- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.281
Aynen o sırtında buz gibi soğutan terde karnımı ağrıtıyor ve kokuya karşı çok hassasım hemen basim ağrır ve çok kötü kokuyorum. Hoş parfüm kokusuda migrenimi tetikler hele dedorant sıkıştırılmış hava olduğu icinmidir bilmem ama hem nefes almami ebekler hem baş ağrıtır.
Birde benim ilk hamileliğime kadar ter kokum yoktu hamileliğin son aylarinda ağustos ayı idi bi başladı lohusalikta nirvanaya ulaştı sonrada ter kokusu kaldı. lohusaliktaki gibi çok ağır olmasa da ter kokusu biraz kaliyo
Aman o saç olayı yalan bence. E vitamini kapsülü yapıyorum memelere elimde kalanı da yüzüme sürüyorum daha iyi sankiCanım vücut degilde yüzde ki lekeler benim canımı çok sıkıyor. Hamilelikte daha yoğundu şimdi biraz hafifledi ama benim gözüme çok batıyor. Doğum sonrası terimi saçlarınla silersem geçeceğini söylemişlerdi yaptım şimdi de fazla bastırmamışsın diyorlar kızımı emzirirken ancak o kadar oldu ne yapayim
Bunlardan kurtulmanin yolunu yordamini bilen var mi.
Aynı ben harita oldumBenim göbegimin altı yanlara kdr çatlak. Bacağımın içleri mosmor çatlak. Baldırim aynı şekilde çatlak. Canlandır bı gözünde. Çok iğrenç
Benim ev denoyle. Tubaleti banyoyu iki haftayi gecti temizleyemiyorum. Allahtan biz bizeyiz esimle de takmiyorum fazla. Duvar koselerinde toz yumaklari var. Oglum gunde bir saat rahat biraksa onda anca emegi yetiştiriyorum o kafar baska hicbir seye yetisemiyorum. Hatta bugun yenegi bile yetistiremedim cocuk uyurken uyuyup kalmisim esim de hic uyandirmamis kendi iftarini kendi hazirlamis. Evler bir sure daha böyle gidecek gibi görünüyor. Bir ara benim de sütüm kesilecek gibi olmustu. Cevremdeki herkes esim de dahil, sütun az, bebek ac, bu süt bu cocuga yetmiyor vs... diye diye beni oyle strese soktular ki. Benim de gogus uclarim catlakti cok canim yaniyordu zaten emziremiyordum ustune o baskilar gelince tamam dedim gitti sütüm. Makinaya nerdeyse hic gelmiyordu butun gun sut. Kendimi cok kotu hissettim. Hayattimda hissetmedigim kadar caresiz ve yetersiz hissettim. Her biberon verisimde mama verisimde agladim. Sonra kendi kendime önemli olanin bebegin saglikli olmasi gerektigi dedim. Mamayla büyüyenler de saglikli olabiliyor dedim. Benim huzurum bu cocuk icin belki de sütten daha önemli dedim. Kendi kendimi sakinleştirdim yani. Bu saydiklarima Gönül’den inanmaya basladigimda, yani stresi uzerimden attigimda sütüm Artti. Simdi cok sukur sadeve anne sütü veriyorum. Sen de kendini onemli olanin bebeginin ve senin saglikli olmani gerektigine inandir çünkü önemli olan bu. İlla anne sütü almak zorunda degil.Öyle kotuyum ki canım devamlı sagiyorum emziriyorum süt yok. Bebe desen zaten uyumuyo bi türlü. Başım zonkluyo inan ki makineye de camasirlarini attım onlar asılacak daha. Evi de pislik götürüyor. Saldim ben ya artik yetişemiyorum hiç bir yere hiç birseye
Sıcak bir dus aldır. Rahatlatir yavruyu. Her emdigini kusuyorsa onun rahatsizligi vardır suan onda. Esin hakli bu durumda emzirmeye biraz ara vermen lazim ama aglayan bebek baska nasil sakinlesir ben de bilmedigimden ben de emzirirdim surekli.Korktuğum başıma geldi uyumuyo
Uyunayı geçtim sürekli emiyo ve sürekli kusuyo
Emzirmesem ağlıyo, emzik ile de avunmuyo illa emmek istiyo
Ama sonra kusup duruyo
Fazla mı geliyo süt yoksa başka bi sıkıntısı mı var ya
Yarın doktora mesaj yazıcamSıcak bir dus aldır. Rahatlatir yavruyu. Her emdigini kusuyorsa onun rahatsizligi vardır suan onda. Esin hakli bu durumda emzirmeye biraz ara vermen lazim ama aglayan bebek baska nasil sakinlesir ben de bilmedigimden ben de emzirirdim surekli.
