2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hiç istemiyorum eşim prezervatifide kabul etmiyo , hemen ikinciyi yaparız diyo delirmiş benim dikişler patlar diyorum anlamıyo
Bende arkasında hemen ikinxiyi istiyordum hamileyken ama şu anda tamemen fikrim değişti tek çocuk yeter diyorum. İlerde ne düşünürüm bilmiyorum ama. Çok eziyrtliymis bebek bakmak

Kızlar bebeğim ağzına sütü alıyor ve bazzen çok sonra yutuyor bazende emerken nefesalmayı unutuyo genzine kaçıyo sizdede oluyormu

Kızlar bebeğim ağzına sütü alıyor ve bazzen çok sonra yutuyor bazende emerken nefesalmayı unutuyo genzine kaçıyo sizdede oluyormu

Oluyor canım çok hırsla çekiyor benimki hep genzine kaçıyor. Ama telaş yapma birden kaldırma sakın bebeğini onlar kendini kurtarıyor bir şekilde ben hiçbirşey yapmıyorum o düzeliyor hemen.

Kizlar banyodan sonra losyon veya krem kullaniyor musunuz? Ne tavsiye edersiniz Ben almayi unutmusum yoksa zeytinyagiylami masaj yapiyorsunuz?​
Ben mustelanın setini almıştım, şampuan, pişik kremi, masaj yağı, nemlendirici krem..hepsinden memnunum

Hangi video bi linkini atsanıza yaa

Sanirim her bebekte oluyo o canim ya
Aklim cikiyo bende ya bogulursa diye Allah korusun. ilk gunler emzirirken bile korkardim hep dua ederdm. Hep besmeleyle vermeye ozen goster canim ben oyle yapiyorum. Sanki daha az oluyo.
Bi de oylenolunca hemen iki kasinin ortadindan yukari kaldir nefes alabilir rahatca. Ters cevir ben oyle yapiyorum rabbim korusun meleklerimizi

Kaşının ortasını okşuyorumda genzine kaçınca önce öksürüyo sonrada bayılmış gibi yapıyo akşım çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…