- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.101
Bnce yarimsaat uyku herseye bedel. Yemek fln hikaye. 1 saat uyyorum gogusler tas oluyo. Ne yersem yiyimgun icinde oyle olmuyo.
Bizimkide ilk çekişte sut cok oldugundan genzine kaciriyo basliyo oksurmeye ters cevirip sirtina vuruyorum. Gozleri fln aciloyo cocugun. Cok uzuluyorum. Alnini cekiyorum âma cok tikaniyo her emmede oluyo.
Yaa bende de o setten var icinde pisik kremi oldugunun farkinda bilr degilim. Hic okumadim. Kac numara pisik kremi.
Ben yapmadım valla bugun yaparım amaBen yıkandım o kalan suyla
Uzun diş macunu gibi pakette olan pişik kremi canımBnce yarimsaat uyku herseye bedel. Yemek fln hikaye. 1 saat uyyorum gogusler tas oluyo. Ne yersem yiyimgun icinde oyle olmuyo.
Bizimkide ilk çekişte sut cok oldugundan genzine kaciriyo basliyo oksurmeye ters cevirip sirtina vuruyorum. Gozleri fln aciloyo cocugun. Cok uzuluyorum. Alnini cekiyorum âma cok tikaniyo her emmede oluyo.
Yaa bende de o setten var icinde pisik kremi oldugunun farkinda bilr degilim. Hic okumadim. Kac numara pisik kremi.
Bende de olmadı. Bende beceremedimBen denedim bende de olmadı
Ne güzel zaman geçirmişsiniz öyle şimdiden alışırsın zaten ilerde daha rahat edersiniz işitme testini neden gecemiyo kulağında su falan mı var acaba ses duyduğunda tepki veriyomuKızlar çok mutluyum
Doktor dönüşü kahvaltıya gittik, bebeğim yokken hep gidip çok sevdiğimiz yere
Başardık çok mutluyum, yarı bebek arabasında yarı emzirme önlüğü ile emzirme pozisyonunda takıldık
Dönüşte babaannesine uğradık
Akşam da şehir merkezinde sahile gidio bi turlamayı planlıyoruz
O kadar iyi geldi o kadar iyi hissettim ki, artık tıkılmayacağım eve
İşştme testini geçemedik yine, 3. İçin devlet hastanesine yönlendirdiler randevu alcaz
3100 olmuş, 10 günde yaklaşık yarım kilo almış, doktor çok iyi beslenmişsin dedi
Çok mutluyum, geceki uykusuzluk karamsarlık geçti gitti
3200 ü geçsin kangurusuna koyup fink finl gezcez kızımla
Gezen bi çift olduğumuz için zor geldi evde olmak ama artık daha umutlu bakıyorum hayata
Her şey güzel olacak inş, biraz da uyku düzene girerse süper
Ne guzelll !!! Dün ben çıktım dışarıya ablamla. Uyuttum çıktım yolda uyandı çığlık çığlık uyandı. Pazara ugramam lazımdı sacmasapan yerlerde emzirmek zorunda kaldım. Pazarda herkes bu çocuk dışarı çıkarılır mi. Ayy niye dışarı çıkardınız. Bu çocuk hasta mı. Sinir krizi geçirdim. Ablam hepsini tersledi. Cok sinir oldum. Kızdım oğluma ama sonradan sevdim tabi üzüldüm kızdığım için.Kızlar çok mutluyum
Doktor dönüşü kahvaltıya gittik, bebeğim yokken hep gidip çok sevdiğimiz yere
Başardık çok mutluyum, yarı bebek arabasında yarı emzirme önlüğü ile emzirme pozisyonunda takıldık
Dönüşte babaannesine uğradık
Akşam da şehir merkezinde sahile gidio bi turlamayı planlıyoruz
O kadar iyi geldi o kadar iyi hissettim ki, artık tıkılmayacağım eve
İşştme testini geçemedik yine, 3. İçin devlet hastanesine yönlendirdiler randevu alcaz
3100 olmuş, 10 günde yaklaşık yarım kilo almış, doktor çok iyi beslenmişsin dedi
Çok mutluyum, geceki uykusuzluk karamsarlık geçti gitti
3200 ü geçsin kangurusuna koyup fink finl gezcez kızımla
Gezen bi çift olduğumuz için zor geldi evde olmak ama artık daha umutlu bakıyorum hayata
Her şey güzel olacak inş, biraz da uyku düzene girerse süper
bize de dün doktor gaviscon verdi supherim vardı yazını okuyunca geçti saol canim birde benim oğlan 3cm uzamış ama az kilo almış 600 gr doktor kilo alımı artmalı dedi yetersiz buldu.Sutum yetiyor aslında ama çok kusuyor reflüsü varmis çok moralim bozuluyor her kustugundaEVet kullanılıyor gebelikte kullanılan ilaçların çocugu bebekte de kullanılabiliyor gaviscon gibi mesela. Senin sıkı bir dışkılama düzenine ihtiyacın var aslında ama nasıl yapsak ki?? Kaka düzeni ne zaman bozuldu düzenli miydi önceden kaç kere yapıyordu günde??
