- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.021
Rezene iciyor musun? Ben gunluk 1 fincan iciyordum hic etkisini gormedim. 2 gundur 3-4 kupa iciyorum masallah baya etkiledi. Hele bugun sabahtan beri ac ve uykusuzdum ama yine azalmadi. Bi de sagmaya bakma. Bebek daha fazla cekiyor.Sabahtan beri emziriyorum sagiyorum yok 1 damla gelmedi. Süt yok diye bizimki mememi parcaladi
Neden oluyo bu pisikler ya o kadar dikkat etmemize ragmenCanım desitin mor u başından beri kullanıyordum haftalık kontrolünde doktor gerek yok ona pişik kremi yeter dedi. Bende 1 gün bepantol 2 gün dalın kullandım kızarmaya başlayınca desitin tekrar sürdüm ama geç kaldım sanırım bi acayip oldu. Gündüz doktor sudocrem al dedi. Onu sürdüm 2 kere biraz önce baktım yanık gibi olmuş şimdi de
Neden oluyo bu pisikler ya o kadar dikkat etmemize ragmenben oglumun sancilarinin gaz degil pisik sancisi oldugu fark ettim. Cocugu yuz ustu yatirip poposunun arasini acip uflemeye basladigimda susuyor
Aynen ya. Biraz buyuselerdi anlardik dertlerini. Boykesi zor oluyorAy kıyamam ona yaaa biIm kız ilk günler çok ağlıyordu bende senin gibi altını açıp üfleyince susuyordu yada desitin sürünce artık hissizlesti mı ne daha çok gaz ve hickirikta ağlıyor. Gerçi ben her ağladığında hemen altını açıyorum belki oda vardır huzursuzlugunun sebepleri arasında ay böyle tahmin yürütmek adamı sinir ediyor
Alıyorsa daha ne canım yaa ver gitsin...hem de tokken emmesi çok iyi bence açken tutar da bebek emziği tokken zor...bide tavsiyem emziği sürekli ya da rastgele vakitlerde değil de sadece uykulu ya da mızmız huysuz zamanlarında verirsen uykuyla emziği eşleştirir ve bir süre sonra emziği aldığında direk uyku moduna geçer (klasik koşullandırma)Kızlar kızım doyunca memeye keyfi olaral devam etmek istiyor ama kusuyor karnı rahatsızlanıyor diye ağlıyor. Yani süt gelmesin istiyor. Bugun emzşk verdim sothie. Anne memesine çok benziyor malum. Tokken onu emmek istiyor bildiğin emzik istiyor Yani. Diğrr emziğe öyle yapmamıştı. Sizce vermeli miyim ilk kızımda böyle erken başlamamıştım.
İlk zamanlar öyle olup sonradan uzuyor emme süreleri canım...kaç günlüktünüz siz...arkadaşlar gebelik takvimi gibi yorumumuzun altında bebeklerin doğumgünü kaç günlük oldukları yazsa ya ona göre yorum yaparız di mi ama her seferinde soruyoruz kimi 15 günlük kimi 45 günlük...kesinlikle yorumlarınöz aynı olmayacakKizlar bu gece emmesini nasil uzatabilirim? Cocuk 5 dk emiyor sonra daliyor. Yarim saat sonra hop geri uyaniyor. Biraz uzun emip iyice doysa uzUn uyuyacak. Sagini solunu dürtüyorum rahatini bozuyorum ama yok cocuk sızıyor bes dk da.
Bende beceremedim sanırım. Ya da bu geceki uysallığın sebebi o :)Gerçekten. Mı hani şu saat yönüne doğru vs. Ben denedim ama olmadibeceremedimmi acaba
Can'ım ışık açık mı emziriyorsun? Öyle değilse ışık açıkken dene istersen. Sürekli çenesini dürt. Zamanla uzuyor.Kizlar bu gece emmesini nasil uzatabilirim? Cocuk 5 dk emiyor sonra daliyor. Yarim saat sonra hop geri uyaniyor. Biraz uzun emip iyice doysa uzUn uyuyacak. Sagini solunu dürtüyorum rahatini bozuyorum ama yok cocuk sızıyor bes dk da.
