- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.081
Alır canım korkma bende ilk her tıkandığında hemen kaldırıyordum o daha zararlıymış boyunları çok hassas olduğu için dikkat et. Ben tıkanınca memeyi çekiyorum kaşlarının ortasını hafiften kaldırıyorum geçiyor. Sütü hırsla çektikleri için oluyorNefes almayı unutması korkutuyo beni bayılmış gibi oluyo
Şunu paylaşandan Allah bin kere razı olsunn kaç gündür gazdan kıvranan ponçik oğlum öyle rahatladı ki miss gibi uyuyo şuan.. iyi ki varsınız kızlarr!!ikinci video da ardından geliyo onda masaj var canım.
Bigun benimki genzine kacirdi. Bi oksurdu sonra pit diye eller kollar dustu gozleri kapandi ay noluyoruz dedim korktum meger hanfendi uyuyomus aklimi yitiricektim bisi oldu diye nasi evirip ceviriyorum bi de cocugu elimdeKaşının ortasını okşuyorumda genzine kaçınca önce öksürüyo sonrada bayılmış gibi yapıyo akşım çıkıyo
gördüm linki tamamBurda başka birisi yazmıştı bende deneyip olumlu sonuç alınca yazmıştım herkesin işine yaramasi çok iyi oldu kuzularda rahatladı :)
Her sabah kahvaltı yapmakla uyumak arasında gidip geliyorum. Tercihim kahvaltı oluyor amaç süt olsun
Kızlar bebeğim ağzına sütü alıyor ve bazzen çok sonra yutuyor bazende emerken nefesalmayı unutuyo genzine kaçıyo sizdede oluyormu
Yaa bende de o setten var icinde pisik kremi oldugunun farkinda bilr degilim. Hic okumadim. Kac numara pisik kremi.Ben mustelanın setini almıştım, şampuan, pişik kremi, masaj yağı, nemlendirici krem..hepsinden memnunum
Bigun benimki genzine kacirdi. Bi oksurdu sonra pit diye eller kollar dustu gozleri kapandi ay noluyoruz dedim korktum meger hanfendi uyuyomus aklimi yitiricektim bisi oldu diye nasi evirip ceviriyorum bi de cocugu elimdeuyanmisntek gozu acik bana bakiyo saskin saskin bide napiyo bu diye ahhah o gun geldi aklima. Yaa annelik hem zor hem komikmis yasadikca gordukce daha da belli oluyo :) allah aklimizi fikrimizi korusun
Ben de dün okudum biri yazmıştı acı elma yağıyla zeytinyağını karıştırıp masaj yaptım bu hareketlerle 2 bez doldurdu . O kadar rahatladı ki . Gerçekten allah razı olsun kim paylaştıysa . Okadar rahat bir gece geçirdim ki çok şükürŞunu paylaşandan Allah bin kere razı olsunn kaç gündür gazdan kıvranan ponçik oğlum öyle rahatladı ki miss gibi uyuyo şuan.. iyi ki varsınız kızlarr!!
Biz bugün kirklancaz kızlar. Nasıl yapıyorsunuz siz. Annem suya yüzük at okuyarak yıka dedi. O sudan artırıp kendime
namaz tesbihi var ya 33 lü onlara 40 defa her bir boncuğunda 3 ihlas 1 Fatiha okuduk . Sonra o tesbihi bebeği yıkadığımız suyun kovasına attık . Önce bebeği yıkadık onla sonra içinde az bir şey ayırıp kendim banyoya girdim o suyu başımdan döküp üstüne de yıkqndım bu kadar ama benim 40 mi çıkmadı daha yarı kırk varmış yani 20. Günde yaptık . Ayrıca 40 ını 2 3 gün önceden dökersen bebek daha huzurlu olurmuş öyle diyorlar . Adettendir diyip yaptık işteBiz bugün kirklancaz kızlar. Nasıl yapıyorsunuz siz. Annem suya yüzük at okuyarak yıka dedi. O sudan artırıp kendime de dokecekmisim
Nasıl yapiyorsunuz ıbende denedim ama o kadar hareketli ki doğru düzgun yapamadimŞunu paylaşandan Allah bin kere razı olsunn kaç gündür gazdan kıvranan ponçik oğlum öyle rahatladı ki miss gibi uyuyo şuan.. iyi ki varsınız kızlarr!!
Ben yıkandım o kalan suylakırkından çalmak diyorlar ona. Ama bugün tam kırk bizim. Yarısında da yüzük atıp yıkadım ben ama kendimi yikanadim kimsede demedi kendini de yıka diye sen yıkadınmi
Canım sende yapsana Ayşe Önerin masajından bak herkes çok memnun kaldı :)Sinirlerim bozuldu bizimki yine ıkınmaktan çürüdüo kizardikca ben gülüyorum galiba kafayı yedim. Neyseki uyuyor uyurken ıkınıyor
işe yarıyor gerçektenŞunu paylaşandan Allah bin kere razı olsunn kaç gündür gazdan kıvranan ponçik oğlum öyle rahatladı ki miss gibi uyuyo şuan.. iyi ki varsınız kızlarr!!
Gerçekten. Mı hani şu saat yönüne doğru vs. Ben denedim ama olmadibeceremedimmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?