2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanımlar sezaryen olalı sadece 6 gün oldu bende bir damla bile kanama yok hatta sarıya döndü rengi bu göbek nasıl gidecek o zaman Bide doğduğundan bu yana gaz sancımız başladı çok erken değil mi

Emiyorken hava yutuyordur,aynısı benim kızda da var çünkü resmen ötüyor çocuğun barsakları,birçok şey gibi bu da normal ve yapacak çok fazla birşey de Yok bu duruma

Canım elma yağını direk mi sürüyorsun. Bana kuzenim saf zeytinyağıyla karıştırıp sür dedi . Bebeği rahatsız eder dedi oyuzden öyle yaptım . Direk sürünce daha mı etkili acaba
Kuzum abimin eşi çocuk doktoru, kızına öyle direk sürüyordu. Bizimkine yarım saat fayda ediyor anca işte, sen de direk sür.. zeytinyağı kıyafetleri boyamıyor mu?

Yavr
Fışkırır kusmasi usutunce canım rahat ol
yaninda degildim iste o yuzden gormedim nasil kustugunu iki sefer yuz ustu yatirmistim onda kusmus yatagin islakligindan fark ettim. Bir sefer de omzuma kustu ama ters donuk oldugu icin yine fark etmedim

Benim yavru bugun butun gun uyudu nerdeyse. Gece uyumayacak diye cok korkuyorum ben uyuyamadim hic gündüz

Yavr

yaninda degildim iste o yuzden gormedim nasil kustugunu iki sefer yuz ustu yatirmistim onda kusmus yatagin islakligindan fark ettim. Bir sefer de omzuma kustu ama ters donuk oldugu icin yine fark etmedim
Yok canım ya bak benimkide yapiyo omzum hep kusmuk günde kaç kez değiştiriyorum bilmem fazlasını atıyor emin ol çünkü benimkide bikacgundur yapiyo öncesinde kusmuyodu

Yavr

Az önce benimkini uyuttum diğer odaya gittim bi geldim uyanık ve bi oluk kusmuş maşallah. Sıkma canını canım usutmemistir o dana gibi yiyorlar o yüzden oluyor

Bütün gün evde yarı çıplak bir vaziyette dolaşıyoruz düzene girsin artık bizde bebeğimizle kaldığımız yerden hayata devam edelim
Benim Tek meme surekli disaridaymis. Tam memede uyuyor odasina Kadar kipirdatmadan goturmeye calisiyorum. Meme unutuluyor arada :) rezilim rezil...

Hanımlar sezaryen olalı sadece 6 gün oldu bende bir damla bile kanama yok hatta sarıya döndü rengi bu göbek nasıl gidecek o zaman Bide doğduğundan bu yana gaz sancımız başladı çok erken değil mi
Benimde öyle oldu sonra bı gun bı boşaldı noluyo dedim şimdide ara ara hala damla damla sulu sulu gelmeye devam ediyi

Kucakta öyle güzel uyuyorki beşiğe koyar koymaz tek gözü açıyor sonra basıyor çığlığı :) dün acayip bir kusması oldu resmen fışkırdı ilk defa oldu.Sanırım hızlı verdik mamayı.Yavrum şoka girdi kendiside öyle kusunca kıyamam ama bugün dinlendire dinlendire veriyorum sorun yok gibi çok şükür üşüttük sandım bende korktum.

Pazartesiyi iple çekiyorum.40 miz çıkıyorefsanenin gerçekleşmesini diliyorum

Canım bizim kırkımız çıktı bebeğim öyle uslu öyle sakin olduki, gaz problemimiz bitti, günde 18 uyuyor hem kendime bakabiliyorum hem evime sihirli bir değnek dokundu adeta ... demek isterdim lakin değneğin sihirsizi bana değmedi girdi adeta değişen hiçbişey yok

Sende ki cesaret maşallah 5 yıl sonra ancak cesaret edebildim ama herşey sil baştan oldu dediğin gibi belki de deli cesareti lazım bazen

Benimde öyle oldu sonra bı gun bı boşaldı noluyo dedim şimdide ara ara hala damla damla sulu sulu gelmeye devam ediyi
Kaç gün olmuştu canım bu söylediğin olduğunda

Ya bende saf saf maşallah maşallah diye diye okuyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…