- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.261
Cnm Çanakkale rüzgarı meşhur ben arka odadan açiyorum pencere oturdugum yer kapalı hep o yüzden tek takım yeterli. Ve bu ruzdara mecbur alışacak hergun rüzgarlı çıkamadık dışari.Anladım canım rüzgar olmasa bursa iyi ama sürekli bir rüzgar var mecbur cam falan açıyoruz yoksa tek kat rahat edicez
Bir şey kullanıyor musun canım. Ben aktardan çay aldım onu içiyorum gaz kolay benim. Kabız gibiyim ben de günde bir kez ama zor oluyor. Bir de siyah rengi demirden galiba. Doktor neden kabız olma dedi.Çok kabız oldum. Yaparken çok cnm aciyor ve kanıyor arkam. Doktorum kabız olma demisti . Kayısı yiyeyim diyorum oğlumun ztn karnindan sesler geliyor ishal gibi yapıyor napsam bilemedim. Gaz da ikiniyorum ikiniyorum çok nadir çıkıyor. Oğlum napsin ben boyleyken
Terlemek ne kelime bir de leş gibi kokuyorum. Deodorant kullanmayayım diyordum bebek tenime değiyor diye şimdi kullansam da fayda etmiyorvee kahverengi çizgi de hala olduğu gibi duruyor bugün47 gün oldu nezamsn geçecek ben de anlamadım
Canım bende terliyorum ara ara ateş basması oluyor ve bi ter atıyorum.
17 gün oldu doğum yapali koltukaltomda kararma olmadi genital bolgeye de bakmadim ama daha gecmemistir. Gobegimdeki cizgi biraz hafifledi fakat hala belirgin.
Dikisin yok demişti bana ama minik bı yeri dikmişti sanırım diktigi yer iyileşmeden kabız olmamami istedi. Yada bnm arkamdaki basurlari gördü o yuzden dediBir şey kullanıyor musun canım. Ben aktardan çay aldım onu içiyorum gaz kolay benim. Kabız gibiyim ben de günde bir kez ama zor oluyor. Bir de siyah rengi demirden galiba. Doktor neden kabız olma dedi.
Evet ya göbekten kutuyu görmemişim simsiyah olmuş özellikle kenarlar, göbek cizgim şimdi daha net sankiKızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
ayni ben. neden nasil kabiz oldum anlamadim, kanama kismi olmasa idare edilir de o cok fena bende de. benm doktor duphalac vermisti, yarin da duzelmezse onu iciyim diorum. bi de popo yuzunden doktora gitmek zorunda kalmayalimÇok kabız oldum. Yaparken çok cnm aciyor ve kanıyor arkam. Doktorum kabız olma demisti . Kayısı yiyeyim diyorum oğlumun ztn karnindan sesler geliyor ishal gibi yapıyor napsam bilemedim. Gaz da ikiniyorum ikiniyorum çok nadir çıkıyor. Oğlum napsin ben boyleyken
Cnm kızlara yazdim gaz ve süt artiyormus aktar kendi yapmış. Kimyon rezene anason keten lavanta tohumlari karışık. Günde iki kez bir tatlı kaşığına kaynar su döküp iki üç dk.sonra içiyorum.Dikisin yok demişti bana ama minik bı yeri dikmişti sanırım diktigi yer iyileşmeden kabız olmamami istedi. Yada bnm arkamdaki basurlari gördü o yuzden dedidoktorum kan ilacı vermişti bes ay kullanxaksin demisti ama biraktim.demir i oğluma kullanıyorum. Hangi çay aldın cnm. Ben günde bir kez bile yapamıyorum. Çok cnm yanıyor.
Tükürüklü derken peynir yoğurt kesiği gibi mi?
Maşallah ya ideal anne modum ama 2 çocukla hala gerçekleştiremedik 3 4 kez falan çıktık bir ayda gezmek için. Bu arada emzirme önlüğü ile rahat ettin mi. Hiç kullanmamıştım aldım ebebekten geçen gün kullanacağım ama kullanışlı mı merak ediyprum.
gidecek o çizgiler canım. Hem de deli gibi terliyorum ve de iğrenç kokuyorum. Bizi bir hamam anca paklar
40 çıkınca sancısız,bol uykulu,gıkı çıkmayan bebekler...Bir esfaseneye göre öyleymiş..ben öyle yorumluyorum doğrusu..Herkes 40 ı çıkınca düzelecek diyince
Ayy ya bende nasıl heyecanla okudum..daha iki gün önce bu kız dert yaniyordu diyordum ne ara düzeldi diye..offff ...hayallerim hayallerrrr
Benim göbegimin altı yanlara kdr çatlak. Bacağımın içleri mosmor çatlak. Baldırim aynı şekilde çatlak. Canlandır bı gözünde. Çok iğrençO çatlakları hiç deme zaten hamileyken hiç bişey yoktu 0 çatlak diye seviniyordum zayıflayınca göneğimin altında gri kahve çatlakları gördüm ve şok oldum
Evet ya göbekten kutuyu görmemişim simsiyah olmuş özellikle kenarlar, göbek cizgim şimdi daha net sankiyüzüme de kahve leke düştü.
Benimkide her emmede tıkanıyor morarıyor hatta emerken ni sesler geliyor sanırsın denizleri içiyor. Sanırım reflu cok yogun.Bnce yarimsaat uyku herseye bedel. Yemek fln hikaye. 1 saat uyyorum gogusler tas oluyo. Ne yersem yiyimgun icinde oyle olmuyo.
Bizimkide ilk çekişte sut cok oldugundan genzine kaciriyo basliyo oksurmeye ters cevirip sirtina vuruyorum. Gozleri fln aciloyo cocugun. Cok uzuluyorum. Alnini cekiyorum âma cok tikaniyo her emmede oluyo.
Yaa bende de o setten var icinde pisik kremi oldugunun farkinda bilr degilim. Hic okumadim. Kac numara pisik kremi.
Ter beni hem çok rahatsız ediyo hemde bazen üst değiştirmeye vaktim olmuyo buz gibi sırtımda kalıyo
Evet ya göbekten kutuyu görmemişim simsiyah olmuş özellikle kenarlar, göbek cizgim şimdi daha net sankiyüzüme de kahve leke düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?