2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok kabız oldum. Yaparken çok cnm aciyor ve kanıyor arkam. Doktorum kabız olma demisti . Kayısı yiyeyim diyorum oğlumun ztn karnindan sesler geliyor ishal gibi yapıyor napsam bilemedim. Gaz da ikiniyorum ikiniyorum çok nadir çıkıyor. Oğlum napsin ben boyleyken

Anladım canım rüzgar olmasa bursa iyi ama sürekli bir rüzgar var mecbur cam falan açıyoruz yoksa tek kat rahat edicez
Cnm Çanakkale rüzgarı meşhur ben arka odadan açiyorum pencere oturdugum yer kapalı hep o yüzden tek takım yeterli. Ve bu ruzdara mecbur alışacak hergun rüzgarlı çıkamadık dışari.

Bir şey kullanıyor musun canım. Ben aktardan çay aldım onu içiyorum gaz kolay benim. Kabız gibiyim ben de günde bir kez ama zor oluyor. Bir de siyah rengi demirden galiba. Doktor neden kabız olma dedi.

Aynen bende ben astımım bari çocuğum koklamasın alerjik bünyeli olmasın diye deoderant parfüm kullanmıyorum ama dediğin gibi kokuyorum , eskiden ölsem terden böyle kokmazdım tez zamanda eski halimize döneriz inşallah canım ya

Canım bende terliyorum ara ara ateş basması oluyor ve bi ter atıyorum.
17 gün oldu doğum yapali koltukaltomda kararma olmadi genital bolgeye de bakmadim ama daha gecmemistir. Gobegimdeki cizgi biraz hafifledi fakat hala belirgin.

Ter beni hem çok rahatsız ediyo hemde bazen üst değiştirmeye vaktim olmuyo buz gibi sırtımda kalıyo

Bir şey kullanıyor musun canım. Ben aktardan çay aldım onu içiyorum gaz kolay benim. Kabız gibiyim ben de günde bir kez ama zor oluyor. Bir de siyah rengi demirden galiba. Doktor neden kabız olma dedi.
Dikisin yok demişti bana ama minik bı yeri dikmişti sanırım diktigi yer iyileşmeden kabız olmamami istedi. Yada bnm arkamdaki basurlari gördü o yuzden dedi doktorum kan ilacı vermişti bes ay kullanxaksin demisti ama biraktim.demir i oğluma kullanıyorum. Hangi çay aldın cnm. Ben günde bir kez bile yapamıyorum. Çok cnm yanıyor.

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
Evet ya göbekten kutuyu görmemişim simsiyah olmuş özellikle kenarlar, göbek cizgim şimdi daha net sanki yüzüme de kahve leke düştü.

ayni ben. neden nasil kabiz oldum anlamadim, kanama kismi olmasa idare edilir de o cok fena bende de. benm doktor duphalac vermisti, yarin da duzelmezse onu iciyim diorum. bi de popo yuzunden doktora gitmek zorunda kalmayalim

Cnm kızlara yazdim gaz ve süt artiyormus aktar kendi yapmış. Kimyon rezene anason keten lavanta tohumlari karışık. Günde iki kez bir tatlı kaşığına kaynar su döküp iki üç dk.sonra içiyorum.

Yalnız olmadığıma sevindim

İlahi

O çatlakları hiç deme zaten hamileyken hiç bişey yoktu 0 çatlak diye seviniyordum zayıflayınca göneğimin altında gri kahve çatlakları gördüm ve şok oldum
Benim göbegimin altı yanlara kdr çatlak. Bacağımın içleri mosmor çatlak. Baldırim aynı şekilde çatlak. Canlandır bı gözünde. Çok iğrenç Beyazkediiiiii [/QUOTE]

Sağlık olsun canları sağolsun sıpaların

Korktuğum başıma geldi uyumuyo
Uyunayı geçtim sürekli emiyo ve sürekli kusuyo
Emzirmesem ağlıyo, emzik ile de avunmuyo illa emmek istiyo
Ama sonra kusup duruyo
Fazla mı geliyo süt yoksa başka bi sıkıntısı mı var ya

Benimkide her emmede tıkanıyor morarıyor hatta emerken ni sesler geliyor sanırsın denizleri içiyor. Sanırım reflu cok yogun.
Siz gittiniz mi bunun icin doktora
Biz 10 günlükken gittik normal dedi ama pazartesi yine gitcez çocuk uyurken bile ih ih diye uyuyo garip sesler yavrum ya

Ter beni hem çok rahatsız ediyo hemde bazen üst değiştirmeye vaktim olmuyo buz gibi sırtımda kalıyo

Aynen o sırtında buz gibi soğutan terde karnımı ağrıtıyor ve kokuya karşı çok hassasım hemen basim ağrır ve çok kötü kokuyorum. Hoş parfüm kokusuda migrenimi tetikler hele dedorant sıkıştırılmış hava olduğu icinmidir bilmem ama hem nefes almami ebekler hem baş ağrıtır.
Birde benim ilk hamileliğime kadar ter kokum yoktu hamileliğin son aylarinda ağustos ayı idi bi başladı lohusalikta nirvanaya ulaştı sonrada ter kokusu kaldı. lohusaliktaki gibi çok ağır olmasa da ter kokusu biraz kaliyo

Evet ya göbekten kutuyu görmemişim simsiyah olmuş özellikle kenarlar, göbek cizgim şimdi daha net sanki yüzüme de kahve leke düştü.

Canım vücut degilde yüzde ki lekeler benim canımı çok sıkıyor. Hamilelikte daha yoğundu şimdi biraz hafifledi ama benim gözüme çok batıyor. Doğum sonrası terimi saçlarınla silersem geçeceğini söylemişlerdi yaptım şimdi de fazla bastırmamışsın diyorlar kızımı emzirirken ancak o kadar oldu ne yapayim
Bunlardan kurtulmanin yolunu yordamini bilen var mi.

Eşimle tartıştık bırak ağlasın emzirme fazla geliyo işte kusuyo diyo nasıl ağlatayım ya nasıl kıyayım ciyak ciyak bağırıyo
Bu kız reflü falan mı oldu reflü böyle bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…