- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.181
2 hafta kesin olmuştur çünkü kızım 12 gün yoğun bakımda yattı bu olduğunda yanimdaydiSende ki cesaret maşallah 5 yıl sonra ancak cesaret edebildim ama herşey sil baştan oldu dediğin gibi belki de deli cesareti lazım bazen
Kaç gün olmuştu canım bu söylediğin olduğunda
Ya bende saf saf maşallah maşallah diye diye okuyorum :))))
Ne bileyim sanki göbek kanama oldukça küçülecek gibi geliyor2 hafta kesin olmuştur çünkü kızım 12 gün yoğun bakımda yattı bu olduğunda yanimdaydi
Benimkide kaldı merak etme :)) göbek değilde resmen migdem kocamanNe bileyim sanki göbek kanama oldukça küçülecek gibi geliyor
Sende ki cesaret maşallah 5 yıl sonra ancak cesaret edebildim ama herşey sil baştan oldu dediğin gibi belki de deli cesareti lazım bazen
Kaç gün olmuştu canım bu söylediğin olduğunda
Ya bende saf saf maşallah maşallah diye diye okuyorum :))))
mama sütüm kalmadığı zaman takviye yapiyoruz ama çok nadir ilaca başladık bakalım birde balık yağına başladım inşallah kuzum kilo alır teşekkür edrimHımm reflüsü kilo alımını etkiliyor demekkigavisconu mutlaka kullan kusmaları yine aynı şiddetle devam ederse tekrar götür ek şuruplar var onlardan da verir motilium debridat gibi. Mama falan da şakın verme emzirmeye devam
kilo alımı çok güzel sizinkinin fazlasını kusuyor benceİnsallah. Dışarda aglayinca çok panik oluyorum. İnsanlarda öküz gibi bakıyor çocuk ağlarken.
Burda okudum da aklıma geldi yoksa unutmuştum için m rahatladı cnm sagol
Hafta içi tartildi beş buçuk kiloya ulaşmış. 3800 doğmuştu. Kırk gunluk
Dr mizde öyle söyledi ama ana yuregiiii kafamdan uyduruyorum belki ama sorcam gene dekilo alımı çok güzel sizinkinin fazlasını kusuyor bence
benim bebegim de sarilik kilo alimi çok iyi ama sarılık azalmıyor haftaya kontrole gidicez her şeyi denedim ama 9 oldu anca sarılığı rabbim miniklerimize yardım etsin inşallahGöbek bağı düştüüüüü, bugün 6 günlük kuzum
Doktora gidiyoz nolur sarılık azalmış olsun, mahvettik kendimizi eşimle
Nasıl heyecanli heyecanlı okudum ve mutlu olmuştum ki bir anda. Mutluluğum yarım kaldiCanım bizim kırkımız çıktı bebeğim öyle uslu öyle sakin olduki, gaz problemimiz bitti, günde 18 uyuyor hem kendime bakabiliyorum hem evime sihirli bir değnek dokundu adeta ... demek isterdimlakin değneğin sihirsizi bana değmedi girdi adeta değişen hiçbişey yok
Bir dik durabilsem neremin kaldığını anlayacağım :)) birde ilkinde neredeyse 10 ay sonra adet olmuştum buda öyle olursa sıkıntıBenimkide kaldı merak etme :)) göbek değilde resmen migdem kocaman
Bizim hatun daha 6 günlük neredeyse doğduğundan bu yana sıkıntılı:))) gaz problemimiz gitse çok tatlılarda o gaz sancısı yapıyo hep
Yok canım ya bak benimkide yapiyo omzum hep kusmuk günde kaç kez değiştiriyorum bilmem fazlasını atıyor emin ol çünkü benimkide bikacgundur yapiyo öncesinde kusmuyodu
Kizlar insallah oyledir. İnternetten kusmanin nedenlerine baktim da hic soyleyip sizin de icinizi karartmayim. Aksam aksam baya moralimi bozdu. Neden baktiysam bilmem.Az önce benimkini uyuttum diğer odaya gittim bi geldim uyanık ve bi oluk kusmuş maşallah. Sıkma canını canım usutmemistir o dana gibi yiyorlar o yüzden oluyor
Ayy bi alsaydim abdestimi gercekten. Malesef Namaz kilan kuran okuyan biri degilim ama şöyle dolanmak beni o kadar rahatsiz ediyor kiCanim zaten gusul alcaksin bebiside yika gitsin :))))
Ben becerdimmmm sonunda . Yuppi :)) bastırdım yaparken bagirsaklarindaki gazın gidişini hissettim resmen. Sonra zortladi. Rahatladimi peki hayirrr. Sabaha kadar zortlasa anca rahatlarAyy ama o kıpkırmızı ağlarken bi de biz bastırıp zorlamayalımneyse bir sonra ki sefere bastırarak yaparım bakalım olacak mı?
ilk zamanlar lohusa teri cok olur cnm. Kaç günlüksunuz blmiyrm ama ben ilk gunlee o kdr terliyodum Ki şimdi sıcaktan terliyorum sadece. Göbekteki çizgi bndede duruyo. Genital bolgem hala aynı duruyor. Koltuk altim.normale dönmüş gibi ve tüyler azalmış geldi bana bugün. Çatlaklarım da hala otoyol gibi duruyor. Bide doğururken de catlamisim ben. Yanlardan. Kırmızı kırmızı duruyor yeni olmuş belli. Hamilellikte olanlar mor renkte[/QUOTE]Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
Video da ki masajı mi yaptım cnm. Bende zeytinyağıyla yaptım yikadiktan sonra ama hemen gydireyim diye üstünde durmadim pek. Gazi olduğunda bende yapicam ondan. İnsallİn bizede faydası olueBen becerdimmmm sonunda . Yuppi :)) bastırdım yaparken bagirsaklarindaki gazın gidişini hissettim resmen. Sonra zortladi. Rahatladimi peki hayirrr. Sabaha kadar zortlasa anca rahatlar
Gelmedi canım çok şey denedim hala da uğraşıyorum ama yok
[/QUOTE]ilk zamanlar lohusa teri cok olur cnm. Kaç günlüksunuz blmiyrm ama ben ilk gunlee o kdr terliyodum Ki şimdi sıcaktan terliyorum sadece. Göbekteki çizgi bndede duruyo. Genital bolgem hala aynı duruyor. Koltuk altim.normale dönmüş gibi ve tüyler azalmış geldi bana bugün. Çatlaklarım da hala otoyol gibi duruyor. Bide doğururken de catlamisim ben. Yanlardan. Kırmızı kırmızı duruyor yeni olmuş belli. Hamilellikte olanlar mor renkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?