- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.341
Ben weewell alından ölçer kullanıyorum memnunum hem suyun hem odanın sıcaklığını da ölçebiliyorumKızlar ateş ölçer tavsiyesi verir misiniz
Alayım artık geceleri kustuğunda ölçerim
Yok aç kaldı 2 saat yine de yemedi mamayı malasef.. Bitkisel çaylar aldım dün.. Bugün geliyor az da olsaGeliyordur ona süt Cektikce. Aglamasi acliktan olsa o mamayı somururdu :)
Ben simdi braun un koltukalti olani kullaniyorum.Kızlar ateş ölçer tavsiyesi verir misiniz
Alayım artık geceleri kustuğunda ölçerim
Ilk gelen sut susuzlugunu gidericiymis.o yuzden oyle olmus olabilirmiKızlar dün ben göğüslerimi sağdım su gibi süt aktı. Gece içireyim dedim hiç bir şekilde almadı o sütü. Normalde su gibi değil bugün sağdım normal koyu kıvamlı süt geldi. Dün çok yorulmuştum ondanmı oldu acaba öyle su gibi boşa gitti 75 ml süt
Süte karıştır gitsin yaa biraz sor erir ama erir yaniCanım biz kaynamıs sogumus suyla hazırla dedi doktor sütle mi yapsam
Zor büyütmekBen de hiç ama hiç uyumadım
O göğsümde uyudu, uyancak ve kusçak diye kıpırdamadım bile
Annemi aradım geldi şimdi, yalnız ilk gece fiyaskoydu
Simdi iyiyim cok şükür. Ama memelerde süt biraktim mi yine terliyorum ates basiyor. O yuzden her firsatta sagiyorum süt birakmamaya calisiyorum.Canım ben sadece uyurken değil gün içinde de çok terliyorum, ateşimi ölçtüm normal çıkıyor. Şimdi nasılsın sen? İyi oldun mu tatlım?
Darisi basima.Benmki de uyudu inslh bende yatacam.
Sabir o zamn.Yok aç kaldı 2 saat yine de yemedi mamayı malasef.. Bitkisel çaylar aldım dün.. Bugün geliyor az da olsa
Sirayla emzir cnm benim sol yara diye az emziriyorum iki kez sağiyorum azaliyor süt ama hep akiyor aksine. Şag masallah hep doluyor emdigi için daha çok süt oluyo ama.nadiren akiyorKİzlar sag mememden emzirirken emzirme bitene kadar sol mememden süt sızıyor. Hatta sizmak degil bildigin oluk oluk akıyor. Ama soldan emzirirken sagdan bir damla bile akmiyor neden acaba. Ben de o yuzden genel de sagdan emziriyorum sol nasil olsa kendi kendine bosaliyor diye. Cubku iki saat bosaltmasam goguslerimi tas kesiliyor hemen agri basliyor.
Bizim sarı ve pütürlü cnm ve bol kokulu. Uyanırken iki dk mirildanip yapiyo sesli sesli.Bizim kaka bu ara hep yeşilli sarılı ya sırf sarı değil artık sizinde öyle mi bide kokusuda değişti
Benim de ayni iste. Sol yara oldugundan fazla emziremiyorum ordan.Sirayla emzir cnm benim sol yara diye az emziriyorum iki kez sağiyorum azaliyor süt ama hep akiyor aksine. Şag masallah hep doluyor emdigi için daha çok süt oluyo ama.nadiren akiyor
Yerim o bacaciklari. Bişey alerji mi yaptı acaba. Yada sivilce mi acaba. Bnm oğlumun da yüzünde çıkıyor doğduğundan beri ama vücudunda yok. Yüzündekiler de azaldı artık. Yeni doğduğunda gözünü sisirmisti o kdr çok cikiyodu ki
İsilik mi oldu acaba cnm..kapalı olan kısımlarda olur genelde..İsilik se eğer banyo yaptirirsan biraz sönerBenim de ayni iste. Sol yara oldugundan fazla emziremiyorum ordan.
Ilk gelen sut susuzlugunu gidericiymis.o yuzden oyle olmus olabilirmi
Canım beze olmuştur orda ilaç. Sicak su torbası koy dusa girince de sicak sicak ovala. Annemin de olurdu öyle yapınca dağılıyorsofiarya canım 43 gün önce ameliyat sonrası hemşireler ağrı kesici iğne yapıyo ya bi tanesi popoma nasıl iğne yapmışsa hala iğneyi yaptığı yerde bişey var elime geliyo nedir zararı olurmu
Ben emzirirken yazıyorum cnm yoksa mümkün değil.Nihayet biriken sayfaları günler sonunda bitirmeyi başarabildim. Kızım biraz düzelince inşallah daha sık uğrarım...bazen gün boyu uyumuyor nerdeyse..bırak burayı okumayı afedersiniz çişime zor gidiyorum..çünkü ilgilenmezsen hep ağlıyor..sürekli sakinleştirmeye çalışıyorum...Ne gazmış bitmedi gitti..mahvetti kuzumuşükür iki gündür biraz daha iyi gibi
.
sol memeyi emerken anca birikenleri okuyorum..yada uykusuzluktan benimde gözlerim kapanıyor o ara...yada sancısı varsa memeyi de çekiştire çekiştire emiyor..mememin derdine düşüyorumBen emzirirken yazıyorum cnm yoksa mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?