2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sofiarya canım ya bu gaviscon hemen etki eder mi bizimki cok kusuyo artık süt müt kalmadı emmek kusmak gene emmek gene kusmak iki gündür kullanıyorum gaviscon daha fena oldu ya

Kesinlikle iyi ki almışım
Kahvaltıdayken mesela takıp emzirdim, bi taraftan da yedim
Yoksa nerde emzirirdim, eşimin dedesine girmiştik orda da taktım önlüğü emzirdim
Çok aktif kullancak gibiyim

Allah yardım etsin canım Yaa ne diyeyim bir an önce düzelirler inşallah

Bebeklerinizin kusmuklari nasıl kızlar sadece sutmu çıkıyo yoksa hafif sümüksümu benimki sanki balgam kusuyo gibi sütle beraber sanki çok tükürüklu
Canım baEn sırf süt bazen süt kesiği bazen de fışkırıyor inş kilo alımı iyidir

Kesinlikle iyi ki almışım
Kahvaltıdayken mesela takıp emzirdim, bi taraftan da yedim
Yoksa nerde emzirirdim, eşimin dedesine girmiştik orda da taktım önlüğü emzirdim
Çok aktif kullancak gibiyim
Çok saçma ama dışarda kahvaltıda emzirirken insanların tepkisi nasıl oldu. Biraz çekiniyorum ya. Eşim insanlar yadırgar diye hiç istemiyordu bence farketmezler bile gibi geliyor
Allah yardım etsin canım Yaa ne diyeyim bir an önce düzelirler inşallah
Amin canım ay yesin doysun valla razıyım cefasına

sofiarya canım çıktı mı sonuçlarınız iki hafta demiştin gerçi ama belki çıkmıştır.
Müsait olunca cevaplayabilir misin hakkını helal et çok rahatsız ediyoruz ama. Benim kız şimdi keşfettim ayakta yürürken ben okadar rahat ve uzun emiyor ki. Keyfi de gıcır. Ama oturduğum zaman gazı olup da memeyle kavga ederler ya hani aynı öyle yapıp sinirlenip ağlıyor ağzına da çok geldiği için korkuyor. Ama dediğim gibi ayakta yürürken hiç sıkıntı yok boğazına kaçmıyor bile. Ben bunu nasıl yorumlamalıyım. Yoksa bu çocuk ayakta emmeyi seviyor deyip deşmeyeyim mi olayı

Gittiğimiz yerle mi alakalı bilmiyom ama kimse bakmadı bile
Hastanede de kullanmıştım baktılar mı bilmiyom
Gerçi hiç takmam ben öyle şeyleri sonuçta meme kapalı emziriyom

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
Terlemek ne kelime bir de leş gibi kokuyorum. Deodorant kullanmayayım diyordum bebek tenime değiyor diye şimdi kullansam da fayda etmiyor vee kahverengi çizgi de hala olduğu gibi duruyor bugün47 gün oldu nezamsn geçecek ben de anlamadım

sofiarya canım ya bu gaviscon hemen etki eder mi bizimki cok kusuyo artık süt müt kalmadı emmek kusmak gene emmek gene kusmak iki gündür kullanıyorum gaviscon daha fena oldu ya
Hemen etki etmesi lazım,anlık etkili bir ilaç Çünkü aynı bizim kullandıklarımız gibi işte ama yeterli gelmeyecek muhtemelen o yüzden devam ediyordur kusmaları. Birkaç gün Daha kullan eğer ayni şiddetle devam ederse doktoruna götür tekrar başka ilaçlar ekler yanına daha iyi olur

Ay bende gezmek istiyorum şu rüzgardan çıkamıyorum .. Eskiden olsa çıkardım şimdi dahamı korkağım acaba yaa sadece hastaneye gittik sarılık zamanı odur budur evdeyim bunaldım gerçi ramazan zaten ama içim içime sığmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…