Bnmkide çok kusuyor. Pazartesi günü göturucem sorucam doktora. Bazen kesik süt gibi kusuyor. Bazen emdiği sutu tamamen kusuyor. Refluden supheleniyorum.bize de dün doktor gaviscon verdi supherim vardı yazını okuyunca geçti saol canim birde benim oğlan 3cm uzamış ama az kilo almış 600 gr doktor kilo alımı artmalı dedi yetersiz buldu.Sutum yetiyor aslında ama çok kusuyor reflüsü varmis çok moralim bozuluyor her kustugunda
Sofiye sormuşsun ama bende soylim dedim 6 aya kadar cekilebiliyo diye biliyorum ama.ne kadar erken o kadar iyi yanı geç kalmış sayilmazsinBnmkide çok kusuyor. Pazartesi günü göturucem sorucam doktora. Bazen kesik süt gibi kusuyor. Bazen emdiği sutu tamamen kusuyor. Refluden supheleniyorum.sofiarya cnm bugün kirkimiz cikiyo ya kalça cikikligi için pazartesi göturucem geç kalmış olur muyuz. Unuttum ben onu ya
Kardesimde üç aya kdr dedi benden önce doğurdu tecrübeli tabiSofiye sormuşsun ama bende soylim dedim 6 aya kadar cekilebiliyo diye biliyorum ama.ne kadar erken o kadar iyi yanı geç kalmış sayilmazsin
Yaptım canım dün akşam bir de bu sabah yaptım 5 dk sonra bezi doldurdu yeni bez yetistiremedim yatagimiza saldiCanım sende yapsana Ayşe Önerin masajından bak herkes çok memnun kaldı :)
Valla ellerimi yağladım yatırdım yaptım ama şimdi yine krizi tuttuNasıl yapiyorsunuz ıbende denedim ama o kadar hareketli ki doğru düzgun yapamadim
Çok sevindim gerçekten rahat bir nefes almışsindir :)Yaptım canım dün akşam bir de bu sabah yaptım 5 dk sonra bezi doldurdu yeni bez yetistiremedim yatagimiza saldiçok şükür. Allah'tan koruyucu vardi
Olsun sende bunda tecrübe edipmikinciyi rahat buyutursun :)Kardesimde üç aya kdr dedi benden önce doğurdu tecrübeli tabibenim bişey bldigim yok malum pek pinpirikliyim ilk doğduğunda sivilce çıktı diye de Dr ye götürdüm dalga geçti Dr
Ay evet canım bir de sabah mamasina yine zeytintagi koymuştum bi çay kaşığı o da baya etkiledi yine 2 gün koymamayi düşünüyorum şimdi. Kakasi baya sulu olmus cunku. Hadi bakalım inşallah artik kendisi yaparÇok sevindim gerçekten rahat bir nefes almış sindirim :)
3 gün yıkanmadan götürdüm halbukiNe güzel zaman geçirmişsiniz öyle şimdiden alışırsın zaten ilerde daha rahat edersiniz işitme testini neden gecemiyo kulağında su falan mı var acaba ses duyduğunda tepki veriyomu
Bizimkine reflu dedi doktor gaviscon başladı kilo alımı nasıl bizim az çünkü çok kusuyorBnmkide çok kusuyor. Pazartesi günü göturucem sorucam doktora. Bazen kesik süt gibi kusuyor. Bazen emdiği sutu tamamen kusuyor. Refluden supheleniyorum.sofiarya cnm bugün kirkimiz cikiyo ya kalça cikikligi için pazartesi göturucem geç kalmış olur muyuz. Unuttum ben onu ya
O işitme testinde hiç kipirdamamasi gerekiyor benimki yüzüne takılan aparatları emmeye kalktı sonra sağdığım sutu verdim öyle durdu kıpırdamadan. Böl bol süt sağıp derin dondurucuya koyucam dışarıda vericem. Bi yolunu bulucaz artıkYarın işitme testi var, 18 günlük olcaz
Benim de tamamen senin gibi her an memede durmak isteyen bebeğim var
Yarın bi çılgınlık yapıp doktor dönüşü kahvaltıya gidelim istiyom, hayata karışmak istiyorum artık, doktor dışı çıkmadık hiç
Nasıl olur bilmem, emzirme önlüğü emzik takılcaz
Çok huysuz bu akşam yarın da böyle olursa yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?