2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben napıcam böyle uykusuz, 4 ten beri durmadan emiyo hatta emerken huysuzlanıp ağlıyo
2 saat falan uyudum sanırım, gündüz de uyuyamadım
Gözaltlarım mos mor
Uyumuyo cin gibi ya, çocuk gibi ağlamayı hiç sevmiyorum ama gücüm tükendi
Hep böyle olursa napçam ben
Bugün doktor dönüşü kahvaltıya gidelim istiyodum, hı hı gideriz evet

Bende doğduğundan beri pamuk ıslatıp onunla siliyorum. Ama dün su ile yıkamaya başladım poposunu. Birde ıslak pamuk sonrası tuvalet kağıdıyla fazla ıslaklığı alıyorum
Her cilt farkli tepki veriyor kremlere oğlumda antibiyotik sonrası pişik oldu delik delik kanıyordu onun pisikleride travacort iyi geldi. Sudocrem ise yaramazsa onu deneyeceğim bakalım deneye yanıla doğru kremi bulacağız

Kizlar banyodan sonra losyon veya krem kullaniyor musunuz? Ne tavsiye edersiniz Ben almayi unutmusum yoksa zeytinyagiylami masaj yapiyorsunuz?​

Dedigin mantiklj aslinda. 33 günlüğüz biz.
Bende beceremedim sanırım. Ya da bu geceki uysallığın sebebi o :)

Can'ım ışık açık mı emziriyorsun? Öyle değilse ışık açıkken dene istersen. Sürekli çenesini dürt. Zamanla uzuyor.
Hayir uykusu dagilmasin ve gece gunduz ayrimi yapabilmesi icin isiklari acmiyorum.
biraz emip uykuya dalınca altını değiştiriyorum uyanıyor sonra emmeye devam ediyoruz.
Uykusu bölünmüş olmuyor mu oyle? Benimki uykusu bölününce tekrar uykuya dalmasi saatler aliyor.

Sudocrem bizde ise yaradi galiba. Dubden bugune biraz hafiflemis kizarikligi. Bundan sonra ben de her alt acmamda kostur kostur banyoya gidecem. Cocugun altini acmadan once sicak suyu aciyorum ki anca geliyor su. Biraz su israf ediyorum ama yapacak bir seyim yok. Yikamak daha iyi geldi. Geceleri ise su ve oamukla temizliyorum.

aynı sorular benim içinde geçerli.sanki bu süreç hiç bitmeyecek gibi geliyor

Kızlar sütüm gitti çok şaşkınım geliyordu ne güzel. Dün öğlen farkettim kızım mememi çekiştirip kudurdu.. Elimle sıktım sıktım yok 1 damla zor çıktı oysa geliyordu ıslanırdı atletim falan.. Dün gece kızımın ağlamalarından eşim gitti mama aldı.. Onu da tam yemedi ağlamaktan.. İlla meme istedi.. Memede durdu çekiştirdi. . Süt gelmeyince ağladı durdu..

Geliyordur ona süt Cektikce. Aglamasi acliktan olsa o mamayı somururdu :)

Kizlar sizce memeden cikan fazla süt bebegi rahatsiz ediyor mudur? 2-3 gundur fark ettim. 1-2 saat emmemişse yani göğüslerim iyice dolduktan sonra emmeye başlamışsa agzindan hep süt tasiyir ikimizin üstünde süt oluyor be memeyi surekli agzindan atiyor oyle cok oldu mu. Acaba once biraz sagip mi versem memeyi. Zirt pirt agzindan attigi icin hava da yutuyor gaz doluyor sonra.

memeye gelince iki çekip uyuyo benimki. çok oyalanmıyorum konuşmuyorum uykusu açılmasın diye

canım süt fazla olunca memeyi makas gibi işaret parmağınla orta parmağının arasına almalısın demişti ebe. fazlalık gidene kadar makas yap sonra c gibi tutarsın. işe yarar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…