2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

O çatlakları hiç deme zaten hamileyken hiç bişey yoktu 0 çatlak diye seviniyordum zayıflayınca göneğimin altında gri kahve çatlakları gördüm ve şok oldum [/QUOTE]
Benim göbegimin altı yanlara kdr çatlak. Bacağımın içleri mosmor çatlak. Baldırim aynı şekilde çatlak. Canlandır bı gözünde. Çok iğrenç Beyazkediiiiii

Kuzum abimin eşi çocuk doktoru, kızına öyle direk sürüyordu. Bizimkine yarım saat fayda ediyor anca işte, sen de direk sür.. zeytinyağı kıyafetleri boyamıyor mu?
Tamam canım artık öyle yapayım . Üstünü çıkarıp
Kuzum abimin eşi çocuk doktoru, kızına öyle direk sürüyordu. Bizimkine yarım saat fayda ediyor anca işte, sen de direk sür.. zeytinyağı kıyafetleri boyamıyor mu?
kıyafetlerini soyundurup yapıyorum genelde masajı . Kağıt havluyla bazen silip giydiriyorum bazen de teni emiyor belli olmuyor . Ama sadece elma yağıyla yapayım ozaman soyundurmaya da gerek kalmaz

Efsane ne? Kacirmisim
40 çıkınca sancısız,bol uykulu,gıkı çıkmayan bebekler...Bir esfaseneye göre öyleymiş..ben öyle yorumluyorum doğrusu..Herkes 40 ı çıkınca düzelecek diyince

Ayy ya bende nasıl heyecanla okudum..daha iki gün önce bu kız dert yaniyordu diyordum ne ara düzeldi diye..offff ...hayallerim hayallerrrr

benim

benim bebegim de sarilik kilo alimi çok iyi ama sarılık azalmıyor haftaya kontrole gidicez her şeyi denedim ama 9 oldu anca sarılığı rabbim miniklerimize yardım etsin inşallah
Benim gözlerinde var biraz, doktor bu aşamada önemsiz artık geççek o dedi
Tekrar tahlil de istemedi özellikle sordum bugün yine

Masajın bitince sıcak havlu da koy canım, ya da kiraz çekirdeği kesen varsa onu ısıtıp koy daha etkili oluyor

Kızlar bebeğim dün gece hiç uyumadı ağlayıp durdu. Ben de ishaldim yediğim bişey dokundu sanırım ona da bana da. Bugün de hep uykulu ve çok az emiyor 2 3 dk emip uyuyor. Acaba artık daha hızlı mı çekip bitiriyorlar ya ne diyorsunuz doktora mı götürsem
Hazır uyuyor ne güzel sen de uyu diyebilirsin uyuyamadım hiç hem misafirim vardı hem malum 3 yaşında bir kızım daha var

Bugün gezme konusunda aştık kendimizi, vur diyince öldürdük
Otomobili çok sevdi hep uyudu arada mızıldandı
Bebek arabasında da genelde uyudu
Ama emzik vermeseydim zor olurdı
Baya gezdik bugün, burda kiraz festivali var ona bile gittik (araba ile 40 dk mesafe)
Yarın evimizde duralım artık
Cesaret edince yapılıyo, inş alışçak kızım daha minikken gezmeye
Çok yorgun ve uykusuzum yalnız.. bu gece de yalnızız kimse kalmıyo
İnş uyuruz ya

Canım ağzını kontrol et, pamukçuk olabilir. 2 gün önce kızım öyleydi. Huysuz, iştahsız. Hatta bir ton kızdım el kadar bebeğe derdin ne diye pamukçukmuş kuzum öyle vicdan azabı duydum ki bugün farkedince. Tabi de görsün mutlaka

Aynı durumdayım, kafam kazan gibi şu anda uykusuzluktan bebek emerken falan uyuyakalırım bi yerine bi şey olur diye çok korkuyorum.. hele senin kızın da ilgi bekler, allah yardımcın olsun. Bebeklerin büyüme atakları oluyor belki seninki de atak geçiriyordur. Bak istersen Yenidoğanlarda büyüme atakları diye, allah yardımcımız olsun inşallah

Bizde bugun cok gezdik ve uyuduk. İnsallah gece de uyur yoksaben bittim ben de cok yorgunum.

@LastMadOnEarth canim sen de sütün yok diye stres yapma artik inan cok etkiliyor. Önemli olam bebegin sagligi. Oyle dusun fazlatakmamaya calis

Maşallah ya ideal anne modum ama 2 çocukla hala gerçekleştiremedik 3 4 kez falan çıktık bir ayda gezmek için. Bu arada emzirme önlüğü ile rahat ettin mi. Hiç kullanmamıştım aldım ebebekten geçen gün kullanacağım ama kullanışlı mı merak ediyprum.

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
gidecek o çizgiler canım. Hem de deli gibi terliyorum ve de iğrenç kokuyorum. Bizi bir hamam anca paklar

Benmde bi ayda dustu sanirim ictekiler gecen hafta ic camasrmda ip gordum
Icim rahatladi :) korkuyodum bi kurtulsaydik su ilk aylardan. Sikintilardan
Benim oğluş yarısını bir popisinde ki beze yarısını yeni bagladığım beze yapıyor
:)))) bez canavarlari suan gaz yuzundem oyle bir agladiki elim ayagim birbirine karisti istedigi kadar yapsin yeterki rahat olsunlar

Ya ağzı beyaz beyaz canım dili. Ben de şüphelenip ilaç aldım az az kullandım ama emin de değilim. Sen nasıl emin oldun bana süt izidir diyorlar ama baya beyaz hani
Valla benim de kazan eşim de yok hala gelmedi düşün beni. Çok canımı sıkıyor yemek yese dert etmicem ama azıcık emip yatıyor

Bebeklerinizin kusmuklari nasıl kızlar sadece sutmu çıkıyo yoksa hafif sümüksümu benimki sanki balgam kusuyo gibi sütle beraber sanki çok tükürüklu

Bizde bugun cok gezdik ve uyuduk. İnsallah gece de uyur yoksaben bittim ben de cok yorgunum.

@LastMadOnEarth canim sen de sütün yok diye stres yapma artik inan cok etkiliyor. Önemli olam bebegin sagligi. Oyle dusun fazlatakmamaya calis
Öyle kotuyum ki canım devamlı sagiyorum emziriyorum süt yok. Bebe desen zaten uyumuyo bi türlü. Başım zonkluyo inan ki makineye de camasirlarini attım onlar asılacak daha. Evi de pislik götürüyor. Saldim ben ya artik yetişemiyorum hiç bir yere hiç birseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…