2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Evet oda cok onemli zaten kendi doktorumun oldugu pazar gunune ayarladim yoksa pazartesi gelebilirsin dediydi acildeki hemsire. Acilma hizli olursa sorun degil mecbur dayanacaz ama olmayipta sezeryana geceriz diyede ayri bi dert..

2 cm açıklığım vardı canim.gerci benim 3. Doğumum olduğundan da hızlı ilerlemiş olabilir .fakat şunu söyleyebilirim suni sanciyla doğumu başlatıp tetiklemelerinden .korkmana gerek yok baştan verip keserler sonra rahim kendi sancisiyla açılmaya devam ediyor

Bizede bingildagi kucuk takip etcez dedi. Haftaya cuma kontrolumuz var. Bakalm nolcak. Erken kapanma olursa diye korkuyorum bende

Canım benim de kızımın poposu çok fena pisik degil de sivilce gibi bugun numara almadan gittim rica ettim baktilar ben desitin mor olanını kullanıyordum. Bana sudocrem kullan dedi. Pisinden mantara çeviriyor sanki dedi doktor. Hemen cudocrem aldım daha denemedim travacort mu travazol mu dedi o sirada bi karisiklik oldu hatırlamıyorum. Geçmezse bu dediği ilacı kullan dedi. Gecmezse yinw giderim diye dusunuyorum bende.

Bizede bingildagi kucuk takip etcez dedi. Haftaya cuma kontrolumuz var. Bakalm nolcak. Erken kapanma olursa diye korkuyorum bende
Erken kapanma olursa ne olur diye araştırmak istemiyorum yine gereksiz seysrş ile dolar kafam ama korkuyorum ya. Gerçi folik asit kullandık bebisler daha güçlü oluyo. Kafasını tutuyor dönüyor kalcasi ile kendini yukarı çekiyor.

Hipp combiatik mama kullanmaya basladim memnun kaldim ben.gaz kaka rahatladı

Suni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti
Ben suni sanciyla 3 saatte doğurdum 2 cm aciklikla gittim duzensiz haif sancilarim vardi suni sanci veriler epidural nornal dogum yaptim 3 saat sonra bebegim kucahimdaydi inşallah cok.rahat bi surec gecirirsin canim

Gittin mi canim hastaneye. Nedir durum

Olmadi haziran anneleri grubuna mi gecsek:)
Gerci oraya goz atiyorum da dogumlar coktan baslamis

Yalniz tek basina dedikodu yapacak hale gelmekte kotu :))) bende kacardim bi an once ozgur topraklara :))))
Birilerine ihtiyac hissetmek kotu ya Allah yardimcin olsun
Amiinn allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin neyseki gitti evine arada kulaklarım çınlıyor aman benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın ama benden eski ilgiyi beklemesin bir zahmet

Gerer insallah canim

Benimki yakinda amuda kalkacak korkuyorum artik yatamtan yere yuvarlanacak diye. Sanki fazla hareketliler masallah.

Bugun oğluma uyku egitimi vermeyi planlıyorum. Daha dogrusu egitim olmaz da uyku saatini daha gec e cekip sabah daha cok uyumayı düşünüyorum. Normalde bu saaerde aksam uykusunansiziyordu bizimki. Ben saat 9
Sa yatirmayi dusunuyorum bakalim 9 akadar nasil ayakta tutacam yavruyu sindjden sizdi kucagimda

Canim benim gogsum sut dolup gerilince sert oluyo ucu onda bile midesi bulaniyo tam alamiyo mememi. Emzikte de oyle siradan damakli emzigi almadi mesela. Aventin soothie emzigini aliyo suan. Ben duyumlarima gore anne memesine yakin diye biliyorum ama degilse almayalim tabiki de. Bi de pahali

Vucuduna komple surcm ins

Canım benim kızımın poposu da fena bense zeytinyağı süreyim dedim. Asitini çıkarmak için.biraz isittim cezve de zeytinyağı kokusunu duyunca 1 dk daha bekletip altını kapattım asiti çıkmıştır değil mi susocremle bi düzelsin zeytin yagi kullanacağım
Oglumda da zeytin yagi kullandım ama hiç asidini çıkarmamıştım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…