2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Olsun sende bunda tecrübe edipmikinciyi rahat buyutursun :)
Ben ilk çocuğum aglayinca panik olurdum susturamazdimda şimdi aglasada çok rahatım o yuzden kıZımda rahat kucağıma aldigim anda susuyo :)
İnsallah. Dışarda aglayinca çok panik oluyorum. İnsanlarda öküz gibi bakıyor çocuk ağlarken.
Canım kalça ultrasonunun tam zamanın42.günmüş aslında ama ülkemizde bazıları birinci ay bazıları ikinci ayı uygun görüyormuş, bizim doktor 2. Ayda çekicekleri dedi, gecikmiş sayılmazsın yani
Burda okudum da aklıma geldi yoksa unutmuştum için m rahatladı cnm sagol
Bizimkine reflu dedi doktor gaviscon başladı kilo alımı nasıl bizim az çünkü çok kusuyor
Hafta içi tartildi beş buçuk kiloya ulaşmış. 3800 doğmuştu. Kırk gunluk

Kizlar 40 banyosu, 40lamak adetten inançtan ibaret degil mi? Ben bir sey yapmayı düşünmüyorum da.

Bastirmiyomusun acaba belki de gazı yok huyu öyle dicemde değildir inşallah
Bastırıyorum karın duvarını itiyor ama yok pırtlatmıyor, sinirimden ağlıyorum şu an deli oldum, omzumda evin içinde yürüyerek pışpış halindeydim sürekli, dizlerimde hal kalmadı

Bugun bebegim 2-3 kere kustu hicbirinde de yaninda değildim. Acaba midesini mi üşüttü hergun duş aldırmaya başladım aksam yatmadannonce ve her bes degisiminde poposunu yıkamaya basladim. Hasta mi ettim ysvrumu ? ((
Canım fazla geliyo demekki dün benimki emerken bir anda kutu daha meme agzindayken neye uğradığını sasirdim :)) bikacgundur de kusuyo fazlasını

Bastırıyorum karın duvarını itiyor ama yok pırtlatmıyor, sinirimden ağlıyorum şu an deli oldum, omzumda evin içinde yürüyerek pışpış halindeydim sürekli, dizlerimde hal kalmadı
Yediğin yemeklerin üstüne kimyon at dedi bana kuzenim onun kızı kolikti biraz rahatlatiyo demişti

Canım fazla geliyo demekki dün benimki emerken bir anda kutu daha meme agzindayken neye uğradığını sasirdim :)) bikacgundur de kusuyo fazlasını
O yuzden mi dersin ya doktor da fazlasini kusar demisti. Ama midesini üşütmüş olabileceğinden endiseleniyorum

Canım ben oğlumda yapardım ve ise yarardı ama herzaman değil. Mesela sabah erken yaptigimda ise yarıyor hemen hem gazi çıkarıyordu hemde sesli şekilde batırıyordu ortalığı. Ama diğer saatlerde çok ise yaramıyordu sanki.
Dun gece kızım çok fenaydı 15 günü geçtik gaz sancılarımız başladı sanırım. Bende gece denedim ama bi ise yaramadi. Sabah da yine deneyeyim dedim yine ise yaramadi. ama bacaklarini karnina dogru ittigimde daha az aglayip rahat ikinmaya calisiyordu yarayacağı saat var eminim o yüzden ara ara masajı yapmaya calisiyorum.
Gerçi bende ishal olmuşum karnım ağrıyor acaba o yüzden mi huzursuzlugu diye düşünmeye başladım.

Sen 2-3 gün bekleme hiç günde 2 kere kullan travacortu bence

Tamam canım dediğin gibi yapayım.sabah akşam sureyim saolsin.
Birde bu bağırsak sesleri normal mi gerçi o sesleri duyduğumdan beri kızım hiç durmuyor çok yoruyor hep kucagimda olduğu için oğlum da huzursuzlanmaya başladı.

Bende aynı durumdayım 2 gündür dışarı çıkarıyorum daha asansörde uyuyo eve dönüyorum anahtarla kapıyı açmaya çalışırken başlıyo bas bas bağırmaya deli olcam.. ne yapcaz böyle yaa? Bi de acı elma yağını nasıl kullancaz biliyo musun?

Yediğin yemeklerin üstüne kimyon at dedi bana kuzenim onun kızı kolikti biraz rahatlatiyo demişti
Valla kuzucum olmayınca olmuyor demek ki ben kaşık kaşık yiyorum kimyonu neredeyse, rezene- kimyonlu rezene-papatya vs içmediğim şey kalmıyor.. babasına çekti bizimki herhalde

Ben de sabah saatlerinde yapsam iyi olacak, ya benim oğlan gece dört gibi yapıyor kakasını ama yarım saat geçmeden yine başlıyor kıvranmaya.. bende de Doğumdan beri hep gaz var, patik çorap ne varsa giyiyorum, sıcaktan içime fenalıklar geliyor ama yine sancılı bir bebek yine gazlı bir bebek (

Çilemiz sanırım çekicez acı elma yağını ikişer damla ayak altlarındaki sürüyorum, üç dört damla da karnına canım.. masajla yediriyorum güzelce, o da yarım saat idare ediyor.. Yaa iki yıla kadar sürebilirmiş böyle

Canım elma yağını direk mi sürüyorsun. Bana kuzenim saf zeytinyağıyla karıştırıp sür dedi . Bebeği rahatsız eder dedi oyuzden öyle yaptım . Direk sürünce daha mı etkili acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…