2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
2 hafta kesin olmuştur çünkü kızım 12 gün yoğun bakımda yattı bu olduğunda yanimdaydi

:))) gaz problemimiz gitse çok tatlılarda o gaz sancısı yapıyo hep

mama sütüm kalmadığı zaman takviye yapiyoruz ama çok nadir ilaca başladık bakalım birde balık yağına başladım inşallah kuzum kilo alır teşekkür edrim

kilo alımı çok güzel sizinkinin fazlasını kusuyor bence

benim
Göbek bağı düştüüüüü, bugün 6 günlük kuzum
Doktora gidiyoz nolur sarılık azalmış olsun, mahvettik kendimizi eşimle
benim bebegim de sarilik kilo alimi çok iyi ama sarılık azalmıyor haftaya kontrole gidicez her şeyi denedim ama 9 oldu anca sarılığı rabbim miniklerimize yardım etsin inşallah

Nasıl heyecanli heyecanlı okudum ve mutlu olmuştum ki bir anda. Mutluluğum yarım kaldi

Benimkide kaldı merak etme :)) göbek değilde resmen migdem kocaman
Bir dik durabilsem neremin kaldığını anlayacağım :)) birde ilkinde neredeyse 10 ay sonra adet olmuştum buda öyle olursa sıkıntı

:))) gaz problemimiz gitse çok tatlılarda o gaz sancısı yapıyo hep
Bizim hatun daha 6 günlük neredeyse doğduğundan bu yana sıkıntılı

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum

Yok canım ya bak benimkide yapiyo omzum hep kusmuk günde kaç kez değiştiriyorum bilmem fazlasını atıyor emin ol çünkü benimkide bikacgundur yapiyo öncesinde kusmuyodu

Az önce benimkini uyuttum diğer odaya gittim bi geldim uyanık ve bi oluk kusmuş maşallah. Sıkma canını canım usutmemistir o dana gibi yiyorlar o yüzden oluyor
Kizlar insallah oyledir. İnternetten kusmanin nedenlerine baktim da hic soyleyip sizin de icinizi karartmayim. Aksam aksam baya moralimi bozdu. Neden baktiysam bilmem.
Canim zaten gusul alcaksin bebiside yika gitsin :))))
Ayy bi alsaydim abdestimi gercekten. Malesef Namaz kilan kuran okuyan biri degilim ama şöyle dolanmak beni o kadar rahatsiz ediyor ki

Ayy ama o kıpkırmızı ağlarken bi de biz bastırıp zorlamayalım neyse bir sonra ki sefere bastırarak yaparım bakalım olacak mı?
Ben becerdimmmm sonunda . Yuppi :)) bastırdım yaparken bagirsaklarindaki gazın gidişini hissettim resmen. Sonra zortladi. Rahatladimi peki hayirrr. Sabaha kadar zortlasa anca rahatlar

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
ilk zamanlar lohusa teri cok olur cnm. Kaç günlüksunuz blmiyrm ama ben ilk gunlee o kdr terliyodum Ki şimdi sıcaktan terliyorum sadece. Göbekteki çizgi bndede duruyo. Genital bolgem hala aynı duruyor. Koltuk altim.normale dönmüş gibi ve tüyler azalmış geldi bana bugün. Çatlaklarım da hala otoyol gibi duruyor. Bide doğururken de catlamisim ben. Yanlardan. Kırmızı kırmızı duruyor yeni olmuş belli. Hamilellikte olanlar mor renkte[/QUOTE]

Ben becerdimmmm sonunda . Yuppi :)) bastırdım yaparken bagirsaklarindaki gazın gidişini hissettim resmen. Sonra zortladi. Rahatladimi peki hayirrr. Sabaha kadar zortlasa anca rahatlar
Video da ki masajı mi yaptım cnm. Bende zeytinyağıyla yaptım yikadiktan sonra ama hemen gydireyim diye üstünde durmadim pek. Gazi olduğunda bende yapicam ondan. İnsallİn bizede faydası olue

[/QUOTE]

O çatlakları hiç deme zaten hamileyken hiç bişey yoktu 0 çatlak diye seviniyordum zayıflayınca göneğimin altında gri kahve çatlakları gördüm ve şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…