Aynen canım öyle bi uygulama da olsa keşke.İlk zamanlar öyle olup sonradan uzuyor emme süreleri canım...kaç günlüktünüz siz...arkadaşlar gebelik takvimi gibi yorumumuzun altında bebeklerin doğumgünü kaç günlük oldukları yazsa ya ona göre yorum yaparız di mi ama her seferinde soruyoruz kimi 15 günlük kimi 45 günlük...kesinlikle yorumlarınöz aynı olmayacak
İlk zamanlar öyle olup sonradan uzuyor emme süreleri canım...kaç günlüktünüz siz...arkadaşlar gebelik takvimi gibi yorumumuzun altında bebeklerin doğumgünü kaç günlük oldukları yazsa ya ona göre yorum yaparız di mi ama her seferinde soruyoruz kimi 15 günlük kimi 45 günlük...kesinlikle yorumlarınöz aynı olmayacak
benim kardeşim de eczacı kalfası o da şaşırdı bu amaçla kullanınca. sofi söylemese biz de bilmeyecektik. süt arttıranda solgarın ama b12 yazıyor bira mayalıANNONA 07rukiye07 sagolun kızlar inşallah fayda görürüm ilerlemeden. Tabii bulabilirsem. Eczacıya bugün lesitin diyorum kanalları açıyormuş diyorum yook o süt arttırıcı diyor onu bile bilmiyor deli oldum
ben de tam bunu yazmak için girmiştimKızlar bu Ayşe Öner masajını yaparken gazlar bir bir çıktı bizde. 3 hareket göstermiş 3 ünde de çıkardı oğlum gazını ben sürekli yaparım. Kim dediyse valla Allah razı olsun :) kesinlikle deneyin
benim oğluş kaka da yaptı ki normalde ikinci güne sarkar ıkınır sıkınırdı. iki tur dene ya da biraz basıyı arttır canım.Gerçekten. Mı hani şu saat yönüne doğru vs. Ben denedim ama olmadibeceremedimmi acaba
biraz emip uykuya dalınca altını değiştiriyorum uyanıyor sonra emmeye devam ediyoruz.Kizlar bu gece emmesini nasil uzatabilirim? Cocuk 5 dk emiyor sonra daliyor. Yarim saat sonra hop geri uyaniyor. Biraz uzun emip iyice doysa uzUn uyuyacak. Sagini solunu dürtüyorum rahatini bozuyorum ama yok cocuk sızıyor bes dk da.
Süt arttırıcı olanıda var ya canımANNONA 07rukiye07 sagolun kızlar inşallah fayda görürüm ilerlemeden. Tabii bulabilirsem. Eczacıya bugün lesitin diyorum kanalları açıyormuş diyorum yook o süt arttırıcı diyor onu bile bilmiyor deli oldum
Burda başka birisi yazmıştı bende deneyip olumlu sonuç alınca yazmıştım herkesin işine yaramasi çok iyi oldu kuzularda rahatladı :)ben de tam bunu yazmak için girmiştimhatta kaka da yaptı benim oğlum. kesinlikle gaz ve toz bulutu olan bebişlere ve kabızlara faydalı bir masaj. ANNONA önermişti sanırım. Allah razı olsun.
Canim benimki de gunde 1 kere 4-5 saat uyuyor 1 hafta var 40 in cikmadina onun disinda cabuk uyaniyrOğlum yarın 40 günlük olcak. Uyku saatleri nadir de olsa dört beş saati buluyor. Bu süre de uzaması normal mi acaba. @sofiarya . Böyle olan var mi
Ay canım ben şimdi yine yaptım yine benimkide attırdı valla. Ben sürekli yaparım artık çok şükür bi yöntem bulduk :)Kuzum sen deyince ben de yaptım şimdi uyumuyordu ve cort cort attı 5-6 defa ve çocuk bayıldı uyuyakaldı resmen ya Allah senden de söyleyen kimse ondan da razı olsun valla
Sudocrem ve mustela hiç işe yaramadı bizimkinde, halbuki çoğu kişi de tavsiye ettiği için Bunları da denedim gerçi her bebişin popişi farklı kremden hoşlanıyor demek kiCanım desitin mor u başından beri kullanıyordum haftalık kontrolünde doktor gerek yok ona pişik kremi yeter dedi. Bende 1 gün bepantol 2 gün dalın kullandım kızarmaya başlayınca desitin tekrar sürdüm ama geç kaldım sanırım bi acayip oldu. Gündüz doktor sudocrem al dedi. Onu sürdüm 2 kere biraz önce baktım yanık gibi olmuş şimdi de
ben önermiştimBurda başka birisi yazmıştı bende deneyip olumlu sonuç alınca yazmıştım herkesin işine yaramasi çok iyi oldu kuzularda rahatladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?