2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum bu aşırı terleme Demir eksikliğinden olabilir mi? Doğumdan sonra vücudumuzdaki değerlere baktırmak gerek mi acaba? Bu ter işi kötü ya, sürekli tutuluyorum ben
Göğüslerin ne durumda? Ben mastit olmadan once bahsettigin gibiydim. Yastigim bile sırılsıklam oluyirdu. Atletimdeki tek kuru yer sütyenin denk geldigi kısımdı. Dikkat et fazla terlemek iyi degil. Bi atesini ölç oyle oldugunda. Benimki 39 a kadar çıkmıştı. Anca atesi görünce doktora gitmistim.

Bizim de dilimiz beyaz ama pamukçuk olsa emmez diyorlar bizimki hep emiyor değildir dimi. Geçmiş olsun cnm

Tok ve altı temiz gaz da bolca yaptı ayrıca ağlamiyor sadece etrafa bakiyor 2 saattir ama annesi gözünü kapatınca tokatı yiyor resmen uyuma diyor konuşursam gülüyor.

Bu hafta kontrol vardı doktora sormustsobenim oğlumun dilinde beyazlık var. Önemli değil dedi. Önemli olan damağında ağzının sağ sol iç tarafında olmasın dedi.
Çok şükür cnm memelerim hasat zaten pamukccuk da olursa fena olur.

Reflü yatağı al cnm bir de geçmiş olsun

Kızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
Ben de çok terliyorum canım.kendimden tiksindim resmen.hiç terleme sorunum yoktu eskiden göbeğimdeki çizgi de hala duruyor zamanla geçer diye umuyorum.

Allah allaah birdenbire kesilmez ki sütün lesitin içip bi 6-8 saat hiç ellemesen o memeyi acaba işe yarar mo diye düşündüm ama
Bira mayası alicam canım dışarı cikabilirsem bi onu deneyeyim inşallah işe yarar bir gün önce ikisinden de süt geliyordu bir gün sonra tamamen gitti şok oldum bebek kıvranıyor kavga ediyor memeyle sıkıyorum sagiyorum masaj yapıyorum devamli gelsin diye

Ya lütfen bir bakın;
Benimkinin göbeği geç düştü 15 gün sonra düşene kadar bir kere yıkadım ondan sonrada 3-4 günde bir yıkandı şimdi son on günümüz kaldı hergün yıkıyoruz ama arkadaşım çocuk kokar dedi oturmuş ağlıyorum sinirim çok bozuk anneminde bir halt bildiği yok göbeği bekleyelim yok bebek hasta olur
Ya benim oğlum kokacak mı artık sürekli kafayı yiyecem şimdi bile ter kokuyor sanki

Niye kokarmis öyle arkadaşa, ya cidden buna mı üzüldün. Millet saçmalıkta nirvanaya ulaştı uydurma onlar.

Yok canım olur mu öyle şey niye koksun ya. Ben inanmıyorum öyle şeylere. Ileride kokmasi kendi ter bezleriyle vs.ilgili bence. Bizimkiler de yok tuzlayalim yok karınca bişeysi surelim dediler hiç izin vermedim. Bizimki 4 gün sonra düştü gobegi ama ben bi 3 gün daha bekleyip yikadim. Boşver takma kafana kimseyi

Bizim ki 20. Gün düştü düşene kadarda 2 kez yıkadım sadece mis gibide kokuyordu bebek bu yahu koca insan olsa neyse

Bizim de dilimiz beyaz ama pamukçuk olsa emmez diyorlar bizimki hep emiyor değildir dimi. Geçmiş olsun cnm
Bizimde beyaz ama ben kusmaktan hrlde diyorum. Ağzını temizleyemyor ya yarısını bosaltiyor yarısını yutuyor. Oda dilinde kalıyor hrlde

Bnm kaynanam bı kere tuzlatti tekrar yap dediler yaparım dedim yapmadim. Pişik olmazmış çocuk. O tuz yakar ya çocuğumun vucudunu

Pek zannetmiyorum çünkü ben baktırdım kan değerlerim gayet iyi durumda muhtemelen hormonlardan ya bu kokuda ondan çünkü yanı TEnim bir değişik kokuyor
Hı tamam baktırdıysan ben de baktırsak mı diyecektim. Ay resmen evrim geçirdik ya, hiç tanımadığım bir insan oldum, vücuduma yabancıyım resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…