2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ne diyorsun çok kötü bi haber
Kurtulmanın bi yolu yokmu bildiğin kokarca gibiyim

Aman o saç olayı yalan bence. E vitamini kapsülü yapıyorum memelere elimde kalanı da yüzüme sürüyorum daha iyi sanki

Benim ev denoyle. Tubaleti banyoyu iki haftayi gecti temizleyemiyorum. Allahtan biz bizeyiz esimle de takmiyorum fazla. Duvar koselerinde toz yumaklari var. Oglum gunde bir saat rahat biraksa onda anca emegi yetiştiriyorum o kafar baska hicbir seye yetisemiyorum. Hatta bugun yenegi bile yetistiremedim cocuk uyurken uyuyup kalmisim esim de hic uyandirmamis kendi iftarini kendi hazirlamis. Evler bir sure daha böyle gidecek gibi görünüyor. Bir ara benim de sütüm kesilecek gibi olmustu. Cevremdeki herkes esim de dahil, sütun az, bebek ac, bu süt bu cocuga yetmiyor vs... diye diye beni oyle strese soktular ki. Benim de gogus uclarim catlakti cok canim yaniyordu zaten emziremiyordum ustune o baskilar gelince tamam dedim gitti sütüm. Makinaya nerdeyse hic gelmiyordu butun gun sut. Kendimi cok kotu hissettim. Hayattimda hissetmedigim kadar caresiz ve yetersiz hissettim. Her biberon verisimde mama verisimde agladim. Sonra kendi kendime önemli olanin bebegin saglikli olmasi gerektigi dedim. Mamayla büyüyenler de saglikli olabiliyor dedim. Benim huzurum bu cocuk icin belki de sütten daha önemli dedim. Kendi kendimi sakinleştirdim yani. Bu saydiklarima Gönül’den inanmaya basladigimda, yani stresi uzerimden attigimda sütüm Artti. Simdi cok sukur sadeve anne sütü veriyorum. Sen de kendini onemli olanin bebeginin ve senin saglikli olmani gerektigine inandir çünkü önemli olan bu. İlla anne sütü almak zorunda degil.

Sıcak bir dus aldır. Rahatlatir yavruyu. Her emdigini kusuyorsa onun rahatsizligi vardır suan onda. Esin hakli bu durumda emzirmeye biraz ara vermen lazim ama aglayan bebek baska nasil sakinlesir ben de bilmedigimden ben de emzirirdim surekli.

Yarın doktora mesaj yazıcam
Bugün ne güzel geçti diyip nazar değdirdim

Ne diyorsun çok kötü bi haber
Kurtulmanın bi yolu yokmu bildiğin kokarca gibiyim

Canım bu kadar ağır değil ama yine kalıyor yani belki herkes de kalmıyordur mesela bende hiç çatlak oluşmadı iki hamileliğimde de ama miras olarak hafif de olsa ter kokusu kaldı. Dediğim gibi kokuya çok hassasım. Eşimle gecmiste köpeğimiz vardı adı pasaydı eve girdiğimizde yada bir ortamda hemen koklamaya başlarım eşimde yine paşaya bağladın der. Takıntı işte.
Inşallah sende hiç ter olayı kalmaz canım anladığım kadarıyla çatlak var zaten

Aman o saç olayı yalan bence. E vitamini kapsülü yapıyorum memelere elimde kalanı da yüzüme sürüyorum daha iyi sanki

Bende mi denesem ama şu 40 günü atlatalım şu hamilelik hormonları bi vücudumuzu terk etsin de ondan sonra başlayayım. Bi ton maske var aslında bu lekeler için ama benim cildin hem kuru hem hassas düzelteyim derken içine etmeyeyim yüzümün diye deneyemiyorum bile

Kardeşim de aynı dertten muzdarip. Beyaz ekmek tüketme demiş Dr. Duphalac ilacını bende unutmuştu acaba icsem mi. İç dedi ama Dr una danışmadan yapmayaim dedim ginerva .
Cnm kızlara yazdim gaz ve süt artiyormus aktar kendi yapmış. Kimyon rezene anason keten lavanta tohumlari karışık. Günde iki kez bir tatlı kaşığına kaynar su döküp iki üç dk.sonra içiyorum.
Aklımda bulunsun sağol cnm.
Benim göbegimin altı yanlara kdr çatlak. Bacağımın içleri mosmor çatlak. Baldırim aynı şekilde çatlak. Canlandır bı gözünde. Çok iğrenç Beyazkediiiiii

Sağlık olsun canları sağolsun sıpaların [/QUOTE]
Aynen öyle

Yarın doktora mesaj yazıcam
Bugün ne güzel geçti diyip nazar değdirdim
Cnm çok bunaldıgnda al kucagina evin içinde gezdir şarkılar söyle ona. Ben şarkı bestecisi oldum çıktım. Okuduğum bir yazıda ona ne için agladigini unutturun diyordu.

Kuzum bu aşırı terleme Demir eksikliğinden olabilir mi? Doğumdan sonra vücudumuzdaki değerlere baktırmak gerek mi acaba? Bu ter işi kötü ya, sürekli tutuluyorum ben

Yani kullanılır niye kullanılmasın da zor olur onu bebeğe içirmek,yoğun kıvamlı malum nasıl vereceksin ki mentollü de bir tadı var manasız olur. Sen bence kendin al gaviscon infant toz saşe diye geçer çok pahalı birşey de değil. Annesütüne ya da mamaya karıştırır verirsin rahat rahat

Şimdi nette gördüm Hindistan cevizi yağı ve karbonatlı karışım yapıp sürüyormuşsun koltuk altına doğal anriperspşrant niyetine.benim evde malzemem var yarın deneyeyim bakalım yazarım buraya,deodaranr kullanamayı hiç istemiyorum kokuyor çocuğa emzirirken burnunun dibinde diye

Kuzum bu aşırı terleme Demir eksikliğinden olabilir mi? Doğumdan sonra vücudumuzdaki değerlere baktırmak gerek mi acaba? Bu ter işi kötü ya, sürekli tutuluyorum ben
Pek zannetmiyorum çünkü ben baktırdım kan değerlerim gayet iyi durumda muhtemelen hormonlardan ya bu kokuda ondan çünkü yanı TEnim bir değişik kokuyor

oğlum içiyor sorunun olmuyorda benim aklıma takıldı dediğinden alayim ben sütümü saymıyorum tek verilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…