle de dalga geciyorlar. Esim de ister istemez etkileniyor veya yanimizda 3. Bir kisi varken hic yardim etmiyor.Deli oluyorum bu insanlara. Kuzenimin eşi ilede çok dalga geçiyorlardı. Hayır adamın yardım ettiği aman aman bisey de yok yani. Kuzenim hamile idi o zaman apartmanı supurmesine bi yardım etmiş birde evden işe giderken çöpü atıyor eve gelirken ekmek alıyor herre bide kocaman bi çaydanlığı bahçeye indirdi diye. 3 katta oturuyorlar ve asansör yok 7 aylik hamilemi indirsin.
Her toplanmada -ki kuzenim aile apartmanında oturuyor - kılıbık oldun sen yok sen çöp atmayı bilir miydin adam yapıyor işte bırakın taktir edeceğinize dalga geçiyorsunuz. Sinir oluyorum
Üstünden hafif bi duman çıkacak canım...o zaman tamamdır...
Surekli emzirdigin icin pompaya gelmemiştir bence. Elinle göğsünü sıkınca gelmiyor mu hiçSabahtan beri emziriyorum sagiyorum yok 1 damla gelmedi. Süt yok diye bizimki mememi parcaladi
Canım zor ama dayanılmaz değil ben 3 cm açıklıkla yattım hastaneye 3 saatte doğurdum. Sancımı pilates topunda çektim o beni biraz rahatlattı. Sancı biraz zorlasada doğunca hiç bir şey kalmıyor :) içini rahat tut heyecan yapma inan insanın vücudu yenileniyor. Çok güzel bir duygu. Şimdiden 2. Yi bile gözüm kesiyor benim :)
Inşallah başlar canım sancıların ve kolay bi doğumun olur. Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin.
Benim de sancilarim hep vardı ama açılma yoktu. O daha kotu yani sanci cekiyorsun durmadan acilman yok ama can acıyı mu açıyı. Doğumdan 4 saat önce başladı gerçek sancilarim tabi açılma olunca acısı daha farklı oluyor. Dediğim gibi inşallah bi avazda doğurursunuz canım anne kazma birlikte.
Surekli emzirdigin icin pompaya gelmemiştir bence. Elinle göğsünü sıkınca gelmiyor mu hiç
Elimle sıkinca da gelmiyor kızlar günde 3 litre su içiyorum ama kv ile dertler ve bebegin devamlı ağlaması beni bitirdi
Olur canım bişey olmaz...yeter ki bi yansın asiti çıksın öyle daha faydalı oluyorPeki ben bu ısırığını tekrar ısıtsam şu dumanı çıkana kadar olur mu acaba.
Az bi doğal zeytin yagi vardı hepsini yaptım başka evde market ürünü zeytin yagi var onlardan kullanmak istemiyorum da o yüzden sordum canim
Aman Allah korusun canım sen boşver hepsini yavruya sütün lazım...ne var sütün kesilecek...kapını kapattın mı hepsi dışarıda...kendini telkin et iyiyim sütüm çok bebeğime uzun uzun anne sütü vericem diye...belki yorgunsan falan ondan olmuşturElimle sıkinca da gelmiyor kızlar günde 3 litre su içiyorum ama kv ile dertler ve bebegin devamlı ağlaması beni bitirdisonunda sütümü kestiler sagolsunlar
Sadece anne sütümü veriyordun? Elinden geleni yap eger sütun gelmezse de yapacak bisi yok cnm. Incir kürü dene. Bira mayasından bahsediyorlardı arkadaşlar. Dereotunun cok faydasını gören duydum.Elimle sıkinca da gelmiyor kızlar günde 3 litre su içiyorum ama kv ile dertler ve bebegin devamlı ağlaması beni bitirdisonunda sütümü kestiler sagolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?