- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.941
Insallah canim . Topikdede hep sıkıntılı konularEvet bide Annekaz vardi sanirim.. Yeni doktordan geliyorum 41. haftadan sonra yatis yapiyoruz fazla bekletmek istemiyoruz dedi.. Yani pazar gunu suni sanciyla baslatacaklar ama kendi sancim baslar insallah pazar gunune kadarrr
Suni sanci o kadar da korkulacak bisey degil canim. Ben 4 cm aciklikla gittim hastanye hemde hic sanci hissetmeden. Dogumu hizlandirmak icin suni sanci verildi 8 cm acikliga geldigimde agri hissetmeye basladim. 9 bucuk cmde catala alindim. Epidural takildi 9 bucuk cmde dozu vurdurdum ve o kadar kolay bi dogum oldu ki. Epizyo yapildi malesef o da epiduralden sancim kesildi ikinma hissim yok oldu. Mecbur kalindi. Yani epiduralsizde yaparmisim. Ama kesi yapilinca dogumdan sonra hicbi aci hissettmedim doktordan doktora degisiyo ve tabiki senin aci esiginlede alakali. Kolay dogumun olsun insallahSuni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti
Kafeinsizleri var. Al ve iç mis gibi. Hatta mehmet efendinin var kafeinsiziKızlar biri türk kahvesi gaz ya da kabızlık yapmaz desin nolur
Çok özledim burnumda tütüyo hamileyken bile kupayla içiyordum
Bende o dediklerini kullandım hicbisi fayda etmedi. Tek çözümün gümüş kapaklar oldu. Cok şükür ağrı sızı kalmadiki benim gogus uçlarım yara olmuştu iltihaplanmıştı. Fiyatı biraz yuksek ama alabiliyorsan kesinlikle al .Memelerimde iğne batması gibi şeyler hissediyorumağrısına dayanamıyorum artık uçlarının garmastan lansinoh hatta tahin yağı fayda etmedi.Silikon ucu almadı.
Canim benim gogsum sut dolup gerilince sert oluyo ucu onda bile midesi bulaniyo tam alamiyo mememi. Emzikte de oyle siradan damakli emzigi almadi mesela. Aventin soothie emzigini aliyo suan. Ben duyumlarima gore anne memesine yakin diye biliyorum ama degilse almayalim tabiki de. Bi de pahali
2 cm açıklığım vardı canim.gerci benim 3. Doğumum olduğundan da hızlı ilerlemiş olabilir .fakat şunu söyleyebilirim suni sanciyla doğumu başlatıp tetiklemelerinden .korkmana gerek yok baştan verip keserler sonra rahim kendi sancisiyla açılmaya devam ediyor
Ben suni sanciyla 3 saatte doğurdum 2 cm aciklikla gittim duzensiz haif sancilarim vardi suni sanci veriler epidural nornal dogum yaptim 3 saat sonra bebegim kucahimdaydi inşallah cok.rahat bi surec gecirirsin canim
Haklısın canım öyle.ama yine de anna yüreği galibabebegin memeyi emiş yontemi cok ozel ve sagma makineleri bunu bi yere kadar
taklit edebiliyor. o yuzden sutteki kriterin kac cc ciktigi degil, ne kadar ciş ve kaka yaptigi olsun. bi de en onemlisi sutum ilerde yeter mi diye stres yapma, pozitif dusn, stres/uzuntu disinda sutun olmamasi icin hic bir neden yok cunku
Allah razi olsun canimm cok tesekkur ederimmmSuni sanci o kadar da korkulacak bisey degil canim. Ben 4 cm aciklikla gittim hastanye hemde hic sanci hissetmeden. Dogumu hizlandirmak icin suni sanci verildi 8 cm acikliga geldigimde agri hissetmeye basladim. 9 bucuk cmde catala alindim. Epidural takildi 9 bucuk cmde dozu vurdurdum ve o kadar kolay bi dogum oldu ki. Epizyo yapildi malesef o da epiduralden sancim kesildi ikinma hissim yok oldu. Mecbur kalindi. Yani epiduralsizde yaparmisim. Ama kesi yapilinca dogumdan sonra hicbi aci hissettmedim doktordan doktora degisiyo ve tabiki senin aci esiginlede alakali. Kolay dogumun olsun insallah
Üstünden hafif bi duman çıkacak canım...o zaman tamamdır...Canım benim kızımın poposu da fena bense zeytinyağı süreyim dedim. Asitini çıkarmak için.biraz isittim cezve de zeytinyağı kokusunu duyunca 1 dk daha bekletip altını kapattım asiti çıkmıştır değil mi susocremle bi düzelsin zeytin yagi kullanacağım
Oglumda da zeytin yagi kullandım ama hiç asidini çıkarmamıştım bilmiyorum.
Canım galiba ishal olduLastMadOnEarth nasıl oldu kuzun
Ay aman yapısında yavrum ne çektiniz dunden beriCanım galiba ishal olduortasını tutturamadik ama çok çok çok şükür
Ay olsun çok şükür canım. Rahatlamış tır yavrumCanım galiba ishal olduortasını tutturamadik ama çok çok çok şükür
Annisler aksam süt sagma makinesi alcaz ebebekten iki arkadasim iyi dedi ama siz kullandiniz mi. N11 de ikili 90 tl ye bile var ama güvenemiyorum. Bu arada doğum günü hediyesi olarak istedimbeni artık bunlar paklar.
Canım ben hergün 1 fincan içiyorum bazen nescafe bazen türk kahvesi. Kahvesiz yapamıyorum yaa :)Resmen aşeriyorum kahveye :))
E bebekten mamajoo aldık memnununum bende ikiliAnnisler aksam süt sagma makinesi alcaz ebebekten iki arkadasim iyi dedi ama siz kullandiniz mi. N11 de ikili 90 tl ye bile var ama güvenemiyorum. Bu arada doğum günü hediyesi olarak istedimbeni artık bunlar paklar.
Suni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?