2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oğlum dun geceden beri iyi uyuyordu şuan gaz sancisindan kivraniyor. Masaj yaptım ise yaramadi. Emerken surekli genzine kaciriyor

Bende kendim tartılıp denetliyorum o civarda aldı gibi pazartesi götürcem bakalım

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum

Canım bende terliyorum ara ara ateş basması oluyor ve bi ter atıyorum.
17 gün oldu doğum yapali koltukaltomda kararma olmadi genital bolgeye de bakmadim ama daha gecmemistir. Gobegimdeki cizgi biraz hafifledi fakat hala belirgin.

7 Haziran’da çıkacak bekliyoruz canım ya. Senin Bebiş ayakta emmeyi seviyor bunu çok kişiden duydum şakın alıştırma öyle gider valla o kavga ede ede alışacak sakin ve sabırlı olmaya çalış

Ayy maşallah ne güzel yapmışsın konsepti Allah bağışlasın kuzucuğunu kısa kollu ne güzel sen neredesin canım ben bursadayım hala 1 ince takım 1 normal takım giydiriyorum battaniye de hep elimizde
Çanakkale cnm kısa kollu giydirmiyorum normalde çekeyim diye giydirdim zaten bu tişört ancak oldu on güne olmaz ama artık tek takım giydiriyorum ben yoksa terliyor ust degisiyorum sürekli. Battaniye de penye battaniye ya da muslin bez kullaniyorum.

Ne sonucu canım orayı okumadım hayırdır inşallah

Anladım canım rüzgar olmasa bursa iyi ama sürekli bir rüzgar var mecbur cam falan açıyoruz yoksa tek kat rahat edicez

Uzamış sarılığımız var yaa maalesef onun için bazı enzim testleri yapmışlardı onların sonucunu bekliyoruz
Hım anladım canım geçmiş olsun bazı bebeklerde uzun sürebiliyomuş hatta eskiler buna tene yerleşme diyormuş geçen gün eşimin yengesi dedi İnş sizde tertemiz atlatacaksınız bizimde düşmedi tam hala ama azaldı diye korkmuyorum 10 küsür le taburcu olduk bizle yatanlar 4 e düştü

sofiarya canım doktor bize büyüklere verilen gaviscondan yazmış eczacı kullanabilirsiniz dedi ama hala verirken aklımda şüphe var sıkıntı olur mu şu annelik baya zormus onu anladim cevapların için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…