2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nefes almayı unutması korkutuyo beni bayılmış gibi oluyo
Alır canım korkma bende ilk her tıkandığında hemen kaldırıyordum o daha zararlıymış boyunları çok hassas olduğu için dikkat et. Ben tıkanınca memeyi çekiyorum kaşlarının ortasını hafiften kaldırıyorum geçiyor. Sütü hırsla çektikleri için oluyor

Kaşının ortasını okşuyorumda genzine kaçınca önce öksürüyo sonrada bayılmış gibi yapıyo akşım çıkıyo
Bigun benimki genzine kacirdi. Bi oksurdu sonra pit diye eller kollar dustu gozleri kapandi ay noluyoruz dedim korktum meger hanfendi uyuyomus aklimi yitiricektim bisi oldu diye nasi evirip ceviriyorum bi de cocugu elimde uyanmisntek gozu acik bana bakiyo saskin saskin bide napiyo bu diye ahhah o gun geldi aklima. Yaa annelik hem zor hem komikmis yasadikca gordukce daha da belli oluyo :) allah aklimizi fikrimizi korusun

Benim minnosda pisik olmus kizlar 3 4 tane sivilce gibi biseler olmus vajina dudaklarinda cocuk cirt ediyo degisiyorm bi de o kadar ozen gosteriyorm. Simdi de emerken kaka yapti ama sizdi uyudu napicam degisemiyorum da bezi kiyameti koparir uykusunu bolersem dun geceden beri her alt acmamda travazol suruyorm insallah iyi yapiyormdur.

Bu arada dogdugundan beri her alt acmada uni baby pisik kremi suruyodm o kalmayinca mustelaya dondum. Kremi mi sevmedi acaba ertesi gun dubur dubur olmus kuzum

Biz bugün kirklancaz kızlar. Nasıl yapıyorsunuz siz. Annem suya yüzük at okuyarak yıka dedi. O sudan artırıp kendime de dokecekmisim

Her sabah kahvaltı yapmakla uyumak arasında gidip geliyorum. Tercihim kahvaltı oluyor amaç süt olsun

Bnce yarimsaat uyku herseye bedel. Yemek fln hikaye. 1 saat uyyorum gogusler tas oluyo. Ne yersem yiyimgun icinde oyle olmuyo.

Kızlar bebeğim ağzına sütü alıyor ve bazzen çok sonra yutuyor bazende emerken nefesalmayı unutuyo genzine kaçıyo sizdede oluyormu

Bizimkide ilk çekişte sut cok oldugundan genzine kaciriyo basliyo oksurmeye ters cevirip sirtina vuruyorum. Gozleri fln aciloyo cocugun. Cok uzuluyorum. Alnini cekiyorum âma cok tikaniyo her emmede oluyo.

Ben mustelanın setini almıştım, şampuan, pişik kremi, masaj yağı, nemlendirici krem..hepsinden memnunum
Yaa bende de o setten var icinde pisik kremi oldugunun farkinda bilr degilim. Hic okumadim. Kac numara pisik kremi.

Şunu paylaşandan Allah bin kere razı olsunn kaç gündür gazdan kıvranan ponçik oğlum öyle rahatladı ki miss gibi uyuyo şuan.. iyi ki varsınız kızlarr!!
Ben de dün okudum biri yazmıştı acı elma yağıyla zeytinyağını karıştırıp masaj yaptım bu hareketlerle 2 bez doldurdu . O kadar rahatladı ki . Gerçekten allah razı olsun kim paylaştıysa . Okadar rahat bir gece geçirdim ki çok şükür

2 cocuklu olan anneler bebek arabasi nasil birsey aldiniz. Ben bebegimdeki sorun dedikleri yuzunden almamistim. Ama simdj iki cocukla bi yere gitmek cok zor 3 yasindaki kizimda kucak istiyor

kırkından çalmak diyorlar ona. Ama bugün tam kırk bizim. Yarısında da yüzük atıp yıkadım ben ama kendimi yikanadim kimsede demedi kendini de yıka diye sen yıkadınmi

Şunu paylaşandan Allah bin kere razı olsunn kaç gündür gazdan kıvranan ponçik oğlum öyle rahatladı ki miss gibi uyuyo şuan.. iyi ki varsınız kızlarr!!
işe yarıyor gerçekten ben annona, annona melinda sayesinde görüp denedik. burası şans bizim için gerçekten. annem ve kayınvalidem 15-20 gün kaldılar doğru düzgün gaz çıkarmayı bile öğretmeden gitmişler. gerçi kendileri de bilmiyordur o ayrıgaz çıkarmayı bile burada öğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…