2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ilk gelen sut susuzlugunu gidericiymis.o yuzden oyle olmus olabilirmi

Ben de hiç ama hiç uyumadım
O göğsümde uyudu, uyancak ve kusçak diye kıpırdamadım bile
Annemi aradım geldi şimdi, yalnız ilk gece fiyaskoydu
Zor büyütmek
Canım ben sadece uyurken değil gün içinde de çok terliyorum, ateşimi ölçtüm normal çıkıyor. Şimdi nasılsın sen? İyi oldun mu tatlım?
Simdi iyiyim cok şükür. Ama memelerde süt biraktim mi yine terliyorum ates basiyor. O yuzden her firsatta sagiyorum süt birakmamaya calisiyorum.
Benmki de uyudu inslh bende yatacam.
Darisi basima.
Yok aç kaldı 2 saat yine de yemedi mamayı malasef.. Bitkisel çaylar aldım dün.. Bugün geliyor az da olsa
Sabir o zamn.

Sirayla emzir cnm benim sol yara diye az emziriyorum iki kez sağiyorum azaliyor süt ama hep akiyor aksine. Şag masallah hep doluyor emdigi için daha çok süt oluyo ama.nadiren akiyor

sofiarya canım 43 gün önce ameliyat sonrası hemşireler ağrı kesici iğne yapıyo ya bi tanesi popoma nasıl iğne yapmışsa hala iğneyi yaptığı yerde bişey var elime geliyo nedir zararı olurmu

Kizlar oglumun vucudunda boyle benekler cikmaya basladi dunden beri be olabilir sizce? sofiarya

Eklentiler

• 208D39F5-D11F-48AC-A873-4FA7CC9502F0.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 145
Kizlar oglumun vucudunda boyle benekler cikmaya basladi dunden beri be olabilir sizce? sofiarya
Yerim o bacaciklari. Bişey alerji mi yaptı acaba. Yada sivilce mi acaba. Bnm oğlumun da yüzünde çıkıyor doğduğundan beri ama vücudunda yok. Yüzündekiler de azaldı artık. Yeni doğduğunda gözünü sisirmisti o kdr çok cikiyodu ki

Canım beze olmuştur orda ilaç. Sicak su torbası koy dusa girince de sicak sicak ovala. Annemin de olurdu öyle yapınca dağılıyor

Nihayet biriken sayfaları günler sonunda bitirmeyi başarabildim. Kızım biraz düzelince inşallah daha sık uğrarım...bazen gün boyu uyumuyor nerdeyse..bırak burayı okumayı afedersiniz çişime zor gidiyorum..çünkü ilgilenmezsen hep ağlıyor..sürekli sakinleştirmeye çalışıyorum...Ne gazmış bitmedi gitti..mahvetti kuzumuşükür iki gündür biraz daha iyi gibi

Ben emzirirken yazıyorum cnm yoksa mümkün değil.

Oğlumda kesin reflü var. On beş dj kdr emdi oluk oluk kustu dört kere. Yarın Dr ye gidicez

Ben emzirirken yazıyorum cnm yoksa mümkün değil.
sol memeyi emerken anca birikenleri okuyorum..yada uykusuzluktan benimde gözlerim kapanıyor o ara...yada sancısı varsa memeyi de çekiştire çekiştire emiyor..mememin derdine düşüyorumparçaladı küçük cadim memişlerimi hiç demiyo bunlar bana daha çok lazım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…