2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sırtına vurma canım o tehlikeliymiş kendisi öksürüp atacak eğer çok kötü duru ma gelirsede başaşağı çevirip ilk yardım yapacağız Allah korusun

Uzun diş macunu gibi pakette olan pişik kremi canım
Her alt açmada sürüyom çok şükür pişik olmadı henüz

Kızlar çok mutluyum
Doktor dönüşü kahvaltıya gittik, bebeğim yokken hep gidip çok sevdiğimiz yere
Başardık çok mutluyum, yarı bebek arabasında yarı emzirme önlüğü ile emzirme pozisyonunda takıldık
Dönüşte babaannesine uğradık
Akşam da şehir merkezinde sahile gidio bi turlamayı planlıyoruz
O kadar iyi geldi o kadar iyi hissettim ki, artık tıkılmayacağım eve

İşştme testini geçemedik yine, 3. İçin devlet hastanesine yönlendirdiler randevu alcaz
3100 olmuş, 10 günde yaklaşık yarım kilo almış, doktor çok iyi beslenmişsin dedi
Çok mutluyum, geceki uykusuzluk karamsarlık geçti gitti
3200 ü geçsin kangurusuna koyup fink finl gezcez kızımla
Gezen bi çift olduğumuz için zor geldi evde olmak ama artık daha umutlu bakıyorum hayata
Her şey güzel olacak inş, biraz da uyku düzene girerse süper

sofiarya canım Bugun bebeğimin göğsünü dinledim hırıltı vardı . Acaba doktora götürsem mi yoksa normal mi hırıltı olması . Her şeyde doktora koşup doktoru da bıktırmak istemiyorum . Endişe ettim ama

Ne güzel zaman geçirmişsiniz öyle şimdiden alışırsın zaten ilerde daha rahat edersiniz işitme testini neden gecemiyo kulağında su falan mı var acaba ses duyduğunda tepki veriyomu

Ne
Ne guzelll !!! Dün ben çıktım dışarıya ablamla. Uyuttum çıktım yolda uyandı çığlık çığlık uyandı. Pazara ugramam lazımdı sacmasapan yerlerde emzirmek zorunda kaldım. Pazarda herkes bu çocuk dışarı çıkarılır mi. Ayy niye dışarı çıkardınız. Bu çocuk hasta mı. Sinir krizi geçirdim. Ablam hepsini tersledi. Cok sinir oldum. Kızdım oğluma ama sonradan sevdim tabi üzüldüm kızdığım için.

bize de dün doktor gaviscon verdi supherim vardı yazını okuyunca geçti saol canim birde benim oğlan 3cm uzamış ama az kilo almış 600 gr doktor kilo alımı artmalı dedi yetersiz buldu.Sutum yetiyor aslında ama çok kusuyor reflüsü varmis çok moralim bozuluyor her kustugunda

Bnmkide çok kusuyor. Pazartesi günü göturucem sorucam doktora. Bazen kesik süt gibi kusuyor. Bazen emdiği sutu tamamen kusuyor. Refluden supheleniyorum. sofiarya cnm bugün kirkimiz cikiyo ya kalça cikikligi için pazartesi göturucem geç kalmış olur muyuz. Unuttum ben onu ya

Sofiye sormuşsun ama bende soylim dedim 6 aya kadar cekilebiliyo diye biliyorum ama.ne kadar erken o kadar iyi yanı geç kalmış sayilmazsin

Sofiye sormuşsun ama bende soylim dedim 6 aya kadar cekilebiliyo diye biliyorum ama.ne kadar erken o kadar iyi yanı geç kalmış sayilmazsin
Kardesimde üç aya kdr dedi benden önce doğurdu tecrübeli tabi benim bişey bldigim yok malum pek pinpirikliyim ilk doğduğunda sivilce çıktı diye de Dr ye götürdüm dalga geçti Dr

Kardesimde üç aya kdr dedi benden önce doğurdu tecrübeli tabi benim bişey bldigim yok malum pek pinpirikliyim ilk doğduğunda sivilce çıktı diye de Dr ye götürdüm dalga geçti Dr
Olsun sende bunda tecrübe edipmikinciyi rahat buyutursun :)
Ben ilk çocuğum aglayinca panik olurdum susturamazdimda şimdi aglasada çok rahatım o yuzden kıZımda rahat kucağıma aldigim anda susuyo :)

Ne güzel zaman geçirmişsiniz öyle şimdiden alışırsın zaten ilerde daha rahat edersiniz işitme testini neden gecemiyo kulağında su falan mı var acaba ses duyduğunda tepki veriyomu
3 gün yıkanmadan götürdüm halbuki
Uyanıktı belki ondan, ani seslerde irkiliyo
Doktor o cihaza güven olmuyo kafana takma hiç dedi
Onu da geçip bi rahatlasak

Bizimkine reflu dedi doktor gaviscon başladı kilo alımı nasıl bizim az çünkü çok kusuyor

O işitme testinde hiç kipirdamamasi gerekiyor benimki yüzüne takılan aparatları emmeye kalktı sonra sağdığım sutu verdim öyle durdu kıpırdamadan. Böl bol süt sağıp derin dondurucuya koyucam dışarıda vericem. Bi yolunu bulucaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…