- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.041
Sudocrem ve mustela hiç işe yaramadı bizimkinde, halbuki çoğu kişi de tavsiye ettiği için Bunları da denedim gerçi her bebişin popişi farklı kremden hoşlanıyor demek kibirde kuzum unibaby ıslak havlu kullanıyordum bıraktım, pamuk mendili kendim ıslatıp onu kullanıyorum rahat ettim
Dedigin mantiklj aslinda. 33 günlüğüz biz.İlk zamanlar öyle olup sonradan uzuyor emme süreleri canım...kaç günlüktünüz siz...arkadaşlar gebelik takvimi gibi yorumumuzun altında bebeklerin doğumgünü kaç günlük oldukları yazsa ya ona göre yorum yaparız di mi ama her seferinde soruyoruz kimi 15 günlük kimi 45 günlük...kesinlikle yorumlarınöz aynı olmayacak
Hayir uykusu dagilmasin ve gece gunduz ayrimi yapabilmesi icin isiklari acmiyorum.Bende beceremedim sanırım. Ya da bu geceki uysallığın sebebi o :)
Can'ım ışık açık mı emziriyorsun? Öyle değilse ışık açıkken dene istersen. Sürekli çenesini dürt. Zamanla uzuyor.
Uykusu bölünmüş olmuyor mu oyle? Benimki uykusu bölününce tekrar uykuya dalmasi saatler aliyor.biraz emip uykuya dalınca altını değiştiriyorum uyanıyor sonra emmeye devam ediyoruz.
Zeytinyagi kullaniyordum ama artik kullanmam. Bebegimin pisigi aldi basini gitti cubku.Kizlar banyodan sonra losyon veya krem kullaniyor musunuz? Ne tavsiye edersiniz Ben almayi unutmusumyoksa zeytinyagiylami masaj yapiyorsunuz?
Sudocrem bizde ise yaradi galiba. Dubden bugune biraz hafiflemis kizarikligi. Bundan sonra ben de her alt acmamda kostur kostur banyoya gidecem. Cocugun altini acmadan once sicak suyu aciyorum ki anca geliyor su. Biraz su israf ediyorum ama yapacak bir seyim yok. Yikamak daha iyi geldi. Geceleri ise su ve oamukla temizliyorum.Bende doğduğundan beri pamuk ıslatıp onunla siliyorum. Ama dün su ile yıkamaya başladım poposunu. Birde ıslak pamuk sonrası tuvalet kağıdıyla fazla ıslaklığı alıyorum
Her cilt farkli tepki veriyor kremlere oğlumda antibiyotik sonrası pişik oldu delik delik kanıyordu onun pisikleride travacort iyi geldi. Sudocrem ise yaramazsa onu deneyeceğim bakalım deneye yanıla doğru kremi bulacağız
aynı sorular benim içinde geçerli.sanki bu süreç hiç bitmeyecek gibi geliyorKızlar bebeği ile gezmeye giden oluyormu yoksa sürekli evdemisiniz. Biz 20 gunluk olduk 2 kez site içinde dolaştık. Bebek arabasında çıkıp kucakta geri dönüyoruz. Sürekli emmek istiyor kusuyor gene emecek o meme emsede emmesede ağzının içinde duracak. Emzik istemiyor iki çekiyor bişey gelmeyince fırlatıyor. Ne zaman düzene gireriz bilen varmı :)
Geliyordur ona süt Cektikce. Aglamasi acliktan olsa o mamayı somururdu :)Kızlar sütüm gittiçok şaşkınım geliyordu ne güzel. Dün öğlen farkettim kızım mememi çekiştirip kudurdu.. Elimle sıktım sıktım yok 1 damla zor çıktı oysa geliyordu ıslanırdı atletim falan.. Dün gece kızımın ağlamalarından eşim gitti mama aldı.. Onu da tam yemedi ağlamaktan.. İlla meme istedi.. Memede durdu çekiştirdi. . Süt gelmeyince ağladı durdu..
Mustelanin losyonunu kullanıyorumKizlar banyodan sonra losyon veya krem kullaniyor musunuz? Ne tavsiye edersiniz Ben almayi unutmusumyoksa zeytinyagiylami masaj yapiyorsunuz?
mustelanın yeni doğan setinde losyon da vardı onu kullanıyorumKizlar banyodan sonra losyon veya krem kullaniyor musunuz? Ne tavsiye edersiniz Ben almayi unutmusumyoksa zeytinyagiylami masaj yapiyorsunuz?
memeye gelince iki çekip uyuyo benimki. çok oyalanmıyorum konuşmuyorum uykusu açılmasın diyeDedigin mantiklj aslinda. 33 günlüğüz biz.
Hayir uykusu dagilmasin ve gece gunduz ayrimi yapabilmesi icin isiklari acmiyorum.
Uykusu bölünmüş olmuyor mu oyle? Benimki uykusu bölününce tekrar uykuya dalmasi saatler aliyor.
canım süt fazla olunca memeyi makas gibi işaret parmağınla orta parmağının arasına almalısın demişti ebe. fazlalık gidene kadar makas yap sonra c gibi tutarsın. işe yarar inşallahKizlar sizce memeden cikan fazla süt bebegi rahatsiz ediyor mudur? 2-3 gundur fark ettim. 1-2 saat emmemişse yani göğüslerim iyice dolduktan sonra emmeye başlamışsa agzindan hep süt tasiyir ikimizin üstünde süt oluyor be memeyi surekli agzindan atiyor oyle cok oldu mu. Acaba once biraz sagip mi versem memeyi. Zirt pirt agzindan attigi icin hava da yutuyor gaz doluyor sonra.
sağ ol canım bizde de işe yaradıben önermiştim
Bana da bi arkadaşım söylemişti, çok memnun kldım ben de
Herkes faydalansın bebişler rahatlasın
Ben de oyle yapiyorum isteca az emdigi icin az uyuyormemeye gelince iki çekip uyuyo benimki. çok oyalanmıyorum konuşmuyorum uykusu açılmasın diye
AynenHer sabah kahvaltı yapmakla uyumak arasında gidip geliyorum. Tercihim kahvaltı oluyor amaç süt olsun
DEnedim ama ise yaramiyorcanım süt fazla olunca memeyi makas gibi işaret parmağınla orta parmağının arasına almalısın demişti ebe. fazlalık gidene kadar makas yap sonra c gibi tutarsın. işe yarar inşallah
Malesef ilk ilişkide bu oluyo canım endişe etme daralmada var tabi aynı zamanda rahim yaralı Oyüzden 2. Aynı olmayacak emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?