2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
3 gün yıkanmadan götürdüm halbuki
Uyanıktı belki ondan, ani seslerde irkiliyo
Doktor o cihaza güven olmuyo kafana takma hiç dedi
Onu da geçip bi rahatlasak
Canım ilkinde bizde geçemedik ikincisinde 1 saat uğraştı geçemiyordu hiç kımıldamadı ağlamadı da uyanıktı ama. sonra sızdı uyuyunca biranda yükselip geçti testi. Kımıldamamaktan ziyade uyuması lazım

Canım kalça ultrasonunun tam zamanın42.günmüş aslında ama ülkemizde bazıları birinci ay bazıları ikinci ayı uygun görüyormuş, bizim doktor 2. Ayda çekicekleri dedi, gecikmiş sayılmazsın yani

ANNONA canım masaj benim bebekte hiç işe yaramadı, acaba neyi yanlış yapıyorum.. mustelanın masaj yağıyla yaptım, dünden beri çok uykusuzum hiç durmuyor uyumuyor, başım çatladı agrıdan

Bugun oglum iyi uyudu ama disardaydik hep arabasinda uyudu. Yani annesi dinlenemedigi gibi gezmekten daha da yoruldu. Umarim gece burnumdan getirmez uyumayarak

Bende arkasında hemen ikinxiyi istiyordum hamileyken ama şu anda tamemen fikrim değişti tek çocuk yeter diyorum. İlerde ne düşünürüm bilmiyorum ama. Çok eziyrtliymis bebek bakmak
BEN De pespese 5 cocuk ostiyordum simdi ikinci icin en az 5 yil diyorum tabi bazen aklima esiyor aman diyorum teke bakmakta zor ikiye bakmak da Zor. 5-6 ay sonra ikinciye hamile kalayim beraber buyusunler, zorluklarinda topluca atlatiyim diyorum. Kafam cok karisik

Bastirmiyomusun acaba belki de gazı yok huyu öyle dicemde değildir inşallah

Valla iyi cesaret sendeki :) ikinci sakin olur belki

Sen 2-3 gün bekleme hiç günde 2 kere kullan travacortu bence

Göğsü olduğundan emin misin burnu genzi falan olmasın?? Göğsü diyorsan mutlaka götür ihmale gelmez

Yok yok ben 2 aylıkken götürücem mesela geç değil

Hımm reflüsü kilo alımını etkiliyor demekki gavisconu mutlaka kullan kusmaları yine aynı şiddetle devam ederse tekrar götür ek şuruplar var onlardan da verir motilium debridat gibi. Mama falan da şakın verme emzirmeye devam

Sizsiniz hasta olan deseydinn

Kızlar doktorunuz size detaylı bilgi veriyor mu yoksa siz sordukça mı cevaplıyor?
Bizim ilk bebek ve ben her ay gittiğimde bana önümüzdeki ayla ilgili detaylı bilgi versin istiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum?

1 aylik kilo kontrolu yaptiranlar kilo alimini dogdugu kiloya goremi bakiyolar yoksa hastaneden ciktiginiz kiloya goremi

Bugun bebegim 2-3 kere kustu hicbirinde de yaninda değildim. Acaba midesini mi üşüttü hergun duş aldırmaya başladım aksam yatmadannonce ve her bes degisiminde poposunu yıkamaya basladim. Hasta mi ettim ysvrumu ? ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…