2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım benim kızımda kusmuk kokuyor. Her meme sonrası gegirdikten sonra kusuyor getiremezsem uyurken
ağzından sızıyor ve boyun tarafı kusmuk kokuyor. 17 günlük oldu 3 kere yıkandı şimdi hep kusmuk mu kokacak. Ne yapayım tek başıma yikayamiyorum eşim de oruçlu gün icin de uyuyor Gece yıkamak istemiyor.
Merak etme kokmaz. Oglum 6 aylıktı hasta olmuştu daha önce demiştim o hastalıktan sonra devamlı ateşlemiyordu bende sirkeli bez ile ateşini düşürmeye çalışıyordum. Bi zaman sonra oğlum terledikce sirke kokmaya basladi ama şu anda kokmuyor. Ayak kokusu var 2.5 yaşındaki çocukta. Eşime göre az tuzladık öyle olsa teride heryeri kokar bence ise ayağında mantar var ilaç kullansak da gecmiyor o yüzden ayağı kokuyor.

canim bende gidip bakacagim gidemedik dun. Memnun kalmazsam devam etmicem bakalim. Bulursan birini bana da yaz.

O
Tok ve altı temiz gaz da bolca yaptı ayrıca ağlamiyor sadece etrafa bakiyor 2 saattir ama annesi gözünü kapatınca tokatı yiyor resmen uyuma diyor konuşursam gülüyor.
Yavas yavas oyun cocugu oluyorlar :)

Kokacak tabi. Hem de mis gibi. Ben bu minicik yavrulara kötü kokuyu yakistirankari anlamiyorum. Dün bde gorumcem buncocuk kusmuk kokuyor diyo. Kokaun sanane benim bebem. Kusmuk da kokar bok da kokar sanane . Hepsi de bana göre missss

Kİzlar sag mememden emzirirken emzirme bitene kadar sol mememden süt sızıyor. Hatta sizmak degil bildigin oluk oluk akıyor. Ama soldan emzirirken sagdan bir damla bile akmiyor neden acaba. Ben de o yuzden genel de sagdan emziriyorum sol nasil olsa kendi kendine bosaliyor diye. Cubku iki saat bosaltmasam goguslerimi tas kesiliyor hemen agri basliyor.

Canım ben sadece uyurken değil gün içinde de çok terliyorum, ateşimi ölçtüm normal çıkıyor. Şimdi nasılsın sen? İyi oldun mu tatlım?

Kızlar dün ben göğüslerimi sağdım su gibi süt aktı. Gece içireyim dedim hiç bir şekilde almadı o sütü. Normalde su gibi değil bugün sağdım normal koyu kıvamlı süt geldi. Dün çok yorulmuştum ondanmı oldu acaba öyle su gibi boşa gitti 75 ml süt

Canım biz kaynamıs sogumus suyla hazırla dedi doktor sütle mi yapsam

Bnmde 39 gun oldu hala duruyo 5-6 ayda geciyomus sanirim

Canım biz kaynamıs sogumus suyla hazırla dedi doktor sütle mi yapsam

Canım bende kullanmıştım gaviscon infant şase. Süte de yapılır suya da. Sütle çok rahat içer diye doktorda site yap dedi. Ama sürümü sarmaşığın için kaynamış soğumuş suya yapıyordum. Yanı ikisine de yapabilirsin çok az sıvıya yap çünkü hepsini içirmek lazım demişlerdi.

Bizim kaka bu ara hep yeşilli sarılı ya sırf sarı değil artık sizinde öyle mi bide kokusuda değişti

Yarım poseti 2.5 ml suyla yap dedi cnm cok az zaten sırıngayla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…