2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet bide Annekaz vardi sanirim.. Yeni doktordan geliyorum 41. haftadan sonra yatis yapiyoruz fazla bekletmek istemiyoruz dedi.. Yani pazar gunu suni sanciyla baslatacaklar ama kendi sancim baslar insallah pazar gunune kadarrr
Insallah canim . Topikdede hep sıkıntılı konular
Siz bakmayin bize stres olmayin

Suni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti
Suni sanci o kadar da korkulacak bisey degil canim. Ben 4 cm aciklikla gittim hastanye hemde hic sanci hissetmeden. Dogumu hizlandirmak icin suni sanci verildi 8 cm acikliga geldigimde agri hissetmeye basladim. 9 bucuk cmde catala alindim. Epidural takildi 9 bucuk cmde dozu vurdurdum ve o kadar kolay bi dogum oldu ki. Epizyo yapildi malesef o da epiduralden sancim kesildi ikinma hissim yok oldu. Mecbur kalindi. Yani epiduralsizde yaparmisim. Ama kesi yapilinca dogumdan sonra hicbi aci hissettmedim doktordan doktora degisiyo ve tabiki senin aci esiginlede alakali. Kolay dogumun olsun insallah

Memelerimde iğne batması gibi şeyler hissediyorum ağrısına dayanamıyorum artık uçlarının garmastan lansinoh hatta tahin yağı fayda etmedi.Silikon ucu almadı.

Cok stresli birgun gecirdim yine misafir geldi otaboka karisanindan.Esimi aradim birsuru ottum bu gidisle onunlada bozulurz.
Kapana kisilmis gibiyim merkezde degil evim .arabamida esim aldi.bebek arabam bile yok.
Hapiste gb hissediyorum
Hergun gelip girmek istiyolar.gelince hurra yatak odama daliyorlar.hic hazetmedigim seyler .
Stresten sanirim kulaklarimda ugultu var

Memelerimde iğne batması gibi şeyler hissediyorum ağrısına dayanamıyorum artık uçlarının garmastan lansinoh hatta tahin yağı fayda etmedi.Silikon ucu almadı.
Bende o dediklerini kullandım hicbisi fayda etmedi. Tek çözümün gümüş kapaklar oldu. Cok şükür ağrı sızı kalmadiki benim gogus uçlarım yara olmuştu iltihaplanmıştı. Fiyatı biraz yuksek ama alabiliyorsan kesinlikle al .

Ben medela süt sağma makinesi alınca içinden çıktı hediye olarak. Boşa para verme bence

Anladim canim cok tskr ederim icimi rahatlattin

Ben suni sanciyla 3 saatte doğurdum 2 cm aciklikla gittim duzensiz haif sancilarim vardi suni sanci veriler epidural nornal dogum yaptim 3 saat sonra bebegim kucahimdaydi inşallah cok.rahat bi surec gecirirsin canim

Cok guzel ya boyle seyler duymak icimi rahatlatti Allah razi olsun canimm

Haklısın canım öyle.ama yine de anna yüreği galiba
Ben emzirme sonrası sağıyorum 10 cc filan çıkıyor 2 gün biriktirip buzdolabında sonra buzluğa atıyorum yani yaptım 1 kez o zaman 80 90 oluyor en azından bir isim olsa annem eşim verir
Ayrıca ise başlayınca da faydası olabilir tavsiye ederim

Allah razi olsun canimm cok tesekkur ederimmm

Üstünden hafif bi duman çıkacak canım...o zaman tamamdır...

Annisler aksam süt sagma makinesi alcaz ebebekten iki arkadasim iyi dedi ama siz kullandiniz mi. N11 de ikili 90 tl ye bile var ama güvenemiyorum. Bu arada doğum günü hediyesi olarak istedim beni artık bunlar paklar.

Canım ben medela swing tekli kullanıyorum çok memnunum ama tabiş ki diğer markaları denemediğim için bir şey diyemem

Suni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti

Canım zor ama dayanılmaz değil ben 3 cm açıklıkla yattım hastaneye 3 saatte doğurdum. Sancımı pilates topunda çektim o beni biraz rahatlattı. Sancı biraz zorlasada doğunca hiç bir şey kalmıyor :) içini rahat tut heyecan yapma inan insanın vücudu yenileniyor. Çok güzel bir duygu. Şimdiden 2. Yi bile gözüm kesiyor benim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…