Ne diyorsun çok kötü bi haber
Kurtulmanın bi yolu yokmu bildiğin kokarca gibiyim
Aman o saç olayı yalan bence. E vitamini kapsülü yapıyorum memelere elimde kalanı da yüzüme sürüyorum daha iyi sanki
Aklımda bulunsun sağol cnm.Cnm kızlara yazdim gaz ve süt artiyormus aktar kendi yapmış. Kimyon rezene anason keten lavanta tohumlari karışık. Günde iki kez bir tatlı kaşığına kaynar su döküp iki üç dk.sonra içiyorum.
Benim göbegimin altı yanlara kdr çatlak. Bacağımın içleri mosmor çatlak. Baldırim aynı şekilde çatlak. Canlandır bı gözünde. Çok iğrençBeyazkediiiiii
Cnm çok bunaldıgnda al kucagina evin içinde gezdir şarkılar söyle ona. Ben şarkı bestecisi oldum çıktım. Okuduğum bir yazıda ona ne için agladigini unutturun diyordu.Yarın doktora mesaj yazıcam
Bugün ne güzel geçti diyip nazar değdirdim
İnsan bide uyumlu yazıyor şarkıyı :))Cnm çok bunaldıgnda al kucagina evin içinde gezdir şarkılar söyle ona. Ben şarkı bestecisi oldum çıktım. Okuduğum bir yazıda ona ne için agladigini unutturun diyordu.
Kuzum bu aşırı terleme Demir eksikliğinden olabilir mi? Doğumdan sonra vücudumuzdaki değerlere baktırmak gerek mi acaba? Bu ter işi kötü ya, sürekli tutuluyorum benTerlemek ne kelime bir de leş gibi kokuyorum. Deodorant kullanmayayım diyordum bebek tenime değiyor diye şimdi kullansam da fayda etmiyorvee kahverengi çizgi de hala olduğu gibi duruyor bugün47 gün oldu nezamsn geçecek ben de anlamadım
Bende o markayi kestrmistm gözüme hadi ins. Ise yarar.benim göbek sarkma yapcak gbi ondan istiyorumOwli marka aldım, daha 2 gün oldu çok takamadım da ama toparlayacak gibi sevdim ben
Yani kullanılır niye kullanılmasın da zor olur onu bebeğe içirmek,yoğun kıvamlı malum nasıl vereceksin ki mentollü de bir tadı var manasız olur. Sen bence kendin al gaviscon infant toz saşe diye geçer çok pahalı birşey de değil. Annesütüne ya da mamaya karıştırır verirsin rahat rahatsofiarya canım doktor bize büyüklere verilen gaviscondan yazmış eczacı kullanabilirsiniz dedi ama hala verirken aklımda şüphe var sıkıntı olur mu şu annelik baya zormus onu anladim cevapların için teşekkür ederim
Şimdi nette gördüm Hindistan cevizi yağı ve karbonatlı karışım yapıp sürüyormuşsun koltuk altına doğal anriperspşrant niyetine.benim evde malzemem var yarın deneyeyim bakalım yazarım buraya,deodaranr kullanamayı hiç istemiyorum kokuyor çocuğa emzirirken burnunun dibinde diyeAynen bende ben astımım bari çocuğum koklamasın alerjik bünyeli olmasın diye deoderant parfüm kullanmıyorum ama dediğin gibi kokuyorum , eskiden ölsem terden böyle kokmazdım tez zamanda eski halimize döneriz inşallah canım ya
Pek zannetmiyorum çünkü ben baktırdım kan değerlerim gayet iyi durumda muhtemelen hormonlardan ya bu kokuda ondan çünkü yanı TEnim bir değişik kokuyorKuzum bu aşırı terleme Demir eksikliğinden olabilir mi? Doğumdan sonra vücudumuzdaki değerlere baktırmak gerek mi acaba? Bu ter işi kötü ya, sürekli tutuluyorum ben
oğlum içiyor sorunun olmuyorda benim aklıma takıldı dediğinden alayim ben sütümü saymıyorum tek verilir miYani kullanılır niye kullanılmasın da zor olur onu bebeğe içirmek,yoğun kıvamlı malum nasıl vereceksin ki mentollü de bir tadı var manasız olur. Sen bence kendin al gaviscon infant toz saşe diye geçer çok pahalı birşey de değil. Annesütüne ya da mamaya karıştırır verirsin rahat rahat
Aynen aynen. Bebegimizle ilgili guzel seyleri aslinda hic dile getirmemek lazim kendi kendimize nazar ediyoruz.Yarın doktora mesaj yazıcam
Bugün ne güzel geçti diyip nazar değdirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?