- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.121
Bütün gün evde yarı çıplak bir vaziyette dolaşıyoruz düzene girsin artık bizde bebeğimizle kaldığımız yerden hayata devam edelimaynı sorular benim içinde geçerli.sanki bu süreç hiç bitmeyecek gibi geliyor
Emzirirken yapıldı bizimkisi hareket etmesin ddiye doktor öyle dediyse zaten sorun yok3 gün yıkanmadan götürdüm halbuki
Uyanıktı belki ondan, ani seslerde irkiliyo
Doktor o cihaza güven olmuyo kafana takma hiç dedi
Onu da geçip bi rahatlasak
Bu arada benimki hiç yikanmadan gitti ama yinede kulağında su vardi3 gün yıkanmadan götürdüm halbuki
Canım ilkinde bizde geçemedik ikincisinde 1 saat uğraştı geçemiyordu hiç kımıldamadı ağlamadı da uyanıktı ama. sonra sızdı uyuyunca biranda yükselip geçti testi. Kımıldamamaktan ziyade uyuması lazım3 gün yıkanmadan götürdüm halbuki
Canım kalça ultrasonunun tam zamanın42.günmüş aslında ama ülkemizde bazıları birinci ay bazıları ikinci ayı uygun görüyormuş, bizim doktor 2. Ayda çekicekleri dedi, gecikmiş sayılmazsın yaniBnmkide çok kusuyor. Pazartesi günü göturucem sorucam doktora. Bazen kesik süt gibi kusuyor. Bazen emdiği sutu tamamen kusuyor. Refluden supheleniyorum.sofiarya cnm bugün kirkimiz cikiyo ya kalça cikikligi için pazartesi göturucem geç kalmış olur muyuz. Unuttum ben onu ya
BEN De pespese 5 cocuk ostiyordum simdi ikinci icin en az 5 yil diyorumBende arkasında hemen ikinxiyi istiyordum hamileyken ama şu anda tamemen fikrim değişti tek çocuk yeter diyorum. İlerde ne düşünürüm bilmiyorum ama. Çok eziyrtliymis bebek bakmak
Bastirmiyomusun acaba belki de gazı yok huyu öyle dicemde değildir inşallahANNONA canım masaj benim bebekte hiç işe yaramadı, acaba neyi yanlış yapıyorum.. mustelanın masaj yağıyla yaptım, dünden beri çok uykusuzum hiç durmuyor uyumuyor, başım çatladı agrıdan
Valla iyi cesaret sendeki :) ikinci sakin olur belkiBEN De pespese 5 cocuk ostiyordum simdi ikinci icin en az 5 yil diyorumtabi bazen aklima esiyor aman diyorum teke bakmakta zor ikiye bakmak da Zor. 5-6 ay sonra ikinciye hamile kalayim beraber buyusunler, zorluklarinda topluca atlatiyim diyorum. Kafam cok karisik
Sen 2-3 gün bekleme hiç günde 2 kere kullan travacortu benceCanım orası sıkıntı oldu zaten ben numara almadan gittiğim için rica minnet baktı doktor bana anlatırken birisi içeri girdi mevzu karıştı ama sudocrem i 2-3 gün kullan sonra geçmezse travacort mu yravazol mu ne iste onu kullan dedi ama gunde su kadar kullan diye birsey demedi diyemedi.
Bende senin bana cevabını görmeden önce bebisin poposunu beyaz sabun ile yikadim 1 kere eşim daha kudurmazdı sabun dedi bende sonrasında sadece duru şu ile yikadim. Normal zamanda zaten suly pamuk ile temizliyorum altını çok sulu nemli kalırsa poposu tuvalet kağıdıyla kurtuluyorum ve pişik kremini sürüyorum. Ama çok fena oldu fotosunu çekip gönderecektim ama insanın baktıkça içi aciyoo
Oh ohh Negüzel işte dokunma uyusun yavrucuk. Hatta bu uzun uykuları geceye denk geliyorsa hele hiç elleme ilerde rahat edersinOğlum yarın 40 günlük olcak. Uyku saatleri nadir de olsa dört beş saati buluyor. Bu süre de uzaması normal mi acaba.sofiarya . Böyle olan var mi
Göğsü olduğundan emin misin burnu genzi falan olmasın?? Göğsü diyorsan mutlaka götür ihmale gelmezsofiarya canım Bugun bebeğimin göğsünü dinledim hırıltı vardı . Acaba doktora götürsem mi yoksa normal mi hırıltı olması . Her şeyde doktora koşup doktoru da bıktırmak istemiyorum . Endişe ettim ama
Yok yok ben 2 aylıkken götürücem mesela geç değilBnmkide çok kusuyor. Pazartesi günü göturucem sorucam doktora. Bazen kesik süt gibi kusuyor. Bazen emdiği sutu tamamen kusuyor. Refluden supheleniyorum.sofiarya cnm bugün kirkimiz cikiyo ya kalça cikikligi için pazartesi göturucem geç kalmış olur muyuz. Unuttum ben onu ya
Hımm reflüsü kilo alımını etkiliyor demekkibize de dün doktor gaviscon verdi supherim vardı yazını okuyunca geçti saol canim birde benim oğlan 3cm uzamış ama az kilo almış 600 gr doktor kilo alımı artmalı dedi yetersiz buldu.Sutum yetiyor aslında ama çok kusuyor reflüsü varmis çok moralim bozuluyor her kustugunda
Ne
Ne guzelll !!! Dün ben çıktım dışarıya ablamla. Uyuttum çıktım yolda uyandı çığlık çığlık uyandı. Pazara ugramam lazımdı sacmasapan yerlerde emzirmek zorunda kaldım. Pazarda herkes bu çocuk dışarı çıkarılır mi. Ayy niye dışarı çıkardınız. Bu çocuk hasta mı. Sinir krizi geçirdim. Ablam hepsini tersledi. Cok sinir oldum. Kızdım oğluma ama sonradan sevdim tabi üzüldüm kızdığım için.
İnsallah :)Valla iyi cesaret sendeki :) ikinci sakin olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?