- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.301
Göğüslerin ne durumda? Ben mastit olmadan once bahsettigin gibiydim. Yastigim bile sırılsıklam oluyirdu. Atletimdeki tek kuru yer sütyenin denk geldigi kısımdı. Dikkat et fazla terlemek iyi degil. Bi atesini ölç oyle oldugunda. Benimki 39 a kadar çıkmıştı. Anca atesi görünce doktora gitmistim.Kuzum bu aşırı terleme Demir eksikliğinden olabilir mi? Doğumdan sonra vücudumuzdaki değerlere baktırmak gerek mi acaba? Bu ter işi kötü ya, sürekli tutuluyorum ben
Ben temmuz sonu gibi düşünüyorum hem cocuk toplar boraz hem havalar isinir. Havalandira havalandira gezeriz daha cabuk iyikesirHanimlar erkek annelerimiz bebegini sunnet ettiren veya ettirecek olan varmi
Bizim de dilimiz beyaz ama pamukçuk olsa emmez diyorlar bizimki hep emiyor değildir dimi. Geçmiş olsun cnmCanım ağzını kontrol et, pamukçuk olabilir. 2 gün önce kızım öyleydi. Huysuz, iştahsız. Hatta bir ton kızdım el kadar bebeğe derdin ne diye pamukçukmuş kuzumöyle vicdan azabı duydum ki bugün farkedince. Tabi de görsün mutlaka
Bizimki de oyle :/Bizim de dilimiz beyaz ama pamukçuk olsa emmez diyorlar bizimki hep emiyor değildir dimi. Geçmiş olsun cnm
Bu hafta kontrol vardı doktora sormustsobenim oğlumun dilinde beyazlık var. Önemli değil dedi. Önemli olan damağında ağzının sağ sol iç tarafında olmasın dedi.Bizim de dilimiz beyaz ama pamukçuk olsa emmez diyorlar bizimki hep emiyor değildir dimi. Geçmiş olsun cnm
Çok şükür cnm memelerim hasat zaten pamukccuk da olursa fena olur.Bu hafta kontrol vardı doktora sormustsobenim oğlumun dilinde beyazlık var. Önemli değil dedi. Önemli olan damağında ağzının sağ sol iç tarafında olmasın dedi.
Reflü yatağı al cnm bir de geçmiş olsunbize de dün doktor gaviscon verdi supherim vardı yazını okuyunca geçti saol canim birde benim oğlan 3cm uzamış ama az kilo almış 600 gr doktor kilo alımı artmalı dedi yetersiz buldu.Sutum yetiyor aslında ama çok kusuyor reflüsü varmis çok moralim bozuluyor her kustugunda
Ben de çok terliyorum canım.kendimden tiksindim resmen.hiç terleme sorunum yoktu eskidenKızlar çok terliyorum , koltuk altım ve genital bölgemdeki kararma göbeğimdeki kahve rengi çizgi gitmedi bunlar ne zaman gider ve herkes terliyormu bir benmi terliyorum
Bira mayası alicam canım dışarı cikabilirsem bi onu deneyeyim inşallah işe yarar bir gün önce ikisinden de süt geliyordu bir gün sonra tamamen gitti şok oldum bebek kıvranıyor kavga ediyor memeyle sıkıyorum sagiyorum masaj yapıyorum devamli gelsin diyeAllah allaah birdenbire kesilmez ki sütünlesitin içip bi 6-8 saat hiç ellemesen o memeyi acaba işe yarar mo diye düşündüm ama
Niye kokarmis öyle arkadaşa, ya cidden buna mı üzüldün. Millet saçmalıkta nirvanaya ulaştı uydurma onlar.Ya lütfen bir bakın;
Benimkinin göbeği geç düştü 15 gün sonra düşene kadar bir kere yıkadım ondan sonrada 3-4 günde bir yıkandı şimdi son on günümüz kaldı hergün yıkıyoruz ama arkadaşım çocuk kokar dedi oturmuş ağlıyorum sinirim çok bozuk anneminde bir halt bildiği yok göbeği bekleyelim yok bebek hasta olur
Ya benim oğlum kokacak mı artık sürekli kafayı yiyecem şimdi bile ter kokuyor sanki
Yok canım olur mu öyle şey niye koksun ya. Ben inanmıyorum öyle şeylere. Ileride kokmasi kendi ter bezleriyle vs.ilgili bence. Bizimkiler de yok tuzlayalim yok karınca bişeysi surelim dediler hiç izin vermedim. Bizimki 4 gün sonra düştü gobegi ama ben bi 3 gün daha bekleyip yikadim. Boşver takma kafana kimseyiYa lütfen bir bakın;
Benimkinin göbeği geç düştü 15 gün sonra düşene kadar bir kere yıkadım ondan sonrada 3-4 günde bir yıkandı şimdi son on günümüz kaldı hergün yıkıyoruz ama arkadaşım çocuk kokar dedi oturmuş ağlıyorum sinirim çok bozuk anneminde bir halt bildiği yok göbeği bekleyelim yok bebek hasta olur
Ya benim oğlum kokacak mı artık sürekli kafayı yiyecem şimdi bile ter kokuyor sanki
Bizim ki 20. Gün düştü düşene kadarda 2 kez yıkadım sadece mis gibide kokuyordu bebek bu yahu koca insan olsa neyseYa lütfen bir bakın;
Tabi cnm kafiyeli olcak şarkı yoksa olmazİnsan bide uyumlu yazıyor şarkıyı :))
Bizimde beyaz ama ben kusmaktan hrlde diyorum. Ağzını temizleyemyor ya yarısını bosaltiyor yarısını yutuyor. Oda dilinde kalıyor hrldeBizim de dilimiz beyaz ama pamukçuk olsa emmez diyorlar bizimki hep emiyor değildir dimi. Geçmiş olsun cnm
Bnm kaynanam bı kere tuzlatti tekrar yap dediler yaparım dedim yapmadim. Pişik olmazmış çocuk. O tuz yakar ya çocuğumun vucudunuYok canım olur mu öyle şey niye koksun ya. Ben inanmıyorum öyle şeylere. Ileride kokmasi kendi ter bezleriyle vs.ilgili bence. Bizimkiler de yok tuzlayalim yok karınca bişeysi surelim dediler hiç izin vermedim. Bizimki 4 gün sonra düştü gobegi ama ben bi 3 gün daha bekleyip yikadim. Boşver takma kafana kimseyi
Hanimlar erkek annelerimiz bebegini sunnet ettiren veya ettirecek olan varmi
Hı tamam baktırdıysan ben de baktırsak mı diyecektim. Ay resmen evrim geçirdik ya, hiç tanımadığım bir insan oldum, vücuduma yabancıyım resmen :))Pek zannetmiyorum çünkü ben baktırdım kan değerlerim gayet iyi durumda muhtemelen hormonlardan ya bu kokuda ondan çünkü yanı TEnim bir değişik kokuyor
Ben de çok terliyorum canım.kendimden tiksindim resmen.hiç terleme sorunum yoktu eskidengöbeğimdeki çizgi de hala duruyor zamanla geçer